Biggest

Runar Sögaard anhölls – kort före tv-succn

Runar Sögaard står åtalad för ekonomisk brottslighet och riskerar nu fängelse.Trots det har tv-profilens liv i offentligheten fortsatt som vanligt – bara veckor innan inspelningarna av Biggest loser VIP anhölls profilen.Sögaard nekar till brott via sin advokat.
Läs mer om Biggest och VIP.

Michael rasade i vikt – har gått upp allt igen

Michael Sjögren var en av finalisterna i Biggest loser 2012.Då gick han ner 71 kilo – nu har han gått upp allt igen.–Jag har stängt av allt och alla från mitt liv i stort sett, för att undvika att påminnas, berättar han i Biggest loser – vad hände sen?.
Läs mer om Biggest.
Biggest loser-vinnarens krasch – nu erkänner han
Biggest Loser-vinnaren Simon Kachoa dömdes 2016 för narkotikabrott.För första gången väljer tv-profilen att tala ut om det vilda festlivet efter tv-vinsten – och kokainet.– Jag hade sådan ångest. Jag trodde att mitt liv var över, säger han i Biggest Loser – vad hände sen på Sjuan.
Läs mer om Biggest Loser och Sjuan.

Anna Books kollaps – maken i stor skräck

Anna Books liv har förändrats till det bättre efter hennes medverkan i Biggest loser VIP.Men tidigare gjorde hälsoproblem att hennes liv var i fara.– När jag fick blodförgiftning efter ett bukväggsbråk låg jag på intensiven i tre veckor. Läkarna trodde inte jag skulle överleva, säger Anna Book.
Läs mer om Anna Book och Biggest.
Anna Books desperata kamp
Anna Book har gjort en dramatisk viktresa sedan genom Biggest loser VIP. Nu berättar artisten om den svåra viktkampen - och hur hon svälte sig själv utan att lyckas gå ner i vikt. Så många gånger tänkte jag fel - jag måste bli smal. Men när jag blev ärlig med mig själv i Biggest Loser VIP så ändrade jag mig helt skriver Anna Book i ett inlägg på Instagram.
Macron: Resignation is Europes biggest hurdle
French president Emmanuel Macron talks to swedish newspaper Dagens Nyheter about Europe, cyber attacs and migration.
Läs mer om Emmanuel Macron och Europe.
Anna Books ärliga bild – efter viktraset
Biggest Loser VIP-vinnaren Anna Book förbluffar följarna med att publicera bilder på sin nya mage.Viktraset har skadat magen meddelar artisten på Instagram.Men det jobbigaste är faktiskt inte huden i första hand det var vetskapen om min förslappade bukvägg dom isär slitna magmusklerna, skriver Anna Book.
Läs mer om Anna Book och Instagram.Men.
Anna Books svåra tid efter operationen
Anna Book har genomgått en stor kroppslig förändring den senaste tiden.Under sin medverkan i Biggest loser VIP tappade artisten över 70 kilo och bestämde sig för att göra en magoperation – och ett bröstlyft – efter viktminskningen.Det är 3:e dagen med svullnad nu och det är jobbigt när man inte har ordentligt med känsel i fötterna och benen, skriver Anna Book på Instagram.
Läs mer om Anna Book, Biggest, Instagram och VIP.
Book i pengabråk – efter vinsten i Biggest loser
Anna Book vann Biggest loser och gjorde stor succ.Artisten fick ett stort belopp för att vara med i tävlingen – men nu har hon hamnat i bråk om pengarna med pr-agenten Alexander Erwik.–Det handlar om 74 400 plus moms, säger Alexander Erwik.
Henemarks beslut – för att rädda sitt liv
Hon tävlade mot Anna Book i Biggest loser VIP - och blev viktmobbad i programmet.I Malou efter tio berättar Camilla Henemark om svåra tiden efter Biggest loser VIP, och hur viktnedgången inte gick som hon hade tänkt.– Jag hamnade i depression när jag kom hem, och satte mig ner och började hetsäta igen, säger Camilla Henemark i programmet.
Anna Books sexutspel – kommer ut som nymfoman
Biggest loser VIP-vinnaren Anna Book är öppen med att hon lever passionerat med maken Roberto.Efter att ha erkänt att de haft sex på Ica Maxi, och tycker om att spana på andra människor innan paret har sex, kommer nu nästa sexutspel från Book:– Jag trodde det skulle vara resten av livet, det är därför jag har blivit sådan nymfoman, säger Anna Book i podcasten Multimammorna
