Dags

Fredagsfinal i Idol 24/11 – följ allting här

Dags för fredagsfinal i Idol igen. Nu börjar det snart dra ihop sig till final – men vilka ska ta sig hela vägen? Följ allting här – för de senaste nyheterna och snacket bakom kulisserna
Läs mer om Idol.

Erik Helmerson: Förbjud omorganisationer

Eftertänksamma reformer är bättre än huvudstupa revolution. Det är dags för ett förbud av omorganisationer!
Black Friday: Bästa deals på smartklockor och aktivitetsarmband
Dags att komma igång med träningen? Här är bästa erbjudandena på smarta klockor och träningsarmband just nu.

Upptäckten i tv som får TV3-profilen att häpna

Det är dags för Ensam mamma-Beatrice att hälsa på hemma hos dejten Dennis.Hon gör då upptäckten att han fortfarande bor hemma hos föräldrarna.– Det är ganska speciellt att gå hem till någon som fortfarande bor hemma i sitt pojkrum, jag har aldrig varit med om det innan.
Läs mer om Dennis.Hon och Ensam.
Årets bästa bilar 2018: Rösta på dina favoriter
Det är dags att rösta fram årets bästa bilar. Vilka märken och modeller gillar du? Du röstar enkelt på webben. Fina priser står på spel.
Black Friday 2017: Bästa pris på tv-spelskonsoler och tillbehör
Dags att investera i en ny konsol, eller varför inte köpa till lite tillbehör? Här är bästa erbjudandena för tv-spelaren.
3 biometriska tekniker du kommer vilja använda i framtiden
Dags att glömma allt vad fingeravtrycksläsare och röststyrning heter – får vi tro företagen bakom dessa biometriska alternativen lär vi vara i säkra händer framöver.
3 biometriska tekniker du kommer vilja använda i framtiden
Dags att glömma allt vad fingeravtrycksläsare och röststyrning heter – får vi tro företagen bakom dessa biometriska alternativen lär vi vara i säkra händer framöver.
Allt utom medalj är ett superfiasko
Han är fri. Zibanejad. JAAAA. Sverige är världsmästare.Tidig var morgonen den 6 januari 2012 när tiden stannade för några minuter.JVM-laget lyckades till slut och Chris Härenstams transliknande läge var vad vi alla kände.Nu är det dags igen. Sverige har ett superlag på papperet och är skyhöga favoriter.
Komikernas herrklubb finns i verkligheten
I det senaste avsnittet av Grotescos sju underverk driver stora delar av den manliga humoreliten med hur branschen bryter ner och sorterar ut kvinnor.Kajsa Dovstad tycker att det är dags för komikerna att sluta hyckla om sin egen väg till rampljuset.
Det är dags för Don Giovanni att be om ursäkt
En känd svensk sångare och ledamot i Kungliga Musikaliska Akademien anklagas för att ha sextrakasserat sina elever, enligt en granskning i P2.Gunilla Brodrej rekommenderar honom att be om ursäkt och dra sig tillbaka.
Svenska jättearenan säljs: Dags att tänka modernt
Igår blev det klart att Jägersro Travbana rivs och att den i stället kommer att ersättas med en ny superbana.En av de som jublar över det är Lutfi Kolgjini – som var med och klubbade igenom beslutet.– Det är dags att tänka nytt och modernt, säger Kolgjini.
Form och spetsläge talar för skrällchans
Dags för Xpressomgång på V86 där Jägersro och Solvalla kör vartannat lopp.Jonas Noreen och Eskil Hellberg har synat hela omgången – läs nedan!
Axel, 14, dog i olycka – bilföraren frias helt
14-årige Axel Tidblom dog när han blev påkörd av en bil.Nu frias föraren som var inblandad i dödsolyckan helt av Skaraborgs tingsrätt.– Vi tycker domen är fel, men kommer inte att överklaga. Det är dags att släppa det här och gå vidare, säger Axels pappa, Fredrik Tidblom.
Läs mer om Axel Tidblom och Fredrik Tidblom.
Black Friday: Bästa erbjudanden på bärbara datorer – just nu
Dags att uppgradera din bärbara dator? Här är bästa Black Friday-erbjudandena!
Black Friday: Bästa erbjudanden på bärbara datorer – just nu
Dags att uppgradera din bärbara dator? Här är bästa Black Friday-erbjudandena!
En trotjänare lämnar oss – Intel pensionerar bios
Efter mer än 40 år är det dags att tacka av bios. Till 2020 kommer Intel bara att använda sig av nyare versioner av uefi som inte har bios-stöd.
Läs mer om Intel.
Tottenhams tystlåtne dansk tar plats i rampljuset
Det brukar vara Dele Alli och Harry Kane som får rubrikerna. Men ett hattrick som tog Danmark till VM har skapat Christian Eriksen-hajp. När Tottenham möter Dortmund i Champions League är det dags för den tyste dansken att stå i centrum.
Brandtalet från scen under Fotbollsgalan
Eva Röse delade ut priset till årets målvakt.Då passade hon på att hålla ett brandtal.– Det är dags nu. Att vi rensar ut sunkiga värderingar, säger Eva Röse under fotbollsgalan.
Läs mer om Eva Röse och Fotbollsgalan.
Konsumenter lämnas i sticket – finansbranschen måste saneras
Konsumenter på finansmarknaden lämnas utan det skydd som de har rätt till. Det är dags att ändra på det. Inför en oberoende instans som prövar tvister mellan rådgivare och konsumenter.
Hopprep - superträning för hela kroppen
Tror du att hopprep bara är för barn? Då är det dags att tänka om, för att hoppa hopprep är nämligen en av de mest effektiva träningsformer du kan ägna dig åt!
Bäst och sämst klädda på American Music Awards
Under natten till måndagen var det dags för årets stora musikfest, American Music Awards.Så här glänste stjärnorna på röda mattan.
Advokatbyrå-vd: Unkna strukturer som lever kvar
Visst har advokatbranschen varit alldeles för passiv och blundat för problemen, tycker Tone Myhre-Jensen, vd på Cederquist. Men problemen finns i hela samhället, och nu är det dags att ändra gamla strukturer. Juristernas upprop innebär en vändpunkt, tycker hon.
Läs mer om Cederquist och Tone Myhre-Jensen.
Romas vilda glädje: Segrare i hatderbyt
Det skilde bara en poäng mellan Roma och Lazio när det var dags för derby i Rom.Då visade Roma vilka som är storebror när de knep alla tre poäng och passerade Lazio i tabellen.
Läs mer om Lazio, Rom.Då och Roma.