Book

Transportstyrelsen utsatt för angrepp under outsourcingen

SvD AVSLÖJAR | Transportstyrelsen utsattes för ett allvarligt dataintrång 2015 – efter att obehöriga utomlands fått tillgång till myndighetens känsliga uppgifter, kan SvD avslöja. – Myndigheten vidtog omgående åtgärder för att begränsa skadan, säger myndighetens nya it-direktör, Peter Book.
Läs mer om Peter Book och SvD.

Microsoft presenterar Surface Book 2

Den nya bärbara datorn erbjuder kraftfull grafik och 17 timmars batteritid.
Läs mer om Surface Book.
Microsoft presenterar Surface Book 2
Den nya bärbara datorn erbjuder kraftfull grafik och 17 timmars batteritid.
Läs mer om Surface Book.
Succmusikalen läggs plötsligt ner
Den hyllade succmusikalen The Book of mormon med bland andra Linus Wahlgren och Per Andersson tvingas lägga ned i förtid.Anledningen: Rättigheterna dras plötsligt tillbaka.– Vi blev förvånade att höra att de tagit detta beslut, säger producenten Nanette Hayes till Aftonbladet.

Anna Book opererar sig oigenkännlig

Här är Anna Books alla ingrepp och utseendeförändringar.Förutom viktnedgången har artisten gjort ingrepp på tänder och ögonbrynen – och nu är det bröstens tur.– Mina girlisar har blivit lite små, säger Anna Book till Hänt.
Läs mer om Anna Book och Hänt.
Book opererar brösten – efter stora förändringen
Anna Book var med i torsdagens Breaking News på Kanal 5.Där berättade artisten att hon ska operera brösten – samtidigt berättar hon om sexlivet med maken Roberto.–Jag är mer On top now a days, säger hon i programmet.
Läs mer om Kanal och Roberto.Jag.
Book i pengabråk – efter vinsten i Biggest loser
Anna Book vann Biggest loser och gjorde stor succ.Artisten fick ett stort belopp för att vara med i tävlingen – men nu har hon hamnat i bråk om pengarna med pr-agenten Alexander Erwik.–Det handlar om 74 400 plus moms, säger Alexander Erwik.
Tilde slår tillbaka – mot Books ilska
Anna Book var gäst i TV4:s Nyhetsmorgon - och kritiserade programledaren Tilde de Paula Eby efteråt.Nu slår TV4-programledaren tillbaka mot Books hårda ord i Mix Megapol.– Det är supertråkigt om hon känner så. Jag har själv sett det där och funderat över det. Jag har också funderat över varför hon inte sa det till mig, säger Tilde de Paula Eby.
Läs mer om Mix Megapol, Paula Eby och Tilde.
Henemarks beslut – för att rädda sitt liv
Hon tävlade mot Anna Book i Biggest loser VIP - och blev viktmobbad i programmet.I Malou efter tio berättar Camilla Henemark om svåra tiden efter Biggest loser VIP, och hur viktnedgången inte gick som hon hade tänkt.– Jag hamnade i depression när jag kom hem, och satte mig ner och började hetsäta igen, säger Camilla Henemark i programmet.
Anna Books sexutspel – kommer ut som nymfoman
Biggest loser VIP-vinnaren Anna Book är öppen med att hon lever passionerat med maken Roberto.Efter att ha erkänt att de haft sex på Ica Maxi, och tycker om att spana på andra människor innan paret har sex, kommer nu nästa sexutspel från Book:– Jag trodde det skulle vara resten av livet, det är därför jag har blivit sådan nymfoman, säger Anna Book i podcasten Multimammorna
Anna Books sexutspel – kommer ut som nymfoman
Biggest loser VIP-vinnaren Anna Book är öppen med att hon lever passionerat med maken Roberto. Efter att ha erkänt att de haft sex på Ica Maxi, och tycker om att spana på andra människor innan paret har sex, kommer nu nästa sexutspel från Book: – Jag tycker om sex, absolut. Annars skulle jag bli lite orolig för mig själv och gå till doktorn och säga du, det är något fel på mig, säger hon i podcasten Multimammorna
