Big

Smugglarboss gripen – sålde elfenben och noshörningshorn

Den thailändska polisen är på väg att spränga ett kriminellt nätverk, som misstänks för smuggling av noshörningshorn, elfenben och delar från hotade arter.Boonchai Bach, 40, som nyligen greps av polisen, misstänks vara ligans big boss.

Årets premiärer: Viruset som utplånade Skandinavien

De tio bästa nya tv-serierna 2018. Six feet under-skaparens nya serie och årets Big little lies. SvD:s Elias Björkman listar sina favoriter inför det kommande tv-året.
Läs mer om Big och Skandinavien.
Big Brother-stjärnan Rebekah Shelton inte död – utsatt för skämt
Big Brother-stjärnan Rebekah Shelton är inte död.Det var under morgonen som flera medier, däribland BBC och The Sun, rapporterade att Shelton hade avlidit.Men sanningen är att någon kapat hennes Twitter för att sprida den falska nyheten.Det har varit ett rent helvete efter den här tweeten, berättar hon nu i en ny video.
Läs mer om BBC, Shelton, The Sun och Twitter.
Big Brother-stjärna död – blev 32 år
Storbritannien är i sorg.Big Brother-stjärnan Rebekah Shelton har avlidit, 32 år gammal.Vi är ledsna över att informera om att vår älskade Rebekah plötsligt somnade in i onsdags kväll, skriver familjen i ett uttalande på Twitter.
Läs mer om Rebekah och Twitter.

