Det

Här är de hemliga koderna som låser upp nya genrer på Netflix

Har du tröttnat på Netflix-utbudet? Oroa dig inte, det finns en mängd spännande och dolda seriekategorier att utforska på streamingsajten. Här är den hemliga funktionen som låser upp fler kategorier.
Läs mer om Netflix-utbudet och Netflix.

Gunde Svan vallar dansskorna

Gunde Svan är en av favoriterna inför säsongspremiären av Lets dance – men själv är han osäker på hur det kommer att gå. – Jag vet inte hur jag reagerar när det blir skarpt läge, säger skidlegendaren.
Undersökning: Svenskar har helt fel om Norge
Svenskar underskattar Norge gång på gång – bland annat när det gäller handel. Men samtidigt vill vi gärna samarbeta mer med våra grannar i väst. Det visar en enkät från den norska ambassaden i Stockholm.
Läs mer om Norge och Stockholm.
Bryggeribranschen snabbast växande i Sverige
Den starka tillväxten av bryggerier sedan 2010 gör det till den snabbast växande branschen i Sverige, sett till antalet företag. Det visar siffror från Statistiska centralbyrån (SCB).
Läs mer om Statistiska och Sverige.

Lägre fart i eurozonens ekonomi

Eurozonens privata sektor avslutade första kvartalet 2018 med den lägsta tillväxtnivån på över ett års tid. Det visar IHS Markits inköpschefsindex som kom in lägre i mars än förgående månad.
VEIDEC:s gröna utmanare redo för säsongspremiär i Italien
I helgen drar racingsäsongen igång för det svenska Ferrari-teamet Scuderia Autoropa när årets första deltävling i Ferrari Challenge Europe avgörs på den italienska Mugello-banan.
Facebook är inte demokratins slutstation
Det nya medielandskap som digitaliseringen fört med sig innebär många möjligheter och fördelar, men lika mycket faror och hot. Prostituerade som ska skickas hem till politiker. Mutor och falska identiteter.
Här är lanseringstrailern för A Way Out
A Way Out, det nya spelet av Josef Fares och hans studio Hazelight, är äntligen klart.
Läs mer om A Way Out och Hazelight.
Danmark tvingas träna i Malmö: Bäst med riktigt gräs
Dåliga gräsplaner tvingar det danska landslaget över Öresund.Därmed kommer Christian Eriksen, Nicklas Bendtner och de andra danska stjärnorna de kommande dagarna att träna på Malmö FF:s hybridplan, uppger TV2.
Collectors ordförande ökar innehavet
Collectors styrelseordförande Lena Appler har köpt 20.000 aktier i Collector för 67,32 kronor styck den 20 mars. Det ger en likvid på drygt 1,3 miljoner kronor.
Läs mer om Collector och Lena Appler.
Dans varje fredag på Ekensbergs vårdcentral
Har man ett monotontjobb och kanske blir sittande framför datorn en hel dag kan det vara bra med korta pauser med aktivitet på jobbet.
Pensionssystemet ska inte förstärka arbetslivets orättvisor
Tro inte att du kommer att få höra om pensioner i valdebatterna. Nej, det är ingen överraskning att många kvinnor skulle få mycket låga pensioner med det nya pensionssystem som Sverige nu har.
Läs mer om Sverige.
Marcus, 34, vinner storvinst i sändning
Huddingebon Marcus Sundberg, 34, startade morgonen med att bli miljonär.Han skrapade fram högsta vinsten på fem miljoner kronor i TV4:s Nyhetsmorgon.– Plötsligt händer det, säger Sundberg och skrattar glatt.
Läs mer om Sundberg.
Blir ledsen och frustrerad – utan dem är vi ingenting
Maria Törnqvist,29, flaggade i sin krönika i tidningen Sulkysport för att det måste göras något åt den akuta personalbristen inom svensk travsport. Nu utvecklar hon sin kritik mot det hon menar är ett för hårt arbetsklimat. – Jag blir lite ledsen inombords. Jag hade ju tänkt hålla på med det här några år framöver, säger Maria.
