Boden hockey

Stängs av: Är en klockren tackling

I torsdags var han inblandad i överfallet av Piteå-målvakten Joel Vännström. Under söndagen var Albin Eklund på nytt inblandad i skandalscener när han tacklade Niclas Lehman blodig på öppen is.Nu väljer Boden Hockey att stänga av Albin Eklund.– Jag tycker det är en klockren tackling. Det är otur att han blir skadad och blir liggandes. Men det är sånt som händer, tyvärr, säger Albin Eklund till NSD.se.

Lasu Nilsson i nytt bråk: Jag mår illa

Matchen mellan Piteå Hockey och Boden Hockey i hockeyettan urartade. Piteås målvakt Joel Vännström blev överkörd av Bodens Albin Eklund.Vännström fick föras till sjukhus med misstänkt hjärnskakning - och efter matchen gick Piteå till attack mot Bodens tränare Petter Lasu Nilsson.– Det Petter gör hör inte till idrotten. Jag mår illa, säger Piteås tränare Anders Johansson till Kuriren.
Petter Lundberg flyttar in på 37-miljonersgård
För drygt ett år sedan sålde Håkan Hockey Ericsson Berga Gård.Nu flyttar Boden-profilen Petter Lundberg in på gården – som såldes för 37 miljoner.– Ägaren till gården gav ett väldigt seriöst intryck, säger han till Travronden.
Svenska klubbens sexmiss – i bilden
Boden hockey la upp en bild på ett älskande par på sina sociala medier.Men klubbledningen missade helt sexscenen i bilden – och tvingades till en panikåtgärd 19 timmar efteråt. – Det måste ha blivit ett misstag, den måste vi ju byta ut, säger ordförande Joakim Svensson till Norrländska socialdemokraten.
Läs mer om Joakim Svensson och Norrländska.

Vi kände oss oslagbara...

DOKUMENT: VITA HÄSTEN boPoplaget som var uppe i elitserien i 17 minuter och åtta sekunder boDet ekonomiska förfallet boDen långa vägen tillbaka: Vill bli en ledande klubb i hockey-Sverige