Bua

Borde betala tillbaka – känner deras ångest

Arsenal låg under med 0-3 i halvtid på ett halvtomt Emirates Stadium.Då svarade fansen med att bua ut laget.– Arsenal borde betala tillbaka pengarna, säger Bojan Djordjic i Viasat.
Läs mer om Bojan Djordjic och Viasat.

Ilskan mot Italien: Sjukt respektlöst

De italienska supportrarna buade ut den svenska nationalsången – som aldrig spelades klart.Målvakten Gianluigi Buffon svarade med att applådera nationalsången och hyllas nu som en gentleman.Sjukt respektlöst att bua någons nationalsång, skriver IFK Norrköpings Christopher Telo på Twitter.
Läs mer om Italien och Twitter.
Buas ut av svenska publiken efter hånet
Efter segern mot Elias Ymer gestikulerade Fabio Fognini vilt mot den svenska publiken – som svarade med att bua ut honom.Elias Ymer ville inte kommentera italienarens uppträdande.Själv är han fåordig.– Det är deras (publikens) problem. Jag bryr mig inte, säger Fognini.
Läs mer om Fabio Fognini och Fognini.

Kungens elefant födde död unge

Förstämning råder i djurparken i Kolmården i dag.Kungens elefant Bua födde natten till tisdagen en unge – som sorgligt nog var död vid födelsen.–Det kan finnas många orsaker till att elefantfödslar inte går bra. Vi vet inte ännu varför, säger Tommy Karlsson, djurdriftsledare, till NT.
Läs mer om Bua, Kolmården och Tommy Karlsson.
Gatlins pappa: Respektlöst mot sporten att bua
Publiken har inte varit nådig i sitt bemötande av 100-metersvinnaren Justin Gatlin i friidrotts-VM i London. – Att fansen buar är respektlöst mot sporten, säger pappa Willie Gatlin.
Världens mest misstänksamma mamma? Nu skrattar nätet
De allra flesta föräldrar känner igen sig i att vilja veta vad deras barn har för sig. Men alla föräldrar går inte så långt som Heather Steinkopf. Hennes knep för att hålla koll på dottern Kaelyn är minst sagt kreativt – och det får internet att både jubla och bua.
Läs mer om Heather Steinkopf och Kaelyn.
Arrangörens drag – för att skydda Justin Gatlin
Alla förväntade sig att Usain Bolt skulle vinna guld i sitt sista 100 meterslopp någonsin.Men i stället var amerikanen Justin Gatlin starkast och segrade till ljudet av burop från läktarna i London.Nu väljer arrangören att flytta medaljceremonin från bästa möjliga tid under kvällen - till innan tävlingarna drar i gång.De vill inte se en hela arena bua ut Gatlin och den amerikanska nationalsången, skriver Irish Times.
Fel nationalsång när Slovakien vann i VM
Slovakien vann mot Italien. Då bjöd VM-arrangören på en pinsam blunder. Och publiken i arenan svarade med att bua ut dem fullständigt. – Jag vet inte vad som hände där. Vi försökte att sjunga för oss själva, säger Julius Hudacek till SportExpressen.
Ilskan efter Tony Irvings ord mot Stina Wollter
Stina Wollter, 52, gjorde succ i Let's dance igen. Hon fick stående ovationer av delar av juryn – men blev samtidigt sågad av Tony Irving, något som fick publiken att bua högt av ilska. –Det finns nog de som längtat efter en levnadsglad knubbis med fransar i kanten, säger Wollter om publikstödet.
Obama försvarade Trumpanhängare som störde valmöte
USA:s president Barrack Obama försvarade en Trump-anhängare som orsakade tumult och avbröt ett kampanjmöte för Hillary Clinton. Bua inte. Rösta! sade Obama till Clintonanhängarna som markerade mot mannen.
Tellqvist: Jag mår skitdåligt av det
Djurgården åkte på sin åttonde raka förlust. 4-0-förlusten mot Rögle sved och de drygt 5 300 åskådarna på Hovet började bua ut Djurgården vid 3-0. – Jag mår skitdåligt av att höra det, naturligtvis, säger Djurgårdsmålvakten Mikael Tellqvist.
Kungens elefant får unge med Margrethes
Kung Carl XVI Gustafs elefantko Bua är dräktig. I ett pressmeddelande skriver Kolmården att fadern är danska drottning Margrethes elefanttjur Tonsak. Födseln beräknas till hösten 2017, efter en dräktighetsperiod på cirka 22 månader. Bua har sedan tidigare Namsai som nu fyllt tre år.
