Bli

Jag undrar hur bra han kan bli?

Nobel Amok vann Kalmarsundsstayern över tre varv.Efter några inledande steg i passgång bar det av till ledningen och årets fjärde seger i sjätte starten togs nästan i sömnen.- Han vann lätt igen mot ett relativt tufft motstånd – jag undrar hur bra den här kan bli? klurade Robert Bergh om nyförvärvet som var söndagens största favorit i Kalmar V75.

Trollpikken ska resas igen

Den penisformade klippformationen Trollpikken skulle bli Norges nästa turistmagnet – men på lördagen upptäckte besökare att någon hade knäckt stenstoden. Fallosens supportrar kontrade dock snabbt: På endast 24 timmar hade 115.000 norska kronor samlats in för att återställa stenen till sitt upprätta läge.
Läs mer om Trollpikken.
Charlie Sheen stäms av exet
Charlie Sheen stäms av en exflickvän för att ha utsatt henne för risken att bli smittad av hiv, det uppger TMZ.Skådespelaren ska enligt stämningen berättat om sjukdomen först efter att paret inlett en sexuell relation.
Cykla i Sörmland – nära naturen på två hjul
Att semestra med små medel kan bli ett riktigt äventyr. Med campingköket i cykelväskan kliver vi på pendeltåget söderut för en långhelg i Sörmland. En roadmovie på två hjul i ett böljande landskap.
Läs mer om Sörmland.

