Carl philip

Simon Skölds otippade möte med prins Carl Philip

Simon Sköld berättar om mötet med prins Carl Philip. MMA-fightern, som är gift med Camilla Läckberg, tävlade mot prinsen i gokart förra veckan. Vinnaren av Carl Philips Racing Pokal blev Carl Philip Per Wilander, stort grattis, Riktigt grymt kört!, skriver Simon Sköld på Instagram.

Drottningen Silvias fråga om barnbarnen

Kungaparet är åter vid familjeparadiset Solliden efter en semester som kung Carl Gustaf kallar jättetrevlig.Och snart får kungafamiljen tillskott – Carl Philip och Sofia väntar smått.– Hur många behöver man för att få ihop till ett fotbollslag? Det är på god väg! säger drottning Silvia.
Carl Philip susade fram i gokart med (o)tursnumret
Vädret sprack upp när prins Carl Philip gästade kartingtävlingen Lidköping Open på lördagen.Förutom att själv delta i tävlingen delar han även ut sin egen pokal i en ungdomstävling.– Han är en jätteduktig förare och det är en ära att få ha honom här, säger Fredrik Blomkvist, ordförande i Lidköping Kartingklubb som är med och anordnar tävlingen.
People: Prinsfamiljen är vackrast i världen
Vackraste kungliga familjen i världen. Den hederstiteln får svenska prinsfamiljen Carl Philip, Sofia och Alexander av det stora amerikanska kändismagasinet People.
Läs mer om Alexander, Carl Philip, People och Sofia.

