E22

En till sjukhus efter trafikolycka på E22

Vid 12.56 larmades polisen till E22 i höjd med Misterhult, som ligger i närheten av Oskarshamn.Det är oklart hur olyckan gått till men en person har fått föras till sjukhus.Vägen stängdes av helt inledningsvis.
Läs mer om E22, Misterhult och Oskarshamn.Det.

Seriekrock på E22

Tre personbilar har kolliderat på E22 vid Södra Råby.Det är okänt om någon kommit till skada.Två av bilarna ska ha kört ifrån platsen, enligt inledande uppgifter.
Läs mer om E22 och Södra Råby.Det.
E22 helt avstängd – tre bilar i kökrock
E22 är på tisdagskvällen helt avstängd –i båda riktningarna.En olycka i höjd med Gamleby har orsakat mycket långa köer, skriver SVT Nyheter.
Läs mer om Gamleby.
Just nu: Olyckor på E22 - trafik leds om
En lastbil har kört av E22:an i höjd med Kåremo, norr om Kalmar.Två personer är inblandade.– Det kommer vara störningar norrgående tills bilen är bärgad, säger Calle Persson vid polisens ledningscentral Syd.

Motorväg avstängd efter krock

E22 har stängts av efter en olycka.Enligt uppgift är två bilar inblandade.
Bil körde på buss på E22
En bil ska under tidig måndagsmorgonen ha kört på en buss på E22.Bilen ska därefter ha kört ner flera stolpar och vidare ner i diket.Det är okänt om någon skadat sig.
Läs mer om E22.
87-åring brottsmisstänkt efter krock
Efter en frontalkrock misstänks en 87-årig man för grov vårdslöshet i trafiken, rapporterar Barometern. I fredags hamnade en bilist i fel körfält på E22 utanför Kalmar och frontalkrockade med en annan bil.
Läs mer om Barometern, E22 och Kalmar.
Här är nattens händelser
Foto: Johan Nilsson/TT Nattens nyhetsrubriker lokalt, nationellt och internationellt. Kalmar län Vid fyratiden på morgonen körde en bil av gamla E22, över ett dike, genom ett två meter högt staket och in i en villaträdgård.
Läs mer om E22 och Vid.
Två personer är förda till sjukhus efter frontalkrock
Vid 19.25 larmades polisen om att en trafikolycka hade inträffat på E22 i höjd med Hossmo kyrkar i Kalmar kommun.Enligt larmet ska två personbilar ha krockat med tre personer inblandade.
Läs mer om E22, Hossmo och Kalmar.
En person till sjukhus efter krock på E22
En man har förts med ambulans till sjukhus efter en olycka mellan en lastmaskin och en bil på E22.Skadeläget är oklart.Under räddningsarbetet stängdes vägen av.
Läs mer om E22.
Polisen stötte på rånare – på väg till brottsplatsen
Polisen stoppade en misstänkt rånare på väg till brottsplatsen.E22 fick en tid stängas av eftersom rånaren slängde stöldgodset på vägen.
Krasch på E22 – Kvinna förd med ambulans
En kvinna har förts till sjukhus med ambulans efter en trafikolycka på E22, Kalmar, norrgående färdriktning.Fordonet åkte vid olyckan in i mitträcket och fem till sex stolpar i mitträcket är nerkörda.– Larmet inkom strax efter 06 på måndagen, säger Stephan Söderholm, pressinformatör vid polisens regionledningscentral.
Läs mer om E22, Kalmar och Stephan Söderholm.
Trafikstörningar på E22 efter krock
Vid 17.41 larmades polisen om en trafikolycka på E22 i höjd med Tollarp.Det rör sig om två bilar som har kolliderat.Polis, ambulans och räddningstjänst är skickade till platsen.
Läs mer om E22 och Tollarp.Det.
Lastbil har vält på E22 i Skåne
En lastbilschaufför har förts till akuten i Kristianstad efter att lastbilen vält på E22, uppger polisen på sin hemsida. Ett utandningsprov har visat att den 30-årige föraren inte ska ha varit påverkad av alkohol eller narkotika.
Läs mer om E22, Kristianstad och Skåne.
Lastbil har vält på E22 - stopp i trafiken
En lastbilschaufför har förts till akuten i Kristianstad efter att lastbilen vält på E22 utanför Kristianstad, uppger polisen på sin hemsida. Det är oklart hur skadad den 30-årige föraren är.
Läs mer om E22 och Kristianstad.
JUST NU: Lastbil blockerar E22 – hela vägen avstängd
En lastbil har vält på E22, trafikplats Vä, och täcker hela körfältet.Olyckan orsakar totalstopp i trafiken i båda riktningar.– Lastbilen ligger vält över hela E22 i norrgående riktning, säger Kim Hild, pressinformatör vid polisens regionledningscentral.
Läs mer om E22 och Kim Hild.
JUST NU: E22 avstängd efter olycka – flera skadade
Europaväg 22 har stängts av efter en trafikolycka väster om Hurva i Skåne på söndagskvällen.Det har rapporterats om mycket halt väglag på platsen och två personer har förts i ambulans till sjukhus.
Läs mer om Hurva och Skåne.
Trafikproblem på E22 efter olycka
E22 är avstängd i norrgående riktning efter en singelolycka på lördagsförmiddagen.En bil körde av vägen och måste bärgas.
Läs mer om E22.
Bil i krock med älg – störningar på E22
En personbil har krockat med en älg på E22.Olyckan har lett till att trafiken fått stoppas i södergående riktning.Skadeläget är oklart.
Läs mer om E22.
E22 avstängd i båda riktningar
En bil har kört in i ett räcke på E22 Bäckaskog, i höjd med Gualöv, riktning Kristianstad.Under saneringsarbetet kommer vägen stängas av i båda riktningarna mellan Bromölla och Kristianstad.Inga personskador ska ha rapporterats in.
E22 avstängt efter ännu en trafikolycka
E22 är avstängd – på nytt – efter krock mellan flera fordon på torsdagskvällen.Sedan tidigare är vägen totalstängd efter att en lastbil vält och börjat läcka farligt gods i Bromölla kommun.–Vi har fått från SOS att det är en krock mellan flera fordon, säger Rickard Lundqvist, polisens presstalesperson i syd.
Läs mer om Bromölla och Rickard Lundqvist.
JUST NU: Lastbil med farligt gods har vält
Väg E22 har på torsdagseftermiddagen stängts av helt efter en allvarlig trafikolycka.Enligt polisen har en lastbil, innehållande farligt gods, vält – och ett stort räddningsarbete är påbörjat.– Det är något som kan vara frätande, säger Rickard Lundqvist, polisens presstalesperson i syd.
Läs mer om Rickard Lundqvist.