Läs mer om Book, Ica Maxi, Multimammorna och Roberto.
Eric Saade petades ur Breaking News – för Book
Eric Saade skulle gästa tisdagens Breaking News men petades - i stället lyftes Anna Book in i tv-programmet.Nu kritiserar popartistens manager valet av Biggest loser VIP-vinnaren.Man lyfte precis Eric till ett annat datum med anledning av Sveriges BIGGEST LOOSER Anna Book skriver kändismanagern Tomas Lingman på Facebook.
Läs mer om Anna Book, Biggest, Book, Eric och Facebook.
Anna Books ilska mot Tilde de Paula
Anna Book riktar skarp kritik mot Tilde de Paula efter hennes agerande i Nyhetsmorgon.Flera tittare har reagerat och nu menar Biggest loser VIP-vinnaren att TV4-programledaren behandlade henne kyligt i direktsändning.Jag hamnade i nån sorts chock över Tildes bemötande, det gjorde ONT, skriver Anna Book på Instagram.
Dolde sanningen i finalen – när Anna Book vann
Anna Book tog hem segern av Biggest loser VIP på Sjuan under måndagskvällen efter att ha tappat 22 kilo. Men kanalen valde att mörka sanningen om rivalernas viktnedgång –nu förklarar Sjuan varför man valde att snuva tittarna på beskedet.– I finalen ligger fokus på de tre finalisterna, säger Lotta Andersson, exekutiv producent, till Hänt.
Book avslöjar verkliga sanningen om Runar
Anna Book talar ut om sina medtävlande i Biggest Loser VIP i en ny podcast.Många får fina omdömen –men Runar Söögard får sig en känga.– Han är ju lite mansgris, säger Anna Book i podcasten Multimammorna.
Camilla Henemarks fusk- anklagelse mot Anna Book
Camilla Henemark tycker att Anna Book var en värdig vinnare av Biggest Loser VIP – men hon menar att Anna Book ändå hade en fördel i tävlingen. Anna Book har nämligen genomfört en magsäcksoperation. – Det är klart att det är lättare om man inte kan stoppa i sig mat för jämnan, säger Camilla Henemark.
Tittarilskan efter Books vinst i Biggest loser
Flera tittare är arga efter Anna Books vinst i Biggest loser VIP.De tycker att fel person vann – och är inte nöjda att Book fick vara med, trots hennes beslut att genomgå en magsäcksoperation innan programmet:Det kan inte vara sant, skriver en person.
Läs mer om Biggest och Book.
Anna Book vann Biggest loser VIP
Läs mer om Biggest och VIP.
Book vann Biggest loser – så mycket gick hon ner
Anna Book blev vinnaren i Biggest loser VIP, och har gått ner 22 kilo under programmet.Nu vill hon gå ner ännu mer, och förnya sina äktenskapslöften med maken Roberto i en ny ceremoni.– Ner till 50 kilo då, bygga muskler. På med prinsessklänning, säger Anna Book.
Läs mer om Anna Book, Biggest, Roberto och VIP.
Anna Book visar upp magen – efter vinsten
Anna Book visar magen för Expressen TV efter vinsten i Biggest loser VIP.Artisten är otroligt stolt efter att ha kammat hem segern, och visar gärna upp sin nya kropp.– Bam, alltså. Jag är så jävla lycklig, säger Anna Book.
Läs mer om Anna Book, Biggest och Expressen TV.
Anna Books revansch på Henemark – efter bråken
De rök ihop flera gånger – och det rejält. Biggest loser VIP har präglats av bråk och konflikter – inte minst mellan artisterna Anna Book och Camilla Henemark. I morgondagens avsnitt av programmet får dock Anna Book sin revansch – hon har gått till final samtidigt som Camilla Henemark gått ner minst av deltagarna.
Anna Book berättar sanningen om pengarna
Sångerskan Anna Book slog igenom i Melodifestivalen 1985 och hon är nu aktuell i Biggest Loser: VIP.Men efter succn i Melodifestivalen har hennes inkomst varierat kraftigt mellan åren.– En del av pengarna hade jag sparat, men merparten blev jag blåst på innan jag fyllt 18 år, säger hon till Aftonbladet.