Sanningen om Biancas ilska mot prins Carl Philip

Bianca Ingrosso dansade med sina vänner på Summer on-festivalen i Båstad – men allt gick överstyr när prins Carl Philips kompisgäng stoppade Ingrossos festande. Nu förklarar Bianca Ingrosso sanningen bakom händelsen. Det var inget personligt mot prinsen, skriver Bianca Ingrosso i ett sms.
Hovets plan för Sofias nya bebis
I september väntas prins Carl Philip och prinsessan Sofia få sitt andra barn.Inför förlossningen har hovet en hemlig sms-kedja för att informera de personer som behöver få information när det är dags.– Vi har en rutin och en plan både med läkare och med familjemedlemmar som behöver få information, säger hovets informationschef Margareta Thorgren.
Här är prinsessan Sofia på Gothia Cup
Efter helgens firande av Victoria har prinsessan Sofia tagit sig till Göteborg.Anledningen: Fotbollscupen Gothia Cup där Project Playgrounds lag från Sydafrika spelar.Däremot fick hon inte sällskap av Carl Philip och sonen Alexander som var kvar på Solliden.– Jag saknar dem, säger prinsessan till Svensk Damtidning.
Här är prinsessan Sofia på Gothia Cup
Efter helgens firande av Victoria har prinsessan Sofia tagit sig till Göteborg.Anledningen: Fotbollscupen Gothia Cup där Project Playgrounds lag från Sydafrika spelar.Däremot fick hon inte sällskap av Carl Philip och sonen Alexander som var kvar på Solliden.– Jag saknar dem, säger prinsessan till Svensk Damtidning.
Carl Philips satsning – efter vinstsuccn
Prins Carl Philip satsar på att ta sin design utomlands med sitt bolag.Han och delägarkollegan Oscar Kylberg väntar sig ett antal samarbeten världen över under de kommande åren, skriver Di.Prinsens eget förtag gjorde ett rekordår och kunde ta hem en vinst på 800 000 kronor, tack vare utdelningen från det gemensamma bolaget.
Läs mer om Oscar Kylberg.
Här myser Sofia och Carl Philip på Håkan-konserten
Här konsertmyser Sofia och Carl Philip.Efter att ha firat kronprinsessan Victoria under flera dagar får de tillfälle att koppla av lite under Håkan Hellströms konsert i Borgholm. Även tre av kungafamiljens barnflickor är med på konserten.
Här visar prins Carl Philip upp sommarstaden för barnflickan
BORGHOLM. Här visar Carl Philip och hunden Siri upp Borgholm för lille Alexanders barnflicka. På en cykeltur tog Carl Philip sig tid att peka ut sina smultronställen i Borgholm. Och runt nacken hade prinsen en svensk innovation: Cykelhjälmen Hövding.
Läs mer om Borgholm, Carl Philip och Siri.
Madeleines hyllning av systern: Ska bli roligt
Prinsessan Madeleine och Chris O Neill har landat i Sverige för att fira kronprinsessan Victorias 40-årsdag. Exklusivt för Expressen berättar paret nu hur familjens privata födelsedagsfirande på Öland kommer att se ut – med middag och presentöverlämning. – Jag och Carl Philip har ordnat med present tillsammans, säger Madeleine.
Bianca Ingrossos ilska mot prins Carl Philip
Bianca Ingrosso festade med sina vänner på Summer on-festivalen i Båstad - när hon blev avbruten av prins Carl Philip.Nu berättar tv-profilen om händelsen i sin blogg.Då får man gå någon annanstans, även fast du är prins skriver Bianca Ingrosso i ett blogginlägg.
Här njuter prins Carl Philip på Summer On
Prins Carl-Philip semestrar i Båstad och passar på att besöka såväl musikfestivalen Summer On som att gå på restaurang.I helgen deltar han även i årets andra SGT-tävling i Falkenberg.
Zelmerlöw hänger – med prinsen i Båstad
Här umgås artisten Måns Zelmerlöw tillsammans med prins Carl Philip - på en musikfestival i Båstad.Vilket otrolig första kväll, skriver artisten på Instagram, där han står och ler in i kameran tillsammans med den svenska kungligheten.
Victoria på sommarsemester i Sverige med Daniels familj
Medan syskonen Madeleine och Carl Philip roar sig i Saint-Tropez väljer Victoria och Daniel en sommarsemester i Sverige.Under onsdagen syntes de med prins Daniels familj i Falun, skriver Dala-Demokraten.– Victoria frågade mig om vad det var som hände på torget, säger Meja Hagström, 13, som fick chans till en snabb pratstund med kronprinsessan.
Rekordår för prins Carl Philips företag
Prins Carl Philip har haft ett riktigt rekordår.Hans designföretag, Cphb design AB, gick med över 800 000 kronor i vinst förra året.–Resultatet är tillfredställande, säger hovauditör Axel Calissendorff, styrelseordförande i bolaget.
Läs mer om Axel Calissendorff och Cphb.
Chris lyxiga firande av födelsedagen
Chris O'Neill gör en repris av förra årets succfirande.När han på tisdagen firade sin 43-årsdag valde han att förlägga firandet i den lyxiga turistorten Saint-Tropez.Oväntat nog är det inte bara Madeleine som finns vid hans sida – utan också Carl Philip och Sofia.
Sofia och Madeleine tar död på ryktena om en dålig relation
Här motbevisar Madeleine och Sofia alla rykten om att prinsessorna skulle vara ovänner.Exklusiva bilder visar hur svägerskorna rest i väg på lyxsemester till Franska rivieran tillsammans.Samtidigt som sessorna fick egentid på stranden satt Carl Philip och Chris O'Neill med sina barn i solstolarna lite högre upp.
Läs mer om Carl Philip, Franska, Madeleine och Sofia.
Prinsessorna på lyx- semester tillsammans
Det är bara månader kvar tills prinsessan Sofia ska föda sitt andra barn. Nu är hon på semester i södra Frankrike – där hon njuter av värmen. Med på semesterresan är, förutom prins Carl Philip, också prinsessan Madeleine och hennes make Chris O'Neill.
Kungens uppmaning till Carl Philip på bröllopsdagen
I dag har prins Carl Philip och prinsessan Sofia varit gifta i två år.Kungen hade en tydlig uppmaning till sin son när han fick höra om den stora dagen:–Då måste du åka hem då, sa han när far och son jobbade ihop på Stenhammardagen.
Här duellerar Carl Philip med kungen
FLEN. Här bestämmer sig prins Carl Philip för att duellera med pappa kungen.När de båda besökte Stenhammardagen fick de utlopp för sitt intresse för jordbruksfrågor.–Jag pekar på pappa, det är han som är skyldig, säger Carl Philip om sitt engagemang.
Läs mer om Carl Philip och Stenhammardagen.
Här överraskar Silvia – dök upp trots beslutet
FLEN. Kungen och prins Carl Philip skulle jobba ihop på Stenhammardagen.Då överraskade drottning Silvia genom att dyka upp – trots att hon inte var schemalagd att delta i hovets officiella kalender.– Det är roligt att vara här!
Carl Philip och Sofia har flyttat till nytt hus
Prins Carl Philip, prinsessan Sofia och prins Alexander har äntligen fått flytta in till Villa Solbacken.Flytten har pågått under våren – och nu är de klara.– Jag kan bekräfta att familjen nu är folkbokförd på adressen, säger Margareta Thorgren, informationschef vid hovet.
Ribbings mobil ringde – mitt under prisutdelning
Folkvettsexperten Magdalena Ribbing fick smaka på sin egen medicin när hennes mobiltelefon plötsligt ringde under en prisutdelning på Kungliga slottet – i närvaro av prins Carl Philip.Ribbing själv trodde att nya telefonen var på ljudlös.– Det utbröt ett glatt fnitter hos alla som var där just för att det var jag, men jag är så gammal så jag har slutat att skämmas över allt sånt, säger hon om händelsen.
Läs mer om Carl Philip.Ribbing och Kungliga.