Död

En död efter explosion i vapenlager

En person har dött till följd av den eldsvåda som bröt ut i ett vapenlager i östra Ukraina på torsdagen, enligt ukrainska myndigheter.
Läs mer om Ukraina.

En död i explosion i Kairo

En man har dödats i en explosion i Kairo. Explosionen inträffade i Maadiområdet, och orsakades av ett konstigt metallföremål, enligt inrikesdepartementet.
Läs mer om Kairo och Maadiområdet.
Störtat tyskt jaktflygs pilot har identifierats
En död pilot som hittades i ett störtat flygplan från andra världskriget på en gård i Danmark har kunnat identifieras.
Läs mer om Danmark.
Pilot till störtat tyskt jaktflyg har identifierats
En död pilot som hittades i ett störtat flygplan från andra världskriget på en gård i Danmark har kunnat identifieras.
Läs mer om Danmark.

Man i 50-årsåldern död efter olycka på skoter

En man i 50-årsåldern har dött efter en skoterolycka på torsdagen. Mannen ska ha hamnat under skotern och snömassor vid en lavin. – Kompisarna började hjärt- och lungräddning men han gick inte att rädda, säger Johan Schlienger vid polisen.
Läs mer om Johan Schlienger.
Timo Kraus hittad död på floden Elbes botten
I januari försvann Hamburgs marknadsdirektör Timo Kraus spårlöst. Nu har han hittats död. Enligt Die Welt hittades 44-åringens kropp på botten av floden Elbe.
Läs mer om Elbe.
Det är ungdomar som har gjort detta
En ung man är död och två är allvarligt skadade – så ser det ut efter onsdagens knivbråk.Våldet i Hässleholmen har återigen blossat upp.Problemen fortsätter i Borås riskområde.– Det är ungdomar som har gjort detta och som har blivit utsatta. Att prata om gäng känns onödigt innan vi vet vad det handlar om, säger Tomas Stakeberg Jansson, lokalpolisområdeschef i Borås.
Läs mer om Hässleholmen.
Karatevärldsmästaren Benjamin Rath är död
Karatestjärnan Benjamin Rath är död. Världsmästaren dog förra helgen endast 22 år gammal och nu sörjs han i kampsportvärlden – Det går inte att sätta ord på smärtan av att förlora en älskad person så tidigt, säger Österrikes karateförbund i ett uttalande.
Läs mer om Det.
Bostons legendariska trummis död på scen
John Thomas Sib Hashian, tidigare medlem i rockbandet Boston har gått bort.Den legendariska trummisen ska ha dött efter att ha kollapsat på scen under en rockkryssning, rapporterar TMZ.Sib Hashian blev 67 år gammal.
Läs mer om Boston.
Andreas styrde 149 mot deras död i luften
149 personer dödades när Germanwings flight 9525 kraschade rakt in i en bergvägg. Den utredning som gjordes har visat att andrepiloten Andreas Lubitz medvetet styrde planet mot döden. Hans familj är av en annan åsikt och nu kallar hans pappa till presskonferens – på tvåårsdagen av kraschen. – Vi är övertygade om att detta inte är sant, skriver han i ett brev till tyska Bild.
Läs mer om Bild.
Den osynlige gästen av Oriol Paulo
Ond bråd död bland de rika i Barcelona.
Läs mer om Barcelona och Oriol Paulo.
Maddies föräldrar har förlorat nytt förtalsmål
Försvunna Maddies föräldrar har förlorat sitt pågående förtalsmål - för tredje gången. Kate och Gerry McCann vill stoppa en bok där en polischef hävdar att paret fejkat försvinnandet när dottern redan var död. Men domstolen säger nej.
Läs mer om Gerry McCann.
Aktiestinsen död – samlade ihop 150 milj
Lennart Aktiestinsen Israelsson har avlidit. Han blev 101 år avled på tisdagskvällen med sina anhöriga vid sin sida, skriver Smålands-Tidningen.
Läs mer om Smålands-Tidningen.
Tidigare riksrevisor Margareta Åberg död
Den förra riksrevisor Margareta Åberg har avlidit, rapporterar Dagens Nyheter.
Läs mer om Margareta Åberg.
Ung man död efter knivbråk
En ung man har dött och två vårdas för allvarliga knivskador efter ett stort bråk i Borås på onsdagskvällen. Ingen har ännu gripits av polisen.
En död efter knivbråk i Borås
En ung man har dött efter ett större bråk i området Hässleholmen i Borås. Ytterligare två unga män är skadade. Det är ett 15-tal personer som bråkat, rapporterar flera medier.
Läs mer om Hässleholmen.
Misstänkt terrordåd vid parlamentet i London
Minst en person död i attacken i centrala London.
Läs mer om London.
Fängelse efter dödskrasch i Tomelilla
En lastbilschaufför i Skåne döms till två års fängelse för att ha vållat en medpassagerares död.Olyckan filmades av en övervakningskamera på ett företagsområde i Tomelilla där mannen skulle övernatta i sin lastbil, rapporterar Skånska Dagbladet.
Fängelse efter dödskrasch i Tomelilla
En lastbilschaufför i Skåne döms till två års fängelse för att ha vållat en medpassagerares död. Olyckan filmades av en övervakningskamera på ett företagsområde i Tomelilla där mannen skulle övernatta i sin lastbil, rapporterar Skånska Dagbladet.
22-årig cyklist död – föll ihop under lopp
Cyklisten Eslam Nasser Zaki har dött, meddelar det Sydafrikanska cykelförbundet i ett pressmeddelande. Detta efter att han plötsligt fallit ihop under ett lopp, och trots att läkare snabbt var på plats för återupplivningsförsök så gick hans liv inte att rädda. Nasser Zaki blev 22 år gammal.
Läs mer om Sydafrikanska.
Död person funnen i hamnen i Göteborg
Räddningstjänsten fick larm om att en livlös kropp hittats i vattnet i närheten av Stena Lines Tysklandsterminal i Göteborg.– Vi har varit där, ja. Nu är ärendet överlämnat till SOS och ambulans, säger Bosse Johansson vid räddningstjänsten.
Läs mer om Bosse Johansson och Göteborg.
Ronnie Moran är död – han blev 83 år gammal
Liverpool FC är i sorg. Den tidigare lagkaptenen Ronnie Moran har gått bort 83 år gammal, skriver Daily Mail. En legendarisk figur, skriver Jamie Carragher på Twitter.