Stjärnskottet jagar femte raka segern

Han har tidigare tränat dubbelmiljonären Big Alex som var en följetång i V75.Nu har amatören Christer S A Karlsson en ny topphäst på gång i Erwin som är obesegrad felfri och har vunnit åtta lopp på tio starter.- Han har börjat klart bäst av de hästar jag har haft. Han känns ännu finare nu efter senaste segern, säger Christer S A Karlsson inför V75-starten på Jägersro.
Läs mer om Big Alex, Erwin och Jägersro.
Alexander Skarsgård prisad igen
Alexander Skarsgård vann priset för bästa manliga biroll i en tv-film eller tv-serie för sin roll i serien Big little lies, under Critics' Choice Awards i Los Angeles.
Läs mer om Big.
Ny succ för Alexander Skarsgård – prisas igen
Alexander Skarsgårs prisas igen för sin roll i tv-serien Big little lies.På nattens Critics Choice Awards i Los Angeles tilldelas den svenska stjärnan för bästa manliga biroll i en tv-film eller tv-serie.
Läs mer om Alexander Skarsgård och Big.
Nissan tillverkar nästa New York-taxi
Snart är alla gula Ford Crown Victoria ett minne blott i New York-trafiken. Nissan tillverkar uppföljaren - som kan bli helt eldriven om några år. Här är New Yorks nya taxibil - och den tillverkas av Nissan. Avtalet löper till 2023 och sex helt elektriska taxibilar ska provköras i ett pilotprojekt under 2012.De gula taxibilarna har blivit typiska för The Big Apple och ett klassiskt inslag i New Yorks trafikbild. Men särskilt effektiva är de inte, varken när det gäller utrymmen eller bensintörst. Säkerheten är inte i klass med en modern bil - Ford Crown Victoria har tillverkats i princip oförändrad sedan
Spännande kultur och goda smaker – i Monterey
I och kring Monterey vid Kaliforniens kust spelades den populära tv-serien Big Little Lies in.Här är sju härliga tips för semestern i detta vackra område.
Läs mer om Monterey.
Skarsgårds magrutor skymmer mästerverket
Alexander Skarsgårds flerfaldigt belönade porträtt av en hustrumisshandlare i Big little lies har i stort sett ignorerats av svenska kulturjournalister.Jens Liljestrand undrar varför en historisk svensk skådespelarinsats inte tycks värd att analysera.
Läs mer om Big.
Stellans hyllning till Alexander efter galan
Natten till i dag vann Alexander Skarsgård en Golden Globe för sin roll i Big little lies.Pappa Stellan Skarsgård pyser av stolthet över sonen och ger honom en stor eloge.Härligt att han vann för en så sammansatt och motsägelsefull rolltolkning och i en mycket bra serie skriver han i ett mejl till Nöjesbladet.
Nvidia släpper monsterspelskärm på 65 tum
Företaget lanserar ny serie med monsterskärmar som de kallar för Big Format Gaming Displays (BFGD).
Golden Globe till Skarsgård
Det blev en Golden Globe till Alexander Skarsgård för Big Little Lies, och miniserien blev en av de mest prisade på galan. Filmskaparen Ruben Östlund blev dock lottlös.
Golden Globe till Skarsgård
Alexander Skarsgård fick en Golden Globe för sin insats i miniserien Big little lies. Det är hans första Golden Globe.
Läs mer om Big, Golden Globe och Skarsgård.
Bara galopp står emot denna spik
Det är extra kul när amatörtränare får fram hästar som duger i travets elitserie V75. Ni minns kanske Big Alex? Nu har samma tränare ett nytt ämne i fyraårige Erwin som vunnit 7/9 starter hittills. Bra chans igen och vi spikar i dennes V75-debut.Peter Untersteiner låter nöjd med Swish Lane som också spikas i V75-5!
Läs mer om Big Alex, Erwin, Swish Lane och V75.
Skådisens nya kärlek – 12 år yngre sportstjärnan
Skådespelerskan Laura Dern har hittat kärleken igen.Strax före jul sågs Big little lies-stjärnan kyssa basketstjärnan Baron Davis i Beverly Hills.– De försökte undgå upptäckt. Men det gick inte. De kysstes och kunde inte hålla händerna från varandra. De verkade mycket förälskade, berättar ett vittne för Us Magazine.
Läs mer om Big.
Big Sam: Girouds fru vill inte flytta hit
Everton letar efter anfallsförstärkningar och lagets manager Sam Allardyce säger att the Toffees kommer värva en forward i januari. Men Everton lär inte försöka på Olivier Giroud ännu en gång.– Hans fru vill inte flytta norr om London. Det är de som bestämmer, säger Sam Allardyce.
Julläsning! Här är 2017 års 5 bästa teknikböcker
Artificiell intelligens, big data och förstås lite retrodatorer. Här är fem böcker om teknik och internet från 2017 som du inte får missa.
Julläsning! Här är 2017 års 5 bästa teknikböcker
Artificiell intelligens, big data och förstås lite retrodatorer. Här är fem böcker om teknik och internet från 2017 som du inte får missa.
Efter big data-hajpen: nu kokar det i datasjöarna
Det pratas inte så mycket om big data längre, men projekten rullar på. Ett område som är viktigt inom big data är att bygga datasjöar. Och arbetet med dem förändras snabbt.
Starkt OS-besked av Harlaut - tog karriärens största slopestyleseger
Henrik Harlaut har radat upp X-games-guld i icke OS-grenen big air. I OS-grenen slopestyle har den svenska freeskiingstjärnan haft det tyngre, men två månader före OS slog 26-åringen till med karriärens mest prestigefyllda slopestyleseger. – Jag är bara så, så glad, säger han.
Läs mer om Harlaut, OS-grenen och X-games-guld.
Klart med andra säsong av Big little lies
Tv-serien Big little lies kommer tillbaka med Reese Witherspoon och Nicole Kidman i två av huvudrollerna.
Bok om Trump avslöjar: Big Mac-kärleken och utbrotten
Middag bestående av fyra hamburgare och chokladmilkshake, Elton John på högsta volym och ilska utan dess like är en del av den amerikanska presidentens vardag. I alla fall enligt presidentens tidigare kampanjchefer, som nu släppt en bok om Trumps väg till Vita huset.
Läs mer om Elton John, Trump och Vita.
Kitty Jutbrings ånger efter stora förändringen
Kitty Jutbring deltog i Big Brother 2002.Då tatuerade hon in Big Brother-loggan på sitt ben – något som hon i dag ångrar.En av de absolut dummaste grejer jag gjorde, skriver hon på sin blogg.