E22

Bil körde in i mitträcket – långa köer på E22

En bil har kört in i mitträcket på E22 söder om Kalmar.Trafikverket varnar för långa köer.
Läs mer om E22 och Kalmar.Trafikverket.

Bil körde in i mitträcket – totalstopp på E22

En bil har kört in i mitträcket på E22 söder om Kalmar.Vägen är avstängd i båda riktningarna.
Läs mer om E22 och Kalmar.Vägen.
JUST NU: Stora störningar på E22
Det är på torsdagsförmiddagen stora störningar på E22, i höjd med Hjärup.Anledningen är att två bilar har kolliderat.I Malmö har en också en cyklist blivit påkörd –skadeläget är okänt.
Läs mer om E22 och Hjärup.Anledningen.
JUST NU: Stopp på både E6 och E22
En lastbil och en bil krockade på E6 i södergående riktning, strax norr om avfart Halmstad Östra.Olyckan har skapat längre trafikköer förbi platsen. Även på E22 i Småland är det köer efter dubbla olyckor.

Köer på E 22 efter två bilolyckor

Två olyckor inträffade på kort tid på E22 vid Rockneby och Ålem, norr om Kalmar.Trafikverket varnade för stora trafikproblem förbi platsen.
Bil började brinna på E22
Räddningstjänst och polis har kallats till E22, utanför Karlskrona.Enligt larmet så brinner det en bil på platsen.– En bil har börjat brinna, det är nu släckt, säger Martin Hansson, jourhavande brandmästare på Räddningstjänsten Karlskrona.
JUST NU: Bil brinner på E22
Räddningstjänst och polis har kallats till E22, utanför Karlskrona.Enligt larmet så brinner det en bil på platsen –det är oklart vad som har hänt.
Läs mer om E22 och Karlskrona.Enligt.
Fem personer till sjukhus efter flera olyckor i syd
Det var långa köer på E22 i höjd på onsdagseftermiddagen.Inom loppet av ett par timmar hade tre kraftiga bilolyckor inträffat i ungefär samma område – bland annat fick fyra personer föras till sjukhus efter en krock på länsväg 943.Samtidigt krockade en motorcykel och en bil i närheten.
Läs mer om E22.
JUST NU: Fem personer till sjukhus efter olyckskaos
Det är långa köer på E22 i höjd på onsdagseftermiddagen.Inom loppet av ett par timmar har tre kraftiga bilolyckor inträffat i ungefär samma område –bland annat har fyra personer förts till sjukhus efter en krock på länsväg 943.Samtidigt har en motorcykel och en bil krockat i närheten.
Läs mer om E22.
JUST NU: Flera bilköer efter dubbla olyckor
Det är långa köer på E22 i höjd med Rinkabyholm, utanför Kalmar, på onsdagseftermiddagen.Polis, ambulans och räddningstjänst har kallats till platsen.Samtidigt har en motorcykel och en bil krockat i närheten.
Läs mer om E22, Kalmar och Rinkabyholm.
JUST NU: Långa köer efter kraftig olycka
Det är långa köer på E22 i höjd med Rinkabyholm, utanför Kalmar, på onsdagseftermiddagen.Polis, ambulans och räddningstjänst har kallats till platsen.Samtliga personer är ute ur fordonen.
Läs mer om E22, Kalmar och Rinkabyholm.
Cyklist sågs på motorvägen
En person var ute och cyklade på motorvägen på E22 vid tolvtiden idag.
Läs mer om E22.
Larm: Cyklist på motorvägen
Polis har kallats till E22 mellan Lunds södra och Hjärup där en cyklist är ute på motorvägen.Cyklisten är på väg söderut, enligt polisen.
Läs mer om E22 och Hjärup.
E22 avstängd efter traktorolycka
Ett körfält är avstängt efter en olycka mellan en bil och traktor med släp.Enligt uppgift ska bilen vara kraftigt demolerad och blockera trafiken.Ingen person uppges ha skadats allvarligt.
Tre skadade i olycka på E22
Tre personer skadades i en trafikolycka vid Resby söder om Kalmar på torsdagseftermiddagen.E22 spärrades av i södergående riktning medan räddnings- och uppröjningsarbetet pågick.
Läs mer om E22, Kalmar och Resby.
Bil kraftigt demolerad efter olycka på E22
En bil blev kraftigt demolerad efter en trafikolycka på motorvägen.Bilen krockade med en annan bil på vägen.Ingen person uppges ha kommit till skada.
Läs mer om E22.
Kraftig brand i snickerifabrik
En fullt utvecklad brand är på väg att ödelägga en snickerifabrik i Västervik på söndagsmorgonen. Röken kan enligt polisen orsaka trafikstörningar på E22.
Läs mer om E22 och Västervik.
Singelolycka på E22 – trafikköer
En bil fick punktering – mitt på E22 mellan Lund och Hörby.Olyckan skapade trafikköer förbi platsen.
Läs mer om E22, Hörby.Olyckan och Lund.
Singelolycka på E22 – stor påverkan på trafiken
En singelolycka har inträffat på E22 mellan Lund och Hörby.Enligt Trafikverket har olyckan stor påverkan på trafiken.
Läs mer om E22, Hörby.Enligt och Lund.
E22 avstängd efter olycka
E22 är avstängd vid Lund efter en olycka.Vägen är helt stängd för trafik i södergående riktning i höjd med trafikplats Gastelyckan medan bärgning och sanering pågår, enligt polisen.
Läs mer om Gastelyckan och Lund.
Långa köer på E22 – lastbil har havererat
Det är långa köer på E22:an på onsdagsförmiddagen, skriver Sydsvenskan.Anledningen ska vara en lastbil som har havererat mellan trafikplats Kronetorp och trafikplats Lund S.
Bönder sluter upp i massiv protest
Det lär bildas köer på E22 under tisdagskvällen.Anledningen är en protest som beskrivs som Blekinges största bondedemostration i modern tid.Den riktas mot Trafikverkets planer att omvandla E22:an till motorväg.– Vi har polis på plats som dirigerar trafiken. Vi vill ju inte reta upp folk utan bara visa vårt budskap. Säger Markus Karlström, presstalesperson för protestaktionen.
Läs mer om E22.
Lastbil började brinna under färd på E22
En lastbil brann under tisdagsmorgonen på motorvägen.Branden misstänkts ha startat i bromsarna.– Den började brinna under färd, säger Kim Hild, informatör vid polisens ledningscentral.
Läs mer om E22 och Kim Hild.
Brand i lastbil under färd på E22
En lastbil brinner på motorvägen.Branden misstänkts ha startat i bromsarna.Polis och räddningstjänst skickas till platsen.
Läs mer om E22.