Christer fuxborg

Bil i lågor på riksväg 40

En bil brinner på riksväg 40 i Borås. Räddningstjänsten ör framme på platsen och även polis och ambulans har larmats.– Vi är på väg till platsen, säger Christer Fuxborg, presstalesperson vid polisen region Väst.Trafikverket skriver på sin sida att det är stor trafikpåverkan på platsen.

Bil genom mitträcke på E6 – totalstopp

En trafikolycka har inträffat på E6 i Falkenbergs kommun.– En bil har farit genom mitträcket. Det ska vara totalstopp på motorvägen, berättar Christer Fuxborg, polisens presstalesperson i region Väst.
Läs mer om Christer Fuxborg och Väst.
Husrannsakan – polis slår till mot misstänkta tjuvar
Polisen i Lidköping genomför en husrannsakan i en bostad där man tror att två misstänkta tjuvar uppehåller sig.– Det handlar om en stöld av kontanter i Vara klockan 11.59 och nu har de misstänkta synts på den här adressen, berättar Christer Fuxborg, polisens presstalesperson i region Väst.
Fyra personbilar i krock
Fyra personbilar ska ha krockat på en påfart till riksväg 40 i närheten av Mölnlyckemotet utanför Göteborg, uppger SOS Alarm. Polis och räddningstjänst är på väg till platsen.– Vi har inte fått några uppgifter än om skadeläget på platsen, säger polisens presstalesperson Christer Fuxborg.

