Caf

Vändningen: Ratar mattklubb i Sverige

Manchester United såg ut att ha bestämt sig för att fira en eventuell Europa League-titel på anrika Caf Opera.Men enligt Daily Mirror åker laget hem till Manchester oavsett resultat.Zlatan Ibrahimovic kommer att vara på plats på Friends för att stötta sina lagkamrater.

Pernillas nakenbilder visades för främlingar

Pernilla Wahlgren delar med sig av ett pinsamt minne i Fest hos BindefeldArtisten poserade avklätt i Caf – då passade mamma Christina Schollin att visa upp tidningen för främlingar och skryta om sin vackra dotter.– Och visar bilderna när jag trycker upp brösten mot väggen, säger Pernilla Wahlgren i Kanal 5-programmet.
Zlatan: Björn Borg den ende på min nivå
När Zlatan Ibrahimovic får välja vilken svensk han beundrar mest blir svaret Björn Borg. Tennislegendaren hyllas rejält av Zlatan i en stor intervju med Caf. – Hans prestationer triggar mig, säger Zlatan till tidningen.
Läs mer om Björn Borg, Caf och Zlatan.
Zlatan om lyxvillan i Sverige: Helt magisk
Zlatan Ibrahimovic och Helena Seger har en undangömd trevåningslyxvilla i de jämtländska skogarna. Nu har fotbollsstjärnan berättat om hur han stortrivs i smultronstället. – Jag vill bara vara i fred med familjen och ha lugn och ro, säger Zlatan till tidningen Caf.
Läs mer om Caf, Helena Seger, Sverige och Zlatan.

