Dags

Nu rullas nya Volvo XC40 ut

Strax efter klockan 11 i dag är det dags. Då premiärvisas Volvo Cars nya modell, XC 40.
Läs mer om Volvo XC40.

Extra skönt att slå svenskarna

På lördag är det dags för Unionstravet på Färjestad.Och innan V75-spelet drar i gång gör den norska monteliten upp med den svenska i montkampen.En av de som kommer till start är den norska profilen Malin Berås, som tävlar med Frode Hamres stjärna Special Envoy.– Det är extra skönt att slå svenskarna, säger hon.
Nya Volvo visas upp – men är redan avslöjad
I morgon torsdag är det dags för den stora presentationen av Volvos nya lillsuv - XC40. Men bilderna har redan läckt ut av misstag när Ungerns importör råkade visa hela härligheten.
En felfri Pydin har toppchans
Dags för Xpressomgång på V86 där Bergsåker och Solvalla kör vartannat lopp.Jonas Noreen och Fredrik Edholm har synat hela omgången – läs nedan!

Live 17.45: Följ Kroatien–Sverige i VM-kvalpremiären

Det är dags för Sverige att ta en nystart efter ett misslyckat EM-slutspel. Peter Gerhardsson har kommit in på förbundskaptenposten och hans landslag möter Kroatien i den första VM-kvalmatchen för hösten. Avspark 18.00 – följ direktrapporteringen här.
Pengar i all ära! Här är de verkliga nycklarna till lycka
Vill du bli lycklig?Då är det dags att tagga ner jakten på fina titlar och feta lönekuvert.Enligt en ny stor brittisk undersökning är andra saker viktigare för vårt välmående.
Dags att fler börjar få koll på vad slidan vill
Freud hade fel. Okunskapen är fortfarande stor om slidan. I en ny faktaspäckad bok går sexualupplysaren Sandra Dahln till botten med det kvinnliga könsorganet. Ju mer man vet, desto mer lustfyllt kan man få det, hävdar hon.
Läs mer om Sandra Dahln.
Äntligen dags för det smarta kylskåpet? Nu ska Electrolux koppla upp allt
Electrolux har produkter i över 400 miljoner hem runt om i världen. När den nya generationen uppkopplade produkter rullas ut framöver är de inte längre statiska utan kan hela tiden uppgraderas med nya funktioner och tjänster.
Läs mer om Electrolux.
Äntligen dags för det smarta kylskåpet? Nu ska Electrolux koppla upp allt
Electrolux har produkter i över 400 miljoner hem runt om i världen. När den nya generationen uppkopplade produkter rullas ut framöver är de inte längre statiska utan kan hela tiden uppgraderas med nya funktioner och tjänster.
Läs mer om Electrolux.
Liverpools nya skräck efter Coutinho-sagan
Precis när sommarens stora transfersaga har tagit slut och Liverpoolfansen kunnat torka svetten ur pannan är det dags igen. Coutinho sägs vara tillbaka i speldugligt skick men i stället ryktas Sadio Man vara på väg till Europas storklubbar.
Lome Brage kommer representera Norge
På lördag är det dags igen för Unionstravet i Karlstad.För tolfte året möts svenska och norska hästar på Färjestadstravet i en landskamp.Lome Brage är startsnabb som få och ett allvarligt bud i kallblodsloppet - men till vilket land ska tioåringen räknas egentligen?
I dag är det stora bokgömmardagen
Det är den 18 september och dags att smyga ut och placera böcker i samhället. Det är alltså den officiella Göm en bok-dagen, som går ut på att sprida bokläsningens välsignelser.
Läs mer om Göm.
10 tecken på att det är dags för skilsmässa
Du varken måste eller ska hålla ihop ett äktenskap till varje pris, du får faktiskt skilja dig. Men hur vet man om det är rätt beslut att gå skilda vägar? Med hjälp av psykologen Maria Farm och sajten Womansday.com listar vi 10 signaler som indikerar om det är rätt beslut att bryta upp. LÄS OCKSÅ: 9 skäl att skiljas - eller börja kämpa
