E18

Krock på E18 – långa köer

Två personbilar har krockat på E18 utanför Västerås.Eventuella personskador är okända i nuläget.Trafiken leds nu om genom polisens trafikkontrollplats.– Det är långa köer och går väldigt långsamt, säger Linnea Hultberg, RLC-befäl vid polisen i Västmanland.

JUST NU: En kvinna fastklämd i lastbilskrock

En lastbil har kolliderat med en bil längs E18 i närheten av Karlstad.Enligt polisen ska en kvinna sitta fastklämd i en bil.– Vi är på plats och räddningstjänst, ambulans och helikopter är på väg, säger Torbjörn Roos, vakthavande befäl vid polisen i Bergslagen.
Läs mer om Bergslagen, E18 och Karlstad.Enligt.
Försökte smuggla in badtunna
GRÄNSEN Den norska Örje-tullen gjorde under onsdagen ett annorlunda beslag. Vid 15-tiden stoppades en estnisk man i en kontroll på E18. Med sig hade han en badtunna i trä som han försökte smuggla in i Norge.
Läs mer om E18, Norge och Örje-tullen.
Buss och lastbil i krock på E18 – ett körfält avstängt
En trafikolycka har inträffat på E18 i höjd med Emausmotet i Västerås.Enligt de första uppgifterna är en buss och lastbil inblandade i olyckan.
Läs mer om E18, Emausmotet och Västerås.Enligt.

Två bilar i krasch på E18 – en person medvetslös

Två bilar har kolliderat på E18 i Årjäng i Värmland. Enligt polisen ska en person vara medvetslös efter olyckan, skriver Nya Wermlands-Tidningen.
Fyra bilar i krock på E18 – långa köer
Fyra bilar har kört ihop på E18 i Karlstad. Ambulans har larmats till platsen. Enligt räddningstjänsten är det långa köer förbi olycksplatsen.
Läs mer om E18 och Karlstad.
SL-buss i brand – vägen är avstängd
Här är vad som återstår av den SL-buss som brunnit på Gamla E18, i höjd med Ursvik, under torsdagen.– Vi har stängt av en del av vägen i samband med släckningsarbetet, säger Eva Nilsson vid Stockholmspolisen.
Bil med hästsläp körde av vägen – hästen dog
En trafikolycka har inträffat på E18 väster om Karlstad.– Det var en personbil med en hästtransport som körde av vägen. Inga personskador men hästen dog, uppger Björn Johansson, räddningschef i beredskap i Karlstadregionen.
Bil körde på fel sida vid frontalkrock
Två bilar frontalkrockade vid 12-tiden på E18 i Karlstad. En av bilarna körde mot trafiken på fel körbana, uppger polisen i Värmland.
Läs mer om E18, Karlstad och Värmland.
Trafikolycka med flera fordon – motorvägen stängs av
En trafikolycka har inträffat på E18 i Karlstads kommun.Enligt larmet är flera fordon inblandade.– Man stänger av E18 mot Karlstad. Alla ska vara ut ur bilarna, berättar Gunilla Jensen, teamledare på SOS Alarm.
Läs mer om E18, Gunilla Jensen och Karlstad.
Guide: Så påverkas trafiken nära dig
Under onsdagen har det inträffat flera olyckor på vägarna runt om i landet. På E4, E20, E18 och andra mindre vägar har man stängt av vissa körfält eller stängt av vägen. Kollektivtrafiken har också påverkats av snöovädret och flera avgångar riskerar förseningar och inställda bussar och tåg.
Läs mer om E18 och E20.
Två bilar i krock – Europavägen stängdes av
Två bilar har kolliderat på E18.– Vi fick stänga av vägen initialt. Nu leds trafiken förbi olycksplatsen växelvis, berättar Hans Berged, räddningschef i beredskap i Karlstadregionen.
Flera olyckor på E18: Glashalt
Det är glashalt på E18.Flera olyckor har inträffat under söndagen – särskilt mellan Enköping och Bålsta.– Kör försiktigt och håll avstånd, säger polisen rlc-befäl i området, Tor Stens.
Läs mer om Bålsta, E18 och Enköping.
Bil frontalkrockade med lastbil
En allvarlig trafikolycka har inträffat på E18 öster om Årjäng i Värmland. En personbil och en lastbil har frontalkrockat. Det pågår en stor räddningsinsats på platsen, bland annat används en ambulanshelikopter. Olyckan inträffade klockan 15.38.
Läs mer om E18, Värmland och Årjäng.
Lastbil och personbil i olycka: Frontalkollison
En lastbil och en personbil har kolliderat på E18 i Årjängs kommun.– Enligt larmet handlar det om en frontalkollision, uppger Linda Bergquist, teamledare vid SOS Alarm.
Läs mer om E18 och Linda Bergquist.
Turistbuss åkte nedsläckt på E18
En turistbuss höll på att orsaka flera allvarliga olyckor under fredagskvällen. Bussen åkte helt mörklagd utan vare sig bak- eller framlyktor på motorvägen mellan Arboga och Västerås.
Läs mer om Arboga och E18.
Turistbuss åkte nedsläckt på E18
Läs mer om E18.
Bil stod i lågor på E18
Räddningstjänsten kunde släcka branden. Vid 18.12 på fredagskvällen inkom ett larm till SOS gällande en bilbrand. En personbil sod i lågor på E18 utanför Hallstahammar strax innan avfarten Eriksberg i riktning mot Köping.
Läs mer om E18, Eriksberg, Hallstahammar och Köping.
Skott avlossade under biljakt
Polisen har avlossat skott under en biljakt på E18 utanför Enköping, skriver Aftonbladet.Tre personer under 18 år i en stulen bil har gripits.
Läs mer om Aftonbladet.Tre, E18 och Enköping.
Hästtransport i olycka – vägen helt avstängd
En hästtransport har vält efter en olycka på E18 utanför Karlstad. Enligt polisen har upp till fyra fordon varit inblandade i olyckan. Vägen är helt avstängd.Skadeläget är oklart.
Läs mer om E18 och Karlstad.