E22

Husbil och bil krockade på E22 – flera skadade

En husbil och bil har kolliderat på E22.Totalt är tre personer skadade.– Två personer i husbilen är lindrigt skadade, föraren i personbilen kommer vi göra ett säkert uttag av, säger Nils-Erik Hagman, inre befäl på räddningstjänsten i Oskarshamn och Mönsterås.
Läs mer om E22, Nils-Erik Hagman och Oskarshamn.

Brand lastbil på E22

På fredagsmorgonen larmades polisen om en brinnande lastbil på E22.Ingen person ska ha skadats vid händelsen, skriver polisen.
Läs mer om E22.
Flera viltolyckor i Sydsverige
En bil krockade under måndagsmorgonen med ett rådjur på E22.Olyckan inträffade i höjd med Oskarshamn.Även i Kronoberg har två vilolyckor rapporterats under natten.
E22 helt avstängd efter trafikolycka vid Lund
En trafikolycka inträffade strax före klockan 16 på söndagen på E22 i närheten av södra infarten till Lund.Två bilar ska ha kolliderat med varandra och vägen är tills vidare avstängd.
Läs mer om E22, Lund och Lund.Två.

Störningar på E22 efter krock mellan tre bilar

Vid 14.15 fick polisen larm om att tre bilar kolliderat på E22, i höjd med västra Vram.Det är störningar på vägen och vägen ska även vara avstängd i södergående riktning.– Det kommer vara störningar till och med att bilarna är bärgade, säger Calle Persson, informatör vid polisens ledningscentral.
Läs mer om Calle Persson, E22 och Vram.Det.
Personbil och lastbil i krock
En personbil och en lastbil är inblandade i en trafikolycka på E22 vid Bromölla.Enligt uppgifter ska personbilen ha tryckts ut i ett mitträckte av lastbilen.Skadeläget är inledningsvis oklart.
Läs mer om Bromölla.Enligt och E22.
Trafikstörningar efter att mc körde omkull på E22
Vid 17.51 larmades polisen till en trafikolycka på E22, i höjd med trafikplats 58, Ronneby kommun. Enligt larmet ska en mc har kört omkull och in i mitträcket.Olyckan har skett i östergående riktning och kan orsaka trafikstörningar.Polisen är på väg till platsen men eventuellt skadeläge är ännu oklart.
Läs mer om E22 och Ronneby.
Lastbil tappade gods – vållade olycka på E22
En olycka ska ha inträffat på E22 efter att en lastbil har tappat gods.Polis är på väg till platsen.
Läs mer om E22.
JUST NU: Olycka på E22 – två personer till sjukhus
Fyra bilar är på tisdagen inblandade i en olycka på E22.Trafiken har stoppats helt.– Två personer kommer att föras till sjukhus, men skadeläget är oklart, säger Stephan Söderholm vid polisens ledningscentral.
Läs mer om E22 och Stephan Söderholm.
E22 avstängd efter singelolycka
Klockan 09.23 på fredagen inträffade en singelolycka norr om trafikplats Sege i Malmö.Trafikverket meddelar på sin hemsida att E22 är avstängd mellan trafikplats Kronetorp S till trafikplats Sege i riktning mot Malmö.Trafiken rekommenderas att köra via trafikplats Kronetorp S, skriver Trafikverket på sin hemsida.
Trafikstörningar på E22 efter krock
Två bilar ska under fredagsmorgonen ha krockat utanför Karlshamn.Krocken ska enligt inledande uppgifter orsaka trafikstörningar.
Läs mer om E22 och Karlshamn.Krocken.
Seriekrock på E22 – skadeläge okänt
Tre bilar ska ha krockat på E22 utanför Karlskrona.Skadeläget är inledningsvis okänt.
Läs mer om E22 och Karlskrona.Skadeläget.
Stopp på E22 efter olycka
En singelolycka ska ha inträffat på E22, enligt Blekinge läns tidning.Vägen har stängts av under räddningsarbetet.
Läs mer om Blekinge och E22.
Personbil och lastbil i krock på E22
