Daily mail

Priscilla Presleys brytning – 40 år efter Elvis död

Priscilla Presley vände sig till scientologerna för 40 år sedan – då Elvis Presley dog.Nu är den 72-åriga stjärnan den senaste i raden av kändisar som lämnar kyrkan, skriver Daily Mail.– Jag har fått nog. Jag är färdig med det, säger hon enligt tidningen.
Läs mer om Daily Mail.

Går till attack med sitt barn i famnen

Europa League-matchen mellan Everton och Olympique Lyon blev kaotisk.Ett bråk briserade mellan spelarna - och till slut gav sig hemmasupportrar in i bråket.En av supportrarna hade sin son i famnen samtidigt som han gav sig på Lyon-målvakten Anthony Lopes och delade ut ett slag mot honom.En skammens kväll för Goodison Park, skriver den brittiska tidningen Daily Mail.
Tittarnas stora ilska – efter händelsen i bakningsprogrammet
Den brittiska föregångaren till Hela Sverige bakar möter en tittarstorm.Fansen är rasande över att deltagaren Stacey Hart går vidare i programmet – efter att bland annat ha slitit loss en ugnsdörr, skriver Daily Mail.Stacy har: gjort sönder en ugn, glömt hur man räknar, lämnat papper i en kaka. Och det här är semifinalen? skriver en person på Twitter.
Premier League-klubben agerar – sparkar tränaren
Leicester har inlett Premier League-säsongen svagt.Nu får tränaren Craig Shakespeare sparken enligt Daily Mail.

