Dig

Test: Håll dig frisk med ingefära under Vabruari

Älskade ingefära som sätter krydda på livet. Nu under febriga vintermånader dessutom aktuell som omtyckt huskur mot förkylningar i Vabruari.Hälsoliv har testat fem olika ekologiska produkter med ingefära.
Läs mer om Vabruari och Vabruari.Hälsoliv.

Så blir vi gladare och roligare partners – ny undersökning

Gladare, mer avslappnade samt bättre föräldrar och partners.Vem vill inte bli det? Ingen omöjlighet, lösningen är nära dig.Här är de små förändringar som behövs i hemmet enligt ny undersökning.
Food Pharmacy: 6 bästa knepen för att slippa sötsuget
Rensa ut sockret och må bättre! Här guidar grundarna bakom Food Pharmacy till en sockerdetox som hjälper dig att ta kontroll - och gå ner två kilo i veckan på kuppen. – Jag har blivit pigg, stark och skärpt, säger Lina Nertby Aurell som gjort upp med sina sockertroll och numera väljer mat med näring i.
Fredrik Pauln: Tillåt dig att njuta - för att gå ner i vikt
Att njuta är en del av livet – även när du vill leva hälsosamt. Den som unnar sig något mindre nyttigt då och då, ökar faktiskt sina chanser att lyckas långsiktigt med sin nya livsstil. – Att njuta utan dåligt samvete gör att man slipper se sig som en förlorare, säger Fredrik Paln, kostexpert i hälsoappen Wellie.
Läs mer om Fredrik Paln och Wellie.

