Bråvallafestivalen


Nytt tungt släpp till Bråvallafestivalen

NORRKÖPING RiseAgainst, A Day to Remember, Parkway Drive och Millencolin. De akterna är nu klara för sommarens musikfest på Bråvallafältet.

Rusning efter Bråvallabiljetter

NORRKÖPING På lördagsförmiddagen släpptes de första biljetterna till Bråvallafestivalen 2015. För en vecka sedan var hon inte ens säker på att hon skulle gå.

Klart: Kent ska spela på Bråvallafestivalen

Hurra. Kent spelar på Bråvallafestivalen, skriver Nöjesbladet. Det blir bandets enda spelning i Sverige under 2015.

Kent till Bråvalla

Ett av Sveriges största band, Kent, är klara för sommarens upplaga av Bråvallafestivalen. Aftonbladet skriver att konserten blir bandets enda i Sverige under 2015.

Kent till Bråvalla

Ett av Sveriges största band, Kent, är klara för sommarens upplaga av Bråvallafestivalen....

Kent till Bråvalla

Ett av Sveriges största band, Kent, är klara för sommarens upplaga av Bråvallafestivalen. Aftonbladet skriver att konserten blir bandets enda i Sverige under 2015. — Ja, det stämmer, det blir det enda de gör i Sverige nästa år, säger Kents presskontakt Sandra Nordin till tidningen men hon tillägger samtidigt att det också blir ett par konserter i andra nordiska länder.

KSMB återförenas för exklusiv spelning 2015

KSMB återförenas på Bråvallafestivalen 2015. Tillsammans med NOFX, The Gaslight Anthem och All Time Low lär det bli en ösig punkfest på festivalen i Norrköping.

KSMB återförenas på Bråvalla

Det legendariska punkbandet KSMB återförenas för en spelning på Bråvallafestivalen i Norrköping i...

KSMB återförenas på Bråvalla

Det legendariska punkbandet KSMB återförenas för en spelning på Bråvallafestivalen i Norrköping i sommar. Bandet bildades 1977 och släppte singlar som Tidens tempo och Polisen grisen innan de lade ner 1983. De återförenades 1993 för att spela in skivan En gång till, och nu är det alltså dags igen.

Lars Winnerbäck klar för Bråvallafestivalen

Bråvalla får ytterligare finbesök: Lars Winnerbäck, Ola Salo och Katzenjammer är de tre senaste namnen som är klara för festivalen.

Lars Winnerbäck klar för Bråvallafestivalen

Lars Winnerbäck, Ola Salo och Katzenjammer är de tre senaste namnen som kommer till Bråvalla

Lamb of God är klara för Bråvallafestivalen

Bråvalla utökar nästa års uppställning med ett gäng metalband. Nya klara namn för Norrköpingsfestivalen är amerikanska Lamb of God och Every Time I Die samt svenskarna i Sabaton och Arch Enemy.

Robbie Williams klar - spelar i Sverige igen

Robbie Williams kommer till Norrköping. Han är tillsammans med rockbandet Muse och dj-stjärnan Calvin Harris de tre första namnen som offentliggjorts till Bråvallafestivalen nästa år.

`Det var kaotiskt`

Östergötland Blåljus om blixtnedslaget och polisens insats under Bråvallafestivalen. I veckans Blåljus vill polisen ha tips om inbrottet på Åhlns under natten mot onsdagen.

Läs mer om Bråvallafestivalen.
Sålde Bråvallabiljetter som inte fanns

Av Carolina Nilsson. Uppdaterad En man i 30-årsåldern i Falu kommun ska ha sålt biljetter till Bråvallafestivalen på Blocket utan att leverera några biljetter. Nu åtalas han.

Läs mer om Blocket, Bråvallafestivalen och Falu.
Dropkick Murphys till Sverige

Dropkick Murphys tar sig ännu en gång över Atlanten för att turnera i Europa - och Sverige. Nästa år intar Massachusetts-bandet, som senast kunde ses på Bråvallafestivalen i somras, scenen på KB i Malmö den 5 februari och Annexet i Stockholm den 7 februari. Biljetterna släpps den 5 september.

Dropkick Murphys till Sverige

Dropkick Murphys tar sig ännu en gång över Atlanten för att turnera i Europa - och Sverige. Nästa år intar Massachusetts-bandet, som senast kunde ses på Bråvallafestivalen i somras, scenen på KB i Malmö den 5 februari och Annexet i Stockholm den 7 februari. Biljetterna släpps den 5 september. Dropkick Murphys, vars punk inspirerats av irländsk folkmusik, debuterade 1998.

Tidigare toppnyhet hos Aftonbladet:
Besökarna rasar mot Bråvallafestivalen

Har inte fått sina pengar tillbaka

Läs mer om Bråvallafestivalen.
Man döms för festivalvåldtäkt

Under en konsert på Bråvallafestivalen i Norrköping i juni blev en 17-årig flicka utsatt för en våldtäkt mitt i publikhavet. Nu har en man i 20-årsåldern dömts till skyddstillsyn och

Man döms för festivalvåldtäkt

Under Veronica Maggios konsert på Bråvallafestivalen i Norrköping i juni blev en 17-årig flicka utsatt för en våldtäkt mitt i publikhavet. Nu har Norrköpings tingsrätt dömt en man för våldtäkten.

Tidigare toppnyhet hos Expressen:
Man döms för festivalvåldtäkt

NORRKÖPING. Under Veronica Maggios konsert på Bråvallafestivalen i Norrköping i juni blev en 17-årig flicka utsatt för en våldtäkt mitt i publikhavet. Nu har Norrköpings tingsrätt dömt en man för våldtäkten. Han ska ha begått övergreppet genom att hålla fast flickan och greppa tag om hennes hals när hon stod tryckt mot ett staket.

20-åring dömd för festivalvåldtäkt

Den 20-årige man som åtalats för våldtäkt på en 17-årig värmländsk flicka under Bråvallafestivalen i Norrköping fick på fredagen sin dom.

Man döms för festivalvåldtäkt

Under Veronica Maggios konsert på Bråvallafestivalen i Norrköping i juni blev en 17-årig flicka utsatt för en våldtäkt mitt i publikhavet. Nu har Norrköpings tingsrätt dömt en man för

Man döms för festivalvåldtäkt

Under Veronica Maggios konsert på Bråvallafestivalen i Norrköping i juni blev en 17-årig flicka...

Man döms för festivalvåldtäkt

Under Veronica Maggios konsert på Bråvallafestivalen i Norrköping i juni blev en 17-årig flicka utsatt för en våldtäkt mitt i publikhavet. Nu har Norrköpings tingsrätt dömt en man för våldtäkten. Han ska ha begått övergreppet genom att hålla fast flickan och greppa tag om hennes hals när hon stod tryckt mot ett staket.
Senaste nyheternaNyhetsdatabasen - Nyheter på ett ställe
Nyhetsdatabasen är en nyhetsagent och sökmotor som samlar nyheter från svenska tidningar. Här kan du snabbt läsa aktuella nyheter eller göra sök flera år tilbaka.
Kontakt
post@nyhetsdatabasen.se

Senaste 24t
07 06 05 04 03 02 01 00 23 22 21 20 19 18 17 16 15 14 13 12 11 10 09 08