David lindgren

Uppgifter: David Lindgren klar för Melodifestivalen

David Lindgren återvänder som programledare för Melodifestivalen, skriver Aftonbladet.Samtidigt stoppas programmets andra programledarfavorit av SVT:s ledning.– Han fick frågan i somras och han vill göra det, säger en källa till tidningen.

Uppgifter: David Lindgren klar för Melodifestivalen

David Lindgren återvänder som programledare för Melodifestivalen, skriver Aftonbladet.Samtidigt stoppas programmets andra programledarfavorit av SVT:s ledning.– Han fick frågan i somras och han vill göra det, säger en källa till tidningen.
David Lindgren hyllade Marianne Rundström – gjorde succ
David Lindgren hyllade SVT-profilen Marianne Rundström under Kristallen-galan.Rundström sa upp sig från SVT tidigare i år – nu fick hon en hel sång tillägnad till sig.–Jag skulle vilja ta det här tillfället i akt och tacka en person som jag har sett upp till och som alltid funnits där för mig och alla andra. Den här sången den är till dig, Marianne, sa David Lindgren innan han började sjunga.
Mello-profilens bild får alla att skratta
Artisten David Lindgren hyllades stort för sin pappakropp under Melodifestivalen.När han uppträdde i Alvesta fick han en oväntad present från hotellet.Välkommen David. Vi älskar också chipstuttar! Äntligen coolt, står det intill två chipspåsar.Bilden får följarna att skratta gott.

