Citodon

Jag åt upp till 20 Citodon om dagen

Bloggaren Tyra Sjöstedt om sitt tablettmissbruk
Läs mer om Citodon.

Missbrukarena fick narkotika - av läkare

En läkare i allmänmedicin i Västsverige skrev ut narkotiska preparat till missbrukare. Nu har inspektionen för vård och omsorg (IVO) beslutat om att följa upp läkarens ordinationer. Bland annat skrev han ut höga doser av läkemedlet Citodon.
Läs mer om Citodon och Västsverige.
Patienter uppmanas att granska den medicin de har hemma
Kan leda till Citodon-brist på Apoteken.
Läs mer om Apoteken och Citodon-brist.
Stort parti av värktablett dras in
Ett stort parti av värktabletten Citodon dras tillbaka sedan en tablett av den blodförtunnande medicinen Warfarin 5 mg hittats i en burk med 100 Citodon 500 mg/30 mg på ett apotek. Medicinen kan orsaka blödningar om den feldoseras. Läkemedelsverket varnar också för att det kan bli brist på Citodon på apoteken.
Läs mer om Citodon och Warfarin.

överraskningar.......

Livet är som en enda stor överraskning hela tiden känns det som. Inte som ett kinderägg som bara har 3. Livet i sig har oändliga. =)Veckan började jättedåligt men slutade i solsken. I början av veckan så fick jag en huvudvärk som höll i sig enda fram till lördag morgon. Då beslutade jag mig för att ta till lite starkare doningar, en citodon. Jag som ogillar att ta tabletter. Det var databyte på jobbet som inte riktigt funkade som det skulle, det var lite trista saker i privatlivet som också gjorde att min huvudvärk fortsatte. Men skulle även jobba på lördag kväll så då m