E22

Lastbil och personbil i olycka på E22 i Blekinge

En lastbil och personbil kolliderade med varandra på E22 strax väster om Lyckeby i Blekinge på lördagsförmiddagen.Trafiken stoppades helt under räddningsarbetet.
Läs mer om Blekinge, E22 och Lyckeby.

JUST NU: Körde av vägen – stal bil från en som hjälpte

Polisen i Karlskrona har natten mot fredag haft fullt upp med två bråkiga personer i området.Det hela började när polisen vid 01.30-tiden får ett larm om en bil som körs vingligt på E22:an.Uppringaren följer efter ut och ser att någon under färd kastar ut saker från bilen, skriver polisen – som snart skulle få mer med de bråkiga personerna att göra...
Läs mer om Karlskrona.
Flera personbilar i trafikolycka på E22
Vid 06.56 larmades polisen om en trafikolycka med flera inblandade fordon i Hällaryd, öster om Karlshamn.Polis, ambulans och räddningstjänst är på väg till platsen men skadeläget är inledningsvis oklart.
Läs mer om E22 och Hällaryd.
Trafikolycka på E22 – två skadade till sjukhus
En lätt lastbil och en personbil har krockat på E22 vid Hörby.Två skadade har förts till sjukhus.Under räddningsarbetet är det dåligt framkomlighet på platsen.– Om man kan välja en annan väg så är det en bra id, säger Kim Hild vid polisens regionledningscentral.
Läs mer om E22, Hörby.Två och Kim Hild.

Störningar på E22 efter trafikolycka – bil voltade

Polisen larmades vid 07.15 om en trafikolycka på E22, i höjd med Uppåkra, Staffanstorp.Det är två personbilar som ska vara inblandade i olyckan och en bil ska ha voltat.Initialt är övriga uppgifter oklara.
Läs mer om E22, Staffanstorp.Det och Uppåkra.
Två bilar i krock på E22
En trafikolycka inträffade på E22 vid Ronneby på söndagsförmiddagen.Enligt larmet är det två bilar som har krockat.
Läs mer om E22 och Ronneby.
E22 stängd efter mc-olycka
E22 vid Jämjö är avstängd i båda riktningar efter en singelolycka med en motorcykel.Det är inte känt om någon har skadats allvarligt fysiskt vid kraschen.
Läs mer om Jämjö.
Trafikstörningar på E22 efter kollision
Vid 10.31 fick polisen larm om en trafikolycka med två inblandade personbilar som har kolliderat.
Läs mer om E22.
Krockade med husbil – stopp på E22
En husbil och bil krockade på fredagen på E22.Trafiken har stoppats i södergående riktning.– En person klagar på nacksmärtor men jag vet inget mer om skadeläget, säger Maya Forstenius på polisens ledningscentral.
Läs mer om E22.
Personbil körde av vägen och voltade
En bil har kört av vägen och voltat på E22 utanför Kalmar.Vägen in har stängts av under det pågående räddningsarbetet.
Läs mer om E22 och Kalmar.Vägen.
Polisernas hyllning till bilisterna efter olyckan
Poliserna Anna och Peter i Kävlinge ryckte ut till en olycka på E22 på onsdagen.Nu hyllar de trafikanterna på Facebook.Tack till er som hjälpte oss att snabbt komma fram till olycksplatsen, skriver poliserna i inlägget.
Läs mer om E22, Facebook.Tack, Kävlinge och Peter.
E22 avstängd efter krock – man ska vara drograttfull
E22 är avstängd efter en krock mellan två bilar.Föraren till den ena bilen misstänkts för drograttfylleri.– Olyckan skedde i vänsterfilen, säger Stephan Söderholm, informatör vid polisens ledningscentral.
Läs mer om Stephan Söderholm.
Två olyckor i rusningstrafiken – polis på väg till olycksplatserna
Två bilar krockade på väg 1823 vid Ljungbyhed strax efter klockan 16.En kvart senare körde en lastbil och en personbil in i ett vajerräcke på E22 mellan Kristianstad och Bromölla.– Vi är på väg till platsen, säger Maya Forstenius vid polisen.
Olycka på E22 - störningar i trafiken
Singelolycka på E22 – trafikstörningar på platsen.Oklart skadeläge.– Vägen kommer vara avstängd, säger Åsa Emanuelsson, informatör vid polisens ledningscentral.
Läs mer om E22 och Åsa Emanuelsson.
Två bilar i krock på E22
Två bilar har kolliderat på E22 norrgående strax norr om Västervik.Skadeläget är fortfarande oklart.Både polis och räddningstjänst är på väg till platsen.
Läs mer om E22 och Västervik.Skadeläget.
Kvinna till sjukhus efter olycka på E 22
En kvinna fördes natten mot fredag till sjukhus efter en olycka på E22.Enligt polisen voltade kvinnan med bilen och hamnade i diket.
Just nu: Två bilar har kolliderat på E22
En bil ska ha kört in i mitträcket på E22. Därefter kolliderade en annan bil in i den bilen, enligt polisen.
Läs mer om E22.
Två bilar i kollision på E22
På tisdagsmorgonen kolliderade två bilar på E22.Framkomligheten är begränsad, skriver Trafikverket.
Läs mer om E22 och Trafikverket.
Personbil har krockat med mitträcke på E22
En personbil har kört in i mitträcket på E22 Galtsjön vid Möljeryd, Ronneby, östgående riktning. Hittills finns det inga uppgifter om personskador i olyckan.
Läs mer om E22, Möljeryd och Ronneby.
Stopp på E22 – älg i trafiken
Kring klockan 8 på söndagsmorgonen stoppades trafiken på E22 i närheten av trafikplats Mörrum i Blekinge.Skälet: En älg fanns på vägen.
Läs mer om Blekinge.Skälet, E22 och Mörrum.
Trafikverket varnar: Kor rör sig nära E22
Under fredagsmorgonen kommer larm om flera hinder på Europaväg 22.En grupp kor ska röra sig nära vägen och påverkan på trafiken är stor, larmar Trafikverket på sin hemsida.
Läs mer om E22, Europaväg och Trafikverket.
JUST NU: Lastbil och bil i krock – voltade av
En bil och en lastbil har krockat på E6/E22 utanför Vellinge, just där vägarna går ihop.Det är vid 21-tiden på onsdagskvällen begränsad framkomlighet i norrgående riktning.–Bilen har voltat, säger Mats Streer, inre befäl på räddningstjänsten i syd.
Läs mer om Vellinge.
JUST NU: Korvstoppning på E22 – mycket långa köer
Det är mycket långa köer på E22 mellan Kristianstad och Malmö på onsdagseftermiddagen.Anledningen är att en bil har kört in i mitträcket.– Det är ganska besvärligt på platsen faktiskt, säger Åsa Emanuelsson hos polisen i syd.