Djurgården

Trots succén - Djurgården bryter samarbetet med den före detta storbacken

Thomas Johansson. Foto: Johanna Lundberg / BILDBYRÅN Djurgården har fått full fart upp i SHL:s serietabell den här säsongen efter ha legat i bottenträsket. En som till stor del har legat bakom detta är Thomas Johansson.
Läs mer om Djurgården.
JUST NU - PÅ FD - "Vill Seb Larsson vinna ska han gå till AIK - inte Djurgården"
PODCAST. FotbollDirekt har tidigare berättat att Sebastian Larsson väljer mellan AIK och Djurgården när han ska vända hem till allsvenskan. Larssons förre lagkamrat i landslaget, Erik Edman, tycker att "Seb" ska välja de förstnämnda.
JUST NU - LIVE: Synar David Fällmans val av Bajen före Djurgården
SVENSKA FANS 08 Fotboll. I dag kl 12.00 på FotbollDirekt.se. Nu med Svenska Cupen-starten. Med Milosevic, med Fällman och Nisse Johanssons slut. Där på frågor om Djurgården som imponerar - behöver Dif fortfarande förstärka?

Förlängde med Djurgården - vill vinna derby: "Tycker inte vi ska göra bartömning på Stureplan"

I början av november kritade Kevin Walker på ett nytt treårskontrakt med Djurgården, trots massor av flyttrykten. Nu vill han ta död på Djurgårdens derbyspöke.
JUST NU - PÅ FD: Seb Larsson har bestämt sig - står mellan AIK och Djurgården
Sebastian Larsson uppgavs i början av månaden vara i samtal med både AIK och Djurgården. I går bekräftade han själv att han flyttar hem i sommar. I dag kan FD avslöja att stjärnan bestämt sig för att bo i Stockholm.
Läs mer om AIK, Djurgården och Stockholm.
PÅ FD: Bosses stora hyllning till Radetinac - "Han är tidlös som spelare"
6-0 för Djurgården i cuppremiären i går, och en segerorganisatör som många djurgårdare längtat efter att se dominera igen - Haris Radetinac startade och gjorde två mål, efter en nattsvart period med två korsbandsskador de tre senaste åren.
Läs mer om Djurgården, Han och Radetinac.
Talangen förlänger: "Haft erbjudanden från andra SHL-klubbar"
David Bernhardt Foto: Bildbyrån Här är nästa spelare att förlänga med Djurgården. 20-årige David Bernhardt stannar i klubben. - Vi är stolta och glada över att han vill fortsätta sin resa med oss, säger sportchef Joakim Eriksson.
Ett tronskifte i Djurgården: "Visste att det skulle vara öppet"
Elliot Käck spelade samtliga 30 allsvenska matcher från start såväl 2016 som 2017.
Läs mer om Djurgården.
JUST NU: Ville se sitt Djurgården göra ännu fler mål - "Fan, gå för ett till"
Özcan Melkemichel fick en mardrömsstart som Djurgården-tränare i fjol efter cupförlust mot Degerfors i premiären. Nu, ett år senare, var det ett helt annat Djurgården på Tele2 Arena och värmlänningarna krossades med hela 6-0.
Tredje gången gillt för Salem?
Ska Salem lyckas kvala sig upp till SSL? För tredje gången på raken är Stockholmslaget klara för ett SSL-kval. Salem och Djurgården i en tuff batalj.
Djurgårdens drömstart – totalkrossade Degerfors
Djurgården fick en smakstart på tävlingssäsongen.Degerfors krossades med 5-0 på måndagen i svenska cupen.Tino Kadewere noterades för två mål i storsegern.
Bekräftat i kväll - lämnar Djurgården
Bara timmen före Djurgårdens cuppremiär mot Degerfors bekräftade Stockholmsklubben att de säljer Othman El Kabir till FC Ural i Ryssland.
El Kabir lämnar Djurgården
Djurgårdens yttermittfältare Othman El Kabir lämnar den allsvenska klubben för spel i Ural i ryska Premier League.
El Kabir lämnar Djurgården
Djurgårdens yttermittfältare Othman El Kabir lämnar den allsvenska klubben för spel i Ural i ryska Premier League.
El Kabir lämnar Djurgården
Läs mer om Djurgården.
Djurgården bekräftar: El Kabir klar för rysk klubb
Förra veckan så bekräftade Othman El Kabir för Fotbollskanalen att han vara på väg att lämna Djurgården för ryska FC Ural. - Klubbarna är överens och det är bara jag som ska göra läkarundersökningen och skriva på mitt kontrakt.
Klart: Lämnar Dif för ryska klubben
Othman El Kabir lämnar Djurgården för spel utomlands.Precis som SportExpressen avslöjat är El Kabir klar för FC Ural.– Det känns bra att skriva på men självklart tråkig att lämna Djurgården, säger El Kabir.
PÅ FD: Kopplas ihop med Djurgården och Östersund - vill bort: "Tror det kommer lösa sig"
Mohamed Buya Turay gjorde nio mål för AFC Eskilstuna under sin debutsäsong i allsvenskan. Nu vill han lämna, och har hotat med att strejka från matcher för att få till en flytt.
Läs mer om Djurgården och Östersund.
JUST NU - PÅ FD: Stjärnan nu förlorad för Djurgården
Othman El Kabir ser nu slutgiltigt förlorad ut för Djurgården. Dif-mittfältaren klarade nu i lördags, enligt FD:s uppgifter, läkarundersökningen. Med det väntas nu affären mellan Djurgården och Ural när som helst bli officiell.
Läs mer om Djurgården och Ural.
Efter uppgifter om AIK och Djurgården - Sebastian Larsson öppnar för allsvenskan
Sebastian Larssons kontrakt med Hull går ut i sommar, och flera allsvenska klubbar visar intresse. Nu öppnar landslagsmannen för allsvenskan: - Allsvenskan har fått ett uppsving och att spela där skulle jag se fram emot.
Sebastian Larsson: Kommer flytta hem
AIK, Djurgården och IFK Göteborg ska alla vara intresserade av att värva Sebastian Larsson när dennes kontrakt med Hull går ut i sommar. Larsson berättar för Sportbladet att han kan tänka sig en flytt till allsvenskan.– Det känns som att allsvenskan fått ett uppsving i intresse, säger Larsson till Sportbladet.
Larsson kopplas ihop med AIK, Djurgården och Blåvitt: "Kan absolut tänka mig att spela i allsvenskan"
Sebastian Larsson har mindre än ett halvår kvar på sitt kontrakt med Hull City.
Läs mer om AIK, Blåvitt, Djurgården och Hull City.
JUST NU - PÅ FD: AIK-rookien är säker på att Djurgården gjort ett fynd
Djurgården har värvat in flera meriterade spelare inför årets säsong. En som inte är lika erfaren, men som det ändå snackas mycket om, är 17-åriga mittfältaren Hampus Finndell.
Läs mer om Djurgården.