David lindgren

David stöttad av hustrun bakom scenen i sändning

Finalen av Melodifestivalen 2018 blev en kaotisk tillställning – något som ställde höga krav på programledaren David Lindgren.Bakom kulisserna stöttades han av hustrun Kristina Lindgren som hjälpte honom att ta sig igenom pressen.– Hon ser direkt på mig att jag är off så då kommer hon fram och tar lite på mig och ger mig massor av energi.

Sven Melanders ursäkt – till David Lindgren

I februari riktade Sven Melander mycket hård kritik mot årets Melodifestival, och programledaren David Lindgren. – Jag har jävligt svårt med programledare som står och skriker ut till publiken. Det är någon slags hejarklacksledare, sa Melander.David Lindgren har efteråt sagt att han blev besviken på uttalandet – och i ny film får han nu en offentlig ursäkt av Sven Melander.
David Lindgrens kollaps – i tårar bakom scenen
David Lindgren har fått utstå hård kritik – något som fick honom att bryta ihop.Efter den fjärde delfinalen kände sig David Lindgren så ledsen att han grät ut hos regissören Sunil Munshi.– Jag tyckte själv att vi hade gjort asbra sändningar, och så fick vi ganska mycket kritik. Och jag lät det komma in under min hud, säger David Lindgren.
Läs mer om David Lindgren och Sunil Munshi.

