Död

Sorgen efter Modo- målvaktens dödsfall

Målvakten Markus Olsson sörjdes av hela Hockey-Sverige när han hittades död.Nu har flickvännen Moa Wernblom berättat om sorgen.– Det är något som så klart alltid kommer att finnas med mig, säger Wernblom till sajten Hockeysverige.

Jasmines moster bortkörd när hon ville ställa frågor

13-åriga Jasmine Bergström tog sitt liv inne på ett statligt ungdomshem på Ekerö. När hennes moster under onsdagen besökte verksamheten för att ställa frågor om sin systerdotters död hotade personalen att tillkalla polis för att avhysa henne från området. Senare under dagen ska barn-, äldre- och jämställdhetsminister Åsa Regnr (S) besöka Rebecka-hemmet.
Tonsättaren Ingvar Lidholm död
Tonsättaren Ingvar Lidholm har somnat in, 96 år gammal, uppger Gehrmans musikförlag i ett pressmeddelande.Lidholm anses vara en av Sveriges största tonsättare under 1900-talet.
Tonsättaren Ingvar Lidholm död
Den svenska tonsättaren Ingvar Lidholm har avlidit.
Läs mer om Ingvar Lidholm.
Svenska död i flygkrasch i Brasilien
Läs mer om Brasilien.
Svenska död i Amazonas
RIO DE JANEIRO. En 29-årig svenska har omkommit i en flygolycka i Amazonas. Flygolyckan skedde i går eftermiddag i Brasilien när ett amfibieplan som tillhörde miljöorganisationen Greenpeace skulle landa på en ö i den väldiga Amazonasfloden.
Margot Ekelund är död – var vän till kungafamiljen
Kungafamiljens vän Margot Ekelund är död.Hon var särbo med Oscar Oscis Bernadotte af Wisborg, syssling med kungens far, och blev 95 år.–Margot var en utomordentligt fin människa, säger Oscar Bernadotte.
Död man hittad i Lagan
En död man har hittats i Lagan söder om Värnamo. Den döde är inte identifierad, men polisen misstänker att det är en person som försvann för några veckor sedan.
Läs mer om Lagan och Värnamo.
Död person hittad i Lagan
En död person har hittats i Lagan i Värnamo, uppger Värnamo Nyheter.
Läs mer om Lagan, Värnamo och Värnamo Nyheter.
JUST NU: En död person har hittats i Värnamo
En person har hittats död i Lagan i Värnamo, skriver Värnamo Nyheter.
En gripen för misstänkt mord
En kvinna har hittats död i en lägenhet i Brandbergen, söder om Stockholm. – Vi har inlett en förundersökning om mord, säger Fredrik Andersson vid polisen till TT.
Misstänkt mord – kvinna hittad död i lägenhet
En kvinna har hittats död i en lägenhet i södra Stockholm.Polisen har inlett en förundersökning om mord, uppger Aftonbladet.
Trailer Park Boys-stjärnan död efter plötslig sjukdom
Trailer Park Boys-stjärnan John Dunsworth är död.Han blev 71 år, skriver Variety.
Läs mer om Variety.
En död efter knivattack i London
En man har dött och ytterligare två har skadats efter en knivattack i London, skriver Sky News.Attacken ska ha skett i området Parsons Green.
Läs mer om London och Sky News.Attacken.
Isolerad familj hittad död i lägenhet efter flera månader
Ingen hade sett kvinnan och hennes två vuxna döttrar sedan i somras. Nu har alla tre hittats döda i en lägenhet i Oslo – men polisen vet inte vad som orsakade de mystiska dödsfallen, rapporterar VG. – De har vad vi vet hållit sig isolerade från andra, säger Kjetil Moen vid Oslopolisen.
Läs mer om Kjetil Moen, Oslo och Oslopolisen.
Game of Thrones- skådis död – blev 94 år
Roy Dotrice är död.Skådespelaren är mest känd för sin roll som Leopold Mozart i den Oscarsprisade filmen Amadeus men är också känd från den hyllade tv-serien Game of thrones.Han blev 94 år gammal.
Ekonomiprofessor: Kina kan döda bitcoin-hajpen
Experten Panos Mourdoukoutas varnar nu för att beslut som fattas i Kina kan påverka värdet på cyber-valutan bitcoin. Kina har har tagit död på bitcoin-hajpen förut och de kan komma att göra det igen i veckan, skriver han i Forbes inför det kinesiska kommunistpartiets 19:e kongress.
Läs mer om Kina.
Kvinna hittad död i soprum – man anhållen
En man har anhållits på sannolika skäl misstänkt för mord på den äldre kvinna som hittats död i ett soprum i Norsjö, åtta mil väster om Skellefteå. Utredningen pågår för fullt och polisen är därför försiktig med att lämna uppgifter om händelseförloppet.
Läs mer om Norsjö och Skellefteå.
Komikern är död – blev 51 år
Sean Hughes är död, skriver BBC.Den irländska komikern blev 51 år, skriver den brittiska sajten.Dödsfallet bekräftas av hans management.