Christer fuxborg

Två grupper i slagsmål – beväpnade med järnrör

Två grupperingar drabbade på onsdagskvällen samman i vänthallen på resecentrum i Vara.Enligt polisen ska man ha använt tillhygge i form av järnrör.– Det har börjat som ett verbalt bråk men sedan har det övergått i handgemäng, säger Christer Fuxborg, polisens presstalesperson i region Väst.

Personbil i krock med lastbil – kraftig trafikpåverkan

En lastbil har krockat med en personbil på riksväg 44 i närheten av Uddevalla.Enligt Christer Fuxborg, polisens presstalesman i region Väst, så ska framkomligheten i trafiken vara kraftigt begränsad.– Det är sannolikt kraftig trafikpåverkan, säger han.
Läs mer om Uddevalla.Enligt och Väst.
JUST NU: Bil i vattnet – dykare söker personer
En bil har kört igenom ett räcke och kraschat ner i vattnet i Strömstad.Polis och räddningstjänst är på plats och dykare letar i vattnet efter människor som kan ha befunnit sig i fordonet.– Vittnen har hört en smäll, säger polisens presstalesman Christer Fuxborg.Eventuella personer i vattnet söks också med båt och helikopter.
1 000 extra poliser – största insatsen sen EU-toppmötet
Över 1 000 polisen har kommenderats till Göteborg på lördagen, enligt poliskällor till SvD. – Historiskt sett är detta den största insatsen vi haft sedan EU-toppmötet 2001, säger polisens presstalesperson Christer Fuxborg.

