Caf

Kafets varning: Vilda barn får katt och kaffe

På Caf Sockerbit i Malmö uppmanas föräldrarna att hålla ett extra öga på sina vilda barn.Annars kan barnet få både kaffe och katt – om man ska tro kafägaren Frida Bergfors skämtsamma skylt.– Den är lagom harmlös, men besökarna förstår ändå poängen, säger hon.
Läs mer om Malmö.

Zlatan: Jag får inte ha den för Helena

Zlatan Ibrahimovic ligger inte på latsidan under sin tid utanför fotbollsplanen. Under rehabperioden lanserar Zlatan just nu sin nya parfym.– Men den får jag inte använda för Helena, säger Zlatan Ibrahimovic till Caf.
Läs mer om Caf, Helena, Zlatan och Zlatan Ibrahimovic.
Man friad för grov våldtäkt får 320 000 kronor i skadestånd
24-åringen fälldes i tingsrätten för grov våldtäkt av en kvinna i källaren till ett caf i Helsingborg tillsammans med en annan man.Men i hovrätten friades 24-åringen.Nu får han 320 000 kronor i skadestånd för att han satt häktad i ett år.
Läs mer om Helsingborg.
Selfiegenerationen vet inte hur man knyter en slips
I dag är det Slipsens dag. Men om vi talar trend så är slipsen ute ur bilden i dag, enligt Daniel Lindström som är modechef på tidningen Caf. – Men det finns tillfällen när den kommer väl till pass, säger han.
Läs mer om Caf och Daniel Lindström.

