Bromölla

Väg stängs av efter olycka

En olycka har skett på Ågatan i Bromölla.Enligt initiala uppgifter är det en bil som har kört in i en parkerad bil.Ågatan stängs av i båda färdriktningarna.
Läs mer om Bromölla.Enligt och Ågatan.

JUST NU: Länsväg avstängd efter krock

Väg 116 utanför Bromölla har stängts av efter en olycka.Enligt räddningstjänsten ska ena bilen klippas upp.Skadeläget är okänt.
Läs mer om Bromölla.
E22 avstängd i båda riktningar
En bil har kört in i ett räcke på E22 Bäckaskog, i höjd med Gualöv, riktning Kristianstad.Under saneringsarbetet kommer vägen stängas av i båda riktningarna mellan Bromölla och Kristianstad.Inga personskador ska ha rapporterats in.
E22 avstängt efter ännu en trafikolycka
E22 är avstängd – på nytt – efter krock mellan flera fordon på torsdagskvällen.Sedan tidigare är vägen totalstängd efter att en lastbil vält och börjat läcka farligt gods i Bromölla kommun.–Vi har fått från SOS att det är en krock mellan flera fordon, säger Rickard Lundqvist, polisens presstalesperson i syd.
Läs mer om Bromölla och Rickard Lundqvist.

Påkörd cyklist förd till sjukhus

En cyklist som blivit påkörd av en bil på Folkets husgatan i Bromölla på tisdagskvällen fördes till sjukhus.
Läs mer om Bromölla.
Larm om brinnande bil på E22
Strax innan klockan 7 på fredagsmorgonen fick polisen ta emot larm om en singelolycka på E22 i höjd med Bromölla.En personbil ska ha börjat brinna i motorutrymmet.Skadeläget och trafikläget på platsen är oklart.
Läs mer om Bromölla.En och E22.
Pensionär filade fötterna – portas från badhuset
Att vuxna människor portas från simhallar hör inte till vanligheterna.Nu har Bromölla kommun bannlyst sin första pensionär.– Det står ingenstans att man inte får fila fötterna och dricka öl, svarar pensionären, enligt Kristianstadbladet.
Läs mer om Bromölla och Kristianstadbladet.
14-årig flicka till sjukhus efter cykelolycka
En cyklande 14-årig flicka skadades när hon blev krockade med en bil i Bromölla på söndagseftermiddagen. Hon fördes till sjukhus i en privatbil.
Läs mer om Bromölla.
Polisen larmad till olycka på arbetsplats – en person skadad
En person ska ha skadats i en arbetsplatsolycka på ett företag i Bromölla kommun.Polisen anlände till platsen vid 14.30-tiden på onsdagen.
Läs mer om Bromölla.
Bilar i krock på E22
En trafikolycka har inträffat på E22 utanför Bromölla.Enligt larmet är det två bilar som har krockat.
Läs mer om Bromölla.Enligt och E22.
Två skolor stängda i Bromölla efter hot
Elever har skickats hem från de två Dalaskolorna i Bromölla efter hot mot Dalaskolan Södra och Norra via sociala medier, rapporterar lokala medier.
Hot om skolskjutning – skolor utrymda i Bromölla
Två skolor i Bromölla utrymdes på torsdagsmorgonen. Anledningen är ett hot från en elev om att genomföra en skolskjutning. En minderårig pojke är misstänkt för hotet och har omhändertagits av polisen.
Läs mer om Bromölla.
Hot om skolskjutning – skola utrymd i Bromölla
En skola i Bromölla utrymdes på torsdagsmorgonen. Anledningen är ett hot från en elev om att genomföra en skolskjutning.
Läs mer om Bromölla.
Elever hemskickade efter hot mot skolor
Eleverna på Dalaskolorna i Bromölla har skickats hem efter hot.Hoten ska ha kommit in via sociala medier.– Eleverna har skickats hem under morgonen, men det ska inte vara någon incident, säger Lina Holmberg, kommunikatör vid Bromölla kommun.
Hotfull man rånade gatukök i Bromölla
Rånaren kom in genom en olåst dörr efter stängningsdags i ett gatukök i Bromölla.Han tog kontanter ur kassan och försvann sedan.
Läs mer om Bromölla och Bromölla.Han.
Kvinna förd till sjukhus efter krasch
En 38-årig kvinna krockade på torsdagseftermiddagen med ett träd, vid campingplatsen på Scoutvägen i Bromölla.Kvinnan fick föras till sjukhus.– Vi hoppas på att hon är talbar, så vi kan reda ut vad som hänt, säger Fredrik Bratt, pressinformatör vid polisens regionledningscentral.
Personbil och lastbil i krock
En personbil och en lastbil är inblandade i en trafikolycka på E22 vid Bromölla.Enligt uppgifter ska personbilen ha tryckts ut i ett mitträckte av lastbilen.Skadeläget är inledningsvis oklart.
Läs mer om Bromölla.Enligt och E22.
Brand i villa efter blixtnedslag
Det brinner i taket till en villa i Bromölla kommun efter ett blixtnedslag. Räddningstjänst från Bromölla är på plats med förstärkning från Kristianstad.– Ingen människa har kommit till skada varken av blixtnedslaget eller branden, säger Johan Sjöberg, inre befäl vid räddningstjänsten i Kristianstad.
Skåpbil har vält på E22 – stopp i trafiken
Klockan 08.33 på onsdagen fick polisen larm om en trafikolycka i Bromölla.En skåpbil har vält på E22 i riktning mot Kristianstad. Enligt polisen är det stopp i trafiken i västergående riktning.Polis, ambulans och räddningstjänst har skickats till platsen.
Läs mer om Bromölla.En, E22 och Kristianstad.
Två bilar i olycka
På väg 116 vid Näsum, Bromölla, har två bilar kolliderat.Larmet inkom klockan 14.13 till polisen och de, tillsammans med räddningstjänst, är på väg till platsen.– Hur trafikläget ser ut är för tidigt att uttala sig om, säger Maya Forstenius, pressinformatör vid polisens regionledningscentral.
Läs mer om Bromölla och Näsum.
Chippen klar för spel i jubileumsmatch
Christian Wilhelmsson är tillbaka på fotbollsplanen i juli.Chippen ska spela med TV-laget vid Ifö Bromöllas 90-årsjubileum.– Extra roligt är det förstås att Chippen kommer. En lokal kändis som fortfarande kan spela riktigt bra fotboll., säger Christer Adelsbo, ordföranden i Bromölla, till Kristianstadsbladet.
Två olyckor i rusningstrafiken – polis på väg till olycksplatserna
Två bilar krockade på väg 1823 vid Ljungbyhed strax efter klockan 16.En kvart senare körde en lastbil och en personbil in i ett vajerräcke på E22 mellan Kristianstad och Bromölla.– Vi är på väg till platsen, säger Maya Forstenius vid polisen.
Cyklist påkörd av bilist
En cyklist har blivit påkörd av en bilist i Bromölla på onsdagseftermiddagen.Polis, ambulans och räddningstjänst har larmats om olyckan.Det är inte känt om någon har skadats fysiskt.
Läs mer om Bromölla.