Amazon öppnar första butiken utan kassor

I dag är det premiär för Amazons automatiska mataffär – i e-handelsjättens hemstad, Seattle.Som kund ska du bara behöva checka in, plocka på dig varor och gå hem.Resten fixar appen.
Läs mer om Seattle.Som.
Polyamori för nybörjare – 8 tips om du är intresserad
Hur gör man om man vill testa? SvD bad de medverkande i serien om polyamorösa att ge sina tips för dig som är intresserad av öppna relationer.
9 lögner om Sverige du måste dra för dina barn
Jag tackar tidens gång för att vi inte längre har barn i den ålder då man måste tänka på att beskydda dem, förklara vad som sker och samtidigt inte föra över för mycket av den egna oron.Men för dig som har det. Här är nio lögner om Sverige som du måste dra för dina barn om du vill framstå som en ansvarsfull förälder.
Läs mer om Sverige.
7 anledningar till varför vin är bra för dig
Måndag 22 januari är det vinets dag.Vad passar då bättre än att avsluta dagen med ett gott glas vin?Vin har flera positiva hälsoeffekter – här har vi listat sju av dessa.
Fem bra steg för att bli hänförd igen
När fick du senast en riktig aha-upplevelse som vidgade din horisont och fick dig att ifrågasätta dina egna tankar? Journalisten och författaren Sara Hammarkrantz skriver ofta om hälsa och psykologi. Här listar hon fem sätt att åter finna hänfördheten i livet.
Läs mer om Sara Hammarkrantz.
Så förstår du dig på sorg
Trots att många av oss kan prata öppet om döden har vi fortfarande mycket att lära om hur vi på bästa sätt kan hantera dess efterdyningar: sorgen, den naturliga reaktionen på att förlora en närstående.
25 enkla reserabatter för dig som är pensionär
Seniorer i Sverige tycker om att resa.Dessutom finns det gott om rabatter att utnyttja för den som är 55-plus.Här listar vi 25 rabatter på flygresor, kryssningar och boende.
Läs mer om Sverige.
Nu börjar vi redovisa kväveoxidvärde i våra biltester
Dieselbilen har gått från firad klimathjälte till ifrågasatt kväveoxidbov. Vad ska du då tänka på som bilköpare? När vi gör våra biltester har vi dig som läsare för ögonen och vi kommer nu att göra några ändringar för att vägleda dig bättre.
Kan du orden som lades på hyllan på 50-talet?
Testa dig själv på 15 ord som ströks ur Svenska Akademiens ordlista 1950. Begriper du vad ballejon och verda betyder? Sätt dina kunskaper på prov i ett av SvD:s svårare språkquiz.
Dyrare för dig – men en schystare spelplan
Beskedet att Postnord till slut tar tag i momsfrågan skapar en hel del merjobb och det blir betydligt dyrare för konsumenterna. Men det ger en väsentligt justare spelplan, och förändringen är nödvändig.
Läs mer om Postnord.
Guide till opinionsmätningar – djävulen finns i detaljerna
Kan man lita på väljarbarometrar? Valet närmar sig och opinionsundersökningarna duggar allt tätare. SvD förklarar hemligheterna bakom mätningarna och guidar dig bland urval, bortfall och felmarginaler.
Test: Vilken typ av yoga passar dig?
Yoga blir allt populärare i Sverige och det poppar upp yogastudios överallt i storstäderna. Men det finns många olika yogafomer att välja på – och vad passar egentligen mig bäst?Hälsoliv hjälper dig att välja spår och få lugn och ro i ditt val av yoga – svara på olika påståenden som kommer i testet. Då har du även möjlighet att bli en av tre vinnare av tremånaders flexibelt träningsmedlemskap hos Swiftr och yogamatta från Grounded Factory. Dela testet så kan du kolla om dina vänner är samma yogatyp som du... Foto: Fotolia (i hela testet). Sista dagen för a
Läs mer om Grounded Factory, Sverige och Swiftr.
Värdet hos dig och mig och alla som lever just nu är okränkbart
Gullviva, nattviol och johannesnycklar är fridlysta i Sverige, men inte barnen. Eva Lind hade en liten eldsflamma på sin ena kind och den dansade på tåspetsarna och färgerna slog ut som en blomma och de torkade aldrig. Hon var min skolkamrat.
Läs mer om Sverige.
9 tips: Så överlever du blodbadet i Playerunknown's Battlegrounds
Vi ger dig en introduktion till det populäraste onlinespelet just nu och låter experten tipsa om hur du kan bli bäst på Playerunknown s Battlegrounds.
Läs mer om Playerunknown.
Vad kan du om romare, kelter och druider?
I HBO:s nya storsatsning Britannia ingår en fantasifull tolkning av de mystisk druiderna samt romare och kelter. Vad vet du om dessa grupper - testa dig i DN:s kulturquiz.
Läs mer om Britannia.
Skäringers bröllops-fiasko i djungeln
Mia Skäringer Lzr och maken gifte sig i hemlighet i Thailands djungel för tre år sedan. Först nu berättar skådespelerskan om den kaosartade dagen då ingenting gick som det skulle. Men det verkade tursamt. Och mer likt livet i verkligheten. Jag älskar dig Gabriel Lzr skriver hon på sin Instagram.
Läs mer om Gabriel Lzr och Instagram.
Quiz: Vad kan du om forskningen 2017?
Har du hängt med i DN:s vetenskapsbevakning under 2017? Testa och se vad kan du om tidskristaller och p-piller. Av alla som skickade in svar lyckades bara en få alla rätt. Klarar du dig lika bra?
Livsviktiga mobilknepet som alla borde kunna
I en farlig situation kan det vara livsviktigt att snabbt kalla på hjälp.Genom att klicka fem gånger på din Iphone aktiverar du en ny funktion som kan hjälpa dig om du är i nöd.
Läs mer om Iphone.
6 skäl att dricka hälsodrycken kombucha
Trendigt kombucha-t bryggs på en svamp som ser ut som en slemmig manet, men låt inte det stoppa dig - den sötsyrliga fermenterade drycken har en rad häslofrämjande egenskaper. Här är 6 bra skäl att till att du ska unna dig lite kombucha!
Nina, 25, har fattat allt – efter viktmobbningen
Supermodellen Nina Agdal, 25, skulle inleda 2018 med att pryda Venice Magazines omslag.Men efter att tidningen sett bilderna valde de att backa: De tyckte att hon inte passade marknaden.Nu slår hon tillbaka mot samma marknads skeva ideal.Skäms på dig och tack till utgivaren som bekräftade hur viktigt det är att leva sin egen sanning, skriver hon i ett Instagram-inlägg.
Läs mer om Instagram-inlägg.