Bra

Mulle Meck överraskade alla – nu ska han säljas

Mulan Mulle Meck överraskade alla när han föddes på ett ridskolestall i Lund.Nu efterlyser stallet någon som kan ta sig an den lite ovanliga krabaten.– Jag hoppas att han kommer till någon bra, säger Kim Martn, stallchef.
Läs mer om Kim Martn och Lund.Nu.

Lotta Schelin talar ut: Jag vill bara må bra

Landslagsstjärnan Lotta Schelin drabbades av en tung smäll i slutet av juni.Under hösten har anfallsstjärnan lyst med sin frånvaro på grund av en ständig huvudvärk.Nu talar hon ut om problemen:– Jag har hamnat i en situation där jag inte mår bra, och där jag har ständig huvudvärk. Och då tänker man inte på fotboll utan jag tänker bara på varje dag, att försöka må bra., säger Schelin till SVT.
Läs mer om SVT och Schelin.
FF = spritfest? Är du orolig för att lämna din tonåring hemma själv?
Föräldrafritt behöver inte betyda att det kommer ställas till med brakfest. Men det finns några saker som kan vara bra att tänka på om ditt barn ska vara ensam hemma.
Så maxar du näringsupptaget från dina grönsaker
Det allra viktigaste är så klart att man äter grönsaker, oavsett vilken form de kommer i. Men om du vill få i dig så mycket näringsämnen som möjligt från grönsakerna är det också bra att tänka på hur du tillagar dem.

