Coop butiken

Här försöker rånaren slå sig ut från Coop

Gång på gång syntes mannen i Coop-butiken men han handlade aldrig.När en anställd till slut försökte stoppa den misstänkte tjuven utbröt våldsamt tumult.Under flykten från Coop-butiken slogs personalen blodig.
Läs mer om Coop-butiken och Coop.

Här ålar tjuvarna sig fram i butiken

Under natten till torsdag utsattes Coop Forum i Finspång för ett minst sagt spektakulärt inbrott. På övervakningsfilmen syns tjuvarna åla sig fram för att undvika rörelsesensorerna som utlöser larmet.
Läs mer om Coop Forum och Finspång.
Coop i Färjestaden rånat av maskerad knivman
En knivbeväpnad person har rånat Coop-butiken i Färjestaden på Öland.Rånaren kom över kontanter.Ingen i personalen ska vara fysiskt skadad.
JUST NU: Coop-butik rånad av gärningsmän med masker
Coop-butiken på Dalaplan i Malmö utsattes för ett väpnat rån vid 20.30-tiden på söndagen.Gärningsmännen ska ha varit tre personer iförda huvtröjor och med masker för ansiktet.
Läs mer om Dalaplan och Malmö.

Här är butiken som bytte ut plastpåsarna för frukten

Tom Stein tyckte att plastpåsarna i butiken hade för dålig kvalitet och ville ha ett alternativ som var mer miljövänligt.Då bytte han ut dem mot papperspåsar.– Folk har tyckt det varit jättebra för miljön. Det har bara varit positiv respons, säger Tom Stein som arbetar på Coop Kristinedal i Jönköping.
Victor sprängde äldreligan på Coop
Två kvinnor ska under lång tid ha lurat äldre på pengar genom att sno deras kontokort i samband med besök till matbutiken.När kvinnorna slog till på butiken där Victor Olsson är chef – var det slutet för deras bedragarturn.– När jag kollade och såg hur de här kvinnorna samarbetade blev jag tokig. Fly förbannad, säger Victor Olsson.
Läs mer om Coop och Victor Olsson.
Här stjäl han från äldre kvinna inne i butiken
Här stjäl mannen plånböckerna av kvinnor på Ica och Coop. Polisen utreder en stöldliga som riktar in sig på kvinnors plånböcker i livsmedelsbutiker – nu vädjar de om hjälp i sökandet genom att gå ut med bilder. En person tros störa kunderna för att en andra obemärkt ska kunna närma sig och stjäla, skriver PT.
Läs mer om Coop och Ica.
En bil körde in i vägg vid Coop Konsum
En bil körde in i en vägg vid Coop Konsum i Osby på onsdagen.– Ambulansen kom för en stund sedan utanför butiken. Polisen var också här, säger en anställd.
Läs mer om Coop Konsum och Osby.
Stor ilska när Coop lämnar byn
Livsmedelsjätten Coop har inte råd att driva butiken i Furulund vidare. Nedläggningen är ett dråpslag för orten eftersom det inte finns någon annan livsmedelsbutik kvar. – För dem handlar allt om kronor och ören, de tänker inte på alla som drabbas, säger Ingegerd Andersson från Furulund.
Läs mer om Coop, Furulund och Ingegerd Andersson.
Man härjade på Coop – slog till kvinna
Efter att personalen inne på Coop tryckt på överfallslarmet lämnade mannen butiken på cykel.Kort därefter misstänks han ha slagit till en kvinna.Mannen kunde gripas inne på Caroli city på måndagsmorgonen.
Läs mer om Caroli och Coop.
Brutala kuppen mot Coop-butiken
Här slår de maskerade rånarna till en kvart före stängning och hotar de två i personalen med yxa och kofot.Polisen hoppas nu att filmen från övervakningskameran ska hjälpa till att identifiera gärningsmännen.– Rånarna var mycket brutala. De som jobbade vid rånet mår inte bra, men en av dem är på väg tillbaka nu, säger butikschefen Ebbe Johansson.
Läs mer om Coop-butiken och Ebbe Johansson.
Coop i lågor i Kiruna