Bil och moped i krock – en till sjukhus

En bil och en moped har krockat i Kungsbacka.- Mopedföraren har körts till sjukhus med ambulans, uppger Christer Fuxborg, polisens presstalesperson i region väst.
Läs mer om Christer Fuxborg och Kungsbacka.
Lastbilsolycka på E6 – ligger i diket
En lastbil har kört av vägen på E6 i Strömstad.– Den har kört in i mitträcket och ligger på sidan i diket, säger Christer Fuxborg, polisens presstalesman i region väst.Olyckan innebär stora störningar i trafiken.
Läs mer om Christer Fuxborg och Strömstad.
Kvinna utsatt för väpnat rån
En kvinna har blivit utsatt för ett väpnat rån i Angered, GöteborgI samband med rånet blev hon bestulen på sin elcykel.–Hon ska ha hotats med ett pistolliknande föremål, säger Christer Fuxborg, polisens presstalesman i region Väst.
Man utsatt för väpnat rån – stor polisinsats
En man i 50-årsåldern uppger att han blivit utsatt för ett väpnat rån på Hisingen, Göteborg.– Två gärningsmän ska ha hotat honom med ett pistolliknande föremål och ropat ge oss pengarna annars skjuter vi dig, säger Christer Fuxborg, polisens presstalesman i region Väst.Polisen söker med flera enheter efter rånarna.
Larmades i mobilen – inbrottstjuv gripen
Polisen har gripit en misstänkt inbrottstjuv, norr om Uddevalla.Den anmälande mannen hade monterat ett kameralarm i bostaden, som kopplats till hans mobiltelefon.– Han såg när två gärningsmän bröt sig in och larmade oss, säger Christer Fuxborg, polisens presstalesperson i region Väst.
Larm om brand: Var kontrollerad eldning
Polis och räddningstjänst larmades till en brand i Lidköping.Det visade sig sedan handla om kontrollerad eldning.– Vi vände och behövde inte åka fram, säger Christer Fuxborg, presstalesman vid polisen i region Väst.
Larm om brand: Ungdomar som ska ha tänt på
Polis och räddningstjänst är på väg till en brand i Lidköping.– Det ska vara ungdomar som tänt på något, oklart vad, men det ska brinna rejält, säger Christer Fuxborg, presstalesman vid polisen i region Väst.
Man knivskuren – vit bil jagas
En man blev på måndagsmorgonen knivskuren i Majorna i Göteborg.Flera vittnen ska ha sett hur två personer hoppade ur en vit bil och gick till attack mot mannen.– Har någon uppgifter vill vi gärna ha i dessa, säger polisens presstalesman Christer Fuxborg.
54 larm om attacker med nyårsraketer och smällare
Trots att nyårsfirandet inte börjat har polisen fått in mängder med larm kopplade till raketer och smällare.– Det är 54 anmälningar i regionen från midnatt mot lördag fram till 13.30 i dag, säger polisens presstalesperson Christer Fuxborg på nyårsafton.Nu mobiliserar polisen inför nyårsnatten.
Läs mer om Christer Fuxborg.
Kvinna försvunnen – sökinsats vid sjö
Ett stort sökpådrag har satts in efter en försvunnen kvinna vid en sjö.Polisen använder helikopter och hundar i insatsen.– Hon var senast synlig i går kväll, säger Christer Fuxborg, presstalesperson vid polisen region väst, till SVT.
Läs mer om Christer Fuxborg och SVT.
Frontalkrock med två personbilar
En frontalkrock harvinträffat nära Fritsla i Marks kommun.– Enligt larmet ska det handla om en frontalkrock mellan två personbilar. Vi är på väg, ambulans och räddningstjänst likaså, berättar Christer Fuxborg, presstalesperson vid polisen i region Väst.
Läs mer om Christer Fuxborg, Fritsla och Väst.
Körde med full kraft in i en annan bil efter bråk
En trafikincident på E6 i Kungsbacka ledde till att två bilförare klev ur bilarna och började diskutera händelsen.– Det slutade med att en av parterna körde med full kraft in i den andra bilen, säger Christer Fuxborg, polisens presstalesman i region väst.Polisen utreder nu händelsen som försök till grov misshandel.
Läs mer om Christer Fuxborg och Kungsbacka.
Pojke gripen för inbrott i parfymbutik
En parfymeributik i Skara har haft inbrott natten mot onsdagen.Fyra tjuvar tog sig in i butiken och stal varor för cirka 70 000 kronor.– En pojke i 15-årsåldern har gripits, säger Christer Fuxborg, polisens presstalesman i region väst.
Läs mer om Christer Fuxborg och Skara.
Brand på asylboende – misstänks vara anlagd
Räddningstjänsten larmades till en lägenhetsbrand på Migrationsverkets förläggning på Restad Gård i Vänersborg natten mot onsdagen.– Branden misstänks vara anlagd, säger Christer Fuxborg, polisens presstalesperson i region väst.
Taxi i krock med två bilar – halt på platsen
En taxi har krockat med två fordon på väg 158 i Kullavik söder om Göteborg.– Det var en rejäl smäll och mycket bildelar på vägbanan, säger Christer Fuxborg, polisens presstalesperson i region väst.Enligt polisen är det halka på platsen.
Minibuss och personbil i olycka – halt väglag
En minibuss och en personbil är inblandade i en olycka på väg 46 söder om Falköping på måndagsmorgonen.– Bilen har hamnat i diket och bussen är halvvägs i diket, säger Christer Fuxborg, polisens presstalesman i region väst.Trafikverket varnar för halt väglag i Västsverige.
Två grupper i slagsmål – beväpnade med järnrör
Två grupperingar drabbade på onsdagskvällen samman i vänthallen på resecentrum i Vara.Enligt polisen ska man ha använt tillhygge i form av järnrör.– Det har börjat som ett verbalt bråk men sedan har det övergått i handgemäng, säger Christer Fuxborg, polisens presstalesperson i region Väst.
Personbil i krock med lastbil – kraftig trafikpåverkan
En lastbil har krockat med en personbil på riksväg 44 i närheten av Uddevalla.Enligt Christer Fuxborg, polisens presstalesman i region Väst, så ska framkomligheten i trafiken vara kraftigt begränsad.– Det är sannolikt kraftig trafikpåverkan, säger han.
Läs mer om Uddevalla.Enligt och Väst.
JUST NU: Bil i vattnet – dykare söker personer
En bil har kört igenom ett räcke och kraschat ner i vattnet i Strömstad.Polis och räddningstjänst är på plats och dykare letar i vattnet efter människor som kan ha befunnit sig i fordonet.– Vittnen har hört en smäll, säger polisens presstalesman Christer Fuxborg.Eventuella personer i vattnet söks också med båt och helikopter.
1 000 extra poliser – största insatsen sen EU-toppmötet
Över 1 000 polisen har kommenderats till Göteborg på lördagen, enligt poliskällor till SvD. – Historiskt sett är detta den största insatsen vi haft sedan EU-toppmötet 2001, säger polisens presstalesperson Christer Fuxborg.
Lastbil med betong har vält – stor påverkan på trafiken
En lastbil som fraktar betong har vält i Hålta i Kungälv tidigt på onsdagsmorgonen.– Lastbilen ligger illa till, säger Christer Fuxborg, polisens presstalesman i region väst.Olyckan innebär risk för köer i morgontrafiken.
Läs mer om Christer Fuxborg, Hålta och Kungälv.