Läs mer om Maria och Sulkysport.
Railcare godkänns för byte till Nasdaq
Stockholmsbörsens bolagskommitt har godkänt Railcare och handeln med bolagets aktie kommer därmed flyttas från Aktietorget till Nasdaq Stockholms huvudlista. Det framgår av ett pressmeddelande.
Läs mer om Aktietorget, Nasdaq och Railcare.
Deadpool 2 är "mycket bättre än ettan" enligt testpubliken
Det började ju inget vidare, med tanke på att fokuspubliken som fick se en supertidig klippning av Deadpool 2 inte gillade filmen.
Läs mer om Deadpool.
Därför är Sverige i brygga nu
Svar till Reidar Carlsson, GD:s ledare 21/3: Din artikel visar på varför Sverige hamnat i en dyster krissituation när det gäller invandring. Det påminner om en struts beteende, i krissituationer borrar den ner huvudet i sanden.
Läs mer om Reidar Carlsson och Sverige.
Fruktlöst och brottsligt anklaga domstol för rasism
En missnöjd jurist som förlorat i tingsrätten beskyllde domstolen för rasism. Men det är inte tillåtet, konstaterar Högsta domstolen i nytt avgörande.
Läs mer om Högsta.
Postnords paketavgift anmäls till Konkurrensverket
Den avgift som Postnord har börjat ta betalt för Kinapaketen strider mot lagen. Det hävdar en upprörd konsument som nu har anmält Postnord till Konkurrensverket. Han tycker att företaget utnyttjar sin marknadsdominerande ställning för att ta ut en alltför hög avgift.
Sonens svåra sorg på Sven-Eriks dödsdag
KARLSTAD. För ett år sedan i dag förlorade han sin pappa.I kväll hedras Sven-Erik Magnusson på hemmaplan i Karlstad och nu berättar Oscar Magnusson om sorgen, saknaden och hur han vill föra Sven-Ingvars arv vidare.– Men den sista tiden såg vi på honom att... man ser i varandras ögon att nu är det här sista svängen, säger han.
Englands spelare testas för astma inför fotbolls-VM
Det engelska landslaget genomgår tester för astma under det pågående landslagsuppehållet, skriver Daily Mail. Fotbollförbundet har informerat spelarnas klubbar om det otrevliga testet.
Läs mer om Daily Mail.
Dagens Nyheter i samarbete med The New York Times
Dagens Nyheter har inlett ett samarbete med The New York Times. Utvalda artiklar från det internationella mediehuset kommer att översättas till svenska och publiceras på DN.se. DN och The New York Times inleder i samband med detta även ett prenumerationssamarbete där läsarna erbjuds båda tidningarna digitalt i en och samma prenumeration.
Läs mer om DN.se.
Anmärkning från revisionen i Härnösand - brister i årsredovisning
Härnösands kommun kommunicerar att de gör ett bra resultat för år 2017. Men i själva verket är det tvärtom, enligt kommunens auktoriserade revisor.
Läs mer om Härnösand.
Nu släcker världen lamporna – för klimatet
På lördag är det dags för Earth Hour igen – världens största miljömanifestation.Hundratusentals hem och offentliga byggnader släcker allt ljus för att understryka vikten av ett hållbart liv på vår ömtåliga planet.Till de som drabbas av frivillig mörkläggning hör Eiffeltornet, Egyptens pyramider och Stockholms slott.
Läs mer om Earth Hour och Eiffeltornet.
Kommer bli tufft – men det ska det vara inför något stort
MALMÖ. Efter en månad i Detroit, USA, trampar Adrian Gäddan Granat åter svensk mark.Men redan under torsdagen, är han på väg till Hamburg för ett sparringläger på tre veckor.- Det kommer bli tufft men så ska det ju vara inför något stort, säger Gäddan Granat, 26.