Det kommer att bli målrikt

Oddset-duellen är kampen mellan SportExpressens Eskil Hellberg och Johan Videll.Varje dag väljer de två spelexperterna ut sitt bästa spel i en ärofylld tävling om av vara den främsta tipparen.De redovisar dessutom alla sina spel, så välj en favorit – eller rygga båda två!
Läs mer om Johan Videll.Varje.
En fjunig supertalang satt bredvid på bänken
De var många som tvivlade på den unge backen.För liten, för kaxig, för dålig skridskoåkning.Kunde han verkligen bli en av världens bästa ishockeyspelare?Nu vet vi. Det finns inte längre någon som kan ifrågasätta Erik Karlsson och hans storhet.
Läs mer om Erik Karlsson.
Jättebråk i U21-EM – lagen buades ut
Italien besegrade Tyskland i sista gruppspelsmatchen av U21-EM - efter ett jättebråk.I samband med 1-0-målet utdelades knuffar från båda lag - som är vidare till semifinal - vilket mynnade ut i två gula kort.Målet visade sig bli matchens enda och i slutminuterna buades båda lagen ut.
Läs mer om Tyskland.
Stort glädjerus – så jäkla häftigt
Lias Andersson, 18, kan bli lagkamrat med Henrik Lundqvist på Manhattan.Frölundaspelaren valdes som nummer sju i draften av New York Rangers.– En fantastisk känsla, detta och SM-guldet är det största i min karriär, säger han.
Akuta råden: Gör så här vid getingstick
Att bli stucken av en geting är inte kul. Förutom smärtan kan du svullna upp. Eller än värre få en allergisk reaktion. Det här ska du göra om olyckan är framme!
Cosbys plan: Så duckar du anklagelser om sexuella ofredanden
Efter Bill Cosbys rättegång om sexuella ofredanden ogiltigförklarats meddelar hans talesperson att den skamfilade stjärnan planerar en föreläsningsserie om hur män kan undvika att bli anklagad. Beskedet orsakar kraftiga reaktioner bland kvinnorättsorganisationer.
Tommy Ekmans familjetragedi - sonen nära att dö efter födsel
Dagen då Tommy Ekman skulle bli pappa höll på att bli den värsta i hans liv.Under förlossningen var han nära att förlora både sin son Willgoth och sambon Madelene.– Jag höll på att köra av vägen, det var omtumlande, säger Tommy Ekman till Aftonbladet.
Spelar huvudrollen i Skam – nu ska hon bli militär
Succserien Skam möter sitt slut på lördagskvällen, då sista avsnittet sänds på NRK. Många sörjer att fler karaktärer inte fick en egen säsong – men nu ska skådespelarna vidare. Iman Meskini, som spelar Sana, tar värvning i militären.
Läs mer om NRK, Sana och Skam.
Expert: Se över de digitala abonnemangen
Netflix, HBO, Spotify – och kanske en digital tidningsprenumeration på det? Många av oss använder flera digitala tjänster, men inte alla har koll på utgifterna. – Många mindre köp kan bli stora kostnader i månaden, säger Margareta Lindberg på Konsumentverket.
Hundratals svenskar åkte till kriget för att slåss för IS – så lever återvändarna i dag
Då poserade de öppet på Facebook som oövervinnerliga krigare, ofta med dödade fienders skändade kroppar. I dag lever de som skuggor och gör allt för att undvika att bli igenkända. Expressen har kartlagt återvändarna, de 150 svenska misstänkta IS-terrorister som i tysthet återvänt till Sverige. – Vi har tillräckligt med problem, säger en av dem - och vägrar mötas. Men under den pågående offensiven mot IS väntas fler av de 112 från Sverige som är kvar i kriget - de som är mest radikala - återvända.
Läs mer om Facebook, IS-terrorister och Sverige.
Bostadsbubblan
Därför kan det bli en bostadsbubbla — DN förklarar varför den kan spricka.
Semifinalchansen lever för Slovakien
Slovakien, som spelade ut Sverige i torsdags, har fortfarande chansen att bli bästa tvåa och därmed nå semifinal i U21-EM i Polen. Det kan vi konstatera efter att Portugal – tvåan i grupp B – bara vann med 4–2 mot Makedonien i sin avslutande match i gruppspelet.
Anfallaren dök upp – i sexsåpan: Inte optimalt
Den engelska fotbollsklubben Margate riskerar att få inleda säsongen utan anfallare.Anledningen?Mike Thalassitis har valt bort försäsongsträningen för att delta i den brittiska versionen dokusåpan av Paradise Hotel utan att något berätta för klubben.–Min tränare lär bli rasande, men jag bryr mig inte, säger Thalassitis till The Sun.
Läs mer om Margate, Paradise Hotel och The Sun.
Stjärnan i rättegång – kan förlora vårdnaden om sonen
Janet Jackson har tagit ut skilsmässa mot maken Wissam Al Mana.Men nu kan vårdnaden om parets bebisson Eissa bli ett problem, skriver Page six.– Jag har separerat från min make. Vi är i rättegång, har Janet Jackson tidigare sagt.
Hur gick det till när svensken skulle bli nykter?
Quiz. Svensken har ett ansträngt förhållande till alkohol – det märks inte minst idag, på midsommar. Men vad har de starka dryckerna gemensamt med liberala falangstrider och korsfarare? Testa dig själv i Dick Harrisons quiz om svensk alkohol- och nykterhetspolitik.
Kristofer Ahlström: Lätt att bli frälst av den nyandliga tv-trenden
Tv-serierna fylls av andliga sökare – från American gods till The leftovers. Kristofer Ahlström höjer blicken mot det ständiga sökandet i dagens strömmade fiktion.
Läs mer om American och The.
Norskt förslag: Krav på 10 år för medborgarskap
Norska Fremskrittspartiet har lagt fram fem nya förslag på hur landet ska hantera asylinvandringen, skriver VG.Partiet vill bland annat stoppa all asylinvandring direkt till Norge och upprätta asylmottagningar i utlandet, införa permanenta gränskontroller och krav på att ha bott i Norge i tio år innan man kan bli medborgare.
Läs mer om Norge.
Lätt att bli frälst av den nyandliga tv-trenden
Tv-serierna fylls av andliga sökare – från American gods till The leftovers. Kristofer Ahlström höjer blicken mot det ständiga sökandet i dagens strömmade fiktion.
Läs mer om American och The.
NFL-höjdare kan bli ambassadör
USA:s president Donald Trump nominerar Woody Johnson till ambassadör i Storbritannien, enligt Vita huset.
Fredrik Eklund vill ta över dansgolven
Kändismäklaren Fredrik Eklund lanserar en ny karriär som artist med singeln It gets better. – Jag tror att den kommer att bli en hit, säger han.
Vi var här för att ta oss vidare
Lublin. Håkan Ericson stuvade om i startelvan och hoppades kanske att Kerim Mrabti, som fick ta skadade Simon Tibblings roll på kanten, skulle bli Trollkarlen från Lublin. Men Mrabti var i stort sett lika blek som övriga spelare i det svenska laget. – Vi var inte bara här för att titta på och njuta.
Läs mer om Kerim Mrabti, Lublin och Trollkarlen.