Chat noir

En guldgruva för skumraskföretag

Nystartsjobben som system har skapat en guldgruva för skumraskföretag.Det säger LO-ekonomen Torbjörn Hållö apropå GT:s avslöjanden under måndagen att en framträdande Hells Angels-medlem fått en skattefinansierad anställning på strippklubben Chat Noir.–Det är alldeles för få kontrollmekanismer, säger han.

Arbetsförmedlingens jobb åt HA-mannen – på strippklubb

En av Göteborgs ledande och grovt kriminellt belastade Hells Angels-medlemmar, Andreas Johansson, har fått nytt jobb genom Arbetsförmedlingen.Ett nystartsjobb där skattebetalarna står för lönen på Chat Noir, den kända strippklubben med tydliga band till just Hells Angels.–Vi ska inte ta hänsyn till moraliska dilemman, säger Arbetsförmedlingschefen Fredrik Skoglund.
Här poserar rapparen – med sju strippor
I samband med spelningen på Liseberg i torsdags hyllade världsrapparen Wyclef Jean svenska kvinnor och sa att ordet vacker inte räcker till. Nu kan GT avslöja att megastjärnan fortsatte konsertkvällen med en efterfest in på småtimmarna på den skandalomsusade strippklubben Chat Noir i centrala Göteborg. Bland annat poserade han på bild omringad av sju lättklädda strippor.
Hollywoodstjärnans fest på Chat Noir
GÖTEBORG. Här festar Hollywood-stjärnan och tidigare Hells Angels-medlemmen David Labrava, 52, på skandalklubben Chat Noir i Göteborg. Natten till lördagen poserade skådespelaren, känd från succserien Sons of Anarchy, på flera bilder med sina armar runt de lättklädda stripporna. – Vi kommenterar inte vilka enskilda gäster som besökt oss, säger strippklubbens chef Judith Alex.

