Bråvallafestivalen

Backyard Babies till Bråvallafestivalen

Bråvallafestivalen har tagit på sig rockkostymen och bokat sju rockband till sommarens festival.
Läs mer om Bråvallafestivalen.

Backyard Babies till Bråvalla

Bråvallafestivalen har tagit på sig rockkostymen och bokat sju rockband till sommarens festival. Backyard Babies, Stiftelsen, Marmozets, Papa Roach, Red Fang, Skindred och Sonic Surf City är alla klara, enligt ett pressmeddelande.
Ola Salo på sommarturn
I vår kommer Ola Salo med sitt första soloalbum. Nu är det klart att det blir en sommarturn med den forne The Ark-sångaren. Turnn inleds på Bråvallafestivalen i Norrköping den 26 juni och avslutas på Gröna Lund i Stockholm i september. Det blir främst spelningar på olika festivaler.
Triss i hiphop till Bråvalla
Rapparen Angel Haze är klar för sommarens upplaga av Bråvallafestivalen i Norrköping. Det är även två andra heta amerikanska hiphop-namn: Asap Rocky och Joey Badass, skriver festivalen i ett pressmeddelande. Dessutom är brittiska soulstjärnan Kwabs och svenska Maskinen bokade.

Triss i hiphop till Bråvalla

Rapparen Angel Haze är klar för sommarens upplaga av Bråvallafestivalen i Norrköping. Det är även...
Modest Mouse och Mew till Bråvalla
Bråvallafestivalen fortsätter fylla på sitt startfält. Inför helgen släpper arrangören FKP Scorpio...
Läs mer om Bråvalla och Mew.
The Offspring kommer till Sverige – i sommar
De kommer till Sverige – igen. Efter förra årets spelning på Bråvallafestivalen gör sig The Offspring nu klara för Gröna Lund. Det amerikanska punkrockbandet spelar på nöjesfältet den 10 augusti, skriver Aftonbladet.
Offspring till Sverige i sommar
The Offspring kommer till Sverige för en spelning i sommar, skriver Aftonbladet. Det amerikanska punkrockbandet, som senast var här för att spela på Bråvallafestivalen i fjol, ställer sig på Gröna Lunds scen i Stockholm den 10 augusti.
Nytt tungt släpp till Bråvallafestivalen
NORRKÖPING RiseAgainst, A Day to Remember, Parkway Drive och Millencolin. De akterna är nu klara för sommarens musikfest på Bråvallafältet.
Rusning efter Bråvallabiljetter
NORRKÖPING På lördagsförmiddagen släpptes de första biljetterna till Bråvallafestivalen 2015. För en vecka sedan var hon inte ens säker på att hon skulle gå.
Klart: Kent ska spela på Bråvallafestivalen
Hurra. Kent spelar på Bråvallafestivalen, skriver Nöjesbladet. Det blir bandets enda spelning i Sverige under 2015.
Kent till Bråvalla
Ett av Sveriges största band, Kent, är klara för sommarens upplaga av Bråvallafestivalen. Aftonbladet skriver att konserten blir bandets enda i Sverige under 2015.
Kent till Bråvalla
Ett av Sveriges största band, Kent, är klara för sommarens upplaga av Bråvallafestivalen....
Kent till Bråvalla
Ett av Sveriges största band, Kent, är klara för sommarens upplaga av Bråvallafestivalen. Aftonbladet skriver att konserten blir bandets enda i Sverige under 2015. — Ja, det stämmer, det blir det enda de gör i Sverige nästa år, säger Kents presskontakt Sandra Nordin till tidningen men hon tillägger samtidigt att det också blir ett par konserter i andra nordiska länder.
KSMB återförenas för exklusiv spelning 2015
KSMB återförenas på Bråvallafestivalen 2015. Tillsammans med NOFX, The Gaslight Anthem och All Time Low lär det bli en ösig punkfest på festivalen i Norrköping.
KSMB återförenas på Bråvalla
Det legendariska punkbandet KSMB återförenas för en spelning på Bråvallafestivalen i Norrköping i...
KSMB återförenas på Bråvalla
Det legendariska punkbandet KSMB återförenas för en spelning på Bråvallafestivalen i Norrköping i sommar. Bandet bildades 1977 och släppte singlar som Tidens tempo och Polisen grisen innan de lade ner 1983. De återförenades 1993 för att spela in skivan En gång till, och nu är det alltså dags igen.
Lars Winnerbäck klar för Bråvallafestivalen
Bråvalla får ytterligare finbesök: Lars Winnerbäck, Ola Salo och Katzenjammer är de tre senaste namnen som är klara för festivalen.
Lars Winnerbäck klar för Bråvallafestivalen
Lars Winnerbäck, Ola Salo och Katzenjammer är de tre senaste namnen som kommer till Bråvalla
Lamb of God är klara för Bråvallafestivalen
Bråvalla utökar nästa års uppställning med ett gäng metalband. Nya klara namn för Norrköpingsfestivalen är amerikanska Lamb of God och Every Time I Die samt svenskarna i Sabaton och Arch Enemy.
Robbie Williams klar - spelar i Sverige igen
Robbie Williams kommer till Norrköping. Han är tillsammans med rockbandet Muse och dj-stjärnan Calvin Harris de tre första namnen som offentliggjorts till Bråvallafestivalen nästa år.
`Det var kaotiskt`
Östergötland Blåljus om blixtnedslaget och polisens insats under Bråvallafestivalen. I veckans Blåljus vill polisen ha tips om inbrottet på Åhlns under natten mot onsdagen.
Läs mer om Bråvallafestivalen.
Sålde Bråvallabiljetter som inte fanns
Av Carolina Nilsson. Uppdaterad En man i 30-årsåldern i Falu kommun ska ha sålt biljetter till Bråvallafestivalen på Blocket utan att leverera några biljetter. Nu åtalas han.
Läs mer om Blocket, Bråvallafestivalen och Falu.
Dropkick Murphys till Sverige
Dropkick Murphys tar sig ännu en gång över Atlanten för att turnera i Europa - och Sverige. Nästa år intar Massachusetts-bandet, som senast kunde ses på Bråvallafestivalen i somras, scenen på KB i Malmö den 5 februari och Annexet i Stockholm den 7 februari. Biljetterna släpps den 5 september.
Dropkick Murphys till Sverige
Dropkick Murphys tar sig ännu en gång över Atlanten för att turnera i Europa - och Sverige. Nästa år intar Massachusetts-bandet, som senast kunde ses på Bråvallafestivalen i somras, scenen på KB i Malmö den 5 februari och Annexet i Stockholm den 7 februari. Biljetterna släpps den 5 september. Dropkick Murphys, vars punk inspirerats av irländsk folkmusik, debuterade 1998.