E22

Två till sjukhus efter en krock på E22

Två bilar krockade på E22 i Norrköping.Krocken beskrivs som rejäl, och två personer har förts till sjukhus efter händelsen.–Ambulansen bedömde det som rött läge för en av dem, säger vakthavande befäl Lars-Göran Nilseryd till Aftonbladet.

JUST NU: Stort kaos i trafiken

Det råder under fredagseftermiddagen kaos på många håll i den sydsvenska trafiken.Inom loppet av 40 minuter har inte mindre än ett tiotal (!) trafikolyckor rapporterats in till polisen.Det råder klockan 16.45 stopp på både E22 – och två platser på E6.–Det är väldigt mycket trafikolyckor. Det är mörkt och regn och många fordon och personer som rör sig i slutet av dagen, säger Anna Göransson, polisens presstalesperson i syd.
Läs mer om Anna Göransson och E22.
Stopp på E22 efter olycka vid rondell
Två bilar krockade under torsdagsmorgonen vid en rondell på E22.Olyckan orsakar stopp i trafiken, uppger polisen på sin hemsida.
Läs mer om E22.
Trafikstörningar på E22 efter krock mellan bil och traktor
Vid 19.45 larmades polisen om att en personbil och en traktor kolliderat i Karlskrona.Olyckan kan innebära att det uppstår trafikstörningar på E22.Polisen har begett sig till platsen men skadeläget är ännu okänt.
Läs mer om E22 och Karlskrona.Olyckan.

