Chelsea

Fischers Wolfsburg har ena foten i CL-finalen

Det är fördel Wolfsburg i deras semifinal mot Chelsea i Champions League efter seger med 3–1. Den andra semifinalen mellan Manchester City och Lyon slutade 0–0.

Giroud dribblade Chelsea till FA-cupfinal

Chelsea blir Manchester Uniteds motståndare i FA-cupfinalen den 19 maj. Det står klart efter Londonlagets 2–0-seger i semifinalen mot Southampton på Wembley.

England ny stormakt i damernas Champions League

Damernas Champions League har genom åren varit en turnering som dominerats av tre nationer, Tyskland, Sverige och på senare år Frankrike. Men de engelska storklubbarnas satsning på damfotboll håller nu på att rita om kartan. Årets final kan rent teoretiskt bli en helt engelsk affär, Chelsea mot Manchester City.
Chelsea sätter press på Tottenham
Läs mer om Tottenham.
Moses blev hjälte – Chelsea sätter press på Tottenham
Chelsea har ännu inte gett upp hoppet om att få spela i Champions League nästa säsong. 2–1 borta mot Burnley på torsdagskvällen innebär att avståndet upp till Tottenham på den åtråvärda fjärdeplatsen i Premier League – den som ger en biljett till Champions League – är nere i fem poäng.
Magdalena Ericsson målhjälte för Chelsea
Tabellettan Chelsea behåller trepoängsförsprånget till Manchester City i toppen av Super League-fotbollen – tack vare svenska landslagsbacken Magdalena Ericsson.
Svensk landslagsback räddade Chelsea
Läs mer om Chelsea.
Arsenal och Chelsea möts i Sverige i sommar
Premier League kommer till Stockholm.I sommar möts Arsenal och Chelsea på Friends arena.
Läs mer om Arsenal, Chelsea, Stockholm.I och Sverige.
Chelsea Hotels musikarv tolkas i Berwaldhallen
Den kreativa atmosfären på Chelsea Hotel i New York har inspirerat många artister genom tiderna. Nu hyllar Sveriges Radios symfoniorkester musikarvet från hotellets guldålder.
Ny stormatch till Ullevi
Inter mot Chelsea. Den 1 augusti möts storlagen på Ullevi. - Jätteroligt, säger Gotevents evenemangschef Anders Albertsson.
Läs mer om Chelsea och Ullevi.
Arsenal och Chelsea möts på Friends arena
Den 4 augusti möts Arsenal och Chelsea i ett Londonderby – på Friends arena i Solna. Matchen ingår i försäsongsturneringen International Champions Cup, som spelas på tre kontinenter med totalt 18 deltagande europeiska lag.
Läs mer om Arsenal, Chelsea, Londonderby och Solna.
Chelsea mot Arsenal i FA-cupfinal
Svensklaget Chelsea är klart för final i FA-cupen i fotboll efter 2-0 i semifinalen mot Manchester City. Magdalena Eriksson var i högsta grad inblandad i segern.
Chelsea mot Arsenal i FA-cupfinal
Svensklaget Chelsea är klart för final i FA-cupen i fotboll efter 2-0 i semifina...
Läs mer om Arsenal, FA-cupen och FA-cupfinal.
Chelsea mot Arsenal i FA-cupfinal
Läs mer om Arsenal och FA-cupfinal.
Mäktig vändning av Chelsea
Chelsea såg ut att gå mot förlust mot Southampton, men vände 0–2 till 3–2 på nio minuter och är kvar i kampen om en Champions League-plats.
Läs mer om Chelsea och Southampton.
Osannolik vändning av Chelsea
Chelsea såg ut att gå mot förlust mot Southampton, men vände 0–2 till 3–2 på nio minuter och är kvar i kampen om en Champions League-plats.
Läs mer om Chelsea och Southampton.
Räddade Chelsea – från nytt praktfiasko
Southampton var på väg mot tre blytunga poäng i jakten på nytt Premier League-konrakt.Chelsea mot ett nytt praktifiasko.Då vände inhopparen Olivier Giroud på allt – och Chelsea kunde vinna med 3-2.
Chelseas tränare: Kan bli svårt för svenska lag
LONDON. På bara några år har Chelseas damlag gått från ett läge med ansträngd ekonomi till att bli en del av klubbens totala Europasatsning. Med en budget som innebär att man kan agera på transfermarknaden och bygga ett mästarlag, som ska stärka varumärket Chelsea FC i ett internationellt perspektiv.
Läs mer om Chelsea FC och Europasatsning.
Jonna Andersson tog chansen i Chelsea: Går mycket snabbare här
LONDON. Två gånger försökte Chelsea locka över Jonna Andersson till London. Två gånger fick de nej. Men när de gjorde framstöt nummer tre, sedan Linköping säkrat SM-guldet i november, då nappade landslagsbacken. Och nu har hon vittring på två tunga titlar – i ligan och FA-cupen.
Welbecks dubbel sänkte Southampton
Danny Welbeck släckte Southamptons poänghopp med två mål. Arsenal krympte i och med 3–2-segern avståndet till Europa League-platsen till tre poäng. Chelsea, som ligger femma, fick bara oavgjort mot West Ham, 1–1.
Det är läge att gardera Chelsea
Topptipset 8 aprilSpelstopp: 14.59.Spelexpert: Eskil Hellberg
Läs mer om Chelsea.