Dags

Ta hand om ditt hår – 5 ekologiska balsam i test

Våren är här – dags att slänga av sig mössan och börja ta hand om sitt hår på allvar.Hälsoliv har provat fem miljövänliga och ekologiska balsam som kan få ordning på ditt hår igen.

Nu invigs Wall of fame i Hällefors

HÄLLEFORS: Lokala profiler och profiler från länet lyfts fram En hel vägg med idrottsprofiler från förr och nu - på onsdagen, den 25 april, är det dags för invigning av Wall of fame i Formens hus i Hällefors.
Läs mer om Wall.
Dags för politiken att styra internetjättarna
Jag har bjudit in Mark Zuckerberg till Europaparlamentet för att stå till svars för 500 miljoner europeiska medborgare efter händelserna med Cambridge Analytica. Det är tydligt att de stora internetplattformarna behöver omfattas av en tuffare reglering, skriver Europaparlamentets talman Antonio Tajani.
Omar kan knappt gå: För det mesta äter vi bara bröd
På eftermiddagarna åker familjerna i Aden ner till stränderna. Kvinnor går ut med sina barn i vattenbrynet så att jeansen under deras abayor blir blöta. Männen sätter sig och tuggar khat och skvallrar på de varma stenarna. Pojkar simmar. Solen får allt att skifta färg i takt med att den sänker sig över himlen. Blått blir gult blir rosa tills allt blir svart och dagen får vila tills det blir dags för en ny.
Läs mer om Aden.

