David lindgren

Hasses tuffa beslut efter Melodifestivalen

Både David Lindgren, 34, och Clara Henry, 22, längtar efter att få sätta tänderna i nya stora tv-format. Men för Hasse Kvinnaböske Andersson, 69, innebär Melodifestivalen 2017 slutet för stora program. – Jag kommer inte ge mig på sådana här stora grejer mer. Nu är jag klar, säger han.

Programledarna lämnar landet efter finalen

Clara Henry, 22, David Lindgren, 34, och Hasse Andersson, 69, tog farväl med en rejäl succ – på sociala medier storhyllas David Lindgrens medley med kärlekssånger till sig själv. Efter framgångarna lämnar trion nu landet – och Hasse Andersson stänger dörrarna för nya uppdrag. – Det blir inte i det här formatet men det har varit fantastiskt att få vara med om det här, säger Hasse Andersson.
David Lindgren hyllas för sin mellanakt
Här är David Lindgrens superframträdande under finalen i Melodifestivalen.Innan omröstningen bjöd han på ett riktigt popmedley - med några a världens mest kända låtar.– Älska mig Sverige, skrek han på slutet under publikens jubel, varpå Clara Henry svarade:– David, du är lika snygg och begåvad som du är ödmjuk.
David Lindgren om saknaden efter familjen
Melodifestivalen-programledaren David Lindgren är stolt över sin insats som programledare. Men hemlängtan är stor – och sonen saknar att inte ha Lindgren hemma. – Han var så förstörd, säger David Lindgren i Mix Megapol.

