Blac chyna

Greta Thurfjell: Ett ljus i mörkret som är hämndporrdramat mellan Rob Kardashian och Blac Chyna

Samtidigt som Sverige närmar sig en skärpt hämndporrslag exploderar ett Kardashiandrama utan dess like över internet, skriver Greta Thurfjell.
Rob Kardashian förd akut till sjukhus
Kris Jenner och Blac Chyna skyndade in på akuten under onsdagskvällen, efter att en familjemedlem ska ha sökt läkarvård. Enligt uppgift till TMZ är det Rob Kardashian som tvingades till akutvård - men anledningen är ännu okänd.
Läs mer om Blac Chyna, Rob Kardashian och TMZ.
Kardashian dumpad – tog dottern med sig
Blac Chyna har dumpat Rob Kardashian, och ska ha tagit parets gemensamma barn med sig. Det framgår av en film som dokusåpaprofilerna har lagt ut på sociala medier, skriver TMZ. – Julgranen är dekorerad för Chyna och vår bebis, men de har lämnat mig, säger han i videon.
Läs mer om Chyna, Rob Kardashian och TMZ.

Här är första bilderna på Dream Kardashian

För två dagar sedan fick Rob Kardashian och Blac Chyna en dotter. Nu delar kändisparet med sig av de första bilderna på Dream Kardashian, samtidigt som Rob Kardashian hyllar sin avlidna pappa. Dessutom delar realityparet med sig av ett videoklipp från förlossningen.
Nu har kändisparet fått sitt första barn
Uppgifter: Blac Chyna och Rob Kardashians dotter ska heta Dream
Läs mer om Dream.
Kardashian har blivit pappa till en dotter
Nu har Rob Kardashian och Blac Chyna välkomnat sin lilla dotter. Enligt uppgifter till TMZ föddes barnet med kejsarsnitt och paret har redan bestämt namn. Dottern ska heta Dream.
Läs mer om Blac Chyna, Dream, Rob Kardashian och TMZ.
Kardashians utreds efter påstådda hoten
Polisen utreder Rob Kardashian efter uppgifter om att han ska ha hotat en man med nära band till fästmön Blac Chyna, rapporterar TMZ.
Läs mer om Blac Chyna, Rob Kardashian och TMZ.
Polisutredning efter Kardashians uppgifter
Polisen utreder Rob Kardashian efter uppgifter om att han ska ha hotat en man med nära band till fästmön Blac Chyna, rapporterar TMZ.
Läs mer om Blac Chyna, Rob Kardashian och TMZ.
Rob Kardashian gör ett faderskapstest
I säsongsfinalen av dokusåpan Rob Chyna gör Rob Kardashian ett faderskapstest inför Blac Chynas förlossning. Paret har haft flera stora bråk och ett skakigt förhållande - nu vill de försonas innan barnet kommer. – Det är bara för att tysta alla rykten, säger Blac Chyna i avsnittet. Det rapporterar People Magazine.
Efter rånet: Familjen fortsätter visa smycken
Kim Kardashian West har idkat radiotystnad sedan det beväpnade rånet i Paris. Men på sociala medier fortsätter hennes bror Rob Kardashian och hans fästmö Blac Chyna att lägga upp bilder på sina dyra smycken som om inget har hänt.
Läs mer om Blac Chyna och Rob Kardashian.
Familjens oro över Kardashians vikt
Enligt TMZ har Rob Kardashian och Blac Chyna gjort slut, vilket har fått Kardashian att hamna i en svacka. Han har inte lämnat sitt hem på två månader och har gått upp nästan 23 kilo. Nu är Kardashian-familjen orolig för att hans liv är i fara.
Rob Kardashian avslöjar: Blir en dotter
Nu är det officiellt – Rob Kardashian och Blac Chyna Reveal ska få en dotter. Det avslöjade stjärnparet i reality-showen Rob Chyna, skriver Huffington Post.
Blac Chyna och Rob Kardashian väntar en flicka
Avslöjade könet i realityserien
Läs mer om Rob Kardashian.
Rob Kardashian om fästmön Blac Chyna
Rob Kardashian berättar om Blac Chyna: – Hon hjälpte mig i tuffare tider. Det omskrivna paret Blac Chyna och Rob Kardashians egna dokusåpa börjar sändas nästa vecka på amerikans tv. Nu berättar han om sitt förhållande med Blac Chyna, sin relation till systrarna och om sin viktuppgång i en intervju med People.
Läs mer om Blac Chyna och People.
Tv-profilens vågade bild – naken på omslag
Blac Chyna kastar kläderna och visar bebismagen i Paper Magazine - två år efter Kim Kardashians omtalade bild. – Jag vill att de ser mig som en härskare, entreprenör, mamma och badass bitch, säger hon i Paper Magazine, skriver The Sun.
Läs mer om Paper Magazine och The Sun.
Rob Kardashians svek mot kärleken
Rob Kardashian har återvänt till rampljuset och börjat spela in en realityserie med fästmön Blac Chyna. Men nu sviker han sin kärlek - och vägrar filma till serien, skriver Radar Online. – Det har blivit slöseri med tid för alla, säger en uppgiftslämnare till sajten.
Läs mer om Blac Chyna och Radar Online.
Rob Kardashian och Blac Chyna har gjort slut
Rob Kardashian delade en bild på sin gravida fästmö på Instagram. En dag senare är alla spår av kärleken borta. Paret sägs ha gjort slut efter att Kardashian hittat misstänksamma meddelande på modellens telefon, skriver Mirror.
Kardashians kärlek ett hot mot Kims succ
Kim Kardashian kan komma att möta konkurrens i realityserien Keeping up with the Kardashians. Enligt Radar Online får Blac Chyna nu en framträdande roll - och dessutom en egen spin off-serie med fästmannen Rob Kardashian. – Hon är inte alls rädd för Kris, säger en källa enligt sajten.
Blac Chynas bild på babyglädjen
Här är Blac Chynas bild på babyglädjen. På Instagram delar hon med sig av en bild från ultraljudet – och hyllar kärleken Rob Kardashian. Här är jag, förlovad med en av de mest fantastiska män jag känner, skriver Blac Chyna på Instagram.
Kardashians första ord om graviditeten
Blac Chyna och Rob Kardashian berättade tidigare i maj att de väntar barn. Nu vänder familjen Kardashian efter den kyliga relationen. – Jag är väldigt lycklig för deras skull, säger Kim Kardashian enligt Independent.
Blac Chyna hjälper Kylie komma över Tyga
Exet kommer till undsättning
Läs mer om Kylie och Tyga.
Kardashians besked – ska få ett kärleksbarn
Efter familjens kyliga reaktion när Rob Kardashian och Blac Chyna förlovade sig.Nu är Blac Chyna gravid, bekräftar hennes representant för US Magazine.Hon avslöjade allt med en kryptisk bild på Instagram.
Rob Kardashians superdyra presenter
Snacka om förlovningsgåva! Nu har Rob Kardashian gett fästmön Blac Chyna både en diamantring för 2,6 miljoner kronor – och en lila Lamborghini för 1,6 miljoner kronor. Tack älskling för min Huracan Lamborghini, Rob Kardashian, skriver Blac Chyna på Instagram.