Två bilar i olycka på E22

Två bilar har hamnat i diket efter en olycka på E22.Polis och ambulans är på väg till platsen.– Skadeläget är okänt, säger Åsa Emanuelsson, informatör vid polisens ledningscentral.
Läs mer om E22 och Åsa Emanuelsson.
Flera bilar i krock på E22
Fem bilar har kolliderat på E22, mellan Lund norra och Gårdsstånga.Olyckan skedde i norrgående riktning.– Polis, räddningstjänst och ambulans är på väg till platsen, säger Rickard Lundqvist, pressinformatör vid polisens regionledningscentral.
E22 avstängd efter kökrock
E22 har stängts i södergående riktning efter en kökrock vid Svaneberg utanför Kalmar.Det är oklart om någon person kommit till skada.
Läs mer om Kalmar.Det och Svaneberg.
Lastbil körde av E22 – Det är glashalt
Det är halt i Skåne. På måndagsförmiddagen körde en lastbil av E22 och ner i diket.Lastbilen behövde bärgas från platsen.– Det är glashalt på platsen, säger Kim Hild, presstalesperson på polisens ledningscentral.
Läs mer om E22, Kim Hild och Skåne.
E22 avstängd efter olycka med tre bilar
Det är stora trafikproblem på E22 vid Lund – både norrut och söderut. Motorvägen i riktning mot Malmö är spärrad vid trafikplats Lund Norra efter en olycka med tre bilar inblandade.Även norrut är det problem med framkomligheten från Lund Norra mot Gårdstånga – ett körfält är spärrat efter en olycka.
Läs mer om E22, Gårdstånga, Lund, Lund Norra och Malmö.
Bilar i krock på E22
En trafikolycka har inträffat på E22 utanför Bromölla.Enligt larmet är det två bilar som har krockat.
Läs mer om Bromölla.Enligt och E22.
Störningar i trafiken efter olycka på E22
Det råder begränsad framkomlighet i trafiken på E22 efter en olycka.– Vi vet inte hur många fordon som är inblandade. Vi har skickat patruller för att bringa ordning, säger Calle Persson vid polisens presstjänst till Sydsvenskan.
Läs mer om Calle Persson, E22 och Sydsvenskan.
JUST NU: Långa köer efter olycka
En personbil har på fredagsmorgonen krockat på E22, vid Vä utanför Kristianstad.Enligt initiala uppgifter har bilen kört in i mitträcket vid trafikplats 36.Inga personskador har rapporterats – men det kan vara trafikstörningar.
Läs mer om E22 och Kristianstad.Enligt.
Stopp på E22 – tre bilar i olycka
Läs mer om E22.
Långa köer på E22 efter flera olyckor
På onsdagsmorgonen inträffade flera olyckor på E22 och det råder långa köer.Bland annat är en påfart avstängd efter en olycka.
Läs mer om E22.
Två olyckor på E22 – motorvägen avstängd
Två bilar har krockat på E22 utanför Sölvesborg.Trafiken i norrgående är avstängd.Samtidigt har ytterligare en olycka på E22 inträffat utanför Lund.
Läs mer om E22, Lund och Sölvesborg.Trafiken.
Lastbilsolycka har orsakat totalstopp på E22
Just nu är det totalstopp på E22 i Kalmar efter en lastbilsolycka, meddelar Trafikverket på sin hemsida.Trafikolyckan orsakar stora störningar i trafiken.
Läs mer om E22, Kalmar och Trafikverket.
JUST NU: Stopp på E22 efter trafikolycka
Stora trafikstörningar efter att två personbilar kolliderat i södergående riktning på E22.En bit av vägen är därför avstängd och trafiken leds om.– Det är väldigt långa köer, säger Fredrik Bratt, informatör vid polisens ledningscentral.
Läs mer om E22 och Fredrik Bratt.
JUST NU: E22 avstängd – bil med ammunition brinner
En bil innehållande ammunition började under färd brinna på E22 Söderåkra.Vägen är helt avstängd i båda riktningarna.Hur länge brandsläckningarbetet pågår är oklart.
Person skadad – kördes på vid E22
Vid 14.17 larmades polisen om en person som blivit påkörd på Erik Dahlsbergs väg i Kalmar. Olyckan ska ha inträffat på en plats som ligger i anslutning till E22.Polis, ambulans och räddningstjänst är skickade dit.– Vi har börjat jobba på platsen, säger Fredrik Bratt, informatör vid polisens ledningscentral.
Läs mer om E22, Fredrik Bratt och Kalmar.
Långa köer på E22 efter tvåbilskrasch
Två bilar har krockat på E22, i höjd med Lund.Olyckan, som inträffade strax innan 16 på fredagen, orsakar långa köer.Skadeläget är oklart, men ambulans är på väg.
Läs mer om E22 och Lund.Olyckan.
Par i 30-årsåldern fast efter polisjakt
En 35-årig man och en 36-årig kvinna har anhållits efter en polisjakt på E22:an i Mellanskåne natten till torsdagen.Bilen ska ha framförts i sådan hastighet att en polispatrull inte hann med. Fordonet körde senare av vägen och krockade med en lyktstolpe.
Läs mer om Mellanskåne.
Totalstopp på E22 - tre fordon inblandade i olycka
Det är totalstopp i trafiken på E22 vid Tollarp efter en trafikolycka med tre personbilar inblandade.SOS fick larm om olyckan vid 12.30-tiden på onsdagen.
Läs mer om E22 och Tollarp.
Bil körde i fel riktning på E22
Läs mer om E22.
Bil kör mot trafiken på motorväg
En bil kör mot trafiken på E22 vid Kristianstad.–Vi är på väg ut. Det ska vara en äldre person som är förare, säger Kim Hild på polisens ledningscentral.
Läs mer om E22, Kim Hild och Kristianstad.Vi.
Husbil och bil krockade på E22 – flera skadade
En husbil och bil har kolliderat på E22.Totalt är tre personer skadade.– Två personer i husbilen är lindrigt skadade, föraren i personbilen kommer vi göra ett säkert uttag av, säger Nils-Erik Hagman, inre befäl på räddningstjänsten i Oskarshamn och Mönsterås.
Läs mer om E22, Nils-Erik Hagman och Oskarshamn.