Brinck


Disa och Alice köpte julklappar till flyktingar

Här är 11-åriga hjältetomtarna Disa Rosendahl och Alice Dahlberg från Västra Frölunda som förgyllde tillvaron för en grupp flyktingbarn i Göteborg. På eget initiativ samlade de in 3000 kronor till julklappar till de ensamkommande barnen. – Mina ungar på boendet var rörda till tårar, säger Matilda Brinck-Larsen, gruppchef på Lillekärrs boende i Hisings Kärra.

Om Ängelholm före Ängelholm

Johan Brinck håller föredrag i Kronohäktet.

Läs mer om Kronohäktet och Ängelholm.
Brinck gör julshow

Håkan Brinck gör julshow på Ekebo.

Läs mer om Ekebo.
En brottets vandring

Bibliotekarien Johan Brinck lockade storpublik till sin mordvandring.

Brinck sjunger Elvis

Håkan Brinck ger hyllningskonserter till Elvis Presley.

Johan Brinck kåserar i Skälderviken

Om Ängelholms tidiga 1900-tal som det speglas i Kristian Anderbergs bilder.

Läs mer om Skälderviken.
Per Brinck

Stekhet sjuksyrra som ger vård i hela världen

Pyttan Brinck har precis kommit till Åre med nattåget men ser oförskämt pigg ut. Förklaringen till de rosiga kinderna är en härlig tur på fjället. - Jag kände att jag behövde andas.

Läs mer om Åre.
Grafik över elproduktionen

Grafik av Sydsvenskans Roger Brinck.

Grafik över fästingarnas liv

Grafik: Erik Nylund, Christoffer Rehn & Roger Brinck sydsvenskan.se] Läs mer här Idag 06:37

Grafik över fästingarnas liv

Grafik: Erik Nylund, Christoffer Rehn Roger Brinck.

Öden längs Häradsvägen

Ängelholmskännaren Johan Brinck ger i dag, torsdag, ett lokalhistoriskt föredrag i Hjärnarps församlingsgård. Här berättar han om folk och öden längs Häradsvägen, från Munka Ljungby till Hjärnarp. Arrangör är Munka Ljungby & Tåstarps föreläsningsförening.ÄNGELHOLM: Hjärnarps församlingsgård, klockan 19.

Här är vinnaren av exklusiva VIP-paketet till Sverige-Argentina

Fotbollskanalan.se i samarbete med Grandiosa har lottat ut ett exklusivt VIP-paket till Sverige-Argentina den 6 februari. Här är vinnaren: Johan Brinck, Stockholm. TÄVLA HÄR Skicka in ditt svar HÄR.

Familjedag i solsken

Många hade sökt sig till Hembygdsparken på lördagen där bland annat Håkan Brinck stod för underhållningen.

Läs mer om Hembygdsparken och Håkan Brinck.
Mer Elvis för Håkan Brinck

Håkan Brinck har åter grävt i Elvis Presleys låtskatt och på fredag 17 augusti är det premiär för helsingborgarens kyrkoturn med Kingens låtar i gospelformat.Det är inte första gången som Håkan Brinck ger sig ut på vägarna i sällskap av Elvis Presley. För fem år sedan hyllade han rockikonen med en konsert i Mariakyrkan som blev så populär att den växte till ett knippe konserter.

Läs mer om Håkan Brinck och Mariakyrkan.
Elvis hyllas i Kvidinge kyrka

På torsdag är det 35 år sedan Elvis Presley dog. En vecka senare, den 23 augusti, arrangerar Kvidinge Sockens Hembygdsförening en hyllningskonsert till The King i Kvidinge kyrka. Då kommer sångaren Håkan Brinck dit och uppträder tillsammans med S:t Mikael Gospelkör och orkester.

