Bråvallafestivalen


Man åtalas för våldtäkt mitt i publikhavet

Den 20-årige man som misstänks ha våldtagit en 17-årig flicka under Bråvallafestivalen i Norrköping åtalas, rapporterar lokala medier.

Åtalas för publik...

Den 20-årige man som misstänks ha våldtagit en 17-årig flicka under Bråvallafestivalen i Norrköping åtalas, rapporterar lokala medier.

Åtalas för publik festivalvåldtäkt

Den 20-årige man som misstänks ha våldtagit en 17-årig flicka under Bråvallafestivalen i Norrköping åtalas, rapporterar lokala medier.

Tidigare toppnyhet hos Dagens nyheter:
20-åring åtalas för våldtäkt på Bråvallafestivalen

Den 20-årige man som misstänks ha våldtagit en 17-årig flicka i publikhavet under en Veronica Maggio-konsert har åtalats.

Tidigare toppnyhet hos Metro:

Åtalas för publik festivalvåldtäkt

Den 20-årige man som misstänks ha våldtagit en 17-årig flicka under Bråvallafestivalen i Norrköping...

Åtalas för publik festivalvåldtäkt

Den 20-årige man som misstänks ha våldtagit en 17-årig flicka under Bråvallafestivalen i Norrköping åtalas, rapporterar lokala medier. Enligt åtalet ska mannen ha begått våldtäkten mitt i publikhavet under Veronica Maggios spelning genom att hålla fast flickan och greppa tag om hennes hals.

En smutsig historia efter Bråvallafestivalen

Den tråkiga epilogen på Bråvalla fortsätter. Som tidigare skrivits på såväl nyhets- som ledarsplats väntade ett styvt arbete rengöringsarbetarna när Bråvallafestivalen väl var över.

Är rädd att jag inte kommer att få betalt

Mohammed, 18, berättar om arbetsförhållandena som städare på Bråvallafestivalen

Läs mer om Bråvallafestivalen.
Niklas från Skövde – hjälte i blixtdrama

Smällen kändes som en explosion. Niklas Nordsjö, 32, från Skövde blev hjälte under blixtdramat på Bråvallafestivalen där flera personer skadades. – Vi gav hjärt- och lungräddning, säger han.

Läs mer om Bråvallafestivalen och Skövde.
Misshandlades på Bråvalla - vaknade på akuten

Av Mikael Mjörnberg. Uppdaterad En 28-årig man slogs så allvarligt på Bråvallafestivalen att han tappade minnet och bröt armen.

GULD & PLATINA Raubtier

Nyheter Under sin spelning på Bråvallafestivalen i helgen fick medlemmarna i det norrländska bandet Raubtier ta emot guldskivor för singeln Låt napalmen regna [Despotz Records] som släpptes i januari 2012.

När andra städar undan soporna

Nedskräpningen på Bråvallaområdet är inte ett pris vi måste få betala för att få festivalen till stan. Nedskräpningen är en skam. Bråvallafestivalen är slut och ännu en succ kan läggas

Läs mer om Bråvallaområdet.
Våldtäkt mitt under konsert

Mitt i publikhavet under en pågående konsert ska en man i 20-årsåldern ha våldtagit en 17-årig flicka. Händelsen ägde rum under Bråvallafestivalen i Norrköping i fredags kväll.

Våldtäkt mitt under konsert

Norrköping I publikhavet under en pågående konsert ska en man i 20-årsåldern ha våldtagit en 17-årig flicka under Bråvallafestivalen i Norrköping i fredags. Nu har han häktats på den

GULD & PLATINA Lana Del Ray

Nyheter Under Bråvallafestivalen i Norrköping i helgen hade Universal Music det stora nöjet att överlämna såväl guld- som platinaskivor till några av sina framgångsrika internationella

Läs mer om Norrköping och Universal Music.
GULD & PLATINA Sam Smith

Nyheter På Bråvallafestivalen i Norrköping fick Sam Smith ta emot både en guldskiva för singeln Stay With Me och en platinaskiva för Money On My Mind [Capitol / Universal Music].

GULD & PLATINA Imagine Dragons

Nyheter Imagine Dragons var ett av de stora internationella banden som gästade Bråvallafestivalen i Norrköping i helgen. Universal Music passade på att belöna bandet med platina.

Flicka våldtogs i publiken under Bråvallaspelning

En 17-årig flicka våldtogs i publikhavet under en spelning på Bråvallafestivalen. 11:40 NORRKÖPING. En 20-årig man från Jönköping har häktats misstänkt för våldtäkt på en 17-årig flicka,

Våldtäkt mitt under konsert

I publikhavet under en pågående konsert ska en man i 20-årsåldern ha våldtagit en 17-årig flicka under Bråvallafestivalen i Norrköping i fredags. Nu begärs han häktad på den högre misstankegraden.

Tidigare toppnyhet hos Expressen:
Våldtäkt skedde mitt under Bråvallakonsert

NORRKÖPING. Den misstänkta våldtäkten på Bråvallafestivalen ska enligt uppgifter ha skett mitt under en konsert.

Tidigare toppnyhet hos Göteborgs-Posten:
Våldtäkt mitt under konsert

Mitt i publikhavet under en pågående konsert ska en man i 20-årsåldern ha våldtagit en 17-årig flicka. Händelsen ägde rum under Bråvallafestivalen i Norrköping i fredags kväll. Mannen

Våldtäkt mitt under konsert

Norrköping I publikhavet under en pågående konsert ska en man i 20-årsåldern ha våldtagit en 17-årig flicka under Bråvallafestivalen i Norrköping i fredags. Nu begärs han häktad på den högre misstankegraden.

Misstänkt våldtäkt under Bråvallakonsert

I publikhavet under en pågående konsert ska en man i 20-årsåldern ha våldtagit en 17-årig flicka under Bråvallafestivalen i Norrköping i fredags. Nu begärs han häktad men nekar till brott.

Tidigare toppnyhet hos Dagens nyheter:
Våldtäkt mitt under konsert

Mitt i publikhavet under en pågående konsert ska en man i 20-årsåldern ha våldtagit en 17-årig flicka. Händelsen ägde rum under Bråvallafestivalen i Norrköping i fredags kväll. Mannen begärs nu häktad, enligt Sveriges Radio P4 Östergötland.

Här matas Lana Del Rey av storbloggaren

När modebloggaren Andreas Wijk jobbade under Bråvallafestivalen passade han på att hänga med Lana Del Ray - och mata henne med pizza. – Det var efter hennes Gig som vi hängde backstage i logen. Hon var så avslappnad, jag hade inte förväntat mig att hon skulle vara så trevlig. Hon kändes genuin, säger han till GT.
Senaste nyheternaNyhetsdatabasen - Nyheter på ett ställe
Nyhetsdatabasen är en nyhetsagent och sökmotor som samlar nyheter från svenska tidningar. Här kan du snabbt läsa aktuella nyheter eller göra sök flera år tilbaka.
Kontakt
post@nyhetsdatabasen.se

Senaste 24t
13 12 11 10 09 08 07 06 05 04 03 02 01 00 23 22 21 20 19 18 17 16 15 14