Daily mail

Hon pekas ut som Cruises nya kärlek

Tom Cruise hittat kärleken igen, i skådespelarkollegan Vanessa Kirby. Nu vill stjärnan att Kirby ska bli hans fjärde fru, skriver Daily Mail. – Han vill göra henne till nästa fru Tom Cruise, säger en uppgiftslämnare.

Polisrazzia i jakten på medhjälpare till dådet

Brittisk polis slog till mot en adress i Birmingham i jakt på eventuella medhjälpare till attentatsmannen vid parlamentet i London. Tillslaget ska bland annat ha varit inriktat mot en adress där gärningsmannen uppges ha hyrt bilen han använde, skriver Daily Mail.
Läs mer om Birmingham, Daily Mail och London.
Romeo Beckham har nytt jobb – på ett kaf
David Beckham vägrar låta sina barn växa upp med en silversked i munnen - bildligt talat. Nu har hans 14-åriga son Romeo Beckham anställts på samma kaf som Brooklyn tidigare jobbat på. Enligt Daily Mail tjänar Romeo cirka 30 kronor per timme.
Läs mer om Brooklyn, Romeo och Romeo Beckham.
Alex Fergusons råd till Manchester United
Manchester United fick en drömlottning och är numera favorit till att vinna Europa League. Förra tränaren sir Alex Ferguson ser flera anledningar till att satsa på den ofta förlöjligade cupen. – Det är fortfarande en europeisk titel och om man vinner så når man Champions League, säger han till Daily Mail.