Lastbil med betong har vält – stor påverkan på trafiken

En lastbil som fraktar betong har vält i Hålta i Kungälv tidigt på onsdagsmorgonen.– Lastbilen ligger illa till, säger Christer Fuxborg, polisens presstalesman i region väst.Olyckan innebär risk för köer i morgontrafiken.
Läs mer om Christer Fuxborg, Hålta och Kungälv.
Död person hittad vid golfbana
En död person har hittats vid en golfbana i Töreboda.– Personen är inte identifierad, säger Christer Fuxborg, polises presstalesperson.
Läs mer om Christer Fuxborg och Töreboda.
Väpnat rån mot butik – fem gripna efter polisjakt
Polisen har gripit fem personer efter en polisjakt i Alingsås kommun.Enligt polisen presstalesman Christer Fuxborg så ska rånarna ha varit beväpnade med knivar, yxor och pistoler.
Läs mer om Christer Fuxborg.
Bil har voltat – en person uppges vara fastklämd
En personbil har voltat på länsväg 190 utanför Göteborg.En person sitter kvar i bilen.– Personen är eventuellt fastklämd, säger Christer Fuxborg, polisens presstalesperson.
Polisbil i krock med personbil – en skadad
En polisbil har krockat med en personbil på E20 nära Alingsås.– Ingen polis har kommit till skada, men en person i den andra bilen har troligen ådragit sig en armfraktur, säger Christer Fuxborg, polisens presstalesman i region Väst.Ambulans är på plats.
Läs mer om Christer Fuxborg och E20.
Misstänkt rattfyllerist rammade polisbil
En bilist misstänkt för rattfylleri rammade en polisbil i Kungshamn natten mot onsdagen.Polisen hade följt efter bilen som vägrat stanna för kontroll.– När bilen kom in på en mindre grusväg och inte kunde komma därifrån så rammade den polisbilen, säger Christer Fuxborg, polisens presstalesman i region väst.
Läs mer om Christer Fuxborg och Kungshamn.
Tre bilar i krock på E6 – oklart skadeläge
På fredagsförmiddagen har tre bilar varit inblandade i en trafikolycka på E6 utanför Kungälv.Polis, ambulans och räddningstjänst är på väg.– Jag har ingen information om skadeläget, säger Christer Fuxborg, presstalesman vid polisen i region Väst.
Läs mer om Christer Fuxborg och Väst.
Kollision med lastbil och personbil på E45
En trafikolycka har inträffat nära Gullbergsmotet på E45 i Göteborg.– Larmet kom klockan 12.51. Vi är på väg liksom ambulans och räddningstjänst, berättar Christer Fuxborg, polisens presstalesman i region Väst.
Stort huliganbråk efter matchen – flera gripna
Flera personer har gripits av polis efter ett misstänkt huliganbråk.Det är kort efter att matchen mellan AIK och IFK avslutades som personerna började slåss.– Det är flera misstänkta för misshandel. Nu väntar man in en större transportbuss för att få med sig alla, säger Christer Fuxborg, polisens presstalesperson i Region Väst.
Stort supporterbråk efter matchen – flera gripna
Flera personer har gripits av polis efter ett misstänkt supporterbråk.Det är kort efter att matchen mellan AIK och IFK avslutades som personerna började slåss.– Det är flera misstänkta för misshandel. Nu väntar man in en större transportbuss för att få med sig alla, säger Christer Fuxborg, polisens presstalesperson i Region Väst.
Frontalkrock mellan lastbil och personbil
En allvarlig olycka har inträffat i Hjo kommun.– Det är en lastbil och en personbil som frontalkrockat, uppger Christer Fuxborg, polisens presstalesman i region Väst.Det ser ut att vara en allvarlig olycka.
Läs mer om Christer Fuxborg, Hjo och Väst.Det.
JUST NU: Polis jagar förare – efter pistolhot på E6
En polisjakt pågår efter en bilist som ska ha pistolhotat en medtrafikant längs E6.Pistolmannen ska först ha varit nära att köra på en medtrafikant – och sedan riktat vapnet mot föraren.Medtrafikanten jagade efter pistolmannen längs E6 – men fick avbryta när hastigheterna blev för höga.– Anmälaren vågade inte fortsätta jakten, det gick för fort. Nu söker vi efter gärningsmannen, säger Christer Fuxborg, polisens presstalesperson i Region Väst.
Lastbil körde av vägen – ligger i diket
På måndagsförmiddagen larmades polis, räddningstjänst och ambulans om en olycka i Stenungsund.– Det är en singelolycka, en lastbil som har vält i diket, säger Christer Fuxborg, presstalesman vid polisen i region Väst.Föraren ska ha klarat sig med lindriga skador.
Bil körde av vägen på E6 – ambulans på väg
Polis och ambulans är på väg fram till en singelolycka på E6 i höjd med Ödsmål.– Den har skett i norrgående riktning, säger Christer Fuxborg, presstalesman vid polisen i region Väst.Skadeläget är oklart.
JUST NU: Personbil körde in i Ica-butik
En bil har kört in i en Ica-butik i Ulricehamns kommun.Det är ännu oklart om någon skadats.– Vi är på väg till platsen, säger Christer Fuxborg, polisens presstalesperson i region Väst.
Läs mer om Christer Fuxborg, Ica-butik och Väst.
Polisbil utsatt för stenkastning – helikopter sätts in
En polispatrull har blivit utsatt för stenkastning i närheten av Uddevalla.Polishelikopter har satts in i sökandet efter de misstänkta gärningsmännen.– Vi är där med anledningen av att vi två killar bråkar med varandra. När vi kommer till platsen är bråket redan över men patrullen får en sten kastad på radiobilen, säger Christer Fuxborg, polisens presstalesperson i Region Väst.
Kvinna påkörd av bil utanför tingsrätten – oklara skador
En kvinna i 30-årsåldern blev på måndagseftermiddagen påkörd av en bilist utanför tingsrätten i Skövde.Kvinnan har förts till sjukhus med oklara skador.– Hon var vaken men hade ont, säger Christer Fuxborg, polisens presstalesperson i Region Väst.
Inbrottstjuv krossade ruta till Ica
Flera personer blev vittnen till hur en man krossade rutan till en Ica-butik i Vänersborg.Den misstänkte inbrottstjuven försvann från platsen på en cykel.– Ett vittne ska ha lyckats fotografera tjuven. Det är bifogat i anmälan. Vi får se om vi har hjälp av det, säger polisens presstalesman Christer Fuxborg.
Mopedtjuvar togs på bar gärning
Två misstänkta mopedtjuvar togs på bar gärning när de var i full färd med att bryta upp låset till en moped.Ett vittne larmade polisen som snabbt var på plats.– Det var ett rådigt ingripande, säger Christer Fuxborg, polisens presstalesman.
Läs mer om Christer Fuxborg.
Tankbil har vält – blockerar länsväg
En stor tankbil har vält och blockerar länsväg 150.Släpet är lastat med gödningsmedel och polisen har begärt understöd för arbetet med olyckan.– Vi har kontaktat trafikledningscentralen för hjälp med eventuell fartdämpning, avspärrning och så vidare, säger polisens presstalesman Christer Fuxborg.
Läs mer om Christer Fuxborg.
Man rånades – sju personer söks av polis
Under natten till tisdagen rånades två personer vid Järntorget i Göteborg vid två olika tillfällen.Sju personer ska ha varit inbladade i ett av rånen, enligt anmälan.– Han har blivit av med kontanter. Det rör sig om cirka sju personer som hjälps åt att råna honom, säger Christer Fuxborg, polisens presstalesperson i Region Väst.