Död

Spielberg försäkrar - "Tintin 2" är inte död
Steven Spielberg gjorde den omtyckta "Tintins äventyr: Enhörningens hemlighet" 2011, dock har den utlovade uppföljaren av Peter Jackson lyst med sin frånvaro. Men i en färsk intervju försäkrar Spielberg att "Tintin 2" lever än.
Läs mer om Peter Jackson, Spielberg och Tintin.
Man hittades död under snömassor
Inrikes. En man hittades på fredagsförmiddagen död under snömassor som rasat från taket på hans hus, några mil nordväst om Sundsvall, rapporterar lokala medier. Image-text: En man hittades död under snömassor från ett takras. Arkivbild.
Läs mer om Sundsvall.
Svensk turist död av elchock på gata
En svensk man i 60-årsåldern har omkommit efter att ha klivit i en vattenpöl på en trottoar som blivit strömförande, enligt filippinska medier.Han befann sig på Panglao Island på Filippinerna med sin 37-åriga flickvän som också chockades av strömmen, men överlevde.
Läs mer om Filippinerna och Panglao Island.
Död person hittad i Göta älv
En död person har hittats i Göta älv i Göteborg. Kroppen upptäcktes i Sannegårdshamnen på Hisingen av en person som färdades på en lokaltrafikbåt.
Död person hittad i Göta älv
Inrikes. En död person har hittats i Göta älv i Göteborg. Kroppen upptäcktes i Sannegårdshamnen på Hisingen av en person som färdades på en lokaltrafikbåt.
Sporten i sorg – legendaren död
Jose Flores, 56, var tidigare i veckan med om en hemsk olycka.Nu är sporten i sorg – då Flores liv inte gick att rädda.– Det är overkligt, helt vidrigt, säger vännen Scott Lake enligt philly.com.
Läs mer om Scott Lake.
Död person hittad i Göta älv
Läs mer om Göta.
Mattias, Magnus och Max fick medalj för att de räddat Jans liv: "Han var alldeles blå i ansiktet"
Motionsrundan förvandlades på några ögonblick till en kamp på liv och död. Mattias Östlund, Magnus Winges och Max Wikman räddade livet på Jan Larsson, 75 år. Nu har trion fått medalj för sin fantastiska insats.
Läs mer om Jan Larsson, Max och Max Wikman.
Man död efter mc-olycka i Vetlanda
En man i 25-årsåldern avled i samband med en motorcykelolycka i centrala Vetlanda, i Jönköpings län på fredagseftermiddagen.
Läs mer om Vetlanda.
Död person hittad i hamnen i Ystad
Läs mer om Ystad.
Död person hittad i hamnen i Ystad
En död person har bärgats ur vattnet i hamnen i Ystad i Skåne. Polisen arbetar med att fastställa identiteten på den avlidne.
Läs mer om Skåne och Ystad.
Man död under inspelning av Bruce Willis-film
En brandman omkom mitt under inspelningen av Bruce Willis nya film.Det var när en svår brand utlöstes som brandmannen Michael Davidson dog under räddningsarbetet.– Vi betraktade från första rad hur brandmännen rusade rakt in i röken, berättar filmens producent för TMZ.
JUST NU: Död person flöt i land vid hamn
SOS har larmats till en hamn i Ystad med anledning av ett drunkningslarm.Polisen bekräftar att man hittat en avliden person i vattnet.– Det vi vet i nuläget är att det är en avliden person, säger Rickard Lundqvist vid polisens ledningscentral.
Läs mer om Rickard Lundqvist och Ystad.
Utpekade Christians oro för avgörande Kevin-beskedet
Bröderna Christian och Robin pekades ut som skyldiga till lekkamraten Kevins död när de var små.På tisdag, över 19 år senare, förväntar de sig att misstankarna mot dem avskrivs.– Jag vill kunna göra en nystart i livet och gå vidare, säger Christian Karlsson.
Det bästa sättet att hedra Benny Fredriksson
Den förenklande jakten på syndabockar efter Benny Fredrikssons död är beklaglig. Frågorna om medierna, metoo och Kulturhuset Stadsteatern rymmer många olika dimensioner.
Detta vet vi om gisslandramat i Frankrike
En gisslansituation pågår på ett köpcenter i staden Trbes i södra Frankrike. Flera skott ha avlossats och en person uppges vara död. Detta vet vi om gisslandramat.
Läs mer om Frankrike.
Polisens tes: Mördare kopplas till mordförsök
En man hittades död i sin lägenhet i Högsbo i början av mars. Polisens misstänker att att det skulle kunna vara samma gärningsman som gjort sig skyldig till ytterligare ett mordförsök.Nu vädjar polisen om tips från allmänheten för att kunna lösa fallet.
Läs mer om Högsbo.
Gui Minhai riskerar att dö i kinesiskt fängelse
Gui Minhai Den svenska förläggaren Gui Minhai är en av tio yttrandefrihetsfångar som enligt Reportrar utan gränser riskerar en förtida död i kinesiskt förvar.
Läs mer om Gui Minhai och Reportrar.