SVT i möte i natt – efter kaosrepet

Genrepet inför finalen av Melodifestivalen 2018 drabbades av flera allvarliga tekniska problem.Dessutom föll flera av programledaren David Lindgrens skämt platt i Friends arena.Efter den kaotiska repetitionen satte sig SVT i ett möte sent in på småtimmarna för att bena ut problemen.– Vi hade en dator som brann, säger projektledaren Anette Helenius.Samtidigt sjöng David Lindgren om kritiken som riktats mot honom och programmet.
Lindgren: Det har varit en omtumlande turné
Årets festival har fått kritik för bristande manus, opassande mellanakter och fallande tittarsiffror. Men nu vankas det final och David Lindgren tror på en vändning.
Läs mer om David Lindgren.
Lindgren: Det har varit en omtumlande turn
Årets festival har fått kritik för bristande manus, opassande mellanakter och fallande tittarsiffror. Men nu vankas det final och David Lindgren tror på en vändning.
Läs mer om David Lindgren.
SVT avslöjade vinnarna – innan det var avgjort
SVT:s sprakande hjärta i Melodifestivalen avslöjar vinnarna långt innan David Lindgren berättar om resultatet.Men schlagergeneralen Christer Björkman ser inte det som ett problem – trots att spänningen försvinner för alla som vill ta reda på resultatet i förväg.– Att sitta och dissekera på det sättet tror jag inte någon annan än en väldigt, väldigt nördig person gör.
David Lindgren: Jag har ett ganska stort behov av att vara ensam
Melodifestivalprogramledaren David Lindgren, 35, fattade sitt livs bästa beslut när familjen flyttade till villa.Här njuter han av en härlig löprunda i skogen och av att slå sig ner med hustrun Kristina i tv-soffan när barnen har somnat.– Kanske poppa lite popcorn och känna att vi klarade den här dagen också.
Läs mer om Kristina.
David Lindgrens ilska mot stjärnorna – efter hårda kritiken
Babben Larsson, Pekka Heino och Sven Melander.Det är bara några av de kändisar som riktat hård kritik mot Melodifestivalen – något som får programledaren David Lindgren att se rött.– Det känns bittert tycker jag, säger han.
David Lindgrens show får publiken att jubla
David Lindgren showade loss ordentligt under ett Lip sync battle mot programledarkollegan Fab Freddie.Numret gick i rasande fart mellan Rage Against the Machine och Spice Girls.
David Lindgrens hemliga kärleksmöten – bakom kulisserna
Kristina Lindgren är med som stöd åt sin man David Lindgren under hela Melodifestivalen-turnn.Nu berättar programledaren om parets hemliga kärleksmöten bakom kulisserna.– Det är det bästa när man ska gå på scen och får sig en liten puss och en klapp på rumpan, säger han.
David Lindgrens kärleksnatt med frun efter revanschen
Kritiken mot Melodifestivalen har fått David Lindgren att må mycket dåligt. Men i Örnsköldsvik fick programledaren sin revansch – något han firade med en kärleksnatt med hustrun Kristina. – Vi får se om nio månader om barnen får ett litet syskon, säger han och skrattar.
SVT måste ändra reglerna efter Gustafssons fulspel
David Lindgren lyckades behålla kläderna på.I stället var det SVT som blev stående med byxorna nere.Totalt bortfintade efter Robert Gustafssons bonnsluga fulspel.
Läs mer om SVT.
David Lindgrens dolda budskap i direktsändning – så stöttas han av SVT
Kritiken mot Melodifestivalen har tagit hårt på David Lindgren.Nu skyddas programledaren av SVT – som skickat fram manusförfattaren Sunil Munshi för att svara på kritiska frågor om programmet.Schlagergeneralen Christer Björkman för ständiga och stöttande samtal med Lindgren och slår samtidigt tillbaka mot kritikerna.– När det går över en viss gräns, som vi tycker att det har gjort på vissa håll, då är det inte kritik längre utan mobbning, säger han.Samtidigt hade David Lindgren under Melodifestivalens inledning på sig en jacka med texten Brave - detta för att underst
David Lindgrens beslut - tar paus från hårda pressen
Som ensam programledare får David Lindgren, 35, klä skott för den fräna kritiken mot Melodifestivalen.Nu berättar han om sina tunga tankar men också om stödet från hustrun Kristina Lindgren som han blev förälskad i under skolåren och om sitt barnbeslut.– Jag har inte gråtit än, säger David Lindgren.
Melodifestivalen 2018 i Örnsköldsvik – allt du vill veta
Mariette, Rolandz eller kanske en högoddsare?Dags för fjärde och sista deltävlingen i Melodifestivalen där två går direkt till final, två till andra chansen.Värd är David Lindgren som vanligt. Mariette är storfavorit att gå till final. Ska hon klara pressen och ta sig hela vägen till finalen i Lissabon i maj?
SVT:s ilska i natt – efter hatet mot programledarna
Näthat har riktats mot Fab Freddie och David Lindgren.Nu ryter schlagergeneralen Christer Björkman ifrån mot mobbarna.– Hatare, vad är det för fel på er? Alltså lägg av, vad är det för fel på folk?... skaffa er ett liv, på riktigt. Jag blir tokig, säger han.
Jessica Andersson går vidare direkt till final i melodifestivalen
Jessica Andersson går vidare direkt till final i Melodifestivalen med låten Party Voice.En riktig veteran, säger David Lindgren.–Är det här sant? frågar en förvånad Jessica direkt efter beskedet.
SVT stoppar Lindgren – efter kanalens fruktan
SVT stoppar David Lindgren från att utföra sitt intresse. Anledningen är att kanalen till varje pris vill undvika att programledaren skadar sig. Därför stoppas han av SVT:s kontrakt. – Ja så är det faktiskt. Det handlar om skaderisken, säger han. Samtidigt slopar programledaren några av sina skämt i sändning –efter tittarkritiken.
Läs mer om David Lindgren och Lindgren.
John, 11, om succn i Melodifestivalen
John Österlund, 11, charmade publiken – och läxade upp David Lindgren.Nu berättar skådespelaren om succn i Melodifestivalen.– Mamma och pappa blir alltid lika chockade för varje ny grej som händer, säger han.
David Lindgren: Ett kanonnummer
David Lindgren gånger två. Det kommer Melodifestivalens tittare få se i kväll, när programledaren dansar med vad som ska föreställa honom själv som ung. – Vi har fått in ett kanonnummer, säger han.
Fahl på festival: Följ med på Melodifestivalgenrep i Malmö
Dags för genrep! Hur ska Linnea Henrikssons mellanakt bli? Är öppningsnumret mer lyckat än förra veckans poledance? Hur många klädesplagg ska David Lindgren slita av sig? Och, viktigast, hur sköter sig veckans artister: Martin Almgren, Barbi Escobar, Moncho, Jessica Andersson, Kalle Moraeus, Dotter och Mendez.