Cnn

Wallström inför toppmötet: En riskfylld möjlighet

På fredag träffas Sydkoreas och Nordkoreas ledare.Mötet blir blott det tredje mellan ländernas ledare sedan Koreakriget 1950-1953 och utrikesminister Margot Wallström kallar det för en riskfylld möjlighet.– Fina ord måste leda till handling, säger hon till CNN.

Margot Wallström: Mötet mellan Nord- och Sydkorea är en riskabel möjlighet

Fredagens möte mellan Nord- och Sydkorea hade kunnat förberedas bättre, anser Sveriges utrikesminister Margot Wallström (S). – Jag anser att det är en riskabel möjlighet, säger hon i CNN-programmet Amanpour.
Macron: Vi står inför nya hot och utmaningar
Frankrikes president Emmanuel Macron är på statsbesök i USA.På onsdagseftermiddagen talade han i den amerikanska kongressen – och pressade Donald Trump på flera punkter.– Vi står inför nya hot och utmaningar som våra förfäder aldrig skulle kunna föreställa sig, förklarade Macron enligt CNN.
Youtube rensar bort 8 miljoner otillåtna videor
Youtube försöker rensa upp på sin videoplattform skriver CNN. It-jätten har tagit bort mer än 8 miljoner klipp under tre månader.Bolaget som ägs av Google har tidigare kritiserats för att hjälpa till att sprida videor som innehåller nazism, rasism och hat.
Läs mer om CNN och Google.