David Lindgren åker med på Diggiloo-turn

David Lindgren hyllades för sin insats som Melodifestivalen-programledare.Nu ger han sig ut på vägarna igen – som artist i sommarturnn Diggiloo.Men det är inte det sista vi har sett av programledaren Lindgren – och hans pappakropp.– Det är många som önskar att jag gör Mello-medleyn igen, säger David Lindgren.
Robin Bengtsson: De kan mina gamla låtar och sjunger med i varje ord
På lördag åker Robin Bengtsson till Ukraina för att repetera inför Eurovision song contest som drar i gång den 9 maj. Sedan väntar Diggiloo-turn hela sommaren tillsammans med bland andra David Lindgren, Jessica Andersson och Charlotte Perrelli.
Hasses tuffa beslut efter Melodifestivalen
Både David Lindgren, 34, och Clara Henry, 22, längtar efter att få sätta tänderna i nya stora tv-format. Men för Hasse Kvinnaböske Andersson, 69, innebär Melodifestivalen 2017 slutet för stora program. – Jag kommer inte ge mig på sådana här stora grejer mer. Nu är jag klar, säger han.
Programledarna lämnar landet efter finalen
Clara Henry, 22, David Lindgren, 34, och Hasse Andersson, 69, tog farväl med en rejäl succ – på sociala medier storhyllas David Lindgrens medley med kärlekssånger till sig själv. Efter framgångarna lämnar trion nu landet – och Hasse Andersson stänger dörrarna för nya uppdrag. – Det blir inte i det här formatet men det har varit fantastiskt att få vara med om det här, säger Hasse Andersson.
David Lindgren hyllas för sin mellanakt
Här är David Lindgrens superframträdande under finalen i Melodifestivalen.Innan omröstningen bjöd han på ett riktigt popmedley - med några a världens mest kända låtar.– Älska mig Sverige, skrek han på slutet under publikens jubel, varpå Clara Henry svarade:– David, du är lika snygg och begåvad som du är ödmjuk.
David Lindgren om saknaden efter familjen
Melodifestivalen-programledaren David Lindgren är stolt över sin insats som programledare. Men hemlängtan är stor – och sonen saknar att inte ha Lindgren hemma. – Han var så förstörd, säger David Lindgren i Mix Megapol.
Därför ställde Hasse Andersson och David Lindgren in festen
Under onsdagen bjöd Stockholms stad in till kommunfest inför finalen av Melodifestivalen 2017. Hasse Andersson och David Lindgren valde dock att inte närvara. I stället var det Clara Henry som fick representera programledarna.
Känslorna bakom Davids låt i SVT
I Andra chansen sjunger David Lindgren om de elaka kommentarerna som Melodifestivalens programledare får på nätet. Nu berättar han, Clara Henry och Hasse Andersson om hur de hanterar de elaka kommentarerna. – Det är klart man blir ledsen om man blir dissad. Man undrar vad det är för fel på mig, säger Hasse Andersson.
David Lindgrens fina budskap till sina barn
Han har slickat på Robin Bengtsson, skrämt artister i greenrom till tonerna av Imperial march och sjungit ett hyllat schlagermedley – i bara kalsongerna. För ett och ett halvt år sedan kollapsade David Lindgren på scen – nu är han tillbaka starkare än någonsin. Nu berättar artisten och programledaren om vägen tillbaka, hyllningarna, vännernas ätstörningar och varför han inte pratar om kroppen med sina barn. – Det är jätteviktigt för mig att mina barn ska veta att de är fina som de är, säger han.
SVT:s snoppskämt i Melodifestivalen
Den fjärde deltävlingen av Melodifestivalen 2017 inleds med sång av David Lindgren – och en man som är spritt språngande naken. Troligtvis är det här den första penisen i programmets historia. – Det är möjligt att det är det, säger projektledaren Anette Helenius.
David buades ut - nu ska han ta revansch
I Växjö buades David Lindgren ut efter att ha skämtat om hockey. Nu ska han ta revansch i Skellefteå. – Vi får se om det funkar bättre här hemma i stället, säger han.
Läs mer om David Lindgren och Skellefteå.
Clara Henry och David Lindgrens modesucc
Programledarna Clara Henry och David Lindgren överglänste artisterna i sina klädval - och hyllas av Expressens modexpert Emma Danielsson. – Clara Henry fortsätter sin lyckade stilresa och gör ännu ett smart klädval på scenen. Hon adderar lite glitter och glamour men lyckas ändå se modern ut i sin festliga ensemble, säger Emma Danielsson.
Nya kritiken mot SVT och Melodifestivalen
Melodifestivalen 2017 har kritiserats för sitt manus. Nu svarar de hyllade programledarna Clara Henry, 22, Hasse Andersson, 69, och David Lindgren, 34, och tar manuset i försvar. – Det är ganska olika humor ute i landet eller om man är i Stockholm. Så jag tror att gemene man tycker om det här, säger David Lindgren.
David Lindgren efter det kritiserade skämtet
David Lindgren buades ut när han skämtade om Skellefteå AIK i Vida Arena som är Växjö Lakers hemmaplan under lördagens uttagning till Melodifestivalen. Efteråt berättar han om förvåningen över reaktionen hos publiken. – Man har bra stämning, alla här är glada och så bara dör stämningen. Synd att man inte kan vara större än så i det sammanhanget, säger han om det kritiserade skämtet.
David Lindgren buades ut efter orden
Hyllningarna till David Lindgrens pappakropp fortsätter. När deltävling tre till Melodifestivalen inleddes sågs skyltar i publiken med texten en skylt i publiken med texten Pappakropp FTW och Länge leve chipstutten. – Varje kväll avslutas med en godisskål med frugan framför en skön tv-serie i soffan, och det är The golden rules of the Lindgren pappakropp, säger David Lindgren och möts med jubel. Men han buades också ut när han skämtade om Skellefteå AIK i Vida Arena som är Växjö Lakers hemmaplan.
SVT tar bort bröst- skämtet om Perrelli
Programledarna skämtade om Expressens klassiska löpsedel under genrepet. Nu tar SVT bort bröstskämtet om Charlotte Perrelli i den tredje deltävlingen av Melodifestivalen 2017. – Det känns som att mina boobies var lite större förra veckan, jag vet inte om det beror på Melodifestivalen. Det har ju hänt förr, sa David Lindgren under fredagens genrep.
David Lindgren om kroppshetsen
Han kastade kläderna – skakade på chipstuttarna och tog tittarna med storm. Nu berättar David Lindgren om succnumret i Melodifestivalen 2017, den osunda kroppsfixeringen i branschen och hur han blev stolt över sitt utseende. – Vi hade sjukt mycket ätstörningar i min klass, berättar han.
Hårda kritiken mot SVT: Är för vitt
Ett dåligt manus, tre programledare med vit hudfärg och en Hasse Andersson som framstår som att han är bakom flötet. I SVT:s Gomorron Sverige riktas frän kritik mot Melodifestivalen 2017. Nu svarar SVT samt Hasse Andersson och David Lindgren på kritiken. – Man måste komma ihåg vem man skriver för, säger projektledaren Anette Helenius.
Jessica Almenäs fina hyllning
David Lindgren bjöd på en klassisk nakenchock i Malmö och visade upp sin pappakropp. Det hyllades snabbt av programledaren Jessica Almenäs. Pappakropp 2017 - I love it, skriver hon på Twitter.
Läs mer om Malmö och Twitter.
David Lindgren om hyllningarna: Det gör att jag orkar mer
Han rev ned applåder med sin kalsongkupp under uttagningen till Melodifestivalen, och hyllades på sociala medier. Nu tackar programledaren David Lindgren sina beundrare - med en hälsning på Instagram. Det är så sjukt att jag har fått sån respons på gårdagens mellanakt, skriver han om sin kalsongkupp.
Programledarens nakenkupp i sändning
David Lindgren bjöd på en klassisk nakenchock i Malmö, rev ner applåder och hyllades av Jessica Almenäs.Pappakropp 2017 - I love it, skrev programledraen på Twitter.Här är programledarens kalsongkupp i Melodifestivalen 2017.