Citodon


Jag åt upp till 20 Citodon om dagen

Bloggaren Tyra Sjöstedt om sitt tablettmissbruk

Läs mer om Citodon.

Missbrukarena fick narkotika - av läkare

En läkare i allmänmedicin i Västsverige skrev ut narkotiska preparat till missbrukare. Nu har inspektionen för vård och omsorg (IVO) beslutat om att följa upp läkarens ordinationer. Bland annat skrev han ut höga doser av läkemedlet Citodon.

Läs mer om Citodon och Västsverige.
Patienter uppmanas att granska den medicin de har hemma

Kan leda till Citodon-brist på Apoteken.

Läs mer om Apoteken och Citodon-brist.
Stort parti av värktablett dras in

Ett stort parti av värktabletten Citodon dras tillbaka sedan en tablett av den blodförtunnande medicinen Warfarin 5 mg hittats i en burk med 100 Citodon 500 mg/30 mg på ett apotek. Medicinen kan orsaka blödningar om den feldoseras. Läkemedelsverket varnar också för att det kan bli brist på Citodon på apoteken.

Läs mer om Citodon och Warfarin.

överraskningar.......

Livet är som en enda stor överraskning hela tiden känns det som. Inte som ett kinderägg som bara har 3. Livet i sig har oändliga. =)Veckan började jättedåligt men slutade i solsken. I början av veckan så fick jag en huvudvärk som höll i sig enda fram till lördag morgon. Då beslutade jag mig för att ta till lite starkare doningar, en citodon. Jag som ogillar att ta tabletter. Det var databyte på jobbet som inte riktigt funkade som det skulle, det var lite trista saker i privatlivet som också gjorde att min huvudvärk fortsatte. Men skulle även jobba på lördag kväll så då mMest läst senaste veckan
1.  Treåring rymde – frös ihjäl


2.  Egyptier flyr från Libyen


3.  Egyptier flyr från Libyen


4.  Danska muslimer i fredsvaka mot hat


5.  Klent stöd för teori om Iran-bomb


6.  Marinkårssoldat rymde till Libanon


7.  Maskerade män rånade apotek


8.  Pressad Sisi drar åt tumskruvarna


9.  Säkerhetsplan för danska judar


10. Jodå, det här är en robot som matar dig med tomater under löprundanSenaste nyheternaNyhetsdatabasen - Nyheter på ett ställe
Nyhetsdatabasen är en nyhetsagent och sökmotor som samlar nyheter från svenska tidningar. Här kan du snabbt läsa aktuella nyheter eller göra sök flera år tilbaka.
Kontakt
post@nyhetsdatabasen.se

Senaste 24t
00 23 22 21 20 19 18 17 16 15 14 13 12 11 10 09 08 07 06 05 04 03 02 01