E22

JUST NU: Lastbil blockerar E22

Tidigt på fredagsmorgonen välter en lastbil på E22 och blockerar vägen.Strax därefter kolliderar en bil med lastbilen.En person är förd med ambulans till sjukhus med lindriga skador.– Enligt Trafikverket prognos kommer bärgningen vara klar först vid 16-tiden, säger Nils-Inge Hagman, inre befäl på räddningstjänsten.
Läs mer om E22 och Nils-Inge Hagman.
Flera bilar i krock på E22 – stora trafikköer
Flera fordon är inblandade i en olycka på E22 utanför Kristianstad.Det råder stora trafikköer på platsen.– Vi har fått initiala uppgifter om att det ska vara fyra bilar inblandade, säger Åsa Emanuelsson, informatör vid polisens ledningscentral i region Syd.
Två bilar i krock på E22 - trafiken påverkas
Två bilar är inblandade i en sidokollision på E22.Polis, räddningstjänst och ambulans är på plats.– Trafiken påverkas, säger Kim Hild på polisens ledningscentral.
Läs mer om E22 och Kim Hild.

JUST NU: Förd till sjukhus efter krock med bandvagn

En personbil krockade vid 23-tiden med en militär bandvagn på E22 vid Hurva. Bilen demolerades kraftigt och personbilsföraren fördes till sjukhus, enligt Kvällspostens fotograf på platsen.Vägen stängdes av i norrgående riktning.
Läs mer om E22 och Hurva.
Totalstopp på E22 vid Jämjö
En bil har kört in i mitträcket på E22 vid Jämjö i Blekinge.Det är totalstopp i båda riktningarna på vägen.
Läs mer om Blekinge.Det, E22 och Jämjö.
Stopp på E22 – två bussar i trafikolycka
Stopp på E22 efter trafikolycka mellan två bussar – en av bussarna uppges vara ett linjetrafiksfordon.– Det är stopp i trafiken, säger Kim Hild på polisens ledningscentral.
Läs mer om E22 och Kim Hild.
Totalstopp på E22 efter flerbilskrock
Polisen och räddningstjänst är just nu på väg till en olycka på E22.En lastbil och tre bilar har krockat, enligt larmuppgifter.– Det är totalstopp i trafiken, säger Stephan Söderholm vid polisens regionledningscentral.
Läs mer om E22 och Stephan Söderholm.
Två skadade till sjukhus efter krock
Två personer fördes till sjukhus i ambulans efter en krock på gamla E22 vid Fogdarp på söndagskvällen.En av dem var allvarligt skadad och behövde klippas loss ur olycksbilen.Texten uppdateras.
Läs mer om E22 och Fogdarp.
JUST NU: Lastbil i krock med två – en bil flög över mitträcket
En lastbil och två personbilar ska ha krockat på E22 vid Lund.En bil har flugit över mitträcket till andra körbanan.– Räddningstjänst är på plats, vi är på väg, säger Fredrik Bratt vid polisens regionledningscentral.
Läs mer om E22, Fredrik Bratt och Lund.En.
Bilist krockade i rondell – flera personer inblandade
En singelolycka inträffade på tisdagskvällen i rondellen i Vä utanför Kristianstad.En bil har på okänt vis krockat uppe på rondellen som går ovanför E22.– Det är fem personer i bilen, eventuellt kommer någon av dem att föras till sjukhus, säger Fredrik Bratt, pressinformatör vid polisens kommunikationscentral.
Kvinna körde drogfull med barnen i bilen – fast efter polisjakt
Med barnen i bilen dundrade vinglade kvinnan fram på E22.En polisjakt tog sig fart – och kvinnans färd tog plötsligt stopp efter att ha kört på spikmattor utlagda av polisen.– Hon är misstänkt för drograttfylleri, säger Calle Persson, informatör vid polisens ledningscentral.
Läs mer om Calle Persson.
Stopp på E22 efter krock
Läs mer om E22.
Störningar i trafiken efter flera olyckor
Flera bilar ska vara inblandade i en olycka på E22, Lund norra.En person är förd till sjukhus och olyckan innebär en del störningar i trafiken.
Läs mer om E22 och Lund.
Bil krockade med älg på E22 – orsakade stora trafikstörningar
En bil krockade på tisdagsförmiddagen med en älg på E22 i närheten av Oskarshamn.Den påkörda älgen hamnade mitt på vägen och orsakade stora trafikstörningar.Efter knappt en timme kunde vägen öppnas för trafik igen.
Läs mer om E22 och Oskarshamn.Den.
Bil krockade med älg på E22 – orsakar stora trafikstörningar
En bil krockade på tisdagsförmiddagen med en älg på E22 i närheten av Oskarshamn.Olyckan orsakar trafikstörningar.Älgen ligger mitt på vägen.
Läs mer om E22 och Oskarshamn.Olyckan.
Bil krockade med älg på E22 – stora trafikstörningar väntas
En bil krockade på tisdagsförmiddagen med en älg på E22 i närheten av Oskarshamn.Olyckan orsakar trafikstörningar.Ingen människa ska ha skadats.
Läs mer om E22 och Oskarshamn.Olyckan.
Kvinna till sjukhus efter krock med älg
En bil har krockat med en älg på E22.En person är kvar i bilen och klagar på nacksmärtor.– Älgen träffade passagerarsidan. Kvinnan som satt där har förts med ambulans till sjukhus, säger Jonas Neldemyr, inre befäl på räddningstjänsten Oskarshamn.
Läs mer om Oskarshamn.
Bil kolliderade med älg – E22 avstängd
En bil har krockat med en älg på E22.En person är kvar i bilen och klagar på nacksmärtor.– Man jobbar med en person på platsen men skadeläget är okänt, säger Fredrik Bratt vid polisens ledningscentral.
Läs mer om E22 och Fredrik Bratt.
Bil kolliderade med älg på E22
En bil har krockat med en älg på E22.En person är kvar i bilen och klagar på nacksmärtor.
Läs mer om E22.
JUST NU: Polisjakt efter vansinnesförare på E22
När polispatrullen vinkade in bilföraren valde han i stället att trycka gasen i botten i ett försök att komma undan polisen.Efter en polisjakt med flera polispatruller kunde till sist tre personer gripas på ett fält utanför Gårdstånga, 2,5 mil från den ursprungliga platsen.
Läs mer om E22 och Gårdstånga.
Bil i krock på E22
En bil är inblandad i en singelolycka på E22.Polis och räddningstjänst arbetar på platsen.– Det är en bil som krockat vid en viadukt, säger Fredrik Bratt vid polisens ledningscentral.
Läs mer om E22 och Fredrik Bratt.
Bil har krockat på E22
En bil är inblandad i en singelolycka på E22.Polis och räddningstjänst är på väg.– Det är en bil som krockat vid en viadukt, säger Fredrik Bratt vid polisens ledningscentral.
Läs mer om E22 och Fredrik Bratt.
Singelolycka på E22
En bil är inblandad i en singelolycka på E22.Polis och räddningstjänst är på väg.– Det är en bil som krockat vid en viadukt, säger Fredrik Bratt vid polisens ledningscentral.
Läs mer om E22 och Fredrik Bratt.