Död

Fem nostalgiska ögonblick från Barnjournalen

Bengt Fahlström, känd från bland annat SVT:s Barnjournalen är död. Han blev 78 år gammal och gick bort efter att ha varit sjuk i lunginflammation. Under åren med Barnjournalen gjordes flera klassiska intervjuer och reportage. Här är fem av dem.
Läs mer om Barnjournalen.

Arne Weise om Bengt Fahlströms död

Barnjournalen-programledaren Bengt Fahlström har gått bort efter en lunginflammation, 78 år gammal. Det var Arne Weise som fick in programmet på SVT - nu minns han sin gamla kollega. – Det var en mycket fin människa, säger Arne Weise om Bengt Fahlström.
Läs mer om Arne Weise, Bengt Fahlström och SVT.
Tragedin – 20-åriga stjärnan död i olycka
Den 20-åriga rugbystjärnan Elli Norkett har dött. Supertalangen, som var den yngsta spelaren i rugby-VM 2013, avled efter en bilolycka under lördagskvällen. – Elli var en godhjärtad och förstående 20-åring, säger familjen i ett uttalande enligt Wales Online.
Läs mer om Elli Norkett.
Jätten från Game of Thrones död
Skådespelaren Neil Fingleton har avlidit, rapporterar flera brittiska medier. Han är mest känd för rollen som jätten Mag the Mighty i HBO:s tv-serie Game of thrones.
Läs mer om Game, Mag och Mighty.
Astrid Lindgren lärde henne förstå massakern
Bröderna Lejonhjärta fick Han Kang att reflektera över död, grymhet och mänsklig värdighet. Läs den prisade sydkoreanska författarens hyllning till Astrid Lindgren.
Läs mer om Astrid Lindgren och Han Kang.
Bill Paxton är död
Bill Paxton är död
Skådespelaren Bill Paxton, som spelat i bland annat Titanic, Ailen och tv-serien Big love är död, rapporterar Variety. Paxton blev 61 år gammal.
Läs mer om Ailen, Big, Titanic och Variety.
Skådespelaren Bill Paxton är död
Titanic-skådespelaren Bill Paxton är död, efter komplikationer från en operation, uppger TMZ. Han blev 61 år gammal, och efterlämnar sig två barn och en fru. – Det är med tunga hjärtan vid delar med oss av nyheten att Bill Paxton har gått bort efter problem med en operation, säger familjen till TMZ.
Läs mer om Bill Paxton och TMZ.
Skådespelaren Bill Paxton är död
Skådespelaren Bill Paxton, som spelat i bland annat Titanic, Ailen och tv-serien Big love är död, rapporterar Variety. Paxton blev 61 år gammal.
Läs mer om Ailen, Big, Titanic och Variety.
Bengt Fahlström död
Bengt Fahlström, mest känd för att under 16 år ha lett tv-programmet Barnjournalen, är död.
Läs mer om Barnjournalen.
Bengt Fahlström död
Bengt Fahlström är död
Bengt Fahlström har gått bort, bekräftar hans ex-fru Sofia Fahlström för Sydsvenskan.
Läs mer om Sofia Fahlström och Sydsvenskan.
Programledaren Bengt Fahlström är död
Bengt Fahlström, känd från SVT:s Barnjournalen, har avlidit uppger Sydsvenskan. Han blev 78 år gammal, och gick bort efter en kort tids sjukdom. – Det var en människa som spred glädje runtomkring sig, säger hans exfru Sofia Fahlström.
Läs mer om Sofia Fahlström och Sydsvenskan.
Skådespelerskan Patty Freedman död
Skådespelerskan Patty Freedman har dött, 64 år gammal. Hon gick bort i sitt i sviterna av bröstcancer, uppger Page Six. Freedman sörjs av sin make och sina söner.
Läs mer om Page Six.
Juha Mulari tog sig ur kriminaliteten
I sina texter sjunger Juha Mulari om död och förlåtelse. Nu debuterar artisten, som har ett kriminellt förflutet, i Melodifestivalen tillsammans med Sara Varga. – För mig handlar mycket om att vara ett slags exempel för ungdomar. Att jag berättar om det och vågar vara utlämnande, säger han.
Död man hittad i hamn i Kivik
En död man har hittats i hamnen i skånska Kivik. Kroppen upptäcktes av en privatperson som larmade SOS.
Läs mer om Kivik.
Man hittad död på havsbotten
Från stranden kunde lördagsflanörer se något mystiskt 20 meter ut i vattnet.Det visade sig senare vara kroppen efter en död mansperson.Nu utreder polisen vem det är och om något brott kan misstänkas i anslutning till händelsen.
JUST NU: Död person hittad i skånsk hamn
SOS fick vid 12-tiden på lördagen ett drunkningslarm från Kivik på Österlen.Enligt initiala uppgifter skulle en kropp ha setts i vattnet alldeles utanför hamnen i Kivik.Polis, räddningstjänst och sjöräddning var på väg till platsen. Även en helikopter sattes in i sökandet.Senare meddelades att sökandet avbröts. Personen ska vara död.
Läs mer om Kivik och Österlen.Enligt.
JUST NU: Helikopter söker person i vattnet
SOS fick vid 12-tiden på lördagen ett drunkningslarm från Kivik på Österlen.Enligt initiala uppgifter ska en kropp ha setts i vattnet alldeles utanför hamnen i Kivik.Polis, räddningstjänst och sjöräddning är på väg till platsen. Även en helikopter sätts in i sökandet.Senare meddelades att sökandet avbröts. Personen ska vara död.
Läs mer om Kivik och Österlen.Enligt.