Charlotte

Kritiken mot prins Williams twitter-bild

Prins William poserade kärleksfullt med sin son, prins George, i en fars dag-hälsning.Hans dotter, prinsessan Charlotte, fanns inte med – och nu växer ilskan mot William.
Läs mer om Charlotte, George och William.

Nya kärleksbeskedet – Anders Timell blir pappa

Anders Timell och Charlotte Wiktorsson är nyförlovade och planerar bröllop.Nu berättar radioprofilen Timell nästa glada nyhet.Han och Charlotte ska bli föräldrar, avslöjar han i Gry och Anders med vänner på Mix Megapol.– Jag och Lotta ska bli föräldrar, det är väl roligt, säger Anders Timell i programmet.
Ska man vara lycklig måste man jobba för det
Charlotte Perrelli har byggt sin drömtillvaro genom passion och hårt arbete. Samma målmedvetenhet har hon i relationen med maken Anders Jensen. – Ska man vara lycklig måste man jobba för det. Lyckan kommer inte av sig själv. I en stor intervju med Expressen Söndag berättar hon om kärleken, vardagspusslet och beslutet att inte skaffa fler barn.
Läs mer om Expressen Söndag.
Drottning Elizabeths gest gjorde att prins George, 3, kunde se showen
Drottning Elizabeth är mån om att barnbarnsbarnen ska vara med.För att prins George, 3, och prinsessan Charlotte, 2, skulle se flygvapnets uppvisning på drottningens födelsedagsfirande skickade hon en pall att stå på.Småkungligheterna vinkade sen glatt till piloterna när de hyllade drottningen.
Läs mer om Charlotte och George.

