Dragan bratic

Strippklubbskung dömd till fängelse

Strippsklubbskungen Dragan Bratic från Jönköping har dömts till två års fängelse för grovt skattebrott och grovt bokföringsbrott.Han får heller inte driva företag under fem år.Dragan själv nekar bestämt till att han begått något brott och menar att tingsrättens dom helt saknar grund.– Det är klart att jag kommer att överklaga och det är klart att jag kommer vinna till slut, säger han.
Läs mer om Jönköping.

Strippklubbskungens ilskna hungerstrejk

Strippklubbskungen Dragan Bratic har åtalats för grova ekobrott som kan ge flera års fängelse.Själv är han förkrossad över anklagelserna – och hotar nu med att hungerstrejka.– Jag ska bara sätta mig på torget. Jag pallar inte mer, säger han.
Säljer strippklubben på Blocket: Ett fynd
Strippklubben mitt i stan är till salu på Blocket för 1,8 miljoner. Det gick inte att driva den vidare enligt restaurangchefen Dragan Bratic. – Att ha en gayklubb med glitter och glamour i Jönköping är som att servera gris på julbordet i Teheran, säger han.
Strippklubb till salu: Som gris i Teheran
Strippklubben mitt i stan är till salu på Blocket för 1,8 miljoner. Det gick inte att driva den vidare enligt restaurangchefen Dragan Bratic. – Att ha en gayklubb med glitter och glamour i Jönköping är som att servera gris på julbordet i Teheran, säger han.

Dragan i storbråk om ny strippklubb

Dragan Bratic, som drev strippklubben McDragans i Mörsil fram till förra hösten, är nu inblandad i ett storbråk kring en ny strippklubb i Sundsvall.
Läs mer om Mörsil och Sundsvall.
Dragan tar sina strippor och drar
Efter att strippkungen Dragan Bratic la ner verksamheten i länet sökte han lyckan i Kiruna. Men det blev en kortvarig verksamhet i gruvstaden. - Jag var upp dit och har försökt göra
Läs mer om Dragan Bratic och Kiruna.
Dragan Bratic kopplas ihop med prostitution
Samarbetade med agent misstänkt för medhjälp till prostitution och människohandel. Enligt en artikel i NSD förmedlade agenten, Indrek Mandre, tjejer till olika strippklubbar runt om
Läs mer om Indrek Mandre och NSD.
Öppnar strippklubb igen?
Dragan Bratic väntar på Migrationsverkets besked om Brinkeboda kan bli asylboende. I så fall ska han sälja fastigheten. Men säger verket nej ändrar han planerna.
Läs mer om Brinkeboda.
Brinkeboda säljs till ny ägare
De iögonfallande skyltarna och banderollerna med texten Live Striptease har plockats bort. - Jag håller på att sälja Brinkeboda, säger Dragan Bratic.
Dragan överklagar alkoholbeslutet
Dragan Bratic överklagar Åre kommuns beslut att neka honom alkoholtillstånd för strippklubben i Storvallen.
Läs mer om Storvallen och Åre.
Dragan satsar på Sundsvall
Nu satsar Dragan Bratic på nytt och det i Sundsvall. Dragan Bratic, ägare av strippklubbarna i Mörsil och Storlien satsar nu även på Sundsvall. Det uppger Sundsvalls Nyheter på sin webb sn24.se.
Polisen: Strippklubb saknar tillstånd
Dragan Bratic har inte sökt det tillstånd som krävs för sin stripteaseverksamhet och riskerar därför åtal, enligt polisen. Om han inte söker och får tillståndet kan han tvingas stänga.
Strippklubben får alkoholtillstånd
Socialnämnden i Åre kommun säger ja till alkoholservering på strippklubben i Mörsil. Därmed går socialnämnden emot polisens remissvar. - Vad förvånad jag blir, säger Dragan Bratic.
Läs mer om Dragan Bratic, Mörsil och Åre.
Strippklubbsägaren inte förtalad enligt JK
Strippklubbsägaren Dragan Bratic har ingen framgång hos Justitiekanslern förundersökningen om grovt förtal läggs ned. Dragan Bratic som för några år sedan hade en strippklubb i Skogsby
Läs mer om Justitiekanslern och Skogsby.
Erbjöds sexuella tjänster på strippklubb
Krogägaren Dragan Bratic är på väg att öppna en strippklubb på värdshuset Brinkeboda i Mörsil. Han driver strippklubbar på flera platser i landet. När reportrar från Barometern besökte
Läs mer om Barometern, Brinkeboda och Mörsil.
Strippklubbskungen granskas hårt av Åres pampar
Det här är tecken på förlegad kvinnosyn och kan locka till sig prostitution och kriminalitet.` MÖRSIL. När strippklubbskungen Dragan Bratic slår upp portarna för sin nya klubb den 4
Läs mer om Dragan Bratic.
Habobo öppnar ny strippklubb
HABO | Dragan Bratic ska öppna en ny strippklubb. Dragan Bratic som har haft strippklubbar på flera håll i landet, planerar att efter nyår öppna en ny strippklubb i Mörsil, Åre kommun.
Läs mer om Mörsil och Åre.
Dragan Bratic öppnar ny strippklubb
Dragan Bratic som hade strippklubben i Skogsby ska öppna en ny strippklubb i Åre kommun.
Läs mer om Skogsby och Åre.
Nu säljer Dragan strippklubbarna
Strippklubbskungen Dragan Bratic avvecklar sitt imperium. Hans klubbar i Karlshamn och Särna i Dalarna är till salu. - Jag har andra projekt på gång och vill inte trampa i samma spår hela tiden, säger han.
Läs mer om Dalarna, Dragan, Karlshamn och Särna.