Daniel

Kindberg efter Europasuccn: Vi kan gå hela vägen

Östersund. Avancemanget i Europa League innebär miljonregn över Östersund. Men klubbordföranden Daniel Kindberg nöjer sig inte där. - Vi kan gå hela vägen, säger han.

Kindbergs tårar efter frågan om Ghoddos

ÖSTERSUND/STOCKHOLM. Saman Ghoddos är hett villebråd efter Östersunds succ i Europa League.Men när ordföranden Daniel Kindberg får frågan om vad anfallaren är värd blir han väldigt emotionell.– Det är så svårt att värdera spelare i pengar, för mig är han värd så mycket mer, säger Kindberg.
Experten: Östersund säkrar sensationellt avancemang
Få har missat Östersunds otroliga framgångar i Europa League.I kväll kan laget vid seger hemma mot Zorya säkra en slutspelsplats.Väl där hoppas laget på mer.– Går vi vidare till slutspel så är det också okej. Men vi spelar för att bli mästare, säger ordförande Daniel Kindberg till DN.
Daniel Ståhls utspel – efter stora galasuccn
Det längsta kastet i världen på fyra år, nytt svenskt rekord och en silvermedalj på VM som krönte säsongen för diskuskungen Daniel Ståhl.Nu prisas han som Årets friidrottare på Friidrottsgalan 2017.– Det här är ett kvitto på att jag har gjort ett bra år, säger Ståhl och lyfter upp priset.

