Bolibompa

Nyström: Bolibompa i matchen i Gavlerinken

GÄVLE. Om det var barnförbjudet i Luleå - då var det Bolibompa i Gävle. Det var för snällt. Spelarna i Brynäs borde ha kaxat upp sig mer och det lät till och med gulligt när hemmaklacken sjöng: - Hata Skellefteå, tra la la la... Brynäs måste vara väldigt mycket kaxigare om laget ska rubba svenska mästarna.
Läs mer om Bolibompa, Gavlerinken, Gävle och Luleå.

I de smås tjänst

Jens Liljestrand betalar gärna licensen för att behålla Barnkanalens nya Bolibompa.
Läs mer om Bolibompa.
Bolibompa-draken får nytt hem
I januari får nya Bolibompa premiär på SVT:s Barnkanalen. I det uppdaterade barnprogrammet får Bolibompa-draken liv och flyttar in i ett rosa hus tillsammans med programledarna Nina Hjelmqvist, Ayla Kabaca och Yankho Kamwendo.
Bolibompa-draken får nytt hem
I januari får nya Bolibompa premiär på SVT:s Barnkanalen. I det uppdaterade barnprogrammet får...
Läs mer om Bolibompa.

Bolibompa-draken får nytt hem

I januari får nya Bolibompa premiär på SVT:s Barnkanalen. I det uppdaterade barnprogrammet får Bolibompa-draken liv och flyttar in i ett rosa hus tillsammans med programledarna Nina Hjelmqvist, Ayla Kabaca och Yankho Kamwendo. Vi vill fortsätta att vara förstahandsvalet för alla förskolebarn.
Så jag nonchaleras hemma i sängen...
Har en hockeymatch gjort dig uttråkad? I så fall kan du göra som den här hockeysupportern. Under mötet mellan Frölunda och HV 71 tog en man fram en bok i stället för att rikta blicken mot isen. Det har väckt forwarden Robin Figrens uppmärksamhet. – På samma sätt som jag blir nonchalerad hemma i sängen, efter Bolibompa blir jag nonchalerad på jobbet, twittrar Robin Figren.
Läs mer om Bolibompa, Frölunda och Robin Figren.
Lyckad barnkonsert
Nassim Al Fakir, känd från Bolibompa, har denna vecka föreställningar på Konserthuset.
Läs mer om Bolibompa och Konserthuset.
Barnens showartist står gärna i centrum
En gång var Nina Hjelmkvist en liten tjej i Värnamo som gillade att showa. Sedan fem år tillbaka gör hon det året om i barnprogrammet Bolibompa.
Var femte livsmedel i barnprogram är snask
Ett av fem livsmedel som framställs i Bolibompa är glass, kakor och godis. Och det kan ha betydelse...
Läs mer om Bolibompa.
Bolibompa kan göra ditt barn överviktigt
Ett av fem livsmedel som framställs i Bolibompa är glass, kakor och godis. Och det kan ha betydelse...
Läs mer om Bolibompa.
Sockerrik mat i Bolibompa
Barn som ser mycket på tv-reklam kan bli överviktiga eftersom de dricker mer söta drycker än andra barn.
Läs mer om Bolibompa.
Näringsfattigt och sött i barn-TV
Frukt och grönt visas ofta i SVT:s populära barnprogram Bolibompa men sockerrik mat framhålls också.
Läs mer om Bolibompa.
Många barn ville se sin idol
Hässleholm. Yankho Kamwendo från Bolibompa och Hässleholms kammarorkester svarade för lördagsunderhållningen i Kulturhuset. Foajn fylldes en god stund innan med förväntansfulla barn
Läs mer om Bolibompa och Kulturhuset.
All respekt åt Bröderna Lindgren
RECENSION Olov Stenlund tog med sig sina barn på konsert. Och betyget? Fem biljarder, enligt 6-åringen. Bröderna Lindgren har, via tre skivor, ett antal rockvideos (snurrar på Bolibompa)
Läs mer om Bolibompa och Bröderna Lindgren.
Premiär för Pomos piano
Höstens program på Gävle Teater sparkar igång i dag och vad vore bättre än att starta med barnteatern Pomos piano, känd från SVT:s Bolibompa.
Läs mer om Gävle Teater.
Hon vill visa barnen att världen är komplex
Hon har aldrig stått framför en tv-kamera tidigare. Nu blir Sannah Salameh från Malmö ny programledare i Barnkanalens Bolibompa.
Läs mer om Malmö och Sannah Salameh.
Nog är Kiss bättre än Bolibompa
Hur resonerar besökarna själva när de väljer (och väljer bort) festivaler? På plats i Norje får man snabbt en bild av varför Sweden Rock kan äga rum för 22:a året i rad och fortsätta generera miljonvinster.
Läs mer om Bolibompa, Norje och Sweden Rock.
Skräp-Johan på Braviken
Visa bildtexten Skräp-Johan på Braviken Norrköping Vad händer med tidningen när den är läst? Jo, en ny tidning! Hur det går till visar Johan Anderblad i teves Bolibompa. Han har filmat
Quiz - barnprogram
1. I vilket program finns det en pappahare? 1. Gissa hur mycket jag tycker om dig X. Stor & liten 2. Ariol 2. I vilket program ska barn samla livspuckar? 1. Labyrint X. Rampljuset 2. Piraterna 3. Vad heter tjejerna i Bolibompa just nu? 1. Lovisa, Nina och Isabell X. Sara, Julia och Lovisa 2. Malin, Vicki och Lovisa 4. OOOOh, det låter dyrt. Sägs var? 1. Philofix X. REA 2. Det funkar 5.
Läs mer om Bolibompa, Isabell X, Julia, Lovisa, Nina och Vicki.
Välj boken i stället för Bolibompa
avKristina Emanuelsson Ökad datoranvändning på fritiden ger sämre läsförståelse. Låt oss fortsätta där vi skildes åt sist.
Läs mer om Bolibompa och Emanuelsson Ökad.
Varken hackat eller malet
Det borde bli som Skavlan, schlagerfestival och Bolibompa i ett och samma paket. Det borde bli superskoj för hela familjen. Värsta kalaset.
Läs mer om Bolibompa och Skavlan.
Bolibompa-debut för Sunnanäng
Sunnanängs förskola i Sund, Örnsköldsvik, skickade in en dans till SVT:s `Helgdansen`. På fredag visas programmet på SVT Bolibompa. - Barnen tycker att det här känns väldigt spännande,
Läs mer om Sund, Sunnanäng och Örnsköldsvik.
Saade får barnen att fly Bolibompa
Trots varudeklarationen Pop explosion blir det aldrig mer än knallpulver. Puff på er!
Läs mer om Bolibompa och Pop.
Firade titeln med Oboy och Bolibompa
BLOGG Helsingborg vann supercupen och tog sin femte raka titel, men Mattias Lindström tog det lugnt i går. 0 kommentarer LÄS MATTIAS LINDSTRÖMS BLOGG HÄR. Redaktionen redaktionen@fotbolldirekt.se
Läs mer om Bolibompa och Oboy.
Eric Saade årets mest googlade kändis
Google Sverige har presenterat årslistan över de sökord som ökat mest. Popstjärnan Eric Saade placerade sig i topp av de kändisnamn som vi är mest intresserade av. Veronica Maggio, bloggaren Amanda Schulman, programledaren Ebba Kleberg von Sydow och Justin Bieber finns också med på listan. Big brother, Bolibompa och Melodifestivalen hamnade i topp av de mest sökta tv-programmen. TT Spektra