Därför ställde Hasse Andersson och David Lindgren in festen

Under onsdagen bjöd Stockholms stad in till kommunfest inför finalen av Melodifestivalen 2017. Hasse Andersson och David Lindgren valde dock att inte närvara. I stället var det Clara Henry som fick representera programledarna.
Känslorna bakom Davids låt i SVT
I Andra chansen sjunger David Lindgren om de elaka kommentarerna som Melodifestivalens programledare får på nätet. Nu berättar han, Clara Henry och Hasse Andersson om hur de hanterar de elaka kommentarerna. – Det är klart man blir ledsen om man blir dissad. Man undrar vad det är för fel på mig, säger Hasse Andersson.
David Lindgrens fina budskap till sina barn
Han har slickat på Robin Bengtsson, skrämt artister i greenrom till tonerna av Imperial march och sjungit ett hyllat schlagermedley – i bara kalsongerna. För ett och ett halvt år sedan kollapsade David Lindgren på scen – nu är han tillbaka starkare än någonsin. Nu berättar artisten och programledaren om vägen tillbaka, hyllningarna, vännernas ätstörningar och varför han inte pratar om kroppen med sina barn. – Det är jätteviktigt för mig att mina barn ska veta att de är fina som de är, säger han.
SVT:s snoppskämt i Melodifestivalen
Den fjärde deltävlingen av Melodifestivalen 2017 inleds med sång av David Lindgren – och en man som är spritt språngande naken. Troligtvis är det här den första penisen i programmets historia. – Det är möjligt att det är det, säger projektledaren Anette Helenius.
David buades ut - nu ska han ta revansch
I Växjö buades David Lindgren ut efter att ha skämtat om hockey. Nu ska han ta revansch i Skellefteå. – Vi får se om det funkar bättre här hemma i stället, säger han.
Läs mer om David Lindgren och Skellefteå.
Clara Henry och David Lindgrens modesucc
Programledarna Clara Henry och David Lindgren överglänste artisterna i sina klädval - och hyllas av Expressens modexpert Emma Danielsson. – Clara Henry fortsätter sin lyckade stilresa och gör ännu ett smart klädval på scenen. Hon adderar lite glitter och glamour men lyckas ändå se modern ut i sin festliga ensemble, säger Emma Danielsson.
Nya kritiken mot SVT och Melodifestivalen
Melodifestivalen 2017 har kritiserats för sitt manus. Nu svarar de hyllade programledarna Clara Henry, 22, Hasse Andersson, 69, och David Lindgren, 34, och tar manuset i försvar. – Det är ganska olika humor ute i landet eller om man är i Stockholm. Så jag tror att gemene man tycker om det här, säger David Lindgren.
David Lindgren efter det kritiserade skämtet
David Lindgren buades ut när han skämtade om Skellefteå AIK i Vida Arena som är Växjö Lakers hemmaplan under lördagens uttagning till Melodifestivalen. Efteråt berättar han om förvåningen över reaktionen hos publiken. – Man har bra stämning, alla här är glada och så bara dör stämningen. Synd att man inte kan vara större än så i det sammanhanget, säger han om det kritiserade skämtet.
David Lindgren buades ut efter orden
Hyllningarna till David Lindgrens pappakropp fortsätter. När deltävling tre till Melodifestivalen inleddes sågs skyltar i publiken med texten en skylt i publiken med texten Pappakropp FTW och Länge leve chipstutten. – Varje kväll avslutas med en godisskål med frugan framför en skön tv-serie i soffan, och det är The golden rules of the Lindgren pappakropp, säger David Lindgren och möts med jubel. Men han buades också ut när han skämtade om Skellefteå AIK i Vida Arena som är Växjö Lakers hemmaplan.
SVT tar bort bröst- skämtet om Perrelli
Programledarna skämtade om Expressens klassiska löpsedel under genrepet. Nu tar SVT bort bröstskämtet om Charlotte Perrelli i den tredje deltävlingen av Melodifestivalen 2017. – Det känns som att mina boobies var lite större förra veckan, jag vet inte om det beror på Melodifestivalen. Det har ju hänt förr, sa David Lindgren under fredagens genrep.
David Lindgren om kroppshetsen
Han kastade kläderna – skakade på chipstuttarna och tog tittarna med storm. Nu berättar David Lindgren om succnumret i Melodifestivalen 2017, den osunda kroppsfixeringen i branschen och hur han blev stolt över sitt utseende. – Vi hade sjukt mycket ätstörningar i min klass, berättar han.
Hårda kritiken mot SVT: Är för vitt
Ett dåligt manus, tre programledare med vit hudfärg och en Hasse Andersson som framstår som att han är bakom flötet. I SVT:s Gomorron Sverige riktas frän kritik mot Melodifestivalen 2017. Nu svarar SVT samt Hasse Andersson och David Lindgren på kritiken. – Man måste komma ihåg vem man skriver för, säger projektledaren Anette Helenius.
Jessica Almenäs fina hyllning
David Lindgren bjöd på en klassisk nakenchock i Malmö och visade upp sin pappakropp. Det hyllades snabbt av programledaren Jessica Almenäs. Pappakropp 2017 - I love it, skriver hon på Twitter.
Läs mer om Malmö och Twitter.
David Lindgren om hyllningarna: Det gör att jag orkar mer
Han rev ned applåder med sin kalsongkupp under uttagningen till Melodifestivalen, och hyllades på sociala medier. Nu tackar programledaren David Lindgren sina beundrare - med en hälsning på Instagram. Det är så sjukt att jag har fått sån respons på gårdagens mellanakt, skriver han om sin kalsongkupp.
Programledarens nakenkupp i sändning
David Lindgren bjöd på en klassisk nakenchock i Malmö, rev ner applåder och hyllades av Jessica Almenäs.Pappakropp 2017 - I love it, skrev programledraen på Twitter.Här är programledarens kalsongkupp i Melodifestivalen 2017.
Lindgrens egna ord om kollapsen
David Lindgren har tidigare tampats med utmattningssyndrom – och bara två dagar innan Melodifestivalens stora premiär blev han sjuk. Nu berättar sångaren och programledaren om hur han hanterar pressen. – Jag känner att jag är på rätt plats i mitt liv just nu, säger han.
Programledare ställer in fest inför Mello
David Lindgren ställer in kommunfesten i Göteborg. Anledningen – programledaren har drabbats av sjukdom. – Han är förkyld och har feber, säger Melodifestivalens presschef Lili Assefa.
Läs mer om Göteborg, Lili Assefa och Mello.
Programledare ställer in fest inför Mello
David Lindgren ställer in kommunfesten i Göteborg. Anledningen – programledaren har drabbats av sjukdom. – Han är förkyld och har feber, säger Melodifestivalens presschef Lili Assefa.
Läs mer om Göteborg, Lili Assefa och Mello.
David Lindgren redo att leda Melodifestivalen
David Lindgren har sex hektiska veckor framför sig. Han är en av programledarna för Sveriges största livesända tv-program – Melodifestivalen. Men han är påfallande lugn inför schlageryran och hoppas kunna bjussa mycket på sig själv.
Läs mer om Melodifestivalen.
David Lindgren har en favorit i Melodifestivalen
Melodifestivalprogramledaren David Lindgren har en klar favorit bland årets låtar. Han tippade låten som vinnare – redan i december. Men han vill inte berätta vilken det är. – Jag kommer ju få sparken innan jag börjat, säger han i Gomorron Sverige.
Här spricker byxorna i Så ska det låta
Det blir pinsamt i kvällens Så ska det låta. När artisten David Lindgren, 34, tar sig an ett sång- och dansnummer blir han så hängiven i dansen att byxorna spricker. – Jag skulle inte ha dansat i de här tajta byxorna men det blev lite dans ändå, konstaterar han till allmänt skratt.
Läs mer om David Lindgren.