Dalkurd

Dramatiskt i toppen – Dalkurd föll

Läs mer om Dalkurd.
Stadler frälste Dalkurd
Läs mer om Dalkurd.
Superettanmatch polisanmäld.
Svenska Fotbollförbundet meddelar under torsdagen att utredningen kring matchfixing i matchen mellan Norrby och Dalkurd övelämnas till polisen. Vi avvaktar deras utredning innan vi eventuellt vidtar ytterligare åtgärder, skriver SvFF:s chefsjurist Anders Hübinette på förbundets hemsida.
Läs mer om Dalkurd och Norrby.
Dalkurd övertog serieledningen
Dalkurd klev förbi Brommapojkarna på målskillnad och är i serieledning i superettan i fotboll – men efter 2–2 borta mot Helsingborg var det ändå dystert i Borlängelaget.
Edman: Bättre inte HIF går upp direkt
Erik Edman har satt tränarkarriären på paus för rollen som expertkommentator i tv.Inför toppmötet med Dalkurd berättar den förre landslags- och HIF-backen varför han tror att det är bra för Helsingborgs IF att inte gå upp i allsvenskan redan i höst.– Jag tror inte det är fel att få tiden att bygga upp sig lite i superettan under två år kanske och vara mer redo när man väl tar klivet upp, säger Erik Edman.
Läs mer om Dalkurd, Erik Edman och HIF.
Beskedet: Spelstopp på Norrbys matcher
Norrbys 0–3-förlust mot Dalkurd utreds för matchfixning.Nu stoppar Svenska spel tills vidare allt spel på Norrbys matcher – under resten av säsongen, skriver Borås Tidning.
Läs mer om Dalkurd och Svenska.
3-0-segern utreds för matchfixning
Dalkurd besegrade Norrby på bortaplan med 3-0.Men en timme före avspark stoppades spel på matchen och nu utreds den för matchfixning.– Vi stoppade spelet för att vi tyckte oddsets rörelse avvek i både Europa och Asien, säger Per Carlander, chef för spelsäkerhet på Svenska Spel.
Dalkurd trivs bra på sin hemmaplan
Oddset-duellen är kampen mellan SportExpressens Eskil Hellberg och Johan Videll.Varje dag väljer de två spelexperterna ut sitt bästa spel i en ärofylld tävling om av vara den främsta tipparen.De redovisar dessutom alla sina spel, så välj en favorit – eller rygga båda två!
Läs mer om Johan Videll.Varje.
Nya segrar för superettans toppduo
Brommapojkarna och Dalkurd befäster sina toppositioner i superettan i fotboll. Serieledaren BP vann hemma med 3–0 mot Trelleborg medan tvåan Dalkurd besegrade Åtvidaberg borta med 4–1.
Läs mer om Dalkurd, Trelleborg och Åtvidaberg.
Dalkurd är bättre laget i detta möte
Dagens bästa: Åtvidaberg – Dalkurd (Superettan, fotboll, herrar)Spelstopp: 14:59Spelexpert: JOHAN VIDELL
Det här blir ett offensivt möte
Dagens bästa: Dalkurd – DegerforsSpelstopp: 17:59Liga: Superettan, fotboll, herrar
Dalkurd håller undan för HIF
Dalkurd tog tredje raka segern när superettanfotbollen drog igång igen efter uppehållet.
Läs mer om HIF.
Dalkurd rivstartade – knappade in på BP
De tre topplagen i superettan i fotboll var samtliga i spel när den 14:e omgången slutfördes på måndagen. Mest imponerade tabelltvåan Dalkurd som inledde med tre mål på en kvart när Norrby besegrades med 4–1. Ahmed Awad och Richard Yarsuvat gjorde två mål var på Domnarsvallen.
HIF-tränaren Per-Ola Ljung: Herrejesus
Helsingborg åkte på en förkrossande förlust i toppmatchen mot Dalkurd.Fem mål i baken och inte ett enda avslut. – En dålig match och en dålig prestation. Det är obefintligt med kvalitet där framme, säger en besviken tränare Per-Ola Ljung till C more.
Läs mer om Dalkurd.Fem och Per-Ola Ljung.
Mellbergs Brommapojkarna leder nu med elva poäng
Nykomlingen Brommapojkarna besegrade GAIS med 3-2 och kommer att gå till sommaruppehållet som serieledare i Superettan. Med en match mer spelad skiljer elva poäng till tabelltvåan Dalkurd. Inget mindre än en succ för laget och för tränaren Olof Mellberg.
Läs mer om Dalkurd, Olof Mellberg och Superettan.
Klart: Dalkurd tilldöms segern
Dalkurd tilldöms segern med 3–0 i bortamatchen mot Syrianska i superettan.
Läs mer om Syrianska.
Dalkurd tilldöms segern – efter skandalscenerna
Knallskott och bråk avbröt matchen mellan Syrianska och Dalkurd i början av juni.Nu står det klart att Dalkurd tilldöms segern med 3-0 efter ett beslut av Disciplinnämnden.