Charlotte

Robin Bengtsson: De kan mina gamla låtar och sjunger med i varje ord

På lördag åker Robin Bengtsson till Ukraina för att repetera inför Eurovision song contest som drar i gång den 9 maj. Sedan väntar Diggiloo-turn hela sommaren tillsammans med bland andra David Lindgren, Jessica Andersson och Charlotte Perrelli.

Perrellis förändring – efter stora lyxhuset

Charlotte Perrelli är nöjd med det nybyggda huset och ska fira lyxvalborg i Åre.Men i sommar gör hon en stor förändring – när hon byter den glamourösa tillvaron mot husbil.– Barnen älskar det, säger hon.
Läs mer om Åre.Men.
Landslagsstjärnorna nobbar SOK-läger
Charlotte Kalla kommer. Men i övrigt saknas de största skidstjärnorna när Sveriges olympiska kommitt i maj samlar en tänkt OS-trupp på Kreta. – Vi värderar träning på snö högre, säger längdåkarnas förbundskapten Rikard Grip.
Läs mer om Kreta, OS-trupp och Rikard Grip.
Här är Charlotte Perrellis miljoner
Hennes comeback i Melodifestivalen 2017 blev en flopp.Men det förändrar inte det faktum att Charlotte Perrelli är en av Sveriges mest framgångsrika artister.Här är schlagerveteranens miljontillgångar.