Läs mer om Maria Farm och Womansday.com.
Alexander Skarsgård favorit inför nattens Emmy Awards
Natten till måndag är det dags för Emmy Awards, tv-världens motsvarighet till Oscarsgalan.För Sverige är årets gala en stor angelägenhet – i natt kan nämligen Alexander Skarsgård vinna en Emmy-statyett för sin prestation i Big little lies.Skådespelaren har tidigare berättat om den tuffa inspelningen med Nicole Kidman.– Det var väldigt viktigt att knyta an igen efter att ha filmat de scenerna, har han sagt till Vanity Fair.
Dags att tala klarspråk om de låga pensionerna
I dag uppger mer än hälften av svenskarna att de är oroliga för att de ska få en sämre pension än sina föräldrar. Det är dags att tala klartext om pensionerna: systemet är stabilt men ger låga pensioner, skriver Jens Magnusson, privatekonom på SEB.
Läs mer om SEB.
Wingårdhs hem – huset han är mest stolt över
Gert Wingårdh är kanske landets framgångsrikaste arkitekt, men det är inget av de storstilade projekten som han är mest stolt över.Nu kommer boken om hans och hustrun Karins livsverk, deras eget hus.– 2007 blev Karin biten i läppen av en mus när hon låg och sov. Då var det dags att göra en ordentlig upprustning. Det har kostat mycket pengar men vi tycker att vi har fått ett drömhus, berättar berättar Wingårdh.
Läs mer om Karin och Wingårdh.
14.00: Följ Singapores grand prix direkt här
Dags för Marcus Ericsson och de andra formel 1-stjärnorna att ta sig an Singapores GP! Följ loppet direkt och tyck till i SportExpressens liverapport.
Är det inte dags att sparka Klopp?
Jag vet att jag svär i kyrkan nu. Men är det inte dags för Liverpool att sparka Jürgen Klopp?
Läs mer om Jürgen Klopp, Klopp och Liverpool.
Dags för Svenska kyrkan och staten att gå skilda vägar
Vid millennieskiftet gick Svenska kyrkan och staten skilda vägar. Men någon verklig skilsmässa ägde inte rum. Kyrkan regleras fortfarande i lag och partipolitiseringen har ökat. Dagens val handlar om vad Svenska kyrkan ska vara: en plattform för partipolitiska konflikter eller en kristen kyrka, skriver Annika Borg och Johanna Andersson.
Maria Crofts: Nästa krav blir att höja bostadstillägget för landets pensionärer ännu mer
Pensionärerna har sin starkt efterfrågade skattesänkning inom räckhåll. Så nu är det dags för nästa strid. Räkna med att bostadstillägget hamnar i fokus framöver.
15.00: Följ V75 – ta hjälp av experterna
Dags för V75 på Bollnäs. SportExpressens experter bjuder på tips inför – och under – V75. Under live-fönstret finns veckans genomgångar av V75.
Läs mer om V75.
Ajvide är King – på gott och ont
John Ajvide Lindqvist är den svenska litteraturens enda skräckförfattare av rang.Jens Liljestrand ser honom ro sin trilogi i land och undrar om det inte är dags att lämna monstren i garderoben.
Läs mer om King.
Bekräftar på Instagram: Tesla visar upp sin lastbil nästa månad
Den 26 oktober är det äntligen dags för Teslas kommande långtradare att visa upp sig.
Läs mer om Instagram.
Hon vägrar plocka sina bryn – hyllas på nätet
När det kommer till ögonbrynstrender har vi sett många stilar: Tunna, tjocka, buskiga, vågiga och flätade. Kan det vara dags för hopväxta ögonbryn?Kanske, om man frågar modellen Sophia, som vägrar plocka sitt unibrow.
Läs mer om Sophia.
Greta Thurfjell: Det är ni som är rädda för spoilers som ska skämmas i höst
I spoilerpolitikens värld råder fullkomlig konsensus: en stor kulturupplevelse är lika med en överraskning. Det är dags för spoilerrevolutionärerna att vakna.