Död

Travhästen död – föll ihop i loppet

Hemska olyckan under lunchtävlingarna: Väldigt tråkigt

Travhästen Foaje dog under V4-tävlingarna

Den sjuårige valacken Foaje är död.Thule Jonssons sjuårige valack avled under Bergsåkers V4-tävlingar på tisdagsförmiddagen.Kusken, Ove A Lindqvist, ska enligt de tidiga rapporterna klarat sig utan några skador. – Han tappade luften eller någonting liknande. Tyvärr så gick han inte att rädda, väldigt, väldigt tråkigt besked, säger referenten Fredrik Widman i ATG Live.
Johnny Roe död – blev 79 år gammal
Den smått legendariske jockeyn Johnny Roe har gått ur tiden. 79-åringen dog under söndagen, och sörjs nu av en hel hästnation. – Han var en väldigt duktig jockey och en väldigt härlig kille, säger vännen och galopprofilen John Oxx.
Läs mer om John Oxx och Johnny Roe.
Populismen är slagen – men långtifrån död
Tilltufsade men inte uträknade. Europas populistpartier har besvärliga veckor bakom sig med inre strider och tillnyktrande valresultat – men oron och missnöjet bland väljarna som är deras näring lär inte försvinna i första taget.

Robert M Pirsig är död

Robert M Pirsig, författaren bakom Zen och konsten att sköta en motorcykel, är död berättar hans förläggare.
Läs mer om Zen.
Robert M Pirsig är död
Robert M Pirsig, författaren bakom Zen och konsten att sköta en motorcykel, är död berättar hans förläggare.
Läs mer om Zen.
Systrarna bryter tystnaden efter Heath Ledgers död
Det har länge spekulerats i att skådespelaren Heath Ledger blev deprimerad efter sin roll som Jokern i Batman – och att det kan ha lett till stjärnans död.Nu väljer Heath Ledgers systrar att vid ett mycket sällsynt tillfälle prata om sin brors död – som skedde för nio år sedan.–Han var inte alls deprimerad, säger Kate Ledger, enligt Daily Mail.
James Long är död efter en bilolycka
Den amerikanske jockeyn James Long är död. Han avled efter en bilolycka under förra veckan – och nu sörjs Long av hela galoppindustrin i USA. – Han var extremt omtyckt, verkligen en genomsnäll man, säger Mary Anne Barron på Hazel Park Raceway.
Skådespelaren Inga Ålenius död
Skådespelaren Inga Ålenius har avlidit efter en tids sjukdom, skriver DN.Mest känd är hon för sin roll i Ingmar Bergmans Fanny och Alexander, men under karriären hann hon med ett 40-tal filmroller.
Läs mer om Alexander.
Skådespelaren Inga Ålenius är död
Skådespelaren Inga Ålenius har avlidit efter en tids sjukdom, skriver DN.Mest känd är hon för sin roll i Ingmar Bergmans Fanny och Alexander, men under karriären hann hon med ett 40-tal filmroller.
Läs mer om Alexander.
Skådespelaren Inga Ålenius är död
Skådespelaren Inga Ålenius har avlidit efter en tids sjukdom. Hon arbetade bland annat med Ingmar Bergman och Nils Poppe och hade roller i flera av 1900-talets stora tv-serier.
Läs mer om Ingmar Bergman.
Tioårig pojke död i krasch: Uppsliten
Formel 1-stjärnan Fernando Alonsos egen bana har blivit skådeplats för en tragedi.En tioårig pojke har avlidit efter en kollision under en gokart-tävling, rapporterar spanska Marca.Det här är en av de sorgligaste dagarna i mitt liv, skriver Alonso på Twitter.
Läs mer om Alonso, Marca.Det och Twitter.
Frantisek Rajtoral hittad död i sitt hem
Den turkiska klubben Gaziantepspor har sorg. Den tjeckiska landslagsspelaren Frantisek Rajtoral har hittats död i sitt hem enligt Fanatik. Han blev 31 år gammal.
Celine Dions kris efter makens död
Celine Dions make Rne Angelil gick bort i strupcancer förra året.Nu berättar sångerskan hur hon hanterar sorgen.
Läs mer om Rne Angelil.
Gänget och jag-stjärnan Erin Moran död
Skådespelaren Erin Moran är död. Hon hittades avliden i sitt hem i Indiana natten mot söndag, skriver nöjessajten TMZ.
Läs mer om Erin Moran, Indiana och TMZ.
Gänget och jag-stjärnan Erin Moran död – blev 56 år
Gänget och jag-stjärnan Erin Moran är död.Hon blev mest känd för att ha spelat Joanie i den populära komediserien.Hon blev 56 år, skriver TMZ.
Läs mer om Erin Moran, Joanie och TMZ.
Tine bestals efter makens död – då kom vändningen
Tjuvarna som slog till mot Tine Bjørneboes bostad fick med sig alla hennes minnen av maken Jacob som dog förra året.I ett känslosamt inlägg på Facebook vädjade hon direkt till tjuvarna – någon dag senare fick hon en otrolig överraskning.– Det är helt fantastiskt, den här historien fick ett lyckligt slut, säger hon.
Läs mer om Facebook och Jacob.
Cykelstjärnan Michele Scarponi död i olycka
Cykelstjärnan Michele Scarponi har omkommit i en cykelolycka, uppger hans stall Astana i ett pressmeddelande.
Läs mer om Astana.
Michele Scarponi död – blev 37 år gammal
I veckan tog han sin första etappseger i Tour of the Alps. I dag omkom den italienske tävlingscyklisten Michele Scarponi i en tragisk olycka där han blev påkörd av en lastbil. Scarponi blev 37 år.
Läs mer om Michele Scarponi och Tour.