E22

Tre personer till sjukhus efter krock på E22

Två bilar har krockat på motorvägen utanför Malmö.Trafikstörningar råder på platsen – bara ett körfält i södergående riktning är öppet.Två vuxna och ett barn förs med ambulans till sjukhus.
Läs mer om E22 och Malmö.Trafikstörningar.

Bil in i mitträcket utanför Karlshamn

En bil har kört in i mitträcket på E22 mellan trafikplats Karlshamn Norr och Öst.
Läs mer om E22, Karlshamn Norr, Karlshamn och Öst.
Bil har voltat på E22
En bil har voltat och två personer uppges vara inblandade i en singelolycka på E22 på onsdagskvällen.Vägen har stängts av.– Skadeläget är oklart, säger Fredrik Bratt vid polisen.
Läs mer om E22 och Fredrik Bratt.
Trafiken flyter igen på E22
Trafiken flyter nu på E22 efter ett tidigare stopp i höjd med Gunnebo i Västerviks kommun, enligt polisen. Endast ett fordon ska ha varit inblandat i olyckan, och alltså inte flera fordon som polisen tidigare gått ut med.
Läs mer om E22 och Gunnebo.

Stopp i södergående riktning på E22

Trafiken på E22 har stoppats i södergående riktning i höjd med Gunnebo i Västerviks kommun sedan flera fordon har krockat, skriver Expressen.
Läs mer om E22, Expressen och Gunnebo.
Flera fordon i krock: Det är glashalt
Flera fordon har krockat på E22 i höjd med Gunnebo i Västerviks kommun.Enligt polisen är det glashalt på platsen.Polis, ambulans och räddningstjänst har ryckt ut och trafiken har stoppats helt i södergående riktning.
Läs mer om E22 och Gunnebo.
JUST NU: E22 stängs av efter lastbilsolycka
En lastbil körde under torsdagskvällen av vägen på E22.Ingen människa skadades fysiskt men vägen måste stängas av.– Preliminärt är det stängt i upp till fyra timmar, säger Stephan Söderholm vid polisen.
Läs mer om Stephan Söderholm.
JUST NU: E22 stängs – efter lastbilsolycka
En lastbil körde under torsdagskvällen av vägen på E22.Ingen människa skadades fysiskt men vägen måste stängas av.– Preliminärt är det stängt i upp till fyra timmar, säger Stephan Söderholm vid polisen.
Läs mer om Stephan Söderholm.
E22 stängs av efter lastbilsolycka
En lastbil körde under torsdagskvällen av vägen på E22.Ingen människa skadades fysiskt men vägen måste stängas av.
Två bilar har kolliderat på E22
Två bilar krockade på E22 under torsdagsmorgonen.Skadeläget är okänt.– Olyckan kan påverka trafiken på E22, säger Fredrik Bratt vid polisens ledningscentral.
Läs mer om E22 och Fredrik Bratt.
Flera fordon i kollision på E22 – trafikköer
Flera fordon har kolliderat på E22 i höjd med Lindsdal i Kalmar.Trafiken i södergående riktning leds om.
Läs mer om E22, Kalmar.Trafiken och Lindsdal.
Minst två bilar i krock på E22
Läs mer om E22.
Över 100 åkte fast i stor polisrazzia
Att farten stundtals kan vara hög på de svenska vägarna är ingen hemlighet.Ett bevis fick polisen i veckan under en razzia på E22 – 153 bilister rapporterades för fortkörning.Tio av dem blev med körkortet direkt.
Läs mer om E22.
En till sjukhus efter olycka på E22
En person är förd till sjukhus efter en olycka på E22.Det ska handla om en singelolycka.– Föraren är förd med ambulans till sjukhus, säger Maya Forstenius på polisens ledningscentral.
Läs mer om E22.
JUST NU: Jättekaos på vägarna i Skåne
Det råder olyckskaos på flera håll i Sydsverige under fredageftermiddagen.Bland annat har två trafikolyckor skett på E22 mellan Arlöv och Lund – vägen har stängts av på flera ställen.– Det är kaos, säger Åsa Emanuelsson på polisens ledningscentral.
Flera trafikolyckor på E22 – vägen avstängd på flera håll
Flera trafikolyckor har skett på E22 mellan Arlöv och Lund.Vägen har stängts av på flera ställen.– Det är kaos, säger Åsa Emanuelsson på polisens ledningscentral.
Flera trafikolyckor på E22 – vägen avstängd
Flera trafikolyckor har skett på E22 under eftermiddagen.Vägen är avstängd i båda riktningarna, meddelar Trafikverket.– Det är kaos, säger Åsa Emanuelsson på polisens ledningscentral.
Bil körde ner i diket utanför Kristianstad
En bil körde in i mitträcket och ner i diket på E22 vid Fjälkinge utanför Kristianstad.– Polisen, räddningstjänst och ambulans är på väg till platsen, säger Åsa Emanuelsson på polisens ledningscentral.
E22 stängd - bil körde ner i diket
Vid 16.09 fick polisen larm om en trafikolycka på E22 vid Fjälkinge utanför Kristianstad.E22:an är avstängd.En bil ska ha kört in i mitträcket och ner i diket.– Polisen, räddningstjänst och ambulans är på väg till platsen, säger Åsa Emanuelsson på polisens ledningscentral.
Fyra bilar i krock på E22 vid Åkarp – vägen avstängd
Fyra bilar har krockat på E22 vid Åkarp.Vägen är avstängd i båda riktningarna, meddelar Trafikverket.
Stora störningar i trafiken efter dubbla olyckor
En bil har voltat på E22 utanför Eslöv på onsdagskvällen.Larmet kom klockan 19.03 och enligt polisen påverkas trafiken kraftigt.–Två personer har suttit i bilen, säger Fredrik Bratt hos polisen.
Läs mer om E22, Eslöv och Fredrik Bratt.