Östersunds ordförande: Okej men vi ska bli mästare

Vinner Östersund torsdagens match mot Zorya Luhansk är klubben klar för sextondelsfinal i Europa League. Men klubbens ordförande Daniel Kindberg nöjer sig inte med det. – Vi spelar för att bli mästare. Och sedan ska vi behålla mästartiteln, säger Kindberg.
De kan vinna Jerringpriset
Sarah Sjöström, Tre Kronor och Daniel Ståhl.I år är det riktigt tunga kandidater som gör upp om Radiosportens Jerringpris.
Minnesord: Daniel Kallos
Vår vän, kollega och lärarutbildningens dynamiske företrädare Daniel Kalls, Umeå, har avlidit i en ålder av 80 år. Närmast anhöriga är hustru, barn och barnbarn,
Läs mer om Umeå.
Nobbar erbjudanden – efter uppståndelsen
Daniel Ståhl väntas bli Friidrottsgalans stora vinnare i kväll.Samtidigt står han inför nya utmaningar.– Han är känd och har pengar nu, men han får inte bli nöjd med det, säger tränaren Vesteinn Hafsteinsson som avslöjar att Ståhl tackat nej till en rad erbjudanden.
Läs mer om Ståhl och Vesteinn Hafsteinsson.
Sedin allt närmare milstolpen
Efter två nya poäng är Daniel Sedin bara fyra ifrån milstolpen 1.000 NHL-poäng. – Jag tänker inte på milstolpen, då tror jag att det lätt går troll i spelet, säger han efter Vancouvers 4–2-seger över Philadelphia.
Läs mer om Daniel Sedin och Philadelphia.
Stora förvirringen – vid Sedins kvittering
LOS ANGELES. Med två nya poäng i natt, ett mål och en assist, är Daniel Sedin, 37, nu bara fyra poäng från att nå milstolpen 1000 poäng under NHL-karriären.Vancouver vann borta över Philadelphia med 4-2 och tvillingarna Sedin hade stor del i segern.Danne var matchens tredje stjärna bakom tvåmålsskytten Brock Boeser och Jacob Markström, som räddade 36 skott.– Ärligt talat så tänker jag inte på milstolpen alls, då tror jag det lätt går troll i spelet. Det är bara att fortsätta att gnugga på, säger Daniel.
Progressivt krav på fördelningspolitik saknas
REPLIK DN Debatt 17/11. SSU och LUF skriver att en ny skattereform är nödvändig och presenterar konkreta förslag på hur en sådan bör se ut. Vi välkomnar idn om en ny skattereform men förstår inte hur skattesystemet kan bli fördelningspolitiskt neutralt i en tid där ojämlikheten ökar snabbare än i något annat land i OECD, skriver Daniel Suhonen och Niels Stöber, tankesmedjan Katalys.
Läs mer om Daniel Suhonen och LUF.
Trafikborgarrådet: Staden ska fungera när det snöar
Isgator, och inte en snöröjare i sikte. Nu har trafikborgarrådet begärt rapport från Trafikkontoret om varför snöröjningen inte fungerat. – Vi måste kunna hålla bussarnas stomlinjer igång, säger Daniel Helldn, (MP).
Läs mer om Daniel Helldn och Trafikkontoret.
Professor: En myt att bomarknaden är trögrörlig
Bostadsmarknaden är inte trögrörlig. Inte heller är det reavinstbeskattningen som gör marknaden trög. Det menar professorn i nationalekonomi, Daniel Waldenström som är skarpt kritisk till en förenklad diskussion om bostadsproblematiken.
Läs mer om Daniel Waldenström.
Östersunds flirt med MFF-stjärnan: Världsspelare
Europa League-succn Östersunds FK flirtar rejält med Malmö FF-stjärnan Erdal Rakip.Ordföranden Daniel Kindberg menar att mittfältaren skulle passa perfekt i Östersund.– Rakip skulle bli en världsspelare hos oss, säger han till Fotbollskanalen.
Även nyare dieselbilar kan förbjudas i miljözonerna: Värdelösa
De nya miljözonerna som trafikborgarrådet Daniel Helldn (MP) vill införa i Stockholm har väckt mycket debatt. I vissa delar av staden är tanken att äldre bensin- och dieselbilar inte längre ska vara tillåtna. Målet är att förbättra luftkvaliteten. Hittills har nyare dieselbilar som klarar de senaste utsläppskraven (Euro 6) varit undantagna i miljözonerna. De skulle alltså vara tillåtna även i fortsättningen, och det är den informationen som många bilköpare får när de står i bilhallen och som också branschorgsanisationen Bil Sweden har gått ut med. Men nu öppn
Mordmisstänkt man kan släppas på fri fot
En av de män som misstänks för ett mord på Ulvön förra helgen kan komma att släppas.– Vi behöver få fram nya bevis för att hålla honom kvar i häktet, säger åklagaren Daniel Veivo Pettersson.Misstankarna mot den andre mannen har dock inte minskat.
Julmarknaden i Gamla stan försenad – för första gången på 30 år
Julmarknaden i Gamla stan tvingas öppna senare än vanligt i år. Nu anklagar Centerpartiet den styrande rödgrönrosa majoriteten för att vara julfientliga – och jämför Daniel Helldn (MP) med Grinchen. Men allt verkar i själva verket bero på ett misstag på trafikkontoret.
Uppgifter: Man svårt skottskadad i Bollnäs
Enligt uppgifter till Aftonbladet skottskadades en man svårt i Bollnäs på söndagskvällen.Polisen vill dock inte bekräfta den uppgiften.– Det jag kan säga är att vi utreder ett grovt brott i Bollnäs, säger Daniel Wikdahl vakthavande befäl vid polisen i Gävleborg.
Mitt livs kärlek gick bort i morse
Daniel Hegarty omkom i en tragisk olycka under Macaus GP.Nu skriver hans fru, Lucy, om sorgen efter motorcykelstjärnan.Mitt hjärta är krossat, skriver hon.
Läs mer om Lucy.
Trafikborgarrådet: Alla dieselbilar kan förbjudas
Nu skriver Stockholms stad in miljözoner i budgeten för nästa år. Trafikborgarrådet Daniel Helldn öppnar för att förbjuda alla dieselbilar på de gator där det är nödvändigt – även euro-6-bilar. Men det är oklart när det kan genomföras.
Växjöstjärnan anmäls efter knätacklingen
Daniel Rahimi träffade Skellefteås Tim Söderlund med en knätackling i gårdagens match.Nu anmäls Växjöbacken till Disciplinnämnden.
Den glädjen var genuint rörande
Tidigt till spets.Lågt tempo.Favoriten gjorde sin plikt.- Det här kommer bli kanon framöver, sa Daniel Redn.
Läs mer om Daniel Redn.
Lionel vann enkelt: Det såg kanon ut
Lionel, som tränas av Daniel Redn, hade stor show på Bjerke i Norge under lördagen.Hästen kördes av sin ägare Göran Antonsen – som tidigt gjorde segergest.– Han har presterat gång efter gång. Det finns inte ord nog att beskriva honom, säger han.
Tragedin – stjärnan död i otäck olycka
En tragedi inträffade under Macaus GP under lördagen.Brittiska motorcykelstjärnan Daniel Hegarty kraschade otäckt under sjätte varvet, och hans liv gick inte att rädda.Vi sänder våra kondoleanser till Daniels familj och vänner, skriver arrangören i ett uttalande.
Läs mer om Daniel Hegarty.
Daniel och Magnus driver hyllad butik med miljöfokus
När det gäller hållbarhet på arbetsplatsen vill Ica Supermarket Färgelanda ligga i framkant.Bröderna Magnus och Daniel Larsson driver butiken –och brinner för miljön.–Både Daniel och jag har barn. Vad är det för jord vi ska lämna över? säger Magnus.