Perrellis ilska efter petningen av Moraeus

Årets säsong av Moraeus med mera blir den sista efter att SVT beslutat att lägga ner programmet.Nu kritiserar Charlotte Perrelli SVT för valet att plocka bort tittarsuccn.Ibland blir man inte bara upprörd utan lite ledsen, skriver hon på sin blogg.
Läs mer om Charlotte Perrelli SVT och SVT.
Fråga killarna – de blev jäkligt åksjuka
SOGNEFJELL. Sex månader återstår till OS i Pyeongchang.Men redan nu kan Charlotte Kalla och de andra landslagsåkarna uppleva banorna.I en virtuell verklighet.– Hur det var? Du kan ju fråga ett par av killarna. De blev i alla fall jäkligt åksjuka, säger Anna Haag.
Kallas ilska – mot smygtagna bilden
Charlotte Kalla ställde upp i en video där hon förföljdes av en stalker.Men själv har Kalla aldrig upplevt någon liknande situation.–Jag får lite märkliga brev och sms ibland men inte på det sättet, säger Kalla till Dagens Nyheter.
Läs mer om Kalla.
Sveriges supervapen – i jakten på OS-guld
SOGNEFJELL. Här är en kittlande nyhet inför OS i Sydkorea.Charlotte Kalla öppnar för att efter flera års frånvaro återvända till en gammal succdistans.Där kan hon förenas med Stina Nilsson - i så fall blir det första gången Sveriges två superstjärnor jagar guld i sprintstafett i ett mästerskap.– Det skulle passa mig väldigt bra, säger Kalla.
Kallas kritik: Det känns inte alls bra
SOGNEFJELL. Hon liknar själv den mentala processen inför vårens tuffaste beslut som Ett krig inuti mitt huvud.Charlotte Kalla, 29, valde än en gång att gå sin egen väg.Nu berättar den medaljtyngda skidstjärnan om ett stundande 30-årsfirande, besvikelsen över sportens orättvisor, tröttheten över att bli behandlad som en liten flicka - och en vinter utan Andr Pops.– Han hade gärna fått fortsätta, säger Kalla.
Läs mer om Ett och Kalla.
Föddes i Sverige utan medborgarskap – nu ska 10-åriga Charlotte utvisas
En kall vintermorgon föds en flicka i södra Sverige.På kvinnokliniken ligger andra nyfödda, lika små som hon.De registreras som svenskar - hon får ingen nationalitet alls.
Läs mer om Charlotte, Sverige och Sverige.På.
Vd:n Charlotte Kalla leder sitt eget OS-projekt
Sundsvall–Göteborg. Det är förmiddag. En frustrerad projektledare stakar uppför en backe i ödemarken. Det börjar bli kväll. En leende projektledare står snett nedanför scenen när vd:n där uppe säger att han blir starstruck av henne. Ledaren är Charlotte Kalla. Projektet ska ge OS-guld.
Någonstans måste det finnas en gräns
SOGNEFJELL. Charlotte Kalla har anlänt till Norge.Därifrån kommer hon nu att följa den domstolsförhandling som väntar Therese Johaug i Lausanne på tisdag.Och Charlotte Kalla är orolig för sin vän.– Någonstans måste det ju finnas en gräns för vad en människa kan utstå, säger Kalla.
Tåg mot Göteborg drabbat av fordonsfel
På onsdagseftermiddagen avgick ett tåg från Stockholm mot Göteborg. Det skulle ha varit framme 19.30.Vid 21.30 stod tåget fortfarande helt stilla vid Flen efter ett fordonsfel, uppger Trafikverket.– Det har varit vagnar med 40 graders värme, säger Charlotte Norrby, en av resenärerna på tåget.
Tv-stjärnan i lyxkamp med Charlotte Perrelli
Charlotte Perrelli och maken Anders Jensen visar gärna upp sina exklusiva hem och dyra ägodelar. Nu tar Jensens exfru Suzanne Sjögren upp lyxkampen. TV4-profilen har köpt en stor hästgård med ett utgångspris på 12,5 miljoner kronor.
Desperata föräldrar söker efter sina barn
19 personer dog och 59 fördes till sjukhus.Nu fylls sociala medier av oroliga människor som desperat söker efter sina familjemedlemmar och vänner.– Det är den mest fruktansvärda känsla någonsin, att veta att din dotter är där ute men du vet inte om hon är vid liv eller inte, säger Charlotte Campbell vars 15-åriga dotter Olivia inte har gått att nå.
Läs mer om Charlotte Campbell och Olivia.
Minnesord: Torbjörn Wancke
Torbjörn Wancke, Lidingö, har avlidit i en ålder av 79 år. Han efterlämnar hustrun Barbro och döttrarna Katarina, Gunilla, Charlotte och Sophia med familjer.
Norwegianflyg till Thailand fick vända – efter okänt fel
Ett Norwegianplan med 212 passagerare som skulle mot Bangkok på lördagseftermiddagen tvingades kort efter start vända tillbaka till Köpenhamn.– När planet hade lyft fick piloten indikationer på att det var någonting som var fel. Efter ett tag valde man att gå tillbaka till Köpenhamn för att få planet undersökt på plats, säger Charlotte Holmbergh Jacobsson, informationschef på Norwegian.
Perrelli akut till sjukhus: Hade svårt att andas
Charlotte Perrelli drabbades av svår smärta i njurarna – och blev tvungen att ta sig till akuten.Schlagerstjärnan berättar om sjukhusvistelsen och smärtorna på sin blogg.Nu hoppas jag att medicineringen biter så att jag snabbt blir bättre, kommenterar hon.
Hon tar över SHL-klubben
Rolf Lindberg har sedan tidigare meddelat sin avgång.Vid lunchtid på tisdagen meddelade Karlskrona HK att Charlotte Gustavsson tar över tjänsten.
Glädjebeskedet för Kalla inför vinter-OS
Charlotte Kalla var tveksam till om hon kunde få med sig sin personlige tränare Magnus Ingesson till OS i Pyeongchang.Ingesson har till och med övervägt att åka dit som turist för att stötta skidstjärnan.Men tränaren ska nog kunna få en ackreditering för att kunna följa Kalla på nära håll.–Vi ska lösa det, säger SOK:s verksamhetschef Peter Reinebo till Dagens Nyheter.
Kalla får troligtvis med sig Ingesson till Pyeongchang
Charlotte Kalla ser ut att få med sig sin tränare Magnus Ingesson till OS 2018. Trots allt.
Läs mer om Ingesson och Pyeongchang.
Måns Zelmerlöws hemliga ord till Robin Bengtsson
Allvaret har knappt börjat, men än så länge är intresset för Robin Bengtsson svalt.När Sveriges hopp i Ukraina uppträdde på den officiella Eurovisionfesten efter invigningen blev det en rejäl publikflopp.Samtidigt berättar Robin för Expressen att han får viktigt stöd av sin flickvän samt råd av tidigare Eurovisionvinnarna Charlotte Perrelli och Måns Zelmerlöw.– De har sagt åt mig att ha kul och inte ta allt för allvarligt.
Kallas lycka - har fått besked om OS
Charlotte Kalla, Sandra Näslund, båda curlinglagen och Sven Thorgren. Det är några av dem som Sveriges olympiska kommitt redan i dag, i samband med förlägret på Kreta, tog ut till vinter-OS i Pyeongchang 2018.