Kändisfamiljen bommar igen

Systertrion Kim, Kourtney och Khlo Kardashian lägger ner klädkedjan Dash. I våra hjärtan vet vi att det är dags att gå vidare, skriver den äldsta systern Kim Kardashian på sin hemsida.
Dags att lämna EU
Nu är det på tiden att lämna EU. Redan i dag betalar Sverige cirka 35 miljarder per år till EU. Nu när England går ur EU så kommer denna kostnad att fördelas på övriga länder.
Läs mer om England och Sverige.
Börsveckan: Dags att sälja flygbolaget
STOCKHOLM (Direkt) Börsveckans aktierekommendationer i den senaste utgåvan, årets sjuttonde, kan sammanfattas enligt följande:
Guide: Har du koll på avdragen?
Det är dags att deklarera – snart går tiden ut. Har du rätt att göra avdrag? Här är några tips.
Dags att deklarera – har du koll på avdragen?
Det är dags att deklarera – snart går tiden ut. Har du rätt att göra avdrag? Här är några tips.
Dags komma över rädslan för E-nummer
Tillsatser är inte synonymt med onaturligt eller ohälsosamt. Tvärt om gör vissa tillsatser vår mat säkrare och mer hälsosam. Dessutom förekommer många E-nummer helt naturligt i exempelvis bananer, ägg och blåbär.
Läs mer om E-nummer.
DN gratulerar: Svante Lindqvist, avgående riksmarskalk
Avgående riksmarskalk Svante Lindqvist vet vad han vill. Under sitt yrkesliv har han vågat byta inriktning flera gånger. Och snart är det dags igen.
Läs mer om Svante Lindqvist.
Dags för pläderingar i ubåtsrättegången
Rättegången mot mordåtalade Peter Madsen går i dag in i sin slutspurt, när förhandlingarna återupptas efter mer än två veckors uppehåll. Specialåklagare Jakob Buch-Jepsen och försvarsadvokat Betina Hald Engmark är redo för pläderingar.
Snille och smak eller bara och?
De två veckor som stormen har vinit över det svenska "kulturlandskapet" har spekulationerna och uppropen haglat. Sans och balans och eftertanke har lyst med sin frånvaro. Det är dags för en radikal omdaning av Akademien, skriver Peter Hjörne.
Läs mer om Akademien och Peter Hjörne.
I dag spelar Göteborg FF hemma mot Utbynäs
Dags för match - Göteborg FF möter Utbynäs på hemmaplan i division 2 västra Götaland. I den senaste matchen för Utbynäs fick laget med sig en poäng efter 2-2 mot Guldheden, Göteborg FF blev besegrat av Hisingsbacka (0-2).
I kväll spelar Grimeton hemma mot Träslövsläge
Dags för match - Grimeton möter Träslövsläge på hemmaplan i division 5 Halland. Båda lagen förlorade i premiären, Grimetons match mot Väröbacka slutade 0-1 och Träslövsläges möte med Bua blev 1-4.
AIK tar emot IFK Göteborg på söndagen i Allsvenskan
Dags för match - AIK möter IFK Göteborg på hemmaplan i Allsvenskan. AIK har en svit på fyra matcher utan förlust inför mötet med IFK Göteborg. IFK Göteborg vann senast mot Dalkurd med 1-0.
Läs mer om AIK, Allsvenskan och Dalkurd.
Dags för Trollhättan FK att ta sig an Skepplanda
Skepplanda gästar Edsborgs IP Konstgräs för match mot Trollhättan FK i division 2 nordvästra Götaland. Skepplanda vann i premiären mot Vänersborg FK med 2-0, medan Trollhättan FK spelade lika, 3-3, mot Orust.
Kungsbacka IF och Genevad/Veinge möts i division 4 Halland
Dags för match - Kungsbacka IF möter Genevad/Veinge på hemmaplan i division 4 Halland. Båda lagen förlorade i premiären, Kungsbacka IF:s match mot Åsa slutade 1-2 och Genevad/Veinges möte med Fjärås blev 1-5.
Läs mer om Halland, Kungsbacka IF och Åsa.
Dags för Lidköpings FK att ta sig an Mellerud
Mellerud gästar Rådavallen Dinaplanen för match mot Lidköpings FK i division 3 mellersta Götaland. Båda lagen vann i premiären, Mellerud med 4-2 mot Haga och Lidköpings FK med 1-0 mot IFK Falköping.
Dags för Umeå att ta sig an Sirius
Umeå tar emot Sirius hemma på Umeå Energi Arena i Elitettan. Båda lagen vann i premiären, Sirius med 5-0 mot Böljan och Umeå med 2-0 mot AIK.
Tänk om världen styrdes av kvinnor
Är det dags att ockupera Svenska Akademien? Frida Sandström ser en performance som får henne att vilja göra upp med de sluta rummens elit.
Läs mer om Svenska Akademien.
Ångesonen Elias Pettersson tvåmålsskytt - när Växjö vann tredje raka i finalserien
På lördagen var det dags för den tredje SM-finalen i ishockey. Växjö kom till start med vinst i två raka matcher och noll insläppta mål.
Läs mer om SM-finalen och Växjö.
Ordkriget över - nu väntar tungviktsmöte
Tankar på ett svenskt tungviktsmöte i boxning har funnits i flera år och efter ett häftigt ordkrig är det nu dags. Adrian Granat och Otto Wallin möts på lördagen i matchen om den vaktanta EU-titeln.
Läs mer om EU-titeln och Otto Wallin.
Granat valde bort hotell inför mötet med Otto Wallin - av rädsla för att bli störd: "Vill inte ta några risker"
På lördagskvällen är det så äntligen dags för Otto Wallin att på hemmaplan möta Adrian Granat i Nordichallen. Och när Wallin har hemmaplan vill inte Granat ta några risker - och valde därför bort att bo på hotell i Sundsvall inför matchen.
Följ SM-finalerna i innebandy direkt
I dag avgörs SM-finalerna i innebandy.12.15 möts Mora och Iksu i damernas final. Klockan 15.15 är det sedan dags för Falun och Storvreta att göra upp om guldet på herrsidan.SportExpressen är på plats och rapporterar direkt från matcherna.
Läs mer om Falun, Iksu, Mora, SM-finalerna och Storvreta.