Donald Trump vacklar om chefen för centralbanken

Inom kort väntas president Donald Trump utse en ny chef för amerikanska centralbanken, Federal Reserve. Ekonomiprofessorn John Taylor hör till favoriterna. Men sittande Fed-chefen Janet Yellen är inte ute ur leken. Från att ha varit starkt kritisk tycker Trump numera att hon gör ett bra jobb.
Smyckestillverkan stiger efter Carnegie-enkät
Danska smyckestillverkaren Pandora steg på torsdagen sedan Carnegie offentliggjort en enkät hos bolagets återförsäljare. Enkäten visar att det tredje kvartalet var svagt, men också att fjärde kvartalet börjat bra.
Läs mer om Carnegie, Carnegie-enkät och Pandora.
Forskare: Därför lönar det sig att använda öppna utvecklingsverktyg
Vad vinner man på att lägga timmar på utveckling som sedan delas med konkurrenter och samarbetspartner? Jo, när det lyckas bra så får man med sig andra på att förbättra sådant man själv har nytta av.
Forskare: Därför lönar det sig att använda öppna utvecklingsverktyg
Vad vinner man på att lägga timmar på utveckling som sedan delas med konkurrenter och samarbetspartner? Jo, när det lyckas bra så får man med sig andra på att förbättra sådant man själv har nytta av.
Mina manliga kollegor käkade lunch med chefen
Stolt, men inte nöjd. Så summerar Gunilla Arhn sina 30 år som vd för chefsnätverket Ruter dam. Fortfarande märker hon att något skaver bakom retoriken om hur bra det är med kvinnor som chefer.
Läs mer om Gunilla Arhn och Ruter.
Östersunds fräcka pik – mot spanska jätten
Östersunds FK har två raka segrar i Europa League.Nu väntar Athletic Bilbao på Jämtkraft arena.Men Brwa Nouri räds inte motståndarna.– De är jävligt bra, de här jävlarna. Men jag fruktar inte någon, säger han.
William Nylander hyllas i Nordamerika efter succn
LOS ANGELES. Ingen av dem är äldre än 25 år, så kalla dem gärna för Ungdomskedjan.När Toronto knockade Detroit med 6-3 i natt, svensk tid, var det trion William Nylander, 21, Auston Matthews, 20, och Zach Hyman, 25, som dominerade tillställningen.De tre svarade för ett mål och en assist var och var tillsammans +8.– Alla snackar om Matthews och hur bra han är, men glöm inte Nylander. Den killen är verkligen speciell, sa förre NHL-coachen och general managern Doug MacLean i tv-studion hos NHL Network.Se målen i spelaren ovan!
Betyget: Så bra var Nick Cave i Stockholm
Deppigt, dystert, desperat.Och samtidigt väldigt dynamiskt och passionerat.Nick Cave är fortfarande strålande i huvudrollen som rockens dovaste trubadur.
Läs mer om Nick Cave och Stockholm.
Så maxar du resultatet på högskoleprovet
2,0. Det är maxresultatet för högskoleprovet.Ett bra resultat kan öppna nya dörrar för din framtid.Här är några bra tips att ta med sig inför att du ska skriva.
Tidigare utredningen om Martin Timell – efter kritiken
Redan 2015 vittnade Martin Timells kolleger om missförhållanden i Äntligen hemma.Snickaren Björn Christiernsson vittnade om mobbning och Lulu Carter berättade att hon behövt gå i terapi efter arbetet med programmet.– Det var en osund arbetsplats och jag mådde inte bra, sa Björn Christiernsson då.
Ymer utslagen – trots bra insats
Fabio Fognini blev för svår för Elias Ymer. Den 27-rankade itaiienaren vann med 2–1 i set, 6–4, 3–6, 7–6 (7) i den andra omgången av Stockholm Open. Men det var en match som lika väl kunde ha vunnits av den unge svensken.
Läs mer om Stockholm Open.
Sven Gustavsson: Michael Jordan har fel om superlagen i NBA
Tampa. Michael Jordan har varnat för superlagen i NBA. Trots deras briljans menar Jordan att lagen inte är bra för konkurrensen. Uttalandet om två fantastiska lag och resten skräp har rört upp mångas känslor. Sven Gustavsson går på Nordamerikaspaning – NBA är ämnet för veckans text.
Förbättra ditt resultat med tåhävningar
Bra blodcirkulation är inte att underskatta. Genom att pumpa vaderna kan du uppnå ett bättre resultat på högskoleprovet. – Ökad blodcirkulation kan göra en stor skillnad, säger ergonomen Camilla Hejdenberg.
Läs mer om Camilla Hejdenberg.
Martin Rolinskis kamp för dottern – efter sjukdomen
Martin Rolinskis dotter drabbades av en hjärntumör 2014.Nu berättar han om vägen tillbaka för både henne och familjen.– Hon kommer klara sig och det kommer gå bra, säger han till P4 Extra.
Cologna och Randall till Sverigepremiären
Skidlandslaget får bra sparring i Sverigepremiären i Gällivare den 17-19 november.
Flera vassa insatser – då BC avgjordes
Det bjöds på flera imponerande insatser när Breeders Crown avgjordes på Axevalla under tisdagskvällen.En av dem var Disco Volante och den högkapable fyraåringen var helt överlägsen.- Han är riktigt bra och en häst som hör hemma i en final, sa segerkusken Ulf Ohlsson.
Snor en Dodge Challenger – polisen chanslös i jakten
Polisen i Houston upptäckte snabbt att när tjuven stulit en Dodge Challenger Hellcat med över 700 hästkrafter – då var det bara att ge upp.Men det hela löste sig ändå eftersom brottslingen inte planerat flykten så bra. Bensinen tog slut.
Nu behövs en nyhet i travet
Kommer Nuncio rätt i steget kan han öppna bra.Jag är mer tveksam till om startbilen har rätta farten.
Hanna och Amanda lägger ner Fredagspodden
De driver en av Sveriges mest populära podcasts.Men nu har Hanna Widell och Amanda Schulman bestämt sig för att lägga ner sin podcast Fredagspodden - och åka ut på Sverigeturn.– Vi har kommit fram till att allt som är bra också måste avslutas i tid – då öppnas också nya möjligheter upp, säger Amanda Schulman i ett pressmeddelande.
Expert: Hur bra en app är testas inte innan de säljs
Mer än 600 miljoner dollar har investerats i appar mot psykisk ohälsa de senaste åren. I takt med att människor känner allt mer ångest och stress spås nu en kommersiell boom som närmar sig Sverige. – Det finns ett stort kommersiellt intresse som sätts före det vetenskapliga, säger Per Carlbring, professor i psykologi.
Läs mer om Per Carlbring och Sverige.