Biggest

Overwatch League Stage 2 beats NA LCS in Twitch viewers

The Overwatch League has been one of the biggest events in esports this year already, and it turns out that the recent start of Stage 2 of the competition has reached a big milestone,
Läs mer om Stage och Twitch.

We now know venues for big League of Legends esports events

The major esports events in League of Legends are some of the biggest in the world, and now we know courtesy of developer Riot Games where these will all be held, including the Mid-Season Invitational (MSI), World Championship, Rift Rivals,
Tv-parets svåra kamp – efter Biggest loser
När Pontus Björklund var med i förra årets säsong av Biggest loser gick han ner 51 kilo.Men nu har han gått upp nästan allt igen.Han är kritisk till det stöd deltagarna fick under programtiden, säger han i Malou efter tio.– Jag var där i sju veckor för att få bort ett beteende och ett beroende. Jag anser jag att sju veckor inte är så lång tid, säger han i programmet.
Läs mer om Biggest och Malou.

Därför vill Book sälja sina gamla trosor

Anna Book rasade i vikt efter sin medverkan i Biggest Loser VIP och de tidigare underkläderna passar inte längre. Sångerskan erbjuder sig nu att sälja gamla trosor i utmärkt skick. – Någon kvinna skulle kanske bli jätteglad för ett par mjuka bomullstrosor? Som inte har några. De här är för stora för mig nu, jag kan liksom inte ha dem, säger hon i en livesändning på sin Instagram.
Läs mer om Biggest Loser VIP, Book och Instagram.
Tragiska skandalen i succprogrammet
Här är mörka hemligheten bakom Biggest loser i USA.Flera deltagare har anklagat programmet för att förse dem med droger för att gå ner i vikt.Nu väljer tränaren Bob Harper att för första gången tala ut om anklagelserna:– När den tidigare deltagaren gick kändes det som att de var superarga och bara letade efter en ursäkt för att säga det de sa, säger han till Page Six.
Läs mer om Biggest, Bob Harper och Page Six.
Biggest loser-vinnaren till sjukhus
Biggest loser-vinnaren Michael Fridebäck har förts till sjukhus.Fridebäck skriver på Instagram att han drabbats av tarm- och bukhinneinflammation.Inlagd på KS med all inklusive (fasta och matas med dropp) och antibiotika behandling, skriver Michael Fridebäck på Instagram.
Läs mer om Instagram och Michael Fridebäck.
Min kropp blev mer än ett föremål för hat eller åtrå
Publiken älskar fysiska förvandlingar som när överviktiga i Biggest loser blir smala och vältränade.Naomi Abramowicz skriver om ett omtumlande år där depressionen fick henne att omvärdera kroppsideal, träningshat och gymselfies.
Läs mer om Biggest.
Runar Sögaard anhölls – kort före tv-succn
Runar Sögaard står åtalad för ekonomisk brottslighet och riskerar nu fängelse.Trots det har tv-profilens liv i offentligheten fortsatt som vanligt – bara veckor innan inspelningarna av Biggest loser VIP anhölls profilen.Sögaard nekar till brott via sin advokat.
Läs mer om Biggest och VIP.
Michael rasade i vikt – har gått upp allt igen
Michael Sjögren var en av finalisterna i Biggest loser 2012.Då gick han ner 71 kilo – nu har han gått upp allt igen.–Jag har stängt av allt och alla från mitt liv i stort sett, för att undvika att påminnas, berättar han i Biggest loser – vad hände sen?.
Läs mer om Biggest.
Biggest loser-vinnarens krasch – nu erkänner han
Biggest Loser-vinnaren Simon Kachoa dömdes 2016 för narkotikabrott.För första gången väljer tv-profilen att tala ut om det vilda festlivet efter tv-vinsten – och kokainet.– Jag hade sådan ångest. Jag trodde att mitt liv var över, säger han i Biggest Loser – vad hände sen på Sjuan.
Läs mer om Biggest Loser och Sjuan.
Anna Books kollaps – maken i stor skräck
