Biggest

Book i pengabråk – efter vinsten i Biggest loser

Anna Book vann Biggest loser och gjorde stor succ.Artisten fick ett stort belopp för att vara med i tävlingen – men nu har hon hamnat i bråk om pengarna med pr-agenten Alexander Erwik.–Det handlar om 74 400 plus moms, säger Alexander Erwik.
Henemarks beslut – för att rädda sitt liv
Hon tävlade mot Anna Book i Biggest loser VIP - och blev viktmobbad i programmet.I Malou efter tio berättar Camilla Henemark om svåra tiden efter Biggest loser VIP, och hur viktnedgången inte gick som hon hade tänkt.– Jag hamnade i depression när jag kom hem, och satte mig ner och började hetsäta igen, säger Camilla Henemark i programmet.
Anna Books sexutspel – kommer ut som nymfoman
Biggest loser VIP-vinnaren Anna Book är öppen med att hon lever passionerat med maken Roberto.Efter att ha erkänt att de haft sex på Ica Maxi, och tycker om att spana på andra människor innan paret har sex, kommer nu nästa sexutspel från Book:– Jag trodde det skulle vara resten av livet, det är därför jag har blivit sådan nymfoman, säger Anna Book i podcasten Multimammorna

Anna Books sexutspel – kommer ut som nymfoman

Biggest loser VIP-vinnaren Anna Book är öppen med att hon lever passionerat med maken Roberto. Efter att ha erkänt att de haft sex på Ica Maxi, och tycker om att spana på andra människor innan paret har sex, kommer nu nästa sexutspel från Book: – Jag tycker om sex, absolut. Annars skulle jag bli lite orolig för mig själv och gå till doktorn och säga du, det är något fel på mig, säger hon i podcasten Multimammorna
Läs mer om Book, Ica Maxi, Multimammorna och Roberto.
Eric Saade petades ur Breaking News – för Book
Eric Saade skulle gästa tisdagens Breaking News men petades - i stället lyftes Anna Book in i tv-programmet.Nu kritiserar popartistens manager valet av Biggest loser VIP-vinnaren.Man lyfte precis Eric till ett annat datum med anledning av Sveriges BIGGEST LOOSER Anna Book skriver kändismanagern Tomas Lingman på Facebook.
Läs mer om Anna Book, Biggest, Book, Eric och Facebook.
Anna Books ilska mot Tilde de Paula
Anna Book riktar skarp kritik mot Tilde de Paula efter hennes agerande i Nyhetsmorgon.Flera tittare har reagerat och nu menar Biggest loser VIP-vinnaren att TV4-programledaren behandlade henne kyligt i direktsändning.Jag hamnade i nån sorts chock över Tildes bemötande, det gjorde ONT, skriver Anna Book på Instagram.
Dolde sanningen i finalen – när Anna Book vann
Anna Book tog hem segern av Biggest loser VIP på Sjuan under måndagskvällen efter att ha tappat 22 kilo. Men kanalen valde att mörka sanningen om rivalernas viktnedgång –nu förklarar Sjuan varför man valde att snuva tittarna på beskedet.– I finalen ligger fokus på de tre finalisterna, säger Lotta Andersson, exekutiv producent, till Hänt.
Book avslöjar verkliga sanningen om Runar
Anna Book talar ut om sina medtävlande i Biggest Loser VIP i en ny podcast.Många får fina omdömen –men Runar Söögard får sig en känga.– Han är ju lite mansgris, säger Anna Book i podcasten Multimammorna.
Camilla Henemarks fusk- anklagelse mot Anna Book
Camilla Henemark tycker att Anna Book var en värdig vinnare av Biggest Loser VIP – men hon menar att Anna Book ändå hade en fördel i tävlingen. Anna Book har nämligen genomfört en magsäcksoperation. – Det är klart att det är lättare om man inte kan stoppa i sig mat för jämnan, säger Camilla Henemark.
Tittarilskan efter Books vinst i Biggest loser
Flera tittare är arga efter Anna Books vinst i Biggest loser VIP.De tycker att fel person vann – och är inte nöjda att Book fick vara med, trots hennes beslut att genomgå en magsäcksoperation innan programmet:Det kan inte vara sant, skriver en person.
Läs mer om Biggest och Book.
Anna Book vann Biggest loser VIP
Läs mer om Biggest och VIP.
Book vann Biggest loser – så mycket gick hon ner
