Daniel nannskog

Klart att det är ett nerköp

Zlatan Ibrahimovic har lämnat Manchester United och väntas bli presenterad för Los Angeles Galaxy inom kort.Trots glamouren i Hollywood betraktar SVT-experten Daniel Nannskog beskedet som Zlatans definitiva avsked till fotbollens finrum.– Går man från Premier League till MLS så är det klart att det är ett nerköp, säger Nannskog till SVT.

SVT-profilens kritik: Det är bara onödigt

Zlatan Ibrahimovic har öppnat för att återvända till landslaget.Men SVT:s expert Daniel Nannskog är inte säker på att Manchester United-stjärnan kommer att bli en positiv injektion för gänget som ska spela VM i sommar.– Det problematiska blir att vi nu har ett landslag som fajtas för varandra och har gjort ett fantastiskt kval, säger Nannskog till SVT.
Andersson hyllas efter bilderna från firandet
MILANO/STOCKHOLM. Han förde Sverige till VM i Ryssland.Sen firade Janne Andersson avancemanget med att städa omklädningsrummet.– Åh, han är fantastisk, säger SVT:s expert Daniel Nannskog.
Reaktionen: Det kunde inte bli värre
Nu har Sveriges motstånd i playoff-kvalet till VM 2018 lottats fram – och det blir stentufft.Janne Anderssons gäng ställs mot Italien.– Det kunde inte bli värre, säger SVT-experten Daniel Nannskog.– För helvete, skriver svenske The Guardian-journalisten Marcus Christenson.
Läs mer om Italien.