Johan Esk: Förvånande men rätt beslut om Kalla

Tre frågor till Johan Esk, DN:s sportkrönikör, efter Charlotte Kallas och längdskidlandslagets besked att stjärnan på nytt väljer ett individuellt träningsupplägg.
Läs mer om Johan Esk och Kalla.
Charlotte Kalla fortsätter att nobba landslaget
Inför den senaste skidsäsongen valde Charlotte Kalla att stå utanför längdskidlandslaget och träna på egen hand. Stjärnan var sedan den svensk som lyckades bäst på VM i Lahtis. I år väljer hon samma upplägg.
Läs mer om Charlotte Kalla.
Kallas besked – om framtiden i landslaget
Spekulationerna om Charlotte Kallas framtid i landslaget har pågått i flera månader. Men nu är det klart. SportExpressen kan avslöja att Kalla även nästa försäsong nobbar landslaget.
Läs mer om Kalla.
Nya bilderna från Perrellis lyxhus
Äntligen är sångerskan Charlotte Perrellis lyxiga hus i Åre klart. Nu visar hon upp en ny bild från huset, där de varit under påsken. Älskar det här! Några av barnen går i skidskola några tar några enstaka privatlektioner och några struntar i det. Men alla åker och tycker det är skitkul, skriver hon på sin blogg.
Läs mer om Åre.
Charlotte Kalla har nog bestämt sig nu
Skidlandslaget håller tummarna. Nu återstår det att se om Charlotte Kalla väljer att satsa mot OS på egen hand – eller återvänder till landslaget. – Charlotte har nog bestämt sig, men inget är helt klart, säger hennes personliga tränare Magnus Ingesson. – Det kan jag inte kommentera, men det är klart att vi vill ha med henne, säger Rikard Grip.
Läs mer om Charlotte Kalla och Rikard Grip.
Nya flyglinjerna från Landvetter
Från Landvetter kan du ta dig med direktflyg till 55 utländska städer, de flesta inom Europa. Under 2017 kommer det även att gå att flyga direkt till flera nya platser, bland annat Wien, Riga, Birmingham, Tallinn och Krakow.– Det är underbart härligt att öppna nya linjer, dels för att ge västsvenskarna ett stort utbud och dels för att ge möjlighet till fler turister och besökare att hälsa på oss, säger flygplatsdirektör Charlotte Ljunggren.
Ett livsverk som håller döden på avstånd
Efter hennes död i Auschwitz hittades Charlotte Salomons storartade visuella livsberättelse Leben? oder Theater?. Med en bildvärld som skiftar från barnets inre perspektiv till den vuxnas överblick skildrar verket en existentiell resa mot att bejaka även ett olycksbådande öde.
Läs mer om Auschwitz, Leben och Theater.
Titta in i Charlotte Perrellis lyxhus i Åre
Charlotte Perrellis lyxiga hus i Åre är klart. Nu delar artisten med sig bilder på sin blogg från drömhuset som hon byggt tillsammans med maken Anders Jensen. Samtidigt berättar hon om Anders Jensens härliga 40-årsfest.
Läs mer om Åre.
Landslaget vill ha svar från Charlotte Kalla
Bara dagar återstår innan förbundskapten Rikard Grip ska spika nästa säsongs landslagsgrupper. Men än saknas ett besked från fixstjärnan Charlotte Kalla, 29. – Jag vet inte vad som händer, säger Grip. – Vi ska träffas och prata direkt efter påsk, säger Johan Sares, längdchef på skidförbundet.
Läs mer om Charlotte Kalla, Grip och Rikard Grip.
Charlotte Gustavsson kan bli ny vd för KHK
Karlskrona HK letar efter en marknadsinriktad vd som ska lyfta klubbens ekonomi och intäkter. Nu kan jakten vara över. I veckan har man nämligen träffat Charlotte Gustavsson angående tjänsten, och intresset är stort från båda sidor. – Jag håller tummarna. Karlskrona är verkligen en fin stad, vid sidan av hockeyn, och det är ju också viktigt, säger Charlotte.
Charlotte Perrelli firade maken med kändistät fest
Charlotte Perrelli firar maken Anders Jensens födelsedag med en stor fest med 20-talstema. I riktig Gatsby-anda firas 40-åringen av Melodifestivalstjärnan på den kändistäta festen. Gatsbyparty för en ljuvlig 40 åring!!!, skriver Perrelli på Instagram.
Minnesord: Carl-Johan Cosmo
Hovrättslagmannen Carl-Johan Cosmo, Malmö, har avlidit 92 år gammal. Närmast anhöriga är makan Ingrid samt de fyra barnen Charlotte, Johan, Henrik och Fredrik med familjer.
Läs mer om Charlotte, Fredrik, Henrik, Ingrid, Johan och Malmö.
Charlotte Perrellis lyx- semester med maken
Charlotte Perrelli firar maken Anders Jensens födelsedag i Milano - med lyxiga presenter. På sin blogg visar artisten upp en guldklocka, och kärlekshyllar sin partner. Njuter av att ha hittat varandra och hittat rätt skriver Charlotte Perrelli.
Läs mer om Charlotte Perrelli och Milano.
Överlastad filmversion förstör Känslan av ett slut
Julian Barnes Bookerprisvinnande roman Känslan av ett slut har blivit film med Jim Broadbent och Charlotte Rampling. Men i filmversionen blir det allmängiltigt tänkvärda snarare konstifikt intrigdriven kuriosa.
Nya bilden från Perrellis lyxhus i Åre
Charlotte Perrellis lyxbygge i Åre börjar bli klart. Nu visar hon upp en ny bild från huset, och meddelar glada nyhter till följarna. Besiktningen är klar!, skriver hon på Instagram.
Läs mer om Instagram och Åre.
Charlotte Perrellis stöd till Katrin Zytomierska
Under Katrin Zytomierska första tid som trebarnsmamma har hon drabbats av förlossningsdepression. På sin Instagram skriver profilen om de tunga känslorna - och får stöd av Charlotte Perrelli i kommentarerna. Jag grät i dygn och kunde inte sluta... det värsta jag varit med om skriver Charlotte Perrelli.
Stökiga passagerare ombord tvingade ner Norwegianplan
Norwegianplanet från Köpenhamn skulle till Agadir i Marocko men fick gå ner redan i Frankrike på grund av stökiga passagerare.166 personer som skulle med planet tillbaka blev strandade i Marocko.– Passagerarna som uppträdde oacceptabelt har omhändertagits av polis, säger Charlotte Holmbergh Jacosson, informationschef på Norwegian.
Den pressen lägger jag på mina syrror
UMEÅ. I sommar fyller Sveriges skiddrottning, Charlotte Kalla, 30 år. Hur firandet blir? Det ansvaret lägger hon över på systrarna Cecilia och Christelle. – Den pressen lägger jag på mina syrror, säger Charlotte Kalla efter SM-guldet på tremilen i Umeå.
Charlotte Kalla tar guld på tremilen i SM
Charlotte Kalla har redan säkrat titeln som Sveriges mesta SM-guldvinnare.Nu drygar hon ut den ledningen.På lördagen tog hon guld i tremilen i SM i Umeå.
Läs mer om SM-guldvinnare.Nu och Umeå.