George Bush till sjukhus

Tidigare amerikanske presidenten George HW Bush har förts till sjukhus för intensivvård.Enligt CNN rör det sig om en infektion i blodet.
Läs mer om George HW Bush.
Snabbmatsjätten levererar till dig på stranden
STOCKHOLM (Direkt) Pizzakedjan Domino's, som etablerade sig i Sverige förra året, kommer börja leverera till 150.000 utomhusplatser i USA, enligt CNN Money.
Läs mer om Sverige och USA.
Brittiska hovet: Hertiginnan Kates förlossning har satt igång
Hertiginnan Kate, 36, väntar sitt och brittiska prins Williams tredje barn.Nu har förlossningen satt i gång, uppger det brittsiska kungahuset, skriver CNN.
Läs mer om CNN.
Amerikanska varuhuskedjan stänger ned alla butiker
Amerikanska varuhuskedjan Bon-Ton stänger ned alla av sina 256 butiker mot bakgrund av en godkänd ansökan om likvidering, rapporterar CNN Money. Under 10-12 veckor framöver kommer butikerna, såsom Bon-Ton, Boston Store och Carson's, att sälja slut på sina varor innan nedstängning.
Läs mer om Bon-Ton och Boston Store.
Förra FBI-chefen: Putin skröt för Trump om ryska prostituerade
Nu har förre FBI-chefen James Comey förde anteckningar från sina möten med Donald Trump.Nu har de släppts till kongressen.Enligt anteckningarna berättade Trump om ett märkligt samtal med Rysslands president Vladimir Putin, skriver CNN.– Putin sa att Ryssland har världens vackraste prostituerade, ska presidenten ha sagt.
Utredning av Princes död klar – åklagare ger besked om brott
En åklagare i Minnesota ska nu meddela om brott låg bakom världsstjärnan Prince överdos och död. Det skriver CNN.
Läs mer om CNN, Minnesota och Prince.
Barbara Bush svårt sjuk – avböjer nu fortsatt vård
Barbara Bush, 92, är svårt sjuk, skriver bland andra CNN.Den tidigare presidenthustrun har i samråd med familj och läkare avböjt fortsatt vård.Ingen som känner henne kommer att förvånas över att Barbara Bush har mött sin allt sämre hälsa som en klippa, mer bekymrad över andra än sig själv – tack vare sin fasta tro, skriver en talesperson för familjen.
Läs mer om Barbara Bush.
Överlevande berättar om den misstänkta kemvapenattacken
Luftstrupen snördes ihop, kroppen blev kraftlös och munnen fylldes av slem. Så beskriver överlevande från den misstänkta kemvapenattacken i Douma i Syrien, rapporterar CNN.Nu har de överlevande familjerna evakuerats till ett flyktingläger.
Läs mer om Douma och Syrien.
Sexbarns-mamma körde familj över stup - alla dog i kraschen
26 mars hittas en bil nedanför ett stup i Kalifornien USA. I- och utanför bilen hittas en familj död. Jennifer och Sarah Hart och deras tre barn Markis, Jeremiah och Abigail identifieras snabbt, skriver CNN.
Beyonc återförenade Destiny's Child
Fansen fick ordenlig valuta för pengarna vid Beyoncs konsert på Coachella-festivalen i södra Kalifornien i natt. Under spelningen fick hon sällskap på scenen av sina tidigare bandkamrater Kelly Rowland och Michelle Williams från Destiny's Child, rapporterar CNN.
Salah: Lättare för Kane och Agüero än för mig
Mohamed Salah har haft en drömlik debutsäsong i Liverpool. Nu är han på god väg att ta hem säsongens Guldskon – men ser själv Harry Kane och Sergio Agüero som favoriterna.– De har det lättare än jag, säger Mohamed Salah i en intervju med CNN.
En stad kan bli tre när Sydney ritas om
Sydneybor kan bo i en helt ny stad om bara 20 år. Tills dess vill man bryta upp staden till tre nya städer för att lösa framtida utmaningar, skriver CNN.
Läs mer om CNN och Sydney.
Förre FBI-chefen liknar Trumps presidentskap vid skogsbrand
President Trump är en mobbare och en lögnare och hans presidentämbete kan liknas vid en skogsbrand.Det skriver den sparkade FBI-chefen James Comey i en ny bok, rapporterar CNN.– Vad som händer nu är inte normalt, skriver han i boken.
Läs mer om CNN.
Så kan Trump slå till om hoten blir verklighet
Militärfartyg, jetflygplan, ubåtar – och träffsäkra långdistansmissiler. USA:s försvarsminister James Mattis säger att militären är redo att slå till på Donald Trumps order, rapporterar CNN.
Läs mer om CNN och Trump.
Kina kopplar ihop sin börs med Londonbörsen
Kina kommer att skapa en direktlänk mellan sina aktiemarknader och Londonbörsen. Kopplingen skall vara klar mot slutet av det här året, rapporterar CNN.
Läs mer om CNN och Londonbörsen.
Uppgifter: Sexbrottsutredning om Kevin Spacey läggs ner
House of cards-stjärnan Kevin Spacey har anklagats för sexbrott – nu har en distriktsåklagare inlett en granskning av ett av fallen, skriver CNN.Men utredningen kommer läggas ner i princip direkt, uppger TMZ.
Läs mer om Kevin Spacey och TMZ.
Trumps advokat nöjd med FBI:s razzia
Att FBI gjorde razzia hos Donald Trumps advokat Michael Cohen retade upp presidenten ordentligt – som kallade det hel för en häxjakt.Men Michael Cohen själv berömmer faktiskt FBI– agenternas agerande.Enligt Cohen var de respektfulla och professionella, skriver CNN.
Läs mer om CNN, FBI och Michael Cohen.
Följ valårets hetaste frågor i Expressen TV
Expressen storsatsar under valåret i Almedalen. Under åtta dagar anordnas över 150 programpunkter på tre olika scener i Visby och allt livesänds i Expressen TV. CNN flyttar också sitt politiska debattprogram CNN Talk till Expressens lounge i Almedalen.
Läs mer om Almedalen, Expressen TV och Visby.
Trump-advokat: Betalning var laglig
USA:s president Donald Trumps advokat Michael Cohen säger till CNN att allt han gjorde i samband med en utbetalning till den förre porrstjärnan Stephanie Clifford var lagligt.
Trump-advokat: Betalning var laglig
Utrikes. USA:s president Donald Trumps advokat Michael Cohen säger till CNN att allt han gjorde i samband med en utbetalning till den förre porrstjärnan Stephanie Clifford var lagligt.
Trump-advokat: Betalning var laglig
USA:s president Donald Trumps advokat Michael Cohen säger till CNN att allt han gjorde i samband med en utbetalning till den förre porrstjärnan Stephanie Clifford var lagligt.