Klockan 07.48 fick polisen larm med anledning av en trafikolycka.En personbil och en lastbil är inblandade i en kollision på E22 i norrgående körriktning vid Kronetorp Södra i Burlöv.Övriga omständigheter är inledningsvis oklara.
Personbil och hästsläp har krockat på E22:an
En personbil har kolliderat med ett hästsläp på E22 utanför Oskarshamn på fredagseftermiddagen.Olyckan inträffade i höjd med avfarten mot Fliseryd.– Det orsakar störningar i trafiken, säger Calle Persson, pressinformatör vid polisens regionledningscentral.
E22 vid Norje avstängd efter olycka
En bil med släp har kört in i mitträcket på E22 vid Norje.Ingen är skadad men vägen stängs av under bärgningsarbetet.
Läs mer om E22, Norje och Norje.Ingen.
Lastbilschaufför hyllas av polisen
Polisens jakt på en drogad förare på E22 i Blekinge förra veckan hade kunnat sluta illa.I en rondell körde han runt ett varv och började sedan köra mot mötande trafik på en enfilig väg.
Läs mer om Blekinge och E22.
Kollision på E22 – fyra till sjukhus
Fyra personer fick föras till sjukhus efter en olycka på E22.En personbil körde in i ett mitträcke, cirka sju kilometer norr om Västervik.Personerna fick föras till sjukhus.
Läs mer om E22 och Västervik.Personerna.
Två personbilar i olycka på E22:an
Två personbilar är inblandade i en trafikolycka på E22:an i Djupafors i Ronneby.Olyckan ska ha skett vid en viadukt.Polis, räddningstjänst och ambulans har åkt till platsen.
Läs mer om Ronneby.Olyckan.
Skåpbil har vält på E22 – stopp i trafiken
Klockan 08.33 på onsdagen fick polisen larm om en trafikolycka i Bromölla.En skåpbil har vält på E22 i riktning mot Kristianstad. Enligt polisen är det stopp i trafiken i västergående riktning.Polis, ambulans och räddningstjänst har skickats till platsen.
Läs mer om Bromölla.En, E22 och Kristianstad.
Lastbil och personbil i olycka på E22 i Blekinge
En lastbil och personbil kolliderade med varandra på E22 strax väster om Lyckeby i Blekinge på lördagsförmiddagen.Trafiken stoppades helt under räddningsarbetet.
Läs mer om Blekinge, E22 och Lyckeby.
JUST NU: Körde av vägen – stal bil från en som hjälpte
Polisen i Karlskrona har natten mot fredag haft fullt upp med två bråkiga personer i området.Det hela började när polisen vid 01.30-tiden får ett larm om en bil som körs vingligt på E22:an.Uppringaren följer efter ut och ser att någon under färd kastar ut saker från bilen, skriver polisen – som snart skulle få mer med de bråkiga personerna att göra...
Läs mer om Karlskrona.
Flera personbilar i trafikolycka på E22
Vid 06.56 larmades polisen om en trafikolycka med flera inblandade fordon i Hällaryd, öster om Karlshamn.Polis, ambulans och räddningstjänst är på väg till platsen men skadeläget är inledningsvis oklart.
Läs mer om E22 och Hällaryd.
Trafikolycka på E22 – två skadade till sjukhus
En lätt lastbil och en personbil har krockat på E22 vid Hörby.Två skadade har förts till sjukhus.Under räddningsarbetet är det dåligt framkomlighet på platsen.– Om man kan välja en annan väg så är det en bra id, säger Kim Hild vid polisens regionledningscentral.
Läs mer om E22, Hörby.Två och Kim Hild.
Störningar på E22 efter trafikolycka – bil voltade
Polisen larmades vid 07.15 om en trafikolycka på E22, i höjd med Uppåkra, Staffanstorp.Det är två personbilar som ska vara inblandade i olyckan och en bil ska ha voltat.Initialt är övriga uppgifter oklara.
Läs mer om E22, Staffanstorp.Det och Uppåkra.