E22

JUST NU: Bil av vägen på E22

En person har först till sjukhus efter att en bil kört av vägen på E22.Olyckan orsakade stora trafikstörningar, nu rapporteras dock en körfält vara öppet.– Det är en fil där det flyter på lite sakta. En person har lastats för att föras till sjukhus, säger Åsa Emanuelsson på polisens ledningscentral.
Läs mer om E22 och Åsa Emanuelsson.

Väjde för rådjur - krockade med mitträcket

När föraren väjde för ett rådjur kolliderade bilen med mitträcket.Olyckan inträffade på E22.– Föraren blev inte skadad, men väldigt chockad, säger Sabine Hedlund, inre befäl på räddningstjänsten i Oskarshamn.
Läs mer om E22, Oskarshamn och Sabine Hedlund.
En till sjukhus efter singelolycka på E22
En personbil har krockat med mitträcket på E22.Polisen finns på plats och dirigerar om trafiken.– En person fördes till sjukhus med förmodat lindriga skador, säger Billy Åkerström, brandmästare på räddningstjänsten i Karlsk
Läs mer om Billy Åkerström, E22 och Karlsk.
Singelolycka på E22
En personbil har krockat med mitträcket på E22.Polisen finns på plats och dirigerar om trafiken.Det finns inga uppgifter om skadeläget.
Läs mer om E22.

JUST NU: Varning för tjock dimma

Polis, ambulans och räddningstjänst har kallats till en viadukt över E22.En lastbil och en personbil har krockat – och nu varnar räddningstjänsten för den mycket tjocka dimman.–Man bör vara extra vaksam. Hinder dyker upp fort i dimman, säger insatsledare David Åkesson.
Läs mer om David Åkesson.
Väg avstängd efter ännu en trafikolycka
Polis, ambulans och räddningstjänst har kallats till en viadukt över E22.Anledningen är en kollision mellan två bilar – skadeläget är o
JUST NU: Väg E22 stängd efter krock
Två bilar har krockat på E22 vid Lund.Larmet kom in klockan 23.16.– Vi är på väg dit, säger Calle Persson vid polisens regionledningscentral.
Läs mer om Calle Persson, E22 och Lund.Larmet.
JUST NU: Två bilar har krockat på E22
Två bilar har krockat på E22 vid Lund.Larmet kom in klockan 23.16.– Vi är på väg dit, säger Calle Persson vid polisens regionledningscentral.
Läs mer om Calle Persson, E22 och Lund.Larmet.
Vägen avstängd efter olycka på E22
En trafikolycka inträffade på E22:an vid Bromölla vid 18-tiden på måndagen.Enligt polisen handlar det om en singelolycka. Initiala uppgifter talar om att föraren ska sitta fastklämd.
Läs mer om Bromölla och E22.
E22 avstängd efter halkkrock
E22 är avstängd i båda riktningarna efter en olycka mellan avfarten Lund Norra och Gårdstånga.– Det är halt på vägen, säger Anna Göransson vid ledningscentralen för polisen i Region syd.
Personbil och lastbil i krock – flera olyckor på E22
En personbil och lastbil kolliderade på E22 vid Mönsterås vid 07.30.Polis, räddningstjänst och ambulans skickades till platsen.– Personbilen ska bärgas, det kan bli en del trafikstörningar på platsen, säger Calle Persson på polisens ledningscentral.
Läs mer om Calle Persson och E22.
Stridsvagnar på E22 skapar trafikköer
Stridsvagnar transporteras på E22 vid Oskarshamn, skriver Barometern.Trafikverket varnar för trafikköer fram till tidig kväll.
Stridsvagnar lastas av på E22
Stridsvagnar lastas av på E22 vid Oskarshamn, skriver Barometern.Trafikverket varnar för trafikköer fram till tidig kväll.
Helt stopp på E22 efter krock
En personbil har kolliderat på E22.Olyckan stoppar upp all trafik i norrgående riktning.– Två personer är införda med ambulans till sjukhus, säger Gustaf Sandell, inre befäl på räddningstjänsten Syd.
Läs mer om E22, Gustaf Sandell och Syd.
JUST NU: Larm om blixthalka
Det råder blixthalka på flera vägar i Sydsverige under måndagskvällen.Inom loppet av någon timme fick polis och räddningstjänst in larm om flera olyckor.– Det är väldigt, väldigt halt på E22, säger Jörgen Elvstrand, befäl vid räddningstjänsten i Kristianstad.
Olycka på E22
En olycka har inträffat på E22.Larmet kom strax innan sju på lördagskvällen.– Vi har en patrull på plats, säger Johanna Persson vid polisens ledningscentral.
Läs mer om E22 och Johanna Persson.
Bärgaren rasar: Hur i helvete tänker ni?!
På fredagen krockade tre bilar på E22 och stora köer bildades.Nu får förarnas beteende i kön bärgaren Peter Lood att ryta i från på Facebook:– De försökte vända i kön eller köra förbi den. Det var bara tur att de inte krockade med den sista ambulansen, säger Peter till Kvällsposten.
Långa köer efter lastbilskrock
En lastbil och en personbil har krockat på E22.Ingen person uppges ha skadat sig – men det råder stora trafikstörningar på platsen.
Lastbilsolycka på E22 – ett körfält avstängt
En lastbil har kört av vägen på E22 vid Norrehe-Hörby.I norrgående riktning är trafiken reducerad från två till ett körfält och under bärgningsprocessen kommer vägen att stängas av helt.
Läs mer om E22 och Norrehe-Hörby.I.
JUST NU: Flera bilar i seriekrock
Fem bilar är inblandade i en trafikolycka på E22 vid Lund.– Det är en seriekrock, säger Anna Göransson på polisens ledningscentral.
Läs mer om Anna Göransson, E22 och Lund.
Seriekrock på E22 vid Karlshamn
Sju bilar har krockat på E22 i höjd med trafikplats Karlshamn. Polispatrull är på plats och håller på att ordna bärgare.
Läs mer om E22 och Karlshamn.
Trafikstörningar efter krock på E22
En bil krockade med mitträcket på E22 utanför Ronneby på måndagen.Kort därefter inträffade ytterligare en olycka i närheten.– Tre bilar ska bärgas från platsen, det är störningar i trafiken, säger Johanna Persson, informatör vid polisens ledningscentral.
Läs mer om E22, Johanna Persson och Ronneby.