Coop

Norsk alkoholtörst stängde kaf i Storlien

Sjutton lastpallar med vin, sprit och öl levererades på torsdagen till Coop-butiken i Storlien. För att få plats med all alkohol fick butikens kaf stängas och förvandlas till lager – i hög utsträckning en eftergift för påskhandlande norrmän.
Läs mer om Coop-butiken och Storlien.

Victoria Park tecknar 10-åriga hyresavtal i Karlskrona

Victoria Park har tecknat nya hyresavtal med Coop och Wellness i Karlskrona. Båda avtalen, som tillträds under tredje kvartalet 2018, löper över tio år och omfattar totalt drygt 1 600 kvadratmeter. Det totala årshyresvärdet uppgår till cirka 2 miljoner kronor. – Vi är mycket glada över att ha förlängt hyresavtalet med Coop med ytterligare 10 år och dessutom tecknat ett utökat kontrakt med Wellness som löper under samma tidshorisont.
Läs mer om Coop och Karlskrona.
Mikael Nordin och Sebastian Johansson avgjorde när AIK Härnösand slog Brooklyn Tigers
AIK Härnösand tog till slut hem segern mot Brooklyn Tigers i matchen i Coop Arena på lördagen. Matchen i J20 Elit norra fortsättning i ishockey slutade 1-2 (1-2, 0-0, 0-0). Bortalagets mål gjordes av Mikael Nordin och Sebastian Johansson.
Coop nylanserar "Fyra för 80" i sociala medier
Det har gått ett år sedan Coop lanserade sitt koncept "Fyra för 80", tillsammans med medieprofilen och matentusiasten Lotta Lundgren. Nu lanseras ett nytt uttag, som är helt anpassad till sociala medier.
Läs mer om Coop, Fyra och Lotta Lundgren.

Här försöker rånaren slå sig ut från Coop

Gång på gång syntes mannen i Coop-butiken men han handlade aldrig.När en anställd till slut försökte stoppa den misstänkte tjuven utbröt våldsamt tumult.Under flykten från Coop-butiken slogs personalen blodig.
Läs mer om Coop-butiken och Coop.
Här förs Skellefteåbacken ut på bår
Emil Djuse förs ut. Foto: C More Det var otäcka scener som utspelade sig i den andra perioden i Coop Norrbotten Arena när Skellefteås back Emil Djuse fick föras ut på bår.
Ilskan efter mystiska detaljen på Coops burk
Karin, 27, köpte tre kaffedrycker i burk på Coop.När hon kom hem upptäckte något ovanligt på burkens pantinformation.–Jag blev arg och besviken, säger hon.Men sedan kom en oväntad förklaring.
Läs mer om Coop.När.
Trippelrånarens förvåning – skakade polisens hand
När den 30-årige gärningsmannen skulle råna Coop i Asarum för tredje gången gick han rakt in i en oväntad fälla.På plats befann sig en polis – som snabbt kunde hantera den obehagliga situationen.– Jag gick fram till honom, sade hej, och räckte fram min hand för en hälsning. Han fattade den och jag sade då att jag var polis, säger polisen i förhör.Rånaren åtalas nu vid Blekinge tingsrätt.
Läs mer om Asarum, Blekinge och Coop.
Pantmiljoner till välgörenhet
Kunderna hos Coop var lite snålare med biståndsknappen på pantmaskinerna i fjol än året före. Hos Ica trycktes det desto mer.
Läs mer om Coop.
Pantmiljoner till välgörenhet
Kunderna hos Coop var lite snålare med biståndsknappen på pantmaskinerna i fjol än året före. Hos Ica trycktes det desto mer. Totalt skänktes pant för över 13 miljoner kronor via de två butikskedjorna.
Läs mer om Coop.
Coop säger upp sitt avtal med Postnord
Coop har sagt upp sitt avtal med Postnord, skriver Svenska Dagbladet.Anledningen: antalet paket har ökat.– Vi upplever inte att avtalet tar höjd för de ökande volymerna, säger Erika Troeng, kommunikatör på Coop till tidningen.
Coop har sagt upp avtalet med Postnord
Matvarujätten Coop har sagt upp avtalet med Postnord, skriver Svenska Dagbladet. Därmed riskerar postföretaget att mista en viktig samarbetspartner för paketutlämning och andra postärenden.
Läs mer om Postnord och Svenska Dagbladet.
Coop säger upp avtalet med Postnord
Coop, en av Sveriges största matkedjor och en viktig samarbetspartner för Postnord, har sagt upp avtalet med postjätten på grund av det ökade antalet paket. – Vi upplever inte att avtalet tar höjd för de ökande volymerna, säger Erika Troeng, kommunikatör på Coop.
Läs mer om Coop, Erika Troeng och Postnord.
Katastrofresultat för Coop: En stor besvikelse
Dagligvarujätten Coops resultat föll kraftigt 2017 jämfört med föregående år. En stor besvikelse, konstaterar vd Magnus Johansson.
Läs mer om Coop.
Sandra avslöjade mejlbluffen från Coop
På Facebook går Coop ut med en varning – klicka inte på länken.En av de som fått det falska mejlet är Sandra Arvidsson.Det var grammatiken som fick henne att avslöja bluffen:– Med kritisk granskning kommer man långt, säger hon.
Läs mer om Coop och Sandra Arvidsson.Det.
Coop återkallar chips efter larm om gluten
Coop återkallar tortillachips från butikerna efter larm om att de kan innehålla gluten - trots att det inte framkommer på förpackningen.
Coop återkallar chips efter larm om gluten
Coop återkallar tortillachips från butikerna efter larm om att de kan innehålla gluten – trots att det inte framkommer på förpackningen.
Coop återkallar chips efter larm om gluten
Coop återkallar tortillachips från det egna varumärket Änglamark.Orsaken är att de kan innehålla gluten.Coop tar händelsen på största allvar, skriver bolaget i ett pressmeddelande.
Läs mer om Änglamark.Orsaken.
Coop återkallar majs efter listerialarm
Coop återkallar fryst majs från butikerna efter ett larm om listeria, meddelar koncernen i ett pressmeddelande.
Smörpriset tros ha toppat – kan bli billigare
Smörpriset har skjutit i höjden det senaste året på grund av mjölkbristen.Men nu kan priset ha toppat och vara på väg ner, enligt TT.– Vi tror att priserna kommer att vända nedåt under våren, säger Tobias Rydergren, presschef för Coop, till TT.
Läs mer om Coop.
Skulle råna Coop – blev av med sin 500-lapp
Gärningsmannen köpte en glass och betalde med en 500-lapp i kassan på Coop.När kassalådan öppnades försökte mannen rycka till sig ännu mer pengar.Men det gick inte vägen:Femhundrakronorssedeln som gärningsmannen betalade med blev kvar på platsen och glassen fick han inte med sig heller, skriver polisen på sin hemsida.
Läs mer om Coop och Coop.När.
Coop-vd:n: Vi ska knäcka den nedåtgående trenden
Dagligvarubolaget Coop kämpar med svag försäljning och förlorade marknadsandelar, men nu ska den negativa trenden knäckas.
Coops dark store ska locka nya kunder
Coop kämpar med svag försäljning och förlorade marknadsandelar. Magnus Johansson är företagets fjärde vd sedan 2010. – Jag är inte anställd för att fortsätta tappa marknadsandelar, säger han.