Man gick bärsärk på caf – började slå sönder saker

En man har gått in och slagit sönder saker – och hotat personalen – på ett caf i centrala Göteborg, uppger polisen.Ingen person ska ha blivit skadad av mannen – och han har försvunnit från platsen.– En man ska ha slagit sönder en massa saker. Personalen upprörd och chockad, säger Tommy Nyman, presstalesperson på polisen i Göteborg.
Läs mer om Göteborg och Tommy Nyman.
JUST NU: Stort gäng attackerade polisen
Ett 30-tal maskerade ungdomar skapade vid midnatt stort tumult i Hammarkullen i Göteborg.Ungdomarna ska ha kastat sten på polis, startat bränder och krossat rutor till ett caf.En polisman träffades av en sten i bröstet, skriver polisen på sin hemsida.
Henrik Schyfferts kärlekshyllning
Henrik Schyffert, 48, och Nour El Refai, 29, blev ett par strax efter Henrik Schyfferts skilde sig från sin ex-fru. För Caf berättar nu Henrik Schyffert om kärleken mellan de två komikerna. – Vi hjälper varandra med skämt, det är jättekul, säger Henrik Schyffert
Skjutning på kaf i Schweiz – två döda
Två personer har skjutits till döds på ett caf i Schweiz.Enligt AFP ska ytterligare en person vara svårt skadad.
Läs mer om Schweiz och Schweiz.Enligt.
Polisen söker försvunnen man
Polisen i Skåne söker efter en man i 80-årsåldern som försvann från sjukhuset i Simrishamn.Mannen försvann på tisdagseftermiddagen efter att ha besökt sjukhusets caf med en anhörig, skriver polisen på sin hemsida.
Läs mer om Simrishamn.Mannen och Skåne.
Magnus Carlson efter svåra sorgen: Störttjöt
Magnus Carlson förlorade båda sina föräldrar i lungcancer. Nu berättar han om sin svåra sorg efter familjetragedin. – Båda mina föräldrar dog nyligen i lungcancer. Det var otroligt jobbigt att vara med på, säger han till Caf.
Läs mer om Caf.
Detonation vid caf
Flera uppringare i Helsingborg larmade under natten om en hög smäll. Då hade någonting detonerat vid entrn till ett caf i centrala Helsingborg.– Vi vet inte om det är något hemmagjort eller om det är en något kraftigare fyrverkeripjäs, säger Torsten Persson, inre befäl i Helsingborg, till SVT.
Läs mer om Helsingborg, SVT och Torsten Persson.
De spelade in tolv miljoner på två veckor
ATG-ombudet Caf Brasco är i storform. Under en tidsperiod om två veckor lirade butiken in totalt tolv miljoner. Den sjunde januari kom en ny storslamen – då man via andelarna drog in sex miljoner på V75. – Utan tur vinner man aldrig och Fru Fortuna var med oss denna gång, säger en av systemmakarna, Dennis Olofsson.
Läs mer om Fru Fortuna och V75.
Kundernas julklapp – 2,5 miljoner kronor
Caf Brasco i Stockholm tog storslam på V75
Läs mer om Stockholm och V75.
Johan Croneman: Ju mer fotbollstjärnor tjänar, desto larvigare tycks de bli
Den svenske domarstjärnan Jonas Eriksson sade i tidningen Caf i oktober, angående videogranskning: Om hela arenan ser tydligt vad som hänt och så får inte vi ta hänsyn till det, det blir ju konstigt. Det är inte bara konstigt – det är dumt. Jonas Eriksson är odelat positiv till den nya tekniken. Jag
Läs mer om Caf.
Mångmiljonsatsning mot våldet på Järvafältet
För två veckor sedan mördades två 25-åriga bröder inne på Mynta caf i Rinkeby. I går drack finansborgarrådet Karin Wanngård (S) te hos Jamal Zidan som driver restaurangen. –Vi som lever och verkar här gör vårt bästa för att stötta varandra. Nu måste ni politiker ta ert ansvar, sa den engagerade krögaren
Så sprängdes Europas största matchfixningsnätverk
Det ligger bara fem minuter från Berlins paradgata Kurfürstendamm. Oansenliga Caf King var utgångspunkten för en av världens mest beryktade matchfixningsligor. Under sju år riggade Sapninanätverket hundratals matcher. Det är tillsammans med dessa matchfixare som tysk polis misstänker att en 33-årig
Caf Nizza: Stilrent och precist tilltal och klart prisvärt
Krogkommissionen. Tilltalet är stilrent och precist hos Söderkrogen Caf Nizza på hörnet, där man dessutom får mycket för pengarna.
Fixade 1,5 miljoner på V86: Bra julpengar
V86 under onsdagskvällen var svårlöst. Men någon som verkligen lyckades var Dennis Olofsson, från Caf Brasco. Han satte nämligen två system på ATG:s Tillsammans-sajt och andelsköparna fick dela på 1,5 miljoner. – Nu är vi V86-kungar ett tag, säger Dennis Olofsson.
Läs mer om Caf Brasco och V86.
Czanne och Zola av Danièle Thompson med Guillaume Canet och Guillaume Gallienne
Med jämna mellanrum väller det in en kitschig våg av kärlek till impressionismen; till baguetter, caf au lait, picknickkorgar, volangurringningar, ost och rödvin.
van Gogh-fynd skakar om konstvärlden
Ett gammalt block med räkenskaper från ett caf i södra Frankrike visade sig sensationellt vara en skissbok som tillhört Vincent van Gogh. På de tomma sidorna hade han skissat upp inte mindre än 65 aldrig visade teckningar.
Läs mer om Frankrike, Gogh-fynd, Gogh och Vincent.
I lilla Kungsbacka finns Sveriges första vr-caf
Söder om Göteborg finns Sveriges första arkadhall för vr. Turnaround VR har laddat nio bås med varsin HTC Vive och lockar fulla hus på helgerna.
Läs mer om Göteborg och Kungsbacka.
Taxichaufför åtalas misstänkt för våldtäkt
En kvinna i 20-årsåldern hoppade in i en taxi efter en festkväll på Caf Opera i Stockholm. Chauffören misstänks nu för att ha förgripit sig på henne i framsätet. Nu åtalas han i Stockholms Tingsrätt för våldtäkt.
Läs mer om Caf Opera och Stockholm.
Så bra är Woody Allens Caf Society
Woody Allens senaste är ofta så aptitlig att jag nästan kan känna oxytocinet flöda i kroppen. Tänk er en stor kopp choklad med en oväntad bitter kakaohalt i botten. Här ryms en lekfull stämning, en fröjd för ögat och en kärlekshistoria med viss dynamik.
Allens triangeldrama går på tomgång
Det blir allt svårare att gilla en ny Woody Allen-film. I Caf Society varvar regissören jetsetliv i Hollywood med maffiatillvaro i New York. En ojämn film men en strålande Jesse Eisenberg, i vilken Allen har hittat sin själsfrände, skriver SvD:s Jon Asp.