Läs mer om Bua, Kolmården, Namsai och Tonsak.
Kungens elefant väntar smått
Kung Carl XVI Gustafs elefantko Bua är dräktig. I ett pressmeddelande skriver Kolmården att fadern...
Läs mer om Bua och Kolmården.
Kungens elefant väntar smått
Kung Carl XVI Gustafs elefantko Bua är dräktig. I ett pressmeddelande skriver Kolmården att fadern är danska drottning Margrethes elefanttjur Tonsak.
Läs mer om Bua, Kolmården och Tonsak.
Johan Esk: Det var helt fel läge att bua ut Sverige
Krönika. Buropen var inte oväntade men omotiverade. Jag är glad att jag får febra, oroa mig, sucka åt laguttagningar och allt det där andra som hör till – när en EM-fest väntar.
Läs mer om EM-fest och Sverige.
Frans uppmaning inför rivalens låt
Storfavoriten Sergey Lazarev riskerade att bli utbuad i kväll på scenen. Rysslands representant har tidigare riktat kritik mot SVT:s beslut att inte censurera burop.Svenska stjärnan Frans Jeppsson Wall uppmanade publiken till att inte bua inför sändningen: – Jag tycker det är fel mot artisten. Det tycker jag, säger Frans.
Zara Larsson vann pris för Årets låt
GÖTEBORG. Även om det bara blev ett pris så var det Zara Larssons kväll på P3 Guld. Förutom vinsten uppträdde hon tillsammans med MNEK och fick möjligheten att säga några valda ord på scen om det hat hon fått utstå på sociala medier. – Många av er vet säkert att 2015 var året då massa vuxna män bestämde sig att det var helt okej att hata på mig på sociala medier sa hon och publiken valde för enda gången under kvällen att bua.
Ovanliga fångsten på Ingemars fisketur
Snacka om ovanligt fiskafänge. Ingemar Alfredsson från Tjörn lyckades dra upp en blå gaffelmakrill i Bua i Halland. – Det var en kul grej, säger han.
Läs mer om Bua, Halland och Tjörn.
Vi kommer bua ut Zlatan i 90 minuter
I kväll blir Paris första anhalt på årets europeiska äventyr för Malmö FF. För motståndet står en klubb som arbetar i en verklighet långt ifrån MFF:s allsvenska vardag. Med Qatar Sports Investments i ryggen har Zlatan Ibrahimovics klubb blivit en supermakt. Men när Parc des Princes får en himmelsblå fläck är det inte en bortasektion som avundas någonting. SPORT-Expressen synar två väldigt olika fotbollsklubbar.
Läs mer om Malmö FF, Parc och Zlatan.
Ekwall: Resultaten är tydliga - det är inte bra
Hemmapubliken kan bua i frustration, hundratusentals kan explodera i åsikter på sociala, krönikörer, experter och Leffe Boork kan tycka väldigt annorlunda eller allt möjligt. Men resultaten. Fakta. Svart på fucking vitt. Det blir inte tydligare än så; det krävs ett trendbrott för att Sverige ska nå EM-slutspelet.
Fredrik fick grillfeber – nu grillar han jämt
Fredrik Frallan Nilsson, 37, i Bua i Halland, nöjer sig inte bara med en grill. Han har nämligen fyra grillar hemma som han använder året runt. – Det bästa att grilla är fläskkött, säger han.
Läs mer om Bua och Halland.
Fifarepresentanter utbuade efter VM-finalen
I Fifa-presidenten Sepp Blatters frånvaro fick Issa Hayatou, vice-president, dela ut VM-bucklan till guldmedaljören USA efter segern mot Japan i finalen. Vid ceremonin valde publiken att bua ut Fifa-representanterna.
Pamparna buades ut under prisutdelningen
Sepp Blatter var inte på plats under söndagens VM-final i Vancouver. Men det hindrade inte publiken från att bua ut de representanter från Fifa som var där för att dela ut VM-pokalen.
Läs mer om Fifa, VM-final, VM-pokalen och Vancouver.
Måns Zelmerlöw: Fel att bua åt Ryssland
WIEN. Ryska Polina Gagarina har mött hårt motstånd för sitt bidrag A million voices och fruktat att bli utbuad i arenan. Nu sällar sig Måns Zelmerlöw till kritiken mot Rysslands antihomolagstiftning – man säger samtidigt att det är fel att bua ut henne. – Hon kan inte rå för vilket land hon kommer ifrån, säger han.
Läs mer om Ryssland.