Ronnie Moran är död – han blev 83 år gammal

Liverpool FC är i sorg. Den tidigare lagkaptenen Ronnie Moran har gått bort 83 år gammal, skriver Daily Mail. En legendarisk figur, skriver Jamie Carragher på Twitter.
Uniteds bakslag – kan bli borta en månad
Manchester United riskerar att drabbas av ett tungt bakslag. Mittbacken Phil Jones skadades under en landslagsträning efter en kollision med klubbkamraten Chris Smalling - och enligt Daily Mail kan det handla om en bruten tå. Mittbacken kan vara borta i en månad - mitt i en brinnande kamp om Champions League-platser.
Läs mer om Daily Mail.
Rita Ora nära att hamna i skottlossning
Rita Ora har en skyddsängel på sin axel. Artisten fotades i ett område i London under onsdagseftermiddagen, där det bara minuter senare skedde en skottlossning. – På onsdagen den 15 mars kallades polisen när det rapporterades om avlossade skott. Lokala kommissarier hittade inga skadade personer, säger polisens presstalesperson, till Daily Mail.
Läs mer om Daily Mail och London.
Nasris attack mot Vardy: Fuskare
Samir Nasri blev utvisad för att ha skallat Jamie Vardy när Leicester slog ut Sevilla ur Champions League. Nu går fransmannen till attack mot Vardy. – Vardy är en fuskare och inte en man, säger Nasri till Daily Mail.
Tävlingshäst död – föll otäckt inför storpublik
En olycka inträffade på Cheltenham Festival under onsdagens första lopp. Consul De Thaix, föll vid det femte hindret och skadade sig så illa att veterinär tvingades avliva hästen, det rapporterar Daily Mail. – Det är en skräckolycka, ubrast kommentatorn i den engelska kapplöpinings-tv-kanalen ITV.
Miljonären kör ihjäl vännen med sin båt
Här kör miljonären Aaron Brown ihjäl vännen Ryan McKinlay med sin lyxiga motorbåt. Dödsolyckan filmades av McKinlays hustru Fran. – En kollision i hög hastighet blev en riktig risk. Risken visade sig tragiskt nog en kort stund senare, säger åklagaren Nick Tucker enligt Daily Mail.
Nytt hopp för polisen att hitta Madeleine McCanns kidnappare
Madeleine Maddie McCann, 3, rövades bort i Portugal för snart tio år sedan. Nu har polisen fått över 900 000 kronor som bistånd i jakten på hennes kidnappare, rapporterar Daily Mail. Tills vi får svar, tills det finns nyheter, finns det alltid hopp, skriver hennes föräldrar, Kate och Gerry McCann.
Klopp redo att värva: Vi vet vad vi behöver
Liverpool jagar en plats i nästa års Champions League. Men redan nu planerar managern Jürgen Klopp inför sommarens transferfönster. Och Klopp öppnar för värvningar. – Vi vet vad vi behöver göra, säger Klopp enligt Daily Mail.
Läs mer om Daily Mail, Jürgen Klopp och Klopp.
Finns många sätt att flå en katt på
Alexis Sanchez bör se upp i dagens möte mellan Arsenal och Lincoln City. I alla fall om skrällagets försvarare, Bradley Wood, infriar sina löften. – Det finns många sätt att flå en katt på, säger Bradley Wood till Daily Mail.
Fler i jobb under Trumps första månad
På den dryga månad som Trump har varit president i USA har det skett en anställningsökning bland amerikanska företag. Nästan 300 000 nya jobb har skapts bara i februari, skriver Daily Mail. Det är mycket mer än förväntat twittrade president Trump under gårdagen.
Läs mer om Daily Mail, Trump och USA.
Harry Potter-stjärnan bröt nacken i olycka
Skådespelaren Jim Tavare har brutit sin nacke, efter en svår bilolycka, skriver Daily Mail. Tavare, som spelar i Harry Potter och fången från Azkaban, kämpar nu för sitt liv. Han ska snart in på sin första operation. Det här är på riktigt, inte en filmroll skriver hans fru på Facebook.
Julia, 20, hyllas för bilderna: Många vill stoppa mig
Julia Vins har tränat styrkelyft sedan hon var 15 år. Nu har hon blivit en förebild för hundratusentals med sin normbrytande kropp. – Många människor i min närhet har sagt till mig att sluta och försöka skaffa ett riktigt jobb, säger Vins till Daily Mail.
Läs mer om Daily Mail.
Uppgifter: Arsenal vägrar sälja till rivaler
Alexis Sanchez har fortfarande inte kritat på ett nytt avtal med Arsenal och verkar av allt att döma lämna klubben redan i sommar. Enligt London Evening Standard och Daily Mail kommer Arsenal vid en försäljning inte att släppa Sanchez till några av Premier League-klubbarna.
Kärleksbeskedet om nya Love Actually
Kärleksfilms-klassikern Love Actually får en uppföljare. Nu avslöjas det att Hugh Grants och Martine McCutcheons karaktärer har gift sig efter filmen. – Det är några fina överraskningar, säger skaparen Richard Curtis, skriver Daily Mail.
Läs mer om Daily Mail och Love Actually.
Stjärnan dyker upp helt förändrad
David Letterman är skäggigare än någonsin - och är ordentligt trött på Donald Trump. I en intervju med New York Magazine bryter han tystnaden och kritiserar den nuvarande presidenten, skriver Daily Mail. – Jag har alltid sett honom som en parodi på en rik kille, säger David Letterman.
Han kan bli Trumps nya fredssändebud
Tony Blair kan bli USA:s nya fredssändebud i Mellansöstern – om Donald Trump får som han vill. Enligt Daily Mail är presidentens förhoppning att den tidigare brittiske premiärministern ska ro i land den ultimata uppgörelsen – fred i Mellanöstern.
Nya kärleksbilderna på Harry och Meghan
Här är nya kärleksbilderna som spär på bröllopsryktena kring prins Harry och Meghan Markle. På en väns bröllop sågs de hålla händer och mysa ihop. – Det är första gången som hon och Harry har umgåtts öppet som ett par och det är ett stort steg, säger en källa till Daily Mail.
Tom Jones svar på romansuppgifterna
Här är Tom Jones svar på romansryktena kring honom och Priscilla Presley. Uppgifterna kom efter att paret har synts tillsammans på dejter. – Vi är bara goda vänner, säger artisten enligt Daily Mail.
Läs mer om Daily Mail och Priscilla Presley.
Uppgifter: Zlatan riskerar avstängning
Zlatan Ibrahimovic fick en stämpling i huvudet av Bournemouths Tyrone Mings. Svensken svarade då med en armbåge i duellen efter. Nu skriver Daily Mail att båda spelarna riskerar att stängas av i tre matcher.
Läs mer om Daily Mail.
Mourinho: Jag är inte det monster folk tror
Den hetlevrade portugisen har genom sin karriär gjort sig känd som en hetlevrad trubbelmakare. En felaktig bild, menar huvudpersonen själv - Jos Mourinho. – Jag är inte det monstret som folk tror att jag är, säger Mourinho till Daily Mail.
Läs mer om Daily Mail och Mourinho.
7 knep för en lång och lyckad relation
Alla relationer är unika. Därmed inte sagt att det saknas gemensamma nämnare.Inspirerade av Redbook och Daily Mail listar vi sju vetenskapligt uppbackade hemligheter bakom ett långt och lyckligt förhållande.
Läs mer om Daily Mail och Redbook.