Anna Books liv har förändrats till det bättre efter hennes medverkan i Biggest loser VIP.Men tidigare gjorde hälsoproblem att hennes liv var i fara.– När jag fick blodförgiftning efter ett bukväggsbråk låg jag på intensiven i tre veckor. Läkarna trodde inte jag skulle överleva, säger Anna Book.
Läs mer om Anna Book och Biggest.
Anna Books desperata kamp
Anna Book har gjort en dramatisk viktresa sedan genom Biggest loser VIP. Nu berättar artisten om den svåra viktkampen - och hur hon svälte sig själv utan att lyckas gå ner i vikt. Så många gånger tänkte jag fel - jag måste bli smal. Men när jag blev ärlig med mig själv i Biggest Loser VIP så ändrade jag mig helt skriver Anna Book i ett inlägg på Instagram.
Macron: Resignation is Europes biggest hurdle
French president Emmanuel Macron talks to swedish newspaper Dagens Nyheter about Europe, cyber attacs and migration.
Läs mer om Emmanuel Macron och Europe.
Anna Books ärliga bild – efter viktraset
Biggest Loser VIP-vinnaren Anna Book förbluffar följarna med att publicera bilder på sin nya mage.Viktraset har skadat magen meddelar artisten på Instagram.Men det jobbigaste är faktiskt inte huden i första hand det var vetskapen om min förslappade bukvägg dom isär slitna magmusklerna, skriver Anna Book.
Läs mer om Anna Book och Instagram.Men.
Anna Books svåra tid efter operationen
Anna Book har genomgått en stor kroppslig förändring den senaste tiden.Under sin medverkan i Biggest loser VIP tappade artisten över 70 kilo och bestämde sig för att göra en magoperation – och ett bröstlyft – efter viktminskningen.Det är 3:e dagen med svullnad nu och det är jobbigt när man inte har ordentligt med känsel i fötterna och benen, skriver Anna Book på Instagram.
Läs mer om Anna Book, Biggest, Instagram och VIP.
Book i pengabråk – efter vinsten i Biggest loser
Anna Book vann Biggest loser och gjorde stor succ.Artisten fick ett stort belopp för att vara med i tävlingen – men nu har hon hamnat i bråk om pengarna med pr-agenten Alexander Erwik.–Det handlar om 74 400 plus moms, säger Alexander Erwik.
Henemarks beslut – för att rädda sitt liv
Hon tävlade mot Anna Book i Biggest loser VIP - och blev viktmobbad i programmet.I Malou efter tio berättar Camilla Henemark om svåra tiden efter Biggest loser VIP, och hur viktnedgången inte gick som hon hade tänkt.– Jag hamnade i depression när jag kom hem, och satte mig ner och började hetsäta igen, säger Camilla Henemark i programmet.
Anna Books sexutspel – kommer ut som nymfoman
Biggest loser VIP-vinnaren Anna Book är öppen med att hon lever passionerat med maken Roberto.Efter att ha erkänt att de haft sex på Ica Maxi, och tycker om att spana på andra människor innan paret har sex, kommer nu nästa sexutspel från Book:– Jag trodde det skulle vara resten av livet, det är därför jag har blivit sådan nymfoman, säger Anna Book i podcasten Multimammorna
Anna Books sexutspel – kommer ut som nymfoman
Biggest loser VIP-vinnaren Anna Book är öppen med att hon lever passionerat med maken Roberto. Efter att ha erkänt att de haft sex på Ica Maxi, och tycker om att spana på andra människor innan paret har sex, kommer nu nästa sexutspel från Book: – Jag tycker om sex, absolut. Annars skulle jag bli lite orolig för mig själv och gå till doktorn och säga du, det är något fel på mig, säger hon i podcasten Multimammorna
Läs mer om Book, Ica Maxi, Multimammorna och Roberto.
Eric Saade petades ur Breaking News – för Book
Eric Saade skulle gästa tisdagens Breaking News men petades - i stället lyftes Anna Book in i tv-programmet.Nu kritiserar popartistens manager valet av Biggest loser VIP-vinnaren.Man lyfte precis Eric till ett annat datum med anledning av Sveriges BIGGEST LOOSER Anna Book skriver kändismanagern Tomas Lingman på Facebook.
Läs mer om Anna Book, Biggest, Book, Eric och Facebook.