Blåvitt ikonen

Ikonen har tröttnat på Zlatans kupper

Zlatan Ibrahimovic, 36, fortsätter att förvirra fotbollsvärlden med sina upprepade utspel om en VM-comeback.En som däremot ledsnat på stjärnans reklamkupper är legendaren Torbjörn Nilsson, 63.– Jag är sedan länge trött på den typen av varumärkesbyggande, menar Blåvitt-ikonen.

Torbjörn Nilsson lämnar Blåvitt

GÖTEBORG. Torbjörn Nilsson, 63, lämnar IFK Göteborg.Blåvitt-ikonen väljer att gå vidare i sin yrkeskarriär.
Läs mer om Blåvitt.
Torbjörn Nilsson, 63, tvekar om framtiden
GÖTEBORG. Poya Asbaghi, 32, tar över som huvudtränare i IFK Göteborg.Men för Torbjörn Nilsson, 63, är framtiden osäker.Enligt GT:s uppgifter har Blåvitt-ikonen andra erbjudanden att ta ställning till.– Det är några klubbar har ringt på alla möjliga nivåer, bekräftar Torbjörn Nilsson.
Torbjörn Nilsson allvarligt skadad
Blåvitt-ikonen Torbjörn Nilsson, 63, är allvarligt skadad.IFK Göteborgs assisterande tränare har slitit av hälsenan under en träning.– Jag går hemma på kryckor och får vänta in en operation och därefter blir jag väl gipsad, säger Nilsson till GP.
Läs mer om Nilsson.

Blåvitt vill förlänga med legendaren

IFK Göteborg ser om sitt hus ordentligt inför 2018.GT kan avslöja att klubben vill förlänga ikonen Torbjörn Nilssons kontrakt.Samtidigt har BP-duon Olof Mellberg och Azrudin Valentic fått en intresseförfrågan om att ta över huvudansvaret.
Blåvitt-ikonen får nyckelroll i klubben
Övertalningsförsöken lyckades.Hjalmar Jonsson, 36, blir tränare i IFK Göteborgs U19-lag.– Jag har genomgått ett antal träningsutbildningar under min tid som spelare, avslöjar Blåvitt-ikonen.
Läs mer om Blåvitt-ikonen.
Blåvitt-ikonen kan tvingas bort – efter hårda kritiken
GÖTEBORG. IFK Göteborg vill förändra sin akademi.Enligt GT:s uppgifter kan Roger Gustafsson, 64, nu tvingas bort från sin tjänst som akademichef.– Jag svarar inte på det, säger Blåvitts ordförande Frank Andersson.– Det finns inget att säga om det i dagsläget, säger sportchefen Mats Gren.
Blåvitt-ikonen kan tvingas bort – efter kritiken
GÖTEBORG. IFK Göteborg vill förändra sin akademi.Enligt GT:s uppgifter kan Roger Gustafsson, 64, nu tvingas bort från sin tjänst som akademichef.– Jag svarar inte på det, säger Blåvitts ordförande Frank Andersson.– Det finns inget att säga om det i dagsläget, säger sportchefen Mats Gren.
Blåvitt-ikonen tackar för sig: Färdigspelat
GÖTEBORG. Hjalmar Jonsson, 36, har bestämt sig: Årets säsong blir Blåvitt-ikonens sista. I dag informerade han spelarna i IFK Göteborg om sitt beslut. – Jag ville bara meddela mina lagkamrater att det är färdigspelat i den blåvita tröjan efter den här säsongen, säger han.
August vill bli bäste Erlingmark i familjen
Han kan bli näste Erling i Blåvitt. Stortalangen August Erlingmark – son till ikonen Magnus Erlingmark – är med IFK Göteborg på träningslägret i Smögen. Nu vill han bli bäst i familjen. – Om han har klarat av att göra så många matcher i Blåvitts a-lag så känner jag att jag också kan klara det. Då är det ingen omöjlighet, säger han.
Läs mer om Blåvitt, Erling, Erlingmark och Smögen.
Ny mittbackskris i Blåvitt – ikonen klev av
Hjalmar Jonsson tvingades kliva torsdagens träning med en känning i ljumsken. Islänningen riskerar nu att missa söndagens match mot Örebro – vilket sätter ytterligare tryck på IFK Göteborgs skadetyngda backlinje. –Det är en viss fara för att han missar matchen, säger Blåvitts sjukgymnast Fredrik Larsson till Fotbollskanalen.
Så firade superikonen Glenn och IFK-fansen
Ikonen Glenn Hysn och mängder av IFK-fans firade segern på Glenns Sportbar under måndagskvällen. Alla är överens om en sak: Det blir guld för Blåvitt. – Jag är inne i en drömvärld just nu, säger Hysn till GT.
Läs mer om Blåvitt, Glenn och Hysn.
Ursäkten till Blåvitt efter självmålet
Nu vädjar Halmstadkaptenen Mohammed Ali Khan till IFK Göteborgs supportrar – efter det osannolika självmålet som kan kosta Blåvitt guldet. Kan inte beskriva hur illa jag mår, skriver Ali Khan i en tweet som han riktar till bland annat IFK Göteborgs supportrar. Samtidigt riktar Blåvitt-ikonen Tobias Hysn en syrlig pik mot Ali Khan.
Andras, 27, vann Blåvitt-ikonens sko
GÖTEBORG. I det senaste avsnittet av BBpodd hade lyssnarna chansen att vinna Blåvitt-ikonen Hjalmar Jonssons sko. Andras Solvang var den som kom på den bästa Jonsson-facten. – Den luktar lite fotsvett, så Hjalmar har säkert använt den, säger Solvang.
Vinn ikonen Hjalmar Jonssons vänstersko!
I veckans BBpodd-tävling har du möjlighet att vinna Blåvitt-ikonen Hjalmar Jonssons vänstersko – signerad. Gör så här:
Läs mer om BBpodd-tävling.
Elfsborg försökte sno Blåvitt-ikonen Hysn
Tobias Hysn till Elfsborg? Agenten Jonas Svensson berättar att Elfsborg faktiskt ställde frågan – men att Hysn nobbar. – Flyttar Tobias tillbaka till Sverige är det Blåvitt som gäller, säger Svensson till Borås Tidning.
Efter sex år - nu blir Blåvitt-ikonen ensam kvar
Siste landsmannen lämnar - men trotjänaren blir kvar Foto: Bildbyrån Hjalmar Jonsson har spelat i IFK Göteborg sedan 2002.
Läs mer om Blåvitt-ikonen och Foto.
Gren vill ha Svensson i Jönköping
GÖTEBORG. Blåvitt-ikonen Mats Gren är ny tränare för Jönköping Södra. Nu vill klubben värva Karl Svensson. - Jag skulle inte tacka nej till att ha honom i laget, säger Mats Gren.
Gör han bra ifrån sig bryr sig ingen
Det kan bli en snackis. Före detta AIK-tränaren Mikael Stahre kommer enligt uppgifter till SPORT-Expressen att ta över ärkerivalen IFK Göteborg nästa säsong. Men Blåvitt-ikonen Glenn Hysn tror inte att fansen kommer att rasa. - Om han gör bra ifrån sig kommer de flesta inte att bry sig, säger Hysn till FotbollsExpressen.se.
Läs mer om FotbollsExpressen.se och Hysn.