Strippstjärnan om sitt jobb på skandalklubb

I en intervju med tidningen Faktum berättar glamourmodellen Jannica Jalksjö om sin arbetsplats – den skandalomsusade strippklubben Chat Noir i Göteborg. – Det finns de som undrar hur jag kan vilja klä av mig. Jag skulle i min tur aldrig vilja sitta i kassan på Ica, säger hon till tidningen.
Paradise-stjärnan om jobbet på strippklubb
I en intervju med tidningen Faktum berättar glamourmodellen och tidigare Paradise hotel-deltagaren Jannica Jalksjö om sin arbetsplats – den skandalomsusade strippklubben Chat Noir i Göteborg. – Det finns de som undrar hur jag kan vilja klä av mig. Jag skulle i min tur aldrig vilja sitta i kassan på Ica, säger hon till tidningen.
Nyskapande dinnershow får fart på julen
Cabaret Chat Noir avrundar året på Svartklubben.
Läs mer om Svartklubben.
Tillståndet ohotat efter strippkuppen på Ullevi
När strippor från Chat Noir dansade på Posthotellet fick hotellet en varning av Göteborgs stads tillståndsenhet. Men Ullevi slipper det efter att strippor stått på scenen under David Guettas spelning på festivalen Summerburst. – Att de gör reklam för strippklubben ger ingen anledning för oss att utreda detta, säger Annelie Silvander, chef för tillståndsenheten.
Ta avstånd från sexism på allvar
I helgen fylldes Ullevi av 25 000 housefantaster och ett gäng strippor från Strippklubben Chat Noir. Kan en kommunal aktör med en värdegrund och policy kring jämställdhet tillåta att det dansas och görs reklam för en strippklubb inne på deras arena? Och kan det verkligen vara så att ingen av de ansvariga på arenan, från arrangören eller från skivbolaget har en aning?
Politiker: Arrangören borde ha bättre koll
GÖTEBORG. Det blev skandal när strippor från Chat Noir uppträdde på Posthotellet i höstas. Striptease ingick inte i serveringstillståndet från Göteborgs Stad. Nu har stripporna framträtt inför en mycket större publik - på kommunägda Ullevi. - Det är rätt anmärkningsvärt, säger kommunalrådet Helene Odenjung (FP).
Guetta festade med Chat Noirs strippor
Både arrangören och Ullevi tar nu starkt avstånd från tilltaget. - Att vi skulle göra reklam för, eller samarbeta med Chat Noir finns inte på kartan, säger Ullevichefen Jonas Georgsson.
Läs mer om Chat Noir och Ullevi.
Led Zeppelins svenska sexfoton säljs
När och var gick det an att dela ut guldskivor till ett av världens största rockband framför ett kopulerande par på en sexklubb? Svar: 1973 på Chat Noir i Stockholm.
Läs mer om Chat Noir och Stockholm.
Led Zeppelins svenska sexfoton säljs
Stockholm/TT När och var gick det an att dela ut guldskivor till ett av världens största rockband framför ett kopulerande par på en sexklubb? Svar: 1973 på Chat Noir i Stockholm.
Läs mer om Chat Noir och Stockholm.
Led Zeppelins svenska sexfoton säljs
Stockholm/TT När och var gick det an att dela ut guldskivor till ett av världens största rockband framför ett kopulerande par på en sexklubb? Svar: 1973 på Chat Noir i Stockholm.
Läs mer om Chat Noir och Stockholm.
Led Zeppelins svenska sexfoton säljs
När och var gick det an att dela ut guldskivor till ett av världens största rockband framför ett kopulerande par på en sexklubb? Foto: Scanpix Svar: 1973 på Chat Noir i Stockholm.
Läs mer om Chat Noir och Stockholm.
Led Zeppelins svenska sexfoton säljs
När och var gick det an att dela ut guldskivor till ett av världens största rockband framför ett kopulerande par på en sexklubb? Svar: 1973 på Chat Noir i Stockholm. Nu går fotona från det bisarra tillfället med Led Zeppelin under klubban.
Läs mer om Chat Noir, Led Zeppelin och Stockholm.
Posthotellet klarar sig efter strippskandalen
GÖTEBORG. I höstas anordnades en Halloweenfest på Posthotellet i Göteborg. Men inslagen med närmast nakna dansörer från stripklubben Chat Noir blev anmält och har hotat hotellets rättigheter. Nu har utslaget kommit – hotellet får en erinran. – Vi accepterar nämndens beslut. Det blev som vi hade förväntat och vi kommer inte överklaga, säger hotellets vd Fredrik T Blomberg.
Posthotellet klarar sig efter stripskandalen
GÖTEBORG. I höstas anordnades en Halloweenfest på Posthotellet i Göteborg. Men inslagen med närmast nakna dansörer från stripklubben Chat Noir blev anmält och har hotat hotellets rättigheter. Nu har utslaget kommit – hotellet får en erinran. – Vi accepterar nämndens beslut. Det blev som vi hade förväntat och vi kommer inte överklaga, säger hotellets vd Fredrik T Blomberg.
Kommunens tillsyn brister på Chat Noir
GÖTEBORG. Göteborgs kommuns tillsyn på strippklubben Chat Noir brister. När GT inledde sin granskning i november hade de inte varit där sedan 2012. – Det kan ju kännas obehagligt att gå dit på nätterna, lyder förklaringen från Erik Billander, på kommunen. Men nu har de ändrat rutinerna och gjort en kontroll. Då såg man att de inte följt upp de brister som påtalades redan för två år sedan.
Läs mer om Chat Noir och Erik Billander.
Stripptävlingen får politikerna att rasa
Den internationella kvinnodagen firas – med amatörstripptävling. Strippklubben Chat Noir, som bland annat levererade lättklädda damer till Posthotellet vilket väckte ordentlig debatt, låter 8 mars gå på naket tema. Men hos Göteborgs politiker går arrangemanget verkligen inte hem. – Jag förstår inte riktigt hur man manifesterar jämställdhet och jämlikhet genom ett sådant här arrangemang, säger kommunalrådet Helene Odenjung (Fp).
Läs mer om Helene Odenjung och Posthotellet.
Krogarna granskas efter strippshowen
GÖTEBORG. Strippskandalen på lyxhotellet Post i Göteborg med tio strippor från Chat Noir har skapat svallvågor i Göteborgs krogvärld. Minst sju krogar som haft liknande event med kvinnor från Chat Noir får nu sina serveringstillstånd granskade. - Man kan verkligen ifrågasätta om strippor hör hemma på en vanlig krog, säger tillståndsenhetens chef Annelie Silvander till GT.
Strippfesten kan kosta Gessles hotell tillstånd
HALMSTAD. Lättklädda dansöser från strippklubben Chat Noir uppträdde på Per Gessles Hotel Tylösand i somras. Det kan leda till att det populära etablissemanget på halländska Västkusten får problem med alkoholtillståndet. Något hotelledningen absolut vill undvika. - Därför kommer vi inte att engagera den typen av underhållning mera, säger Hotel Tylösands vd Elisabeth Haglund.
Strippa: Många tar droger för att palla
Men en strippa som tidigare jobbat på Chat Noir berättar för GT: - Det finns ingen som kan ha missat att vi är där. De här paraderna är ju väldigt lättklädda.
Läs mer om Chat Noir.
Avslöjar: Strippfest i kommunens lokaler
GÖTEBORG. Stripporna som dansade på lyxhotellets fest i Göteborg har upprört en rad ledande politiker. Men festerna med strippor från porrklubben Chat Noir har pågått ända sedan 2011. Nu kan GT avslöja att strippor även varit bjudna på fester i lokalen Brew house i somras – som Göteborgsregionens bolag för näringslivsutveckling äger och finansierar.
Läs mer om Brew, Chat Noir och Göteborg.
Ansvarig politiker: De bryter mot alkohollagen
Posthotellet har brutit mot alkohollagen när dansarna från strippklubben Chat Noir deltog i helgens...
Läs mer om Chat Noir.