E4 olycka

Olycka på E4 - vägen avstängd

Personbilen körde in i vajerräcket längs E4.Nu är motorvägen avstängd i båda riktningar.– Det var en lastbil som orsakade olyckan men den ska ha kört från platsen, säger Pär Mossnelid vid räddningstjänsten i norra Hälsingland.
Läs mer om Hälsingland och Pär Mossnelid.

Trafikstörningar efter olycka på E4

Ett körfält i södergående riktning är avstängd på E4.En bil ska ha kört in i mitträcket.
Trafikstörningar på E4 efter olycka
En personbil och en lastbil är inblandade i en olycka på E4 vilket orsakar trafikstörningar.Polisen är på plats och rapporterat att läget är under kontroll.– Det har blivit köbildning, säger Kim Hild, informatör vid polisens ledningscentral.
Läs mer om Kim Hild.
Totalