Book

Books beslut – säljer lägenheter efter bråket

Efter bråket med Anders Öfvergård.Nu säljer Anna Book och maken Roberto Toledano lägenheten som var med i Arga snickaren VIP, rapporterar Aftonbladet.– Jag har egentligen aldrig velat flytta hit, säger sångerskan och tv-profilen till tidningen.

Bokrecension: Ny fantasy om kampen mot totalitarismen

Philip Pullman fick Almapriset 2005, mycket för sin trilogi Den mörka materian. Nu kommer äntligen uppföljaren, The Book of Dust, som går till storms mot religion och begränsad yttrandefrihet.
Läs mer om Almapriset, Den, Dust och The Book.
Så gott som tyst i Sverige om Pullmans äventyrsserie
Ekon av både Harry Potter och Alice i Underlandet kan skönjas i den fantasieggande parallellvärld som målas upp i första delen av fantasy-trilogin The book of dust. I Storbritannien är boken en av höstens stora litterära händelser, men i Sverige väntar Philip Pullman ännu på sitt genombrott.
Anna Books livsfarliga svek
Anna Book riskerade sin hälsa för att gå ner i vikt, och ljög för sig själv i sin livsfarliga bantning. Nu har Anna Book lagt om livet för att inte svika sig själv och sitt mående - och fortsätta leva med sin älskade familj. Så många gånger tänkte jag fel - jag måste bli smal skriver Anna Book i ett inlägg på Instagram.
Läs mer om Anna Book och Instagram.