Anna Book blev vinnaren i Biggest loser VIP, och har gått ner 22 kilo under programmet.Nu vill hon gå ner ännu mer, och förnya sina äktenskapslöften med maken Roberto i en ny ceremoni.– Ner till 50 kilo då, bygga muskler. På med prinsessklänning, säger Anna Book.
Läs mer om Anna Book, Biggest, Roberto och VIP.
Anna Book visar upp magen – efter vinsten
Anna Book visar magen för Expressen TV efter vinsten i Biggest loser VIP.Artisten är otroligt stolt efter att ha kammat hem segern, och visar gärna upp sin nya kropp.– Bam, alltså. Jag är så jävla lycklig, säger Anna Book.
Läs mer om Anna Book, Biggest och Expressen TV.
Anna Books revansch på Henemark – efter bråken
De rök ihop flera gånger – och det rejält. Biggest loser VIP har präglats av bråk och konflikter – inte minst mellan artisterna Anna Book och Camilla Henemark. I morgondagens avsnitt av programmet får dock Anna Book sin revansch – hon har gått till final samtidigt som Camilla Henemark gått ner minst av deltagarna.
Anna Book berättar sanningen om pengarna
Sångerskan Anna Book slog igenom i Melodifestivalen 1985 och hon är nu aktuell i Biggest Loser: VIP.Men efter succn i Melodifestivalen har hennes inkomst varierat kraftigt mellan åren.– En del av pengarna hade jag sparat, men merparten blev jag blåst på innan jag fyllt 18 år, säger hon till Aftonbladet.
Tv-profilen visar upp sin förändring
Aida Ljungberg tävlade i förra årets Biggest loser i Sjuan.Nu visar hon stolt upp sin stora utveckling och förändring på Instagram - och hyllas för resultatet.Jag har aldrig mått så bra i hela mitt liv som jag gör just nu skriver Aida Ljungberg på sin Instagram.
Anna Book skadad – efter övningen i tv
Det närmar sig final i Biggest loser VIP och deltagarna tävlar i 24 timmars cykling för att kunna vinna en finalplats.Men under maratoncyklingen skadar Anna Book ryggen - så illa att smärtan strålar ner i benen.– Det smäller till ordentligt i ryggen. Att fortsätta med den typen av ryggsmärta var överjävligt, säger Anna Book i Biggest loser VIP.
Läs mer om Anna Book, Biggest och VIP.
Anna Book: Jag har insett att jag använt dåliga ursäkter
I tv-programmet Biggest loser VIP får Anna Book hjälp att hitta formen, både fysiskt och psykiskt.Efter många års kamp har hon äntligen hittat sig själv och vågar vara ärlig.– Jag är världens rikaste människa, och jag har kraft och energi att jobba hårt i många år till.
Läs mer om Anna Book, Biggest och VIP.
Henemark berättar sanningen om bråken med Anna Book
Camilla Henemark hävdar att hon ville lämna Biggest loser VIP.Nu berättar Army of Lovers-sångerskan sanningen om bråken med Anna Book, Runar Sögaard och Loulou Lamotte och att hon kände sig utfryst.– Loulou kom faktiskt och bad mig om ursäkt med tårar i ögonen efteråt, säger Camilla Henemark.
Anna Book i tårar – efter vändningen
Deltagarna i Biggest loser VIP kämpar hårdare än någonsin - för att vinna priset att få träffa sin familj.När Anna Book återförenas med maken Roberto Toledano och parets barn kan hon inte hålla tårarna tillbaka.– Det första jag fick var underbara kramar och pussar. Och mina barn, så vackra de är, säger Anna Book i Biggest loser VIP.
Motet mot Henemark – under inspelning
Mycket står på spel i måndagens Biggest loser VIP, när deltagarna får tävla om att träffa sina familjer.Men när Camilla Henemark säger att hon inte bryr sig, så blir det för mycket för Loulou Lamotte.– Jag fucking mördar dig i sömnen kärring, säger Loulou Lamotte rasande i Biggest loser VIP.
Anna Books hemliga plan – nya kroppsförändringar
Anna Book har genomgått en stor utseendeförändring i och med sin medverkan i Biggest Loser VIP.Förutom viktnedgången har artisten gjort ingrepp på både tänderna och ögonbrynen.Dessutom har hon tatuerat sig – något som har gett mersmak.– Jag har funderat på det här länge men tyckte inte att det passade min kropp förut, nu ser man det tydligare, säger hon till Hänt.