Läs mer om Håkan Brinck, Kvidinge, S.t och The King.
Molly och Siw på Kulijuli

På tisdagen hoppas Nöjesgrytan upprepa förra veckans bubblande Kulijuli som då drog över 5 000 besökare.– Det är en vällagad gryta fylld med spännande artister och överraskningar, säger programledare Olle Larsson.Bland annat bjuds det på Kulijuliveteranen Siw Malmkvist, Molly Sandn, operasångerskan Malin Nilsson, Martin Svensson och Håkan Brinck.

Håkan Brinck gör revy

Mångsidige entertainern Håkan Brinck medverkar i Arlövsrevyn 2012, tillsammans med bland andra Siw Malmkvist och Anders Aldgård. Premiär torsdag 5 januari klockan 19.30. Kent Nilssons Arlövsrevy spelas enligt programmet till och med söndag 18 mars. Men det brukar tillkomma extra kvällar.

Mer sång på Spången

På måndag den 25 juli hålls säsongens andra och sista Allsång på Spången på Spångens Gästgivargård. Underhållningen inleds klockan 19 av programledarna Jojje Dag-Otto Jönsson och Uffe Chrix. Gästande artister är denna gång sångerskan Jessica Andersson, komikern Lennie Norman och mångsysslande artisten Håkan Brinck. Husband är Edvard Perssons Hjältar.

Jag gör mina Elvisfavoriter

Några frågor ... till Håkan Brinck som showar på Slagthuset i Malmö i december. På Elvis födelsedag 8 januari hyllar han och ett par 60-talsidoler Kingen i en konsert på The Tivoli i Helsingborg.

Styr i linje med förändrat Veolia

Marknadsförutsättningarna har förändrats, vilket avspeglas i både affärsplanen och hur vi arbetar, säger CIO Edvard Brinck

Läs mer om Veolia.
Tillbaka till 1970-talet

Ängelholmsbygdens lokalhistoriska förening betar av årtionde efter årtionde, och årets hembygdsbok fokuserar på 1970-talet.På onsdagen var de flesta av de som är involverade i boken samlade i föreningen Gamla Lergökars lokal på Östergatan för att vara med om öppnandet av boklådorna.I centrum stod givetvis redaktionskommittn: Ove Torgny, Johan Brinck och Åke Lindfors.

Läs mer om Johan Brinck och Östergatan.
Mera Ängelholmshistoria

Tidigt i våras lockade bibliotekarie Johan Brinck mängder av intresserade till två föredrag om Ängelholms historia. Nu är det dags för ett tredje, och platsen är som vanligt Hantverksmuseet.Den här gången berättar Brinck om Ängelholm under tidigt 1900-tal, så som det speglas i konstnären Kristian Anderbergs bilder.

En kväll med tre storheter

EP kan stå för Elvis Presley. Eller Edvard Persson. Eller Edith Piaf. För artisterna Michael Segerström, Håkan Brinck och Maria Knutsson står de tre namnen för stor underhållning.

Memphis mål för Kullaflyg

Kullaflyg satsar på Memphis, Tennessee. En specialresa ledd av artisten och Elviskännaren Håkan Brinck.Mest läst senaste veckan
1.  Danska muslimer i fredsvaka mot hat


2.  Egyptier flyr från Libyen


3.  Egyptier flyr från Libyen


4.  Klent stöd för teori om Iran-bomb


5.  Danska muslimer i fredsvaka mot hat


6.  Marinkårssoldat rymde till Libanon


7.  Charlie Hebdo kommer ut igen


8.  Bukowskis ägare försenade utredning om falsk konst


9.  Singapores rika får bidra mer


10. Maskerade män rånade apotekSenaste nyheternaNyhetsdatabasen - Nyheter på ett ställe
Nyhetsdatabasen är en nyhetsagent och sökmotor som samlar nyheter från svenska tidningar. Här kan du snabbt läsa aktuella nyheter eller göra sök flera år tilbaka.
Kontakt
post@nyhetsdatabasen.se

Senaste 24t
16 15 14 13 12 11 10 09 08 07 06 05 04 03 02 01 00 23 22 21 20 19 18 17