Beige Book: Blygsam till måttlig tillväxt

USA:s ekonomi fortsatte att expandera i blygsam till måttlig takt för perioden som sträcker sig till 17 november.
Anna Books kollaps – maken i stor skräck
Anna Books liv har förändrats till det bättre efter hennes medverkan i Biggest loser VIP.Men tidigare gjorde hälsoproblem att hennes liv var i fara.– När jag fick blodförgiftning efter ett bukväggsbråk låg jag på intensiven i tre veckor. Läkarna trodde inte jag skulle överleva, säger Anna Book.
Läs mer om Anna Book och Biggest.
Anna Books desperata kamp
Anna Book har gjort en dramatisk viktresa sedan genom Biggest loser VIP. Nu berättar artisten om den svåra viktkampen - och hur hon svälte sig själv utan att lyckas gå ner i vikt. Så många gånger tänkte jag fel - jag måste bli smal. Men när jag blev ärlig med mig själv i Biggest Loser VIP så ändrade jag mig helt skriver Anna Book i ett inlägg på Instagram.
Strömproblem i Surface Book 2 – laddaren orkar inte med
Om du kör riktigt tunga program eller spel på Microsofts Surface Book 2 kan batteriet ladda ur trots att du har laddaren ansluten.
Läs mer om Surface Book.
Strömproblem i Surface Book 2 – laddaren orkar inte med
Om du kör riktigt tunga program eller spel på Microsofts Surface Book 2 kan batteriet ladda ur trots att du har laddaren ansluten.
Läs mer om Surface Book.
Masha Gessen får National Book Award
Journalisten och författaren Masha Gessen och romanförfattaren Jesmyn Ward var två av pristagarna när det prestigefyllda litteraturpriset National Book Award delades ut i New York på onsdagskvällen.
Anna Books ärliga bild – efter viktraset
Biggest Loser VIP-vinnaren Anna Book förbluffar följarna med att publicera bilder på sin nya mage.Viktraset har skadat magen meddelar artisten på Instagram.Men det jobbigaste är faktiskt inte huden i första hand det var vetskapen om min förslappade bukvägg dom isär slitna magmusklerna, skriver Anna Book.
Läs mer om Anna Book och Instagram.Men.
Anna Book avslöjar nu sanningen - efter 29 år
För en vecka sedan gick Anna Book igenom en omfattande operation för att få bort överflödig hud och sy ihop magmuskulaturen.Nu berättar hon varför hon valde att genomgå operationen – samtidigt som hon avslöjar sanningen bakom en av hennes bröstoperationer som hon gjort tidigare i livet.–Orsaken till att jag gjorde dem mindre var för att jag inte tyckte om uppmärksamheten och de övergrepp jag blev utsatt för på grund av dem, säger hon till Aftonbladet.
Läs mer om Aftonbladet och Anna Book.
Anna Books svåra tid efter operationen
Anna Book har genomgått en stor kroppslig förändring den senaste tiden.Under sin medverkan i Biggest loser VIP tappade artisten över 70 kilo och bestämde sig för att göra en magoperation – och ett bröstlyft – efter viktminskningen.Det är 3:e dagen med svullnad nu och det är jobbigt när man inte har ordentligt med känsel i fötterna och benen, skriver Anna Book på Instagram.
Läs mer om Anna Book, Biggest, Instagram och VIP.
Anna Books nya stora förvandling
Anna Book har gått igenom en omfattande magoperation, efter att ha gått ner över 70 kilo.Artisten har också gjort flera akutoperationer tidigare som lett till stora ärr, något Anna Book nu gjort något åt - samtidigt som hon gjort ett bröstlyft.Men nu när jag lyckats gå ner till 56 kg, så var det dags att hjälpa min nya friskare starkare kropp skriver Anna Book på sin Instagram.
Läs mer om Anna Book och Instagram.
Anna Books svåra kris – med maken
Det har varit en omtumlande tid med svåra kriser för Anna Book och maken Roberto.Efter artistens stora förvandling har kärlekslivet blivit hetare – men hon har också berättat om parets svartsjukedrama.– Roberto var svartsjuk i ett år, sa Book i podcasten Livshjulet.
Anna Book: Sanningen om sexet på Ica Maxi
Anna Book avslöjade att hon och maken Roberto Toledano hade haft sex på Ica Maxi.Nu berättar artisten vad som egentligen hände i matbutiken.– Jag kan rekommendera det. Piffa upp vardagen lite, säger Anna Book i ett klipp på Youtube.
Transportstyrelsen utsatt för angrepp under outsourcingen
SvD AVSLÖJAR | Transportstyrelsen utsattes för ett allvarligt dataintrång 2015 – efter att obehöriga utomlands fått tillgång till myndighetens känsliga uppgifter, kan SvD avslöja. – Myndigheten vidtog omgående åtgärder för att begränsa skadan, säger myndighetens nya it-direktör, Peter Book.
Läs mer om Peter Book och SvD.
Microsoft presenterar Surface Book 2
Den nya bärbara datorn erbjuder kraftfull grafik och 17 timmars batteritid.
Läs mer om Surface Book.
Microsoft presenterar Surface Book 2
Den nya bärbara datorn erbjuder kraftfull grafik och 17 timmars batteritid.
Läs mer om Surface Book.
Succmusikalen läggs plötsligt ner
Den hyllade succmusikalen The Book of mormon med bland andra Linus Wahlgren och Per Andersson tvingas lägga ned i förtid.Anledningen: Rättigheterna dras plötsligt tillbaka.– Vi blev förvånade att höra att de tagit detta beslut, säger producenten Nanette Hayes till Aftonbladet.
Anna Book opererar sig oigenkännlig
Här är Anna Books alla ingrepp och utseendeförändringar.Förutom viktnedgången har artisten gjort ingrepp på tänder och ögonbrynen – och nu är det bröstens tur.– Mina girlisar har blivit lite små, säger Anna Book till Hänt.
Läs mer om Anna Book och Hänt.
Book opererar brösten – efter stora förändringen
Anna Book var med i torsdagens Breaking News på Kanal 5.Där berättade artisten att hon ska operera brösten – samtidigt berättar hon om sexlivet med maken Roberto.–Jag är mer On top now a days, säger hon i programmet.
Läs mer om Kanal och Roberto.Jag.
Book i pengabråk – efter vinsten i Biggest loser
Anna Book vann Biggest loser och gjorde stor succ.Artisten fick ett stort belopp för att vara med i tävlingen – men nu har hon hamnat i bråk om pengarna med pr-agenten Alexander Erwik.–Det handlar om 74 400 plus moms, säger Alexander Erwik.
Tilde slår tillbaka – mot Books ilska
Anna Book var gäst i TV4:s Nyhetsmorgon - och kritiserade programledaren Tilde de Paula Eby efteråt.Nu slår TV4-programledaren tillbaka mot Books hårda ord i Mix Megapol.– Det är supertråkigt om hon känner så. Jag har själv sett det där och funderat över det. Jag har också funderat över varför hon inte sa det till mig, säger Tilde de Paula Eby.
Läs mer om Mix Megapol, Paula Eby och Tilde.