Blir

PÅ FD: Gif Sundsvalls nya arenanamn - Idrottsparken blir NP3 Arena

Gif Sundsvall är ekonomiskt pressade - men nu har Giffarna klart med ny namnsponsor till klubbens arena. NP3 Arena kommer den heta, för minst tre år framåt.
Läs mer om Giffarna och Idrottsparken.

Ikea tar nästa steg i e-handeln - här öppnas nya lokala speciallagret

Malmö blir nästa stad att förses med ett av Ikeas speciallager för e-handel.
Snart blir skepparn ett minne blott
Sjösjuka? Glöm det. Snart är skepparn ett minne blott, liksom styrman, kock och maskinist. I skrivande stund väntades två segeldrönare tillbaka till hemmahamnen i Alameda, Kalifornien, efter en seglats på åtta månader. Båtarna, som gått på waypoints och följts via satellit, har samlat stora mängder information till nytta för havsforskningen. De har utvecklats av ett Fortsätt läsa Snart blir skepparn ett minne blott Inlägget Snart blir skepparn ett minne blott dök först upp på Båtliv.
10 saker lantisar aldrig lär sig i Stockholmstrafiken
Det är stenskott i luften, dammiga vägar fler och fler cyklister som trängs med bilarna i Stockholm.Eller vår med andra ord.Men det är ändå lugna gatan jämfört med vad som kommer senare i sommar.När lantisarna och turisterna ska försöka köra bil i stan blir det kaos.Här är 10 saker de aldrig kan lära sig:

Hagshultskossorna på GastroNord – glada kor blir goda kor

På gården i Hagshult produceras svenskt hållbart kött av hög kvalitet, det är ett unikt koncept med ett hotell för pensionerade mjölkkor. Den 25 och 26 april kan du träffa Carl-Johan från Hagshultskossorna på GastroNord, norra Europas viktigaste mötesplats för hotell, restaurang, mat och dryck.
Så blir en trygg nanny en instabil barnamördare
Fransk-marockanska Lela Slimanis Vaggvisa har blivit en succ bland både kritiker och läsare.Amanda Svensson läser ett slugt drama om en barnflicka som blev barnamördare.
Kristina Lindquist: Med migranter får man tydligen göra vad man vill
Migrationen har i den politiska debatten blivit ett existentiellt hot som måste hanteras till varje pris. Men hur högt blir det?
Ikea tar nästa steg i e-handeln – här öppnas nya lokala speciallager
Malmö blir nästa stad att förses med ett av Ikeas speciallager för e-handel.
Ikea tar nästa steg i e-handeln – här öppnas nya lokala speciallagret
Malmö blir nästa stad att förses med ett av Ikeas speciallager för e-handel.
Allsvenska stjärnan blir borta hela våren
Gif Sundsvalls formstarke mittfältare Maic Sema drabbades av en armskada i helgens 2–2-match borta mot Dalkurd.
Läs mer om Dalkurd och Maic Sema.
Efter oklarheterna - så kommer Leif Carlssons roll i Leksand bli
Det har varit stora frågetecken kring hur Leksands ledarsida kommer se ut kommande säsong. Nu har klubben rett ut frågan - och Leif Carlsson blir inte längre sportchef.
Läs mer om Leif Carlsson och Leksand.
12 dolda nyheter i våruppdateringen av Windows 10
Nästa större uppgradering av Windows 10 har kodnamnet Redstone 4, men kallas i folkmun för Spring Creators Update. Nya uppgifter pekar på att uppdateringens namn blir April Update.
Läs mer om April Update och Redstone.
JUST NU: Leksands besked om tränaren
Det ryktades om att Leif Carlsson brutit sitt kontrakt med Leksand.Men profilen blir kvar som huvudtränare, bekräftar Leksand på sin hemsida.
Nu ska Strömsbroskolorna moderniseras - klassiska miljön får matchande inramning
Baracklösningarnas tid är förbi i Strömsbro. Nu ska skolorna i stadsdelen få större och mer permanenta lokaler. På Tallbackens skola drar byggarbetet igång i juni. - Det blir en stor förbättring, säger rektorn Johanna Lodin.
Extra: Adam Colling till Falun
Falun värvar starkt inför nästa säsong och jakten på att återta tronen från Storvreta - nu har man gjort klart med Karlstads poängkung Adam Colling. Falun blir Adam Collings andra klubb i karriären.
Läs mer om Adam Colling, Falun och Storvreta.
Anna-Lena Laurn: Det armeniska civilsamhället sätter press på de nya ledarna
Efter att hundratusentals demonstranter lyckades tvinga den gamla eliten att avgå tar den politiska processen vid i Armenien. Utrikespolitiskt blir det knappast några förändringar – den huvudsakliga uppgiften blir inrikespolitisk.
Läs mer om Armenien.
Fast & Furious blir animerad serie på Netflix
Efter att ha utökat ett avtal med Dreamworks Animation Television kommer Netflix nu att få en animerad TV-serie baserad på Universals mycket framgångsrika Fast & Furious-filmer.
Läs mer om Fast, Furious-filmer, Netflix och TV-serie.
Stars Group köper Sky Betting
Med en prislapp på nära fem miljarder dollar förvärvar Stars Group det brittiska spelbolaget Sky Betting och blir därmed världens största noterade real money gamingoperatör.
Läs mer om Sky Betting.
Strunta i möten och löjliga regler – så blir du mer produktiv enligt Elon Musk
Nej, superentreprenören Elon Musk är inte en vän av möten. Dra ner på möten och lämna dem om de inte ger något – det är några av de produktivitetstips han ger sina anställda i ett internt mejl.
Läs mer om Elon Musk.
Strunta i möten och löjliga regler – så blir du mer produktiv enligt Elon Musk
Nej, superentreprenören Elon Musk är inte en vän av möten. Dra ner på möten och lämna dem om de inte ger något – det är några av de produktivitetstips han ger sina anställda i ett internt mejl.
Läs mer om Elon Musk.
Svante Thuresson och CajsaStina Åkerström till Virserums musikdagar
Foto: Mats Andersson / TT Svante Thuresson och CajsaStina Åkerström - dock var för sig - blir sommarens dragplåster på Virserums musikdagar. Festivalen Virserums musikdagar fyller 22 år.
Miljövänligt valborg i Jäderfors - tips till de som vill fira med ljuslyktor istället för fyrverkerier
Årets valborgsfirande blir tystare än vanligt på idrottsplatsen i Jäderfors. Fyrverkerierna är ute och de miljövänliga papperslyktorna är inne. - Det smäller inte men de är väldigt vackra att titta på, säger Conny Haraldsson.
Läs mer om Conny Haraldsson.
Förlänger med Djurgården: "Inget att tveka på"
Gustav Possler. Foto: Bildbyrån/Ola Westerberg Djurgården tappar en hel del spelare inför kommande säsong, men en som blir kvar är Gustav Possler. I dag förlängde han sitt kontrakt med ytterligare två år. - Det var inget att tveka på.
Läs mer om Djurgården och Gustav Possler.