Comeback

Tommy Jonsson om varför han gör comeback - och känslan att få coacha mot Brynäs: "Väldigt speciellt"

Tommy Jonsson hade precis hoppat av hockeytränarcirkusen - när han hoppar på igen. Och nu ska Brynäs förre guldtränare för första gången coacha mot Brynäs. - Det kommer så klart bli väldigt, väldigt speciellt, säger han till Sporten.
Läs mer om Sporten.

Nordn närmar sig comeback

JUST NU: Tillbaka i Vinterstudion i SVT
Andr Pops gör comeback i Vinterstudion.Det bekräftar SVT i ett pressmeddelande.– Det känns som att komma hem, säger Pops till SVT.
PÅ FD: Fällman om spel i derbyt - och Bajens drömstart: "Blev tändvätska för oss - ska tysta alla som snackar"
Skadebekymmer i Hammarbys backlinje - i går mot Häcken ny skada, när David Fällman fick kliva av. Men dagen efter är mittbacken hoppfull om snar comeback och spel i derbyt mot Djurgården på söndag: - Målet är att få det fixat nu till helgen.

Holmlund gjorde tävlingscomeback

Sport. Anna Holmlund har åter fått på sig nummerlappen - och det slutade med succé. På lördagen gjorde Anna Holmlund comeback i skidbacken. Tillsamman med sin bror Kalle tävlade hon i sitski/biski i störtloppstävlingen Skutskjutet i Åre.
Läs mer om Anna Holmlund, Kalle, Skutskjutet och Åre.
Succ för Holmlund – vann sin comeback
På lördagen gjorde Anna Holmlund comeback i skidbacken.Det slutade med en seger i sitski/biski i störtloppstävlingen Skutskjutet i Åre.– Det var kul att köra igen, säger hon till SVT.
Kaoset sätter stopp – för Johaugs comeback
Det skulle bli Marit Björgens sista lopp i karriären – och Therese Johaugs första efter dopingskandalen.Men kort inpå start kommer beskedet att Skarverennet ställs in.– Arrangören måste så klart tänka på allas säkerhet, säger experten Torgeir Björn till NRK.
Läs mer om NRK, Skarverennet och Torgeir Björn.
Aviciis sista tid – var med sina vänner och fans
Tim Avicii Bergling åkte till Oman på Arabiska halvön för att umgås med vänner.Han arbetade hårt med sin comeback – på den sista kända bilden på stjärnan ler han in i kameran omgiven av fans.För en vecka sen lämnade han lyxhotellet för att åka till utkanterna av Oman – i går hittades han död.
Läs mer om Arabiska och Oman.
Liberalerna splittrade om integration
LANDSKRONA. Liberalerna försöker göra comeback i integrationsfrågan och Jan Björklund pekar på Landskrona som ett skyltfönster för partiets politik. Torkild Strandberg (L) som styr staden anser dock att Liberalerna fortfarande inte har vågat göra tillräckligt skarpa vägval. – Inre komfort spelar för stor roll i partiet, säger han.
Dagens skiva: Houselegendaren Mr. Fingers visar att han fortfarande kan
En av dansmusikens största har, lite i skymundan, gjort comeback. DN:s Mattias Dahlström hör en veteran som försvarar sin status med bravur.
Svenske stjärnan lade av – är nu klar för PSG
Kim Ekdahl du Rietz la skorna på hyllan när han stod på toppen av karriären.Nu fortsätter den svenske stjärnan sin comeback – efter att ha skrivit på för franska Paris SG.– Det är ett nytt kapitel i min karriär som börjar i en av de mest prestigefyllda klubbarna i världen, säger Kim Ekdahl du Rietz till PSG:s hemsida.
Läs mer om Kim Ekdahl, PSG och Rietz.
Mendez blir apkung i "Djungelboken"
Djungelboken" blir musikal i höst. En av huvudrollerna spelas av Melodifestivalstjärnan Mendez. Mendez gjorde succé i sin comeback i Melodifestivalen tidigare i år.
Det var detta jag behövde
Dennis Hadzikadunic hoppas på en snabb comeback efter sin fotskada.Och den utlånade Malmö FF-backen stortrivs i Trelleborg.– Allt har varit positivt. Det är detta jag behövde och detta jag får, säger 19-åringen.
Läs mer om Malmö FF-backen och Trelleborg.
Larsson gör comeback: "Ger mig aldrig"
Fredrik Larsson har varit borta från boxningen en längre tid. Men nu är han tillbaka och siktar stor inför mellansvenska mästerskapet där han vill ta revansch. - Jag har slagit de bästa förut, säger han. - Det här är mitt andra hem.
Pojkvännens ord låg bakom comebacken
OSLO/STOCKHOLM. Det var inte självklart att Therese Johaug skulle göra comeback efter sin dopingavstängning.Men pojkvännen Nils Jakob Hoff fick henne på andra tankar.–Jag var ganska säker på att jag inte hade lust med det här, säger Johaug.
Läs mer om Johaug och Therese Johaug.
Isabellah Andersson gör maratoncomeback
Efter nästan två år gör Isabellah Andersson comeback efter att ha fött barn i fjol.Långlöparen planerar att springa Hamburgs maratonlopp den 29 april, skriver Svenska friidrottsförbundet på sin webbplats.
Läs mer om Isabellah Andersson och Svenska.
Viktor Fasth på is efter huvudsmällen
Viktor Fasth ser ut att närma sig comeback efter sin skada.Enligt uppgifter till Kvällsposten var målvakten på is med sitt Växjö Lakers i dag.
Läs mer om Kvällsposten.
Yo! MTV raps gör comeback
Stefan Odelberg gör comeback med ny stjärnspäckad En talk talk show
Jill Johnsson, Thomas Pettersson, Kee Marcello, Linda Bengtzing och Galenskaparna är några av gästerna när showen En talk talk show återkommer till Trägårn.
Chris Kläfford hyllas – efter comebacken i tv
Chris Kläfford vann hela Sveriges hjärtan när han blev upp på scenen under slutaudition i Idol och sjöng låten Imagine.Under kvällens avsnitt av Sveriges bästa gör han comeback i rutan och möts av höga applåder från gästerna.
Läs mer om Idol och Imagine.Under.
Nyholms känslosamma derbyfirande med AIK
AIK:s Jesper Nyholm fick säsongen förstörd sedan han brutit foten mot Örebro.I kampen mot comeback firade Jesper Nyholm derbysegern mot Djurgården och bemöttes med stor kärlek från lagkamraterna.Se klippet i spelaren – bilder från FollowUS AIK på www.sportlib.se.
Ex-ministern talar ut: Berättar om rattfyllan
Ex-ministern Aida Hadzialic, 31, öppnar för en politisk comeback efter valet.I sin första tv-intervju sedan avgången uppmanar hon samtidigt Stefan Löfven att släppa in Annie Lööf och Jan Björklund i nästa regering.– Jag vore väldigt glad om vi fick en mittenregering efter valet, säger hon i onsdagens Bara Politik, där hon också talar ut om rattfyllan som kostade henne jobbet.
Johaug gör comeback: Lika bra eller bättre
På onsdagen är Therese Johaug fri att tävla igen efter sin dopningsavstängning. Kanske bättre än någonsin. – Det skulle förvåna mig om hon inte är lika bra eller bättre, säger tränaren Pål Gunnar Mikkelsplass.
Läs mer om Therese Johaug.
Johaug gör comeback: "Lika bra eller bättre"
På onsdagen är Therese Johaug fri att tävla igen efter sin dopningsavstängning. Kanske bättre än någonsin.
Läs mer om Therese Johaug.