Björn Borgs möte med Rolling Stones

Det var kändistätt då Rolling Stones spelade i Stockholm.Bland annat Per Gessle syntes på spelningen, och Robert Wells hade kul på efterfesten på Caf Opera.Men nöjdast var nog Björn Borg – han fick nämligen träffa gitarristen Keith Richards och lade upp en bild där de poserade tillsammans på sitt Instagramkonto.
Planeras fest för Rolling Stones på Caf Opera
Rolling Stones är glada över att vara tillbaka i Sverige – det sade Mick Jagger från scenen efter spelningen.Bandet spenderade två lediga dagar i Stockholm innan spelningen på Friends arena, och bodde på favorithotellet Grand Htel.Strax efter 15.00 på torsdagseftermiddagen lämnade bandet hotellet för att åka till soundcheck på Friends arena.Efter spelningen fanns en fest planerad i bandets ära på Caf Opera. Sent i natt var det fortfarande oklart om stjärnorna skulle dyka upp.
Dubbelmordet på Caf Mynta: Utredningen läggs på is
Utredningen av dubbelmordet på två bröder i 25-års åldern, som sköts till döds på ett kaf i Rinkeby i december 2016, läggs ner. Enligt kammaråklagare Maria Hävermark finns det varken teknisk bevisning eller några vittnen som vill berätta vad de vet.
Vägen svämmade över – campinggäster strandade
Nattens regnande har ställt till det på flera håll i landet. På Lunedets camping i närheten av Karlskoga har campinggäster strandats efter att infarten fått stängas av. – Personalen kan inte komma till jobbet och gäster som ska checka ut kan inte komma därifrån, säger Camilla Hammarmark som driver Lunedets caf, camping och restaurang.
Läs mer om Camilla Hammarmark och Karlskoga.
Björn Borg utmanar Donald Trump
Här är Björn Borgs pr-kupp – mot Donald Trump:En tennismatch som spelas vid gränsen mellan USA och Mexiko.– Vi är inte politiska, men vi tror på jämlikhet och mångfald, säger Björn Borgs marknadschef Jonas Lindberg Nyvang till Caf.
Så ska Guns N' Roses firas i Stockholm
Efter 20 år är Guns N' Roses tillbaka i Sverige med både Axl Rose och Slash.Under torsdagskvällen ställer sig bandet på scen på Friends arena i Stockholm.Efteråt hålls en officiell efterfest på nattklubben Caf Opera.– Sist jag träffade Axl Rose var i samband med att han bet en nattvakt i benet, säger festfixaren Johan Carln.
Kim Källström om frun: Har en enorm respekt
Kim Källströms karriär har styrt familjens liv under de sista åren.Nu hyllar han frun Erica.– Hon har gjort enorma uppoffringar, säger Källström i en intervju med Caf.
Läs mer om Caf, Erica och Källström.
Det var hemskt, helt overkligt...
Kim Källström har en fantastisk landslagskarriär bakom sig, men den innehöll också svåra stunder.Värst var det under EM 2008.– Jag var chockad och ledsen, säger Källström i en intervju med Caf.
Läs mer om Caf och Källström.
Lindelöf i hårdträning inför United-debuten
Drömmen om Manchester United är uppfylld.Nu laddar Victor Nilsson Lindelöf upp hemma i Sverige för debuten i Premier League.Och han ligger inte på latsidan.– Under semestern blir det fyra till fem pass per vecka, säger han till Caf.
Änkans plan – för Noppes vilja
Kungavännen Carl Adam Noppe Lewenhaupt hittades död 1 mars. Nu infriar hustrun och styvsonen vad de menar var hans vilja - att arrangera hans årliga sommarfest på Caf Opera. – Noppe älskade sommarfesten och jag vet att han önskat att vi arrangerade den igen, säger styvsonen Leonard Johansson.
Läs mer om Caf Opera och Leonard Johansson.
Vändningen: Ratar mattklubb i Sverige
Manchester United såg ut att ha bestämt sig för att fira en eventuell Europa League-titel på anrika Caf Opera.Men enligt Daily Mirror åker laget hem till Manchester oavsett resultat.Zlatan Ibrahimovic kommer att vara på plats på Friends för att stötta sina lagkamrater.
Pernillas nakenbilder visades för främlingar
Pernilla Wahlgren delar med sig av ett pinsamt minne i Fest hos BindefeldArtisten poserade avklätt i Caf – då passade mamma Christina Schollin att visa upp tidningen för främlingar och skryta om sin vackra dotter.– Och visar bilderna när jag trycker upp brösten mot väggen, säger Pernilla Wahlgren i Kanal 5-programmet.
Zlatan: Björn Borg den ende på min nivå
När Zlatan Ibrahimovic får välja vilken svensk han beundrar mest blir svaret Björn Borg. Tennislegendaren hyllas rejält av Zlatan i en stor intervju med Caf. – Hans prestationer triggar mig, säger Zlatan till tidningen.
Läs mer om Björn Borg, Caf och Zlatan.
Zlatan om lyxvillan i Sverige: Helt magisk
Zlatan Ibrahimovic och Helena Seger har en undangömd trevåningslyxvilla i de jämtländska skogarna. Nu har fotbollsstjärnan berättat om hur han stortrivs i smultronstället. – Jag vill bara vara i fred med familjen och ha lugn och ro, säger Zlatan till tidningen Caf.
Läs mer om Caf, Helena Seger, Sverige och Zlatan.
Man gick bärsärk på caf – började slå sönder saker
En man har gått in och slagit sönder saker – och hotat personalen – på ett caf i centrala Göteborg, uppger polisen.Ingen person ska ha blivit skadad av mannen – och han har försvunnit från platsen.– En man ska ha slagit sönder en massa saker. Personalen upprörd och chockad, säger Tommy Nyman, presstalesperson på polisen i Göteborg.
Läs mer om Göteborg och Tommy Nyman.
JUST NU: Stort gäng attackerade polisen
Ett 30-tal maskerade ungdomar skapade vid midnatt stort tumult i Hammarkullen i Göteborg.Ungdomarna ska ha kastat sten på polis, startat bränder och krossat rutor till ett caf.En polisman träffades av en sten i bröstet, skriver polisen på sin hemsida.
Henrik Schyfferts kärlekshyllning
Henrik Schyffert, 48, och Nour El Refai, 29, blev ett par strax efter Henrik Schyfferts skilde sig från sin ex-fru. För Caf berättar nu Henrik Schyffert om kärleken mellan de två komikerna. – Vi hjälper varandra med skämt, det är jättekul, säger Henrik Schyffert
Skjutning på kaf i Schweiz – två döda
Två personer har skjutits till döds på ett caf i Schweiz.Enligt AFP ska ytterligare en person vara svårt skadad.
Läs mer om Schweiz och Schweiz.Enligt.
Polisen söker försvunnen man
Polisen i Skåne söker efter en man i 80-årsåldern som försvann från sjukhuset i Simrishamn.Mannen försvann på tisdagseftermiddagen efter att ha besökt sjukhusets caf med en anhörig, skriver polisen på sin hemsida.
Läs mer om Simrishamn.Mannen och Skåne.
Magnus Carlson efter svåra sorgen: Störttjöt
Magnus Carlson förlorade båda sina föräldrar i lungcancer. Nu berättar han om sin svåra sorg efter familjetragedin. – Båda mina föräldrar dog nyligen i lungcancer. Det var otroligt jobbigt att vara med på, säger han till Caf.
Läs mer om Caf.