Cristiano ronaldo

Chockförlust för Real i Ronaldos comeback

Cristiano Ronaldo gjorde comeback efter sin fem matcher långa avstängning – men det hjälpte inte Real Madrid. Laget åkte på en chockförlust, 0–1 hemma mot Real Betis, och är nu sju poäng efter ledande Barcelona.
Läs mer om Barcelona, Real och Real Madrid.

Backens självmål hjälpte Real Madrid till seger

Efter två raka kryss vann Real Madrid – utan avstängde Cristiano Ronaldo – igen i La Liga. Det blev 3–1 mot Real Sociedad i San Sebastin.
Tottenham besegrade Wembleyspöket
Tottenham vann en match på Wembley, Cristiano Ronaldo gjorde två mål i comebacken och Liverpool fick en poäng i återkomsten. Tre höjdare från onsdagens målrika kväll i Champions League.
Dybala en av världens bästa spelare
Tränaren likställer honom med Lionel Messi, Cristiano Ronaldo och Neymar. I kvällens stormatch borta mot Barcelona i Champions League-premiären är det upp till bevis för Juventus Paulo Dybala. – Han är en spelare som kan göra skillnaden, säger Bara-målvakten Marc-Andr ter Stegen.

Ronaldo avslöjar sin förbjudna önskan

Det har spekulerats i att Cristiano Ronaldo uttryckt en önskan om att få flytta tillbaka till England.Nu finns det bevis.Spanska tidningen As har kommit över ett förhör med Real Madrid-stjärnan - där han yttrar de omdiskuterade orden.
Bekräftat: Han är bäst i nya FIFA 18
Vem är bäst i Fifa 18?Leo Messi eller Cristiano Ronaldo?Efter en tid av spekulationer står det nu klart vem som rankas högst i det kommande spelet – efter att spelarkorten nu blivit officiella.
Läs mer om Cristiano Ronaldo.Efter och Fifa.
Uppgifter: Därför föll Ronaldos Unitedflytt
Real Madrid var redo att sälja Cristiano Ronaldo, 32, till Manchester United.Men superaffären stoppades - av Kylian Mbapp, rapporterar trovärdiga The Times.
Martens och Ronaldo bäst i Europa
EM-drottningen Lieke Martens och Champions League-kungen Cristiano Ronaldo valdes till Europa-fotbollens bästa spelare den senaste säsongen.
Läs mer om Europa och Ronaldo.
Läge för Ronaldo att få sin revansch
Torsdag kväll kan de negativa svarta rubriker som följt Cristiano Ronaldo senaste månaderna omvandlas till positiva ljusa. Vid Uefa–galan i Monaco kan den 32–årige portugisen för andra året i rad utses till årets spelare i Europa.
Ronaldos överklagan avslagen – igen
För andra gången på kort tid misslyckas Cristiano Ronaldo med en överklagan.
Läs mer om Cristiano Ronaldo.
Zidanes teori: Nåt skumt på gång här
Cristiano Ronaldo stängs av fem matcher efter att ha knuffat domaren i supercupfinalen mot Barcelona. Domen får Real Madrid-tränaren Zinedine Zidane att se rött.– Jag är väldigt irriterad. Ja, jag är svinförbannad faktiskt, säger han på tisdagens presskonferens.
Ronaldo stängs av i fem matcher
Real Madrids storstjärna Cristiano Ronaldo stängs av i fem matcher.
Läs mer om Cristiano Ronaldo.
JUST NU: Här är Ronaldos straff
Cristiano Ronaldo blev utvisad mot Barcelona - efter två gula kort. Portugisen knuffade dessutom till huvuddomaren i samband med det röda kortet.Nu kommer domen: Ronaldo stängs av i fem matcher.
Läs mer om Barcelona.
Orden som öppnar för en comeback
Superstjärnan Cristiano Ronaldo är i mångmiljontvist med spanska staten.Detta har fått honom rasande - och han uppges vara på väg att lämna Spanien.Enligt uppgifter överväger han i stället en flytt tillbaka till England.
Läs mer om England och Spanien.Enligt.
Ronaldos spydiga hån mot domaren
Cristiano Ronaldo hamnade i bråk med domaren Monica Gomez Ferrer redan under första dagen av sin rättegång i Madrid.Nu har Real Madrid-stjärnan gått till attack mot Gomes Ferrer och det spanska rättssystemet.Insekter, skriver Ronaldo på Instagram.
Cristiano Ronaldo i rättssalen – förnekar skattebrott
Cristiano Ronaldo nekar till anklagelserna om skattebrott. – Jag har aldrig gömt något i mina deklarationer, sade fotbollsstjärnan efter måndagens vittnesmål.
Ronaldo flydde frågor efter förhöret i rätten
På måndagen inleddes rättegången gällande misstänkt skattebrott mot Cristiano Ronaldo.Efter ett par timmar i rättssalen skulle portugisen ge ett uttalande till den samlade presskåren på plats, men ställde in i sista stund.Den samlade presskåren buade då ut hans advokat Julio Senn.
Nya galna ryktet om Cristiano Ronaldo
Cristiano Ronaldo har öppnat för att lämna Real Madrid.Zidane har bekräftat att stjärnan eventuellt kan flytta.Nu spänner Milan bågen och visar intresse för superportugisen, enligt Daily Mirror.
Ronaldos nya bisarra barnplan
Cristiano Ronaldo har tre barn och ett till på gång, men han är inte klar där.Fotbollsstjärnan har avslöjat att han tänker skaffa sju barn – av en ganska märklig anledning.
Jätteaffären kan stoppas – av Cristiano Ronaldo
PSG har visat stort intresse för Neymar - och erbjudit denne ett rekordkontrakt.Nu har stjärnan kontaktats av Cristiano Ronaldo på WhatsApp.Där har Real Madrids stjärna skrivit att Neymar borde vänta på Manchester United.
Cristiano Ronaldos flickvän är gravid
Cristiano Ronaldo har precis fått två tvillingar – men nu är minst ett till barn på gång.Ronaldo har avslöjat att hans flickvän Georgina Rodriguez är gravid.– Jag är väldigt lycklig, säger Ronaldo till El Mundo.
Ett allvarligt brott, det är förnedrande
Cristiano Ronaldo fick tvillingar med hjälp av en surrogatmoder.Nu får han kritik från läkaren Gentil Martins.– Det är ett allvarligt brott, säger Martins enligt Daily Mail.
Läs mer om Daily Mail.
Jag har inte hört Ronaldo säga det
Cristiano Ronaldos framtid i Real Madrid är alltjämt osäker - nu ger Fernando Morientes sin dom.
Läs mer om Real Madrid och Ronaldo.
Mourinho om Ronaldo: Omöjligt
Cristiano Ronaldo, 32, har aldrig hymlat med att han trivdes ypperligt under tiden i Manchester United. Det har spekulerats om en återkomst för portugisen - men den ser inte ut att komma den här sommaren.
Läs mer om Manchester United och Ronaldo.
Polis genomsökte Ronaldos lyxjakt
Cristiano Ronaldo har ryktats vara på väg bort från Real Madrid.Därutöver har han hamnat i problem med den spanska skattmasen – och nu hopar sig nästa problem för Ronaldo.Enligt den spanska tidningen Hola har nämligen Ronaldos lyxbåt genomsökts i 90 minuter av beväpnad polis.