E20

Tre bilar i olycka på E20 – oklart skadeläge

Tre bilar har krockat på E20 nära Skara, skriver polisen på sin hemsida.Det råder trafikstörningar på platsen i samband med att fordonen ska bärgas.Det är oklart om någon har skadats.
Läs mer om E20 och Skara.

Lastbil med 20 ton köttbullar har vält

En lastbil har vält på E20 på onsdagskvällen.I lasten finns 20 ton köttbullar, uppger Skaraborgs Läns Tidning.Räddningstjänsten berättar för tidningen att bärgningsarbetet kommer ta tid.
Läs mer om E20.
Två till sjukhus efter olycka på E20
Två personer har förts till sjukhus efter en trafikolycka mellan två fordon på e20 utanför Munkebäck.– En person var avförd innan polis kom till platsen och ytterligare en kördes till sjukhus av polis, säger Stefan Gustafsson, presstalesman vid polisen i region Väst.
JUST NU: Vild polisjakt efter stulen Porsche i Göteborg
Strax före klockan sju fick en bilist syn på sin stulna Porsche under färd, på E20 i höjd med Gårda. Han larmade polisen som ryckte ut med fem bilar och polishelikopter.– När vi kom i kapp honom ökade han farten, säger Tommy Nyman, polisens presstalesperson i region Väst.

Kycklingar lösa på E20 – jagas på vägbanan

En märklig trafiksituation uppstod på E20 i centrala Göteborg, sent på söndagskvällen.– Förbipasserande uppfattade det som en trafikolycka, men det var kycklingar som var lösa på vägbanan, säger Dan Lindqvist, larm- och ledningsoperatör vid räddningstjänsten i Storgöteborg.
Lastbil och personbil i kollision – halt på vägen
En lastbil och en personbil har kolliderat på E20 i höjd med Munkebäckmotet i Göteborg.E20 ska vara helt avstängd i södergående riktning.– Det ska vara halt på platsen, säger Bosse Johansson, larm- och ledningsoperatör vid räddningstjänsten i Storgöteborg.
Krock på E20 – Bil körde in i hästtransport
En personbil krockade under morgonen med en hästtransport på E20 i Alingsås.Det är oklart om någon skadats vid olyckan.
Läs mer om Alingsås.Det och E20.
Lastbil stod i timmar – kvinna dog i krock
En 54-årig kvinna omkom på onsdagen i en krock med en lastbil på E20 utanför Kumla. Både polisen och Trafikverket hade fått samtal om den stillastående lastbilen flera timmar före krocken. Lastbilschauffören är anhållen misstänkt för vållande till annans död.
Läs mer om E20, Kumla och Trafikverket.
Lastbilschaufför anhållen efter dödsolycka
En 54-årig kvinna omkom på onsdagen i en krock med en stillastående lastbil på E20 utanför Kumla. Lastbilschauffören är anhållen misstänkt för vållande till annans död.
Läs mer om E20 och Kumla.
Bil kraschade in i lastbil – totalstopp på E20
En allvarlig trafikolycka har inträffat i Kumla, Örebro.– En personbil med tre personer har kört rakt in i en stillastående lastbil på E20, säger Stefan Dangardt, Örebropolisens presstalesperson.
Läs mer om E20, Kumla, Stefan Dangardt och Örebro.
Stopp på E20 efter krock – skylift på vägen
Det är stopp på E20 i Mariestad efter att två bilar varit inblandade i en krock. Enligt räddningstjänsten är det en bil som kört in i en annan bil med en skylift på ett släp.– Det är helt avstängt. Skyliften ligger på vägen, säger Peter Brandels, inre befäl vid räddningstjänsten Östra Skaraborg.Två personer har förts till sjukhus med oklara skador.
Tjuvar bröt sig in i lastbil – i farten
Stöldförsök från lastbilar i farten på E20 utreds nu av polisen i Västsverige. Filmer visar hur två män klättrar in i lastutrymmet bakifrån, från motorhuven på en personbil – mitt i natten och i 80 kilometer i timmen.
Läs mer om E20 och Västsverige.
Två bilar i krock på E20 – oklart skadeläge
Två bilar har kolliderat på E20 i Skara. Polis, räddningstjänst och flera ambulanser är på väg till platsen. Det är oklart hur många personer som är inbladade i olyckan. Skadeläget är oklart.
Läs mer om E20 och Skara.
Långtradare har vält över E20 – stopp i trafiken
En lastbil har vält över E20 norr om Alingsås, uppger SOS Alarm.– Hela ekipaget ligger över vägen och läcker diesel, uppger en larm- och ledningsoperatör.Det är totalstopp i trafiken.
Läs mer om E20.
E20 avstängt efter olycka
E20 fick stängas av i södergående riktning efter en olycka i höjd med Alingsås.Enligt räddningstjänsten ska olyckan två bilar ha krockat.– Det var precis utanför brandstationen så vi var snabbt på plats, säger Stefan Löfgren, inre befäl vid räddningstjänsten i Alingsås.
Fyra bilar i krock – risk för långa köer
Fyra bilar har krockat med varandra på E20 i höjd med Lerum.Endast en fil är öppen för trafik och det finns stor risk för köer.– Jag kan nästan garantera att det är köer vid den här tiden, säger Hans Lippens, polisens presstalesperson i region Väst.
Läs mer om E20, Lerum.Endast och Väst.
Kilometerlånga köer på E20
Trafiken på E20 utanför Eskilstuna mot Örebro står helt still. Orsaken är en lastbil som havererat på den enfiliga sträckan och Trafikverket har ingen prognos när det kan börja röra sig igen.
Läs mer om E20, Eskilstuna, Trafikverket och Örebro.
Trafikolycka på E20 – stor trafikpåverkan
En trafikolycka har inträffat på E20 i Lerums kommun. Räddningstjänst är på väg till platsen.Enligt Trafikverket råder stor trafikpåverkan på platsen.
Läs mer om E20.
Olycka på E20 – bil har kört in i ett träd
En singelolycka har inträffat på E20 i Göteborg, i närheten av Olskroksmotet.– Vi är på väg fram till platsen. Enligt de initiala uppgifterna har en bil kört in i ett träd, säger Johan Josarp, vakthavande befäl vid polisen i region Väst. Skadeläget är oklart.
Bil har kört av E20 – kraschade in i träd
En personbil har kört av E20 och kolliderat med ett träd.Polis, ambulans och räddningstjänst har ryckt ut.– Skadeläget är oklart, säger Jenny Widn, polisens presstalesperson i Region Väst.
Läs mer om E20, Jenny Widn och Region Väst.