Comeback

Duon på väg tillbaka: Känns mycket bättre

Skadeläget i Frölunda börjar klarna.Både Mattias Nörstebö, 22, och Carl Grundström, 19, närmar sig comeback.– Åker jag på en smäll till så får jag börja fundera, säger den norske landslagsbacken som har en historik av flera hjärnskakningar.
Läs mer om Carl Grundström och Frölunda.

Här prickar Sofia in heta modetrenden

Prinsessan Sofia gör det igen – bär kläder från ett svenskt märke.När prinsessan tog plats på Hallwylska Palatset i Stockholm i fredags bar hon kläder från svenska märket Greta.– Prinsessan Sofia lyckas verkligen pricka in höstens två stora trender – prickigt och höghalsat. Det här är hennes comeback som kunglig stilikon och hon strålar verkligen, säger Magda Omerspahic, Expressens modeexpert.
Prinsessan Sofias comebacksucc
Det blev en lyckad comeback på jobbet för prinsessan Sofia.Organisationen Project Playground där hon är hedersordförande samlade in 1,5 miljoner kronor i fredags kväll.– Vi är både hedrade och tacksamma att så många vill visa sitt engagemang för vår verksamhet, säger tf generalsekreterare Susanna Johansen i ett pressmeddelande.
Södra satsar på grön träsprit
Om ett par år blir det comeback för ett gammalt välkänt biodrivmedel i Sverige: träsprit (metanol). Skogsindustrikoncernen Södra satsar 100 miljoner kronor på att bygga om massafabriken i Mönsterås. – Ska vi nå målen om fossiloberoende krävs bra alternativ till dagens fossila produkter, säger Henrik Brodin, affärsutvecklare för drivmedel på Södra.
Läs mer om Henrik Brodin, Sverige och Södra.

Nylander målskytt när Toronto vann

William Nylander gjorde sista målet när Toronto vann – den sjätte segern av sju möjliga i höst – hemma mot Detroit i NHL-ishockeyn, 6–3. För St Louis gjorde Alexander Steen comeback efter handskadan.
Läs mer om Alexander Steen, Detroit och Toronto.
JUST NU: Zlatan tillbaka i träning
Zlatan Ibrahimovic närmar sig comeback.The Sun avslöjar i dag att 36-åringen har börjat träna ihop med resten av laget.Han kör på ungefär 90 procent av max, uppger en källa.
Uti bgda tillbaka med en ny säsong
På ett Bed Breakfast någonstans i Västergötland fortsätter humorkollektivet att bjuda på buskis i ny tappning. Nu gör humorserien Uti bgda comeback med en andra säsong på SVT.– Folk tycker att det är jättekul att det blir en fortsättning från bygden och att inte allt är från Stockholm, säger Andreas Magnusson, manusförfattare och skådespelare, till SVT.
Italien har otrolig tur att Zlatan är skadad
Italien är en mardrömslott för Sverige.Men den italienska journalisten Monica Colombo anser att Sverige är en mardrömslott för Italien.– Italien har otrolig tur att Ibra är skadad och inte kan göra comeback i matcherna, säger hon.
Förlust för Karlsson i säsongsdebuten
Erik Karlsson har gjort comeback efter sin skada. Men det blev förlust i säsongsdebuten. Ottawa förlorade mot svensklaget Vancouver med 0–3. För New York Rangers fortsätter det att gå dåligt.
Läs mer om Karlsson och Vancouver.
Karlsson överglänst i NHL-comebacken
LOS ANGELES. Erik Karlsson, 27, gjorde comeback i Ottawa Senators i natt, svensk tid. Men det räckte inte att han var lagets bäste spelare när Vancouver kom på besök. En annan svensk överglänste honom. Anders Nilsson, 27, höll nollan i sin debut i Canuckströjan och lyfte gästerna till en 3-0-seger. Han hade hjälp av stolparna när Karlssons skott i slutminuterna tog i stolpen och returen gav Thomas Vanek ett friläge, där han skickade in ett slagskott via ribban och fastställde slutresultatet. - Det är sånt som händer och inte mycket man kan göra åt det. Men lite typiskt för hur matchen var
Läs mer om Canuckströjan och Vancouver.
Demontränaren: Tiger Woods kan vinna igen
Tiger Woods kommer allt nämre comeback – nu hyllas han av förre tränaren
Plockar av skorna på snackishästen
Peter Untersteiner har favoriten alla tror på.Han har också snackhästen som var - eller är - på allas läppar.På onsdag är det dags för fjärde starten efter Sauron Pils comeback i V86 på Jägersro.- Jag tycker nog att man får hålla honom som en outsider. Det är en bra häst i grunden, säger Halmstadstränaren.
Läs mer om Halmstadstränaren, Jägersro och V86.
Tiger Woods frisk – men comebacken dröjer
Tiger Woods har blivit friskförklarad, kan slå golfslag utan smärta och leka med sina barn. Men när den förre världsettan gör comeback är oklart.
Nuncio tar ny seger efter sin comeback
LÖRDAGÖrebro, 21 oktoberBeräknat spelstopp:14.45 V416.20 V7517.05 V518.20 DD
Erik Karlsson gör comeback
LOS ANGELES. Väntan är över - natten till onsdag, svensk tid, gör Erik Karlsson, 27, comeback i Ottawa Senators.Han har missat de fem inledande seriematcherna, men nu är den opererade foten helt läkt och han har hunnit träna ikapp.- Jag är taggad och känner mig redo även om jag nog är lite rostig. Men det är bättre att komma i gång än att dra på det längre, sa Erik till medierna efter måndagens träning.
Då tror jag att Zlatan är tillbaka
Spekulationerna kring Zlatan Ibrahimovic comeback har varit många. Främst på grund av Manchester Uniteds hemlighetsmakeri. Men nu har Jos Mourinho avslöjat när han tror svensken gör comeback.– Det visar på en otroligt stark inställning, säger Jos Mourinho till franska Tlfoot.
Läs mer om Tlfoot, Zlatan och Zlatan Ibrahimovic.
Nyhetsquiz: Vad minns du av veckan som gick?
Antalet falska uttalanden från Donald Trump räknades ihop, comeback för Lena Olin på svenska teaterscenen och nya fiskekvoter beslutades för Östersjön. Testa dig i SvD:s nyhetsquiz med åtta snabba frågor. Vad minns du av veckan som gick?
Marcus son Liam, 1, dödad av rattyllerist
Liam, 15 månader, kördes ihjäl av ett rattfyllo.Nu ger MMA-fajtern Marcus Kowal, 39, från Göteborg ut en bok om mardrömmen – och planerar samtidigt för en comeback.– Jag har öppnat upp mig fullständigt och skrivit väldigt ärligt, säger han.
Läs mer om Göteborg och Liam.
Jonathan Dahlns succstart i Timrå
Jonathan Dahln gjorde under fredagen comeback för Timrå mot Västervik. Och succn lät inte vänta på sig.– Vilken uppåkning av Dahln, det är inte klokt, säger C Mores kommentator.
Läs mer om Dahln, Timrå och Västervik.