Landslagets fina gest: Skänker 80 000 kronor

Daniel Nannskog visste att landslaget skulle försöka jaga många mål i matchen mot Luxemburg.Då passade SVT-profilen på att ge dem en utmaning.För varje mål skulle de skänka 5 000 kronor till Världens barn.– Då sa de 10 000, säger Daniel Nannskog.
Janne Anderssons pik – till tv-profilen
Här är Janne Andersson sköna passning till Daniel Nannskog.När SVT-profilen frågade förbundskaptenen om hur han såg på målskyttet mot Luxemburg och att det kan bli en eventuell målskillnadsaffär med Holland, skämtade han med den förre målkungen.- Det är mer du som blir galen av att prata mål, sa Andersson med ett skratt.
Chocken för Rosengård – guldtåget rullade iväg
Här kan guldtåget ha rullat ifrån stjärnorna i FC Rosengård.2-2 borta mot jumbon Kif Örebro är årets magplask.Istället för att sätta press på tabellettan Linköping tappar FCR mark i toppjakten.– Jag tror det är kört för Rosengård, säger SVT:s expert Daniel Nannskog.
Lindahl sågas efter missen: För dåligt
FC Rosengårds nederländska stjärna gav hemmanationen en drömstart i EM-kvartsfinalen.Med en frispark från just vid straffområdets linje prickade hon in 1-0.Det efter att Hedvig Lindahl hamnat helt fel i sin position - något hon nu kritiseras för.– Lindahls position är helt fel. Det är för enkelt för Lieke Martens att placera in den. Så här får det inte se ut, det är dåligt av Lindahl, säger Daniel Nannskog.
Jätteslagsmål i för-VM: Han tappar det totalt
Nya Zeeland jagade kvittering mot Mexiko i slutminuterna av Confederations Cup.Då utbröt ett stort slagsmål mellan nästan samtliga spelare – som renderade i ett enda gult kort.– Han tappar det totalt här, domaren, säger experten Daniel Nannskog i SVT.
Läs mer om Daniel Nannskog, Mexiko och SVT.
Nannskog: Jag hoppas hela Ängelholm kommer till matchen
När han var liten tog han bussen från Helsingborg till Ängelholm för att se favoritlaget Rögle spela. Nu följer han dem från tv-fåtöljen. – Det blir nervöst, säger SVT:s fotbollsexpert Daniel Nannskog om torsdagens match mot Karlskoga.
Nannskog förklarar de omtalade bilderna
Under VM i Brasilien satt SVT:s expert Daniel Nannskog extremt bredbent i soffan - något han fått väldig mycket uppmärksamhet för. Nu förklarar han för första gången varför han gör så. – Det är låren, har man spelat fotboll blir det så, säger han i Ekwall Show.
Oväntat Rögle-utspel från SVT:s profil: Jäkligt frustrerande
Han är SVT:s expert på svensk och internationell fotboll – men också en stor supporter till hockeylaget Rögle. Nu ger sig Daniel Nannskog in i debatten om Ängelholmsklubbens debacle. – Det är nästan bara sarg ut, det är det man mäktar med, konstaterar han.
Läs mer om Daniel Nannskog och Rögle.
Kaspersens snusklåt till Daniel Nannskog
Kristin Kaspersen ledde kvällens Idrottsgala – och bjöd på skönsång. Hon gjorde nämligen om sin mors, Lill-Babs, låt En tuff brud i lyxförpackning –och riktade vuxenversion rakt mot Daniel Nannskog. Han är ett ett bredbent stycke dynamit, hans skrev osar världselit, löd andra raden.
Läs mer om Daniel Nannskog och Idrottsgala.
Nannskog: Det sista som Malmö behöver
Guldjagande Malmö FF borde fokusera på annat än utspel i medierna. Det menar SVT:s expert Daniel Nannskog som kritiserar den senaste tidens agerande. – Det är det sista Malmö behöver, säger han i SVT:s Jakten på Lennart.
Läs mer om Daniel Nannskog, Lennart och Malmö.
Nannskog: Kan tjäna på att tuffa till sig lite
Alexander Isak har spelat in sig på storklubbarnas radar. Men SVT-experten Daniel Nannskog tycker att 17-åringen borde ta för sig mer utanför fotbollsplanen. – Han kan tjäna på att tuffa till sig lite, säger Nannskog till SVT.
Läs mer om Nannskog och SVT.
Mattsson: Bäst – och mest underskattad
Daniel Nannskog är en man med många kritiker. Nu är det dags att ge honom lite välförtjänt credd. EM:s mest underskattade expert är också den bäste.
Vi har aldrig haft någon som Zlatan
Zlatan Ibrahimovic slutar i landslaget efter sommarens mästerskap i fotboll, uppger Dagens Nyheter. Uppgifterna bekräftas även av SportExpressens källor. SVT-expert Daniel Nannskog menar att det vore en stor förlust för svensk fotboll, om uppgifterna stämmer. – Om det skulle visa sig att han lämnar landslaget efter EM vore det ett enormt tapp för svensk fotboll. Vi har aldrig haft en världsstjärna som Zlatan, säger Daniel Nannskog till SportExpressen.
Lühr: Riggat?! Det är för bra för att vara sant
Wow! Var den här lottningen riggad? Varma och kalla bollar i skålen? Jag var tvungen att fråga Daniel Nannskog som stod för härligheten. Det är ju för bra för att vara sant.
Läs mer om Daniel Nannskog.
Blåvitts drömlottning: 'Fick lättaste gruppen'
GÖTEBORG. Blåvitt slipper allsvenskt motstånd i gruppspelet. Klubben har fått en drömlottning i Svenska cupen. – De har fått den lättaste gruppen, säger Daniel Nannskog i SVT:s sändning.
Läs mer om Daniel Nannskog och Svenska.
Daniel Nannskog blir kvar som SVT-expert
Daniel Nannskog stannar kvar som fotbollsexpert på SVT. På tisdagen skrev han på ett nytt treårsavtal med kanalen. – När det satt att vi skulle satsa på fotbollen så var det inget snack, säger han.
Läs mer om SVT.
Nannskog öppnar för att lämna SVT Sport
Daniel Nannskogs avtal med SVT håller på att gå ut. Nu öppnar den populäre kommentatorn för att lämna public service. – Om det inte skulle bli så att de satsar på fotboll, så får man se efter om man vill eller ska ta ett kliv till någon annan, säger Nannskog.
Läs mer om Nannskog och SVT.
SVT:s stora miss i VM-kvallottningen
Sverige lottades som första lag ur seedningsgrupp 3. Det missade SVT:s kommentatorer Chris Härenstam och Daniel Nannskog helt. – Vi ber om ursäkt för det, säger Härenstam.
Sveriges skräckgrupp i kvalet till VM 2018
Nu är det klart vilka lag Sverige får möta i kvalet till VM 2018. Sverige lottades in i en mardrömsgrupp med Frankrike, Holland, Luxemburg, Vitryssland och Bulgarien. – En oerhört tuff grupp, nästa snudd på en mardrömslottning, säger Daniel Nannskog i SVT:s sändning.
Daniel Nannskog tillbaka i MFF
Daniel Nannskog är tillbaka i Malmö FF – för att utmana Markus Rosenberg i ett tv-inslag.
Läs mer om MFF och Malmö FF.
SVT:s fotbollsexpert tränade med Malmö
MALMÖ. Här hårdslipar Malmö FF inför toppmatchen mot Hammarby på måndag. Med SVT:s fotbollsexpert Daniel Nannskog med fullt ut i träning som anfallare. – För oss är uppmärksamheten positiv och jag såg inga problem alls med att låta Daniel vara med i träningen, säger MFF:s tränare Åge Hareide.