Beyonce

Kändisparet vill ha upphovsrätt på sina barns namn

Beyonce och Jay-Z ska nyligen ha fått tvillingarna Rumi Carter och Sir Carter. Nu har de ansökt om upphovsrätt på barnens namn.
Läs mer om Jay-Z, Rumi Carter och Sir Carter.

Hör Adeles hyllning till Beyonce

Adele tog hem de tyngsta priserna - men statyetten vill hon dela med Beyonce. Hör hennes hyllning under Grammygalan.
Läs mer om Beyonce och Grammygalan.
Zara Larsson hoppas på världsturn 2017
Zara Larsson, 18, har haft ett minst sagt succartat år när hon fick göra den officiella EM-låten med David Guetta och öppna för Beyonce i London. Nu hoppas hon kunna genomföra en egen världsturn under nästa år. – Jag har verkligen presenterats för världen och det är helt fantastiskt, säger hon om samarbetet med managern Roger Ames, till Aftonbladet.

7 gånger Blue Ivy hade en bättre outfit än du

Foto: Beyonce.com Här bjuder vi på 7 av den lilla fashionistans mest minnesvärda outfits. Om det...
Läs mer om Blue Ivy.
Kaos vid gränsen efter Beyonc-konsert
Gränskontrollerna mellan Danmark och Sverige är inte dimensionerade för Beyonce. Kaos utbröt när säkerhetsvakterna inte klarade av att genomföra id-kontroller på alla som ville ta sig hem till Sverige efter söndagens konsert i Köpenhamn. Fortfarande sitter tusentals fast på Kastrup. – Just nu är vi runt 2 000 som väntar på att det förhoppningsvis ska komma bussar, säger Malmöbon August Lindmark, 37.
Uppgifter: Apple vill köpa musiktjänsten Tidal
Vill knyta närmare band till artister som Kanye West, Rihanna och Beyonce.
Läs mer om Beyonce, Kanye West, Rihanna och Tidal.
My Martens om hetsen: Uppriktigt förbannad
Anja Pärson, Blossom Tainton och Beyonce - vältränade och kurviga kvinnor. Det menar i alla fall Ensamma mamma söker- My Martens - som nu slår tillbaka mot bantningshysterin på sin blogg. Jag blir uppriktigt förbannad över hetsen, skriver hon.
Läs mer om Beyonce, Blossom Tainton och Ensamma.
Beyonce dödshotad på nätet – anmäls
Beyonce blev nyligen allvarligt dödshotad på nätet. Stjärnans mamma Tina Lawson, 62, slår nu tillbaka mot nättrollet och anmälde hotet till polisen, skriver Mirror. Jag anmälde honom nyss till polisen, skriver mamman på Instagram.
Läs mer om Instagram, Mirror och Tina Lawson.
Beyonc är klar för show på Super Bowl
Nu är det bekräftat. Coldplay får en gästartist i hög klass under sitt framträdande i halvtidsshowen av Super Bowl. Det är ingen mindre än Beyonce, skriver Entertainment Tonight.
I Metro-tältet kan du glimma som Beyonce
Besök Metros tält under Way out west. Få en hennatatuering och glimma ikapp med Beyonce.
Läs mer om Beyonce och Way.
Tidal floppar i USA
Artisten Jay Z:s nya musikstreamingtjänst Tidal riskerar att bli en flopp. Den nya tjänsten, som lanserades i slutet av mars med hjälp av flera artister som Nicki Minaj och Beyonce, har redan fallit ur topp 700-listan när det kommer till nedladdade iPhone-appar i USA, rapporterar BGR.
Läs mer om BGR, Beyonce, Nicki Minaj, Tidal och USA.
Tidal floppar i USA
Artisten Jay-Z:s nya musikstreamingtjänst Tidal riskerar att bli en flopp. Den nya tjänsten, som lanserades i slutet av mars med hjälp av flera artister som Nicki Minaj och Beyonce, har redan fallit ur topp 700-listan när det kommer till nedladdade iPhone-appar i USA, rapporterar BGR.
Läs mer om BGR, Beyonce, Nicki Minaj, Tidal och USA.
Rihannas nya singel - med Kanye West och Paul McCartney
Livsstil | publicerad 17:04, 26 januari 2015 Rihanna överraskade sina fans (och en hel del andra) med att göra en Beyonce och släppa sin nya singel på iTunes utan särskilt mycket väsen.
Fejden är över - Kim K och Beyonce jobbar på ny vänskap!
Det verkar äntligen som att Kim Kardashian och Beyonce har begravt stridsyxan och en eventuell vänskap är på väg att blomma ut.
Läs mer om Beyonce, Kim K och Kim Kardashian.
Är Beyonce gravid igen?
En bild som sångerskan Beyonc la upp på Instagram i helgen har dragit igång rykten om att...
Läs mer om Beyonc och Instagram.
Uppgifter: Beyonce och Taylor Swift gör musik tillsammans!
Detta kan vara nästa stor grej inom musikvärlden. Två utav världens största artister just nu, Beyonce och Taylor Swift, ska enligt uppgift göra ett samarbete inom en snar framtid.
Läs mer om Beyonce och Taylor Swift.
Notch köper ny miljardlya
Den svenska it-stjärnan Markus Notch Persson övertrumfade Beyonce och Jay-Z. Nu är han ägare till en lyxvilla i Beverly Hills för över en halv miljard kronor.
Läs mer om Beyonce och Jay-Z.
Minecraft-skapare bjöd över Beyonc och Jay Z
Den svenske spelutvecklaren Markus Notch Persson, 35, bjöd över Beyonce och Jay C och är nu ägare till en lyxvilla för närmare 540 miljoner kronor i Beverly Hills.
Läs mer om Beyonc, Beyonce, Jay C och Jay Z.
Taylor Swift och Beyonce röjer loss på Timberlake-konsert!
Det verkar som att Taylor Swift, 25, och Beyonce, 33, har blivit riktigt bra polare den senaste tiden. Först så la Taylor upp en bild på Instagram från sin födelsedagsfest i fredags - det var minst sagt proppat med kändisar på festen.
Kate Middleton & Prince William möter Jay-Z & Beyonce!
Kate Middleton och Prince William är som bekant på besök i USA just nu och i sitt fullspäckade schema hade de lyckats få in en kväll med basketlaget Brooklyn Nets som mötte Cleveland Cavaliers.
Läs mer om Beyonce, Jay-Z, Prince William och USA.
Svensktätt bland Grammy-nomineringar
Superstjärnan Beyonce slog Dolly Partons rekord när Grammy-nomineringarna offentliggjordes på fredagen.
Kolla in: Beyonce överraskar fansen med ny musikvideo!
Beyonces senaste singel 7/11 släpptes under fredagen, och i samband med det överraskade sångerskan sina fans med en ny musikvideo.
Solange Knowles bröllop - helvitt och magiskt
publicerad 14:35, 19 november 2014 Sångerskan Solange Knowles, syster till Beyonce, gifte sig med sin Alan Ferguson den 16 november i New Orleans, Louisiana.
Läs mer om Alan Ferguson, Beyonce och Louisiana.
Beyonce, Jay Z och dottern turistar i Paris
I nästan en vecka har Jay Z och Beyonc varit i Paris - på tisdagen passade stjärnparet också på att turista i staden. Medan maken höll dottern i famnen passade sångerskan på att fota familjen vid Louvren.
Läs mer om Beyonc, Jay Z och Louvren.