Anna Books sexutspel – kommer ut som nymfoman
Biggest loser VIP-vinnaren Anna Book är öppen med att hon lever passionerat med maken Roberto. Efter att ha erkänt att de haft sex på Ica Maxi, och tycker om att spana på andra människor innan paret har sex, kommer nu nästa sexutspel från Book: – Jag tycker om sex, absolut. Annars skulle jag bli lite orolig för mig själv och gå till doktorn och säga du, det är något fel på mig, säger hon i podcasten Multimammorna
Läs mer om Book, Ica Maxi, Multimammorna och Roberto.
Eric Saade petades ur Breaking News – för Book
Eric Saade skulle gästa tisdagens Breaking News men petades - i stället lyftes Anna Book in i tv-programmet.Nu kritiserar popartistens manager valet av Biggest loser VIP-vinnaren.Man lyfte precis Eric till ett annat datum med anledning av Sveriges BIGGEST LOOSER Anna Book skriver kändismanagern Tomas Lingman på Facebook.
Läs mer om Anna Book, Biggest, Book, Eric och Facebook.
Anna Books ilska mot Tilde de Paula
Anna Book riktar skarp kritik mot Tilde de Paula efter hennes agerande i Nyhetsmorgon.Flera tittare har reagerat och nu menar Biggest loser VIP-vinnaren att TV4-programledaren behandlade henne kyligt i direktsändning.Jag hamnade i nån sorts chock över Tildes bemötande, det gjorde ONT, skriver Anna Book på Instagram.
Dolde sanningen i finalen – när Anna Book vann
Anna Book tog hem segern av Biggest loser VIP på Sjuan under måndagskvällen efter att ha tappat 22 kilo. Men kanalen valde att mörka sanningen om rivalernas viktnedgång –nu förklarar Sjuan varför man valde att snuva tittarna på beskedet.– I finalen ligger fokus på de tre finalisterna, säger Lotta Andersson, exekutiv producent, till Hänt.
Book avslöjar verkliga sanningen om Runar
Anna Book talar ut om sina medtävlande i Biggest Loser VIP i en ny podcast.Många får fina omdömen –men Runar Söögard får sig en känga.– Han är ju lite mansgris, säger Anna Book i podcasten Multimammorna.
Camilla Henemarks fusk- anklagelse mot Anna Book
Camilla Henemark tycker att Anna Book var en värdig vinnare av Biggest Loser VIP – men hon menar att Anna Book ändå hade en fördel i tävlingen. Anna Book har nämligen genomfört en magsäcksoperation. – Det är klart att det är lättare om man inte kan stoppa i sig mat för jämnan, säger Camilla Henemark.
Tittarilskan efter Books vinst i Biggest loser
Flera tittare är arga efter Anna Books vinst i Biggest loser VIP.De tycker att fel person vann – och är inte nöjda att Book fick vara med, trots hennes beslut att genomgå en magsäcksoperation innan programmet:Det kan inte vara sant, skriver en person.
Läs mer om Biggest och Book.
Anna Book vann Biggest loser VIP
Läs mer om Biggest och VIP.
Book vann Biggest loser – så mycket gick hon ner
Anna Book blev vinnaren i Biggest loser VIP, och har gått ner 22 kilo under programmet.Nu vill hon gå ner ännu mer, och förnya sina äktenskapslöften med maken Roberto i en ny ceremoni.– Ner till 50 kilo då, bygga muskler. På med prinsessklänning, säger Anna Book.
Läs mer om Anna Book, Biggest, Roberto och VIP.
Anna Book visar upp magen – efter vinsten
Anna Book visar magen för Expressen TV efter vinsten i Biggest loser VIP.Artisten är otroligt stolt efter att ha kammat hem segern, och visar gärna upp sin nya kropp.– Bam, alltså. Jag är så jävla lycklig, säger Anna Book.
Läs mer om Anna Book, Biggest och Expressen TV.
Anna Books revansch på Henemark – efter bråken
De rök ihop flera gånger – och det rejält. Biggest loser VIP har präglats av bråk och konflikter – inte minst mellan artisterna Anna Book och Camilla Henemark. I morgondagens avsnitt av programmet får dock Anna Book sin revansch – hon har gått till final samtidigt som Camilla Henemark gått ner minst av deltagarna.