Cher klar för nya Mamma Mia

Cher medverkar i den nya Mamma Mia-filmen.Nu befinner sig artisten i London och övar in koreografi till filmen, uppger Daily Mail.– Cher är vårt hemliga vapen, säger en av producenterna till tidningen.
Prins Harry tvingas att förlova sig med Meghan
Prins Harry och kärleken Meghan Markle går i flyttplaner uppger tidningen Daily Mail. Och enligt den gamla traditionen så får inte brittiska kungligheter flytta ihop med sina respektive innan de gift sig. Det spekuleras nu för fullt när prinsen kommer gå ner på knä.
Läs mer om Daily Mail, Meghan Markle och Meghan.
Michelles lättnad när hon fick lämna Vita huset
När Michelle och Barack Obama lämnade Vita huset efter åtta år var det med lättnad.Familjen drog till en privat semesterö i Karibien det första de gjorde – och Michelle avslöjade känslan, skriver Daily Mail:– Vi är fria.
Skulle ta turist-selfie – föll 15 meter mot sin död
Roger Stotesbury, 58, var på jorden runt-resa tillsammans med sin fru.När tvåbarnspappan besökte ett indiskt tempel halkade han och föll mot sin död – framför sin frus ögon, skriver Daily Mail.
Läs mer om Daily Mail.
Kan byta namnet – för Messis skull
Barcelona gör allt för att få behålla Lionel Messi.Nu hävdar Daily Mail att man är redo att bryta en sextio år gammal tradition om det innebär att argentinaren stannar.
Läs mer om Daily Mail och Lionel Messi.Nu.
Lurades av fejk-shejk – nu får 'Svennis' rätt
Sven-Göran Eriksson lurades rakt i fällan av Mazher Mahmood.Nu – elva år senare – vinner Svennis den rättsliga processen mot fejk-shejken.– Jag blev ledsen och arg, säger Eriksson till Daily Mail.
Frankrikes varning: kommer inte erkänna fritt Katalonien
Sedan folkomröstningen i Katalonien har stämningen i Spanien varit spänd.Under gårdagen brände spanska nationalister den katalanska flaggan i protest.Samtidigt säger nu Frankrike att de inte kommer erkänna ett självständigt Katalonien, skriver Daily Mail.
Polis ihjälskjuten – skytt lös på skola
En polis har skjutits ihjäl vid Texas Tech University i USA, skriver Daily Mail.Poliser genomsöker nu universitet på jakt efter gärningsmannen.
Läs mer om Daily Mail.Poliser och USA.
Djurskötare dödad av två tigerungar
Djurskötaren Anji, 40, dödades i en tigerattack på ett zoo i Indien, skriver Daily Mail.Det var i lördags som två vita tigerungar attackerade skötaren när han städade djurens inhägnad.Nu kräver Anjis familj 62 000 kronor i kompensation från djurparken.
Läs mer om Daily Mail.Det och Indien.
Massmördaren: Jag föddes ond
Stephen Paddock skröt om sin kriminelle far och sa att han föddes ond.Han ska också ha hyrt eskortflickor regelbundet – och tyckte om att ha våldsamt sex efter framgångar vid spelmaskinerna i Las Vegas.Det har en 27-årig prostituerad kvinna som sålde sex till Paddock berättat, skriver Daily Mail. Samtidigt rapporterar Wall Street Journal att övervakningsfilmer visar Paddock åka till en inofficiell skjutbana i öknen dagarna före dådet.
Polisen söker kvinna från Östeuropa – kan ha viktiga uppgifter om Maddie
Blev 4-åriga Madeleine McCann bortförd till Nya Zeeland? Eller togs hon av ett östeuropeiskt nätverk för att säljas?Är det säkert att föräldrarna inte orsakade dotterns död genom att ge henne sömnmedel?Tio år efter Maddies försvinnande är frågorna fortfarande många – nu söker polisen efter en kvinna från Östeuropa som man tror sitter inne på viktiga uppgifter, skriver Daily Mail.
Benny Andersson kritiserar Mamma mia 2
Benny Andersson vekar inte helt nöjd med kommande uppföljaren till biosuccn Mamma mia. I en intervju i Daily Mail säger den forne Abba-stjärnan att filmbolaget bara kopierar den första filmen, och att han själv hellre hade sett något helt annat.
Läs mer om Abba-stjärnan, Daily Mail och Mamma.
Ulrika Jonssons rädsla för svåra sjukdomen
Tv-profilen Ulrika Jonsson, 50, avslöjar nu sin hemliga rädsla.Hon fruktade att hon hade fått alzheimer när hon fick de första symtomen på att hon hamnat i klimakteriet.– Den mest obeskrivbara ångest som jag inte hade känt förut, som riktig panik. Det kändes som att mitt huvud skulle explodera, säger hon i en intervju med brittiska tv-kanalen ITV, skriver Daily Mail.
Läs mer om Daily Mail och ITV.
Ivana Trump till exmakens älskarinna: Försvinn
– Jag heter Marla och jag älskar din man. Gör du?De orden får Ivana Trump att helt tappa fattningen och hon inser att äktenskapet med Donald Trump snart är över. Ivana Trump skriver om episoden i sin nya bok – där det även framgår att Ivana uppmuntrar exmaken att använda Twitter och att hon gärna ser dottern Ivanka som president i framtiden, skriver Daily Mail.
Bennys hårda anklagelser mot nya Mamma Mia-filmen
Just nu pågår inspelningen av uppföljaren till succfilmen Mamma Mia!.Nu riktar Benny Andersson hård kritik mot filmens producenter – som han anser plagierar den första filmen.– De spelar med säkra kort, säger han till Daily Mail.
Flera skadade i London
En bil har kört på människor i närheten av naturhistoriska riksmuseet i London, skriver Daily Mail.Flera människor ska vara skadade och polis och helikopter ska vara på plats.
Läs mer om Daily Mail.Flera och London.
Rio Ferdinand dejtar igen efter fruns död
Rio Ferdinands hustru Rebecca dog i cancer och lämnade fotbollslegendaren ensam med parets tre barn.Nu har Ferdinand hittat kärleken igen.– Mina barn förtjänar att vara lyckliga, säger Ferdinand enligt Daily Mail.
Läs mer om Daily Mail, Ferdinand och Rebecca.
Halv åtta hos mig-profil döms för sex med 15-åring
Hon tävlade i brittiska versionen av programmet Halv åtta hos mig.Men nu döms 37-åriga Lucy Haughey för att ha haft sex med en 15 årig pojke hon träffat på Facebook.Jag är en dålig person ska hon ha skrivit till sin vän efter händelsen, skriver Daily Mail.
Det mesta gick fel när May talade till partikollegorna
Mycket verkar gå emot Storbritanniens premiärminister Theresa May just nu.Vid hennes senaste tal till partikollegorna – som syftade till att ingjuta framtidstro och visa henne som en stark ledare – gick det mesta fel, skriver Daily Mail. Premiärministern var hes, elektroniken strulade – och en ökänd komiker lyckades ta sig fram till podiet och ge henne en skatteblankett som används när man byter jobb.
Läs mer om Daily Mail, May och Theresa May.
Tunnelbanestation avstängd – bombgrupp tillkallad
Tunnelbanestationen Angel Station i London evakueras.Polisens bombgrupp är ditkallad för att kontrollspränga ett mystiskt paket som hittats i närheten, skriver Daily Mail.
Läs mer om Daily Mail och London.
Svensken hånas: En av de sämsta
Daily Mail har listat de hundra sämsta anfallarna i Premier Leagues historia.Ett svenskt namn har fått den tveksamma äran att medverka på den osmickrande listan.