Det brinner på lagret i en Coop Konsumbutik i Kiruna. Lagret sitter ihop med butiken samt ett...
Läs mer om Coop Konsumbutik och Kiruna.
Coop-butik förbjuds hantera kött efter fusk
Coop i Örkelljunga har avslöjats med att mala ner kött som passerat bäst-före datum och märkt om det. Nu har Söderåsens miljöförbund förbjudit butiken att hantera kött.– Man tror ju inte att man ska få uppleva det här, säger Ann Persson, tillförordnad miljöchef på Söderåsens miljöförbund.
Läs mer om Ann Persson och Örkelljunga.
Coop får köttförbud efter ommärkning
Coop i Örkelljunga har avslöjats med att mala ner kött som passerat bäst-före datum och märkt om det. Nu har kommunen förbjudit butiken att hantera kött. – Om det finns bakterier i det så växer de till ytterligare, säger Ann Persson, tillförordnad miljöchef på Söderåsens kommunförbund, till P4 Kristianstad.
Läs mer om Ann Persson och Örkelljunga.
Killar rånade Coop – försvann på moped
Tre tonårskillar rånade Coop-butiken på Örebrogatan i Helsingborg strax före klockan 17 på lördagseftermiddagen. – De försvann på moped. Vi söker efter dem med flera patruller, säger Mia Sandgren vid Skånepolisens ledningscentral.
Någon försökte stjäla Johns hund vid Coop
John Poblete Larsn, 27, släppte allt och sprang från kön i Coop-butiken när han såg vad som hände utanför. Två män försökte ta med hans hund, Tyson, in i en skåpbil. –Helt otroligt att man inte ska kunna lämna hunden utanför i fem minuter, säger hans sambo, Linn Norberg.
Läs mer om Coop-butiken, Coop, Linn Norberg och Tyson.
Coop utsatt för rån – fordon körde rakt in
En Coop-butik i Hallonbergen har utsatts för ett rån tidigt på torsdagsmorgonen. Ett fordon ska ha kört rakt in i butiken, men det är oklart om rånarna fick med sig någonting därifrån.
Läs mer om Hallonbergen.
Butiksnamn byts ut mot nya
Nu har Coops butik på Stadiongatan bytt namn till Stora Coop - och ändrat om i butiken. För att stå sig bättre mot sina konkurrenter planeras ändringar ske på fler butiker.
Läs mer om Stadiongatan och Stora Coop.
Butiksnamn byts ut mot nya
Nu har Coops butik på Stadiongatan bytt namn till Stora Coop - och ändrat om i butiken. För att stå sig bättre mot sina konkurrenter planeras ändringar ske på fler butiker.
Läs mer om Stadiongatan och Stora Coop.
Åtalas för jordgubbsmassaker
Mannen ville smaka av jordgubbarna som såldes utanför Coop-butiken i Eskilstuna i somras. När han...
Läs mer om Coop-butiken och Eskilstuna.
Melodifestivalskivan såldes i förväg
Ännu återstår en deltävling i Melodifestivalen men trots det har skivan med alla årets bidrag redan funnits till försäljning i en Coop-butik i Örebro. Enligt Aftonbladet fanns skivan att köpa i butiken under tisdagen.
Här slår rånaren till mot Coop Konsum
Här slår rånaren till mot Coop Konsum i Borlänge. Beväpnad med kniv tog han sig in i butiken och hotade personalen. Gärningsmannen är fortfarande på fri fot och nu släpper polisen bilder från rånförsöket i hopp om att hitta honom.
Läs mer om Borlänge och Coop Konsum.
Smash and grab-kupp mot Coop Forum
Okända gärningsmän har försökt göra en så kallad smash and grab-kupp mot Coop Forum i Bäckebol. En personbil har forcerat en port till butiken.
Läs mer om Bäckebol och Coop Forum.
Rånvågen drabbade Svalövsbutiker hårt
Vid sex tillfällen drabbades butiker i Svalöv av rån förra året. Två av gångerna var Coop i Kågeröd rånarnas måltavla. Butiken utsattes dessutom för en dramatisk inbrottskupp med bil.– Hela byn äger affären. Vi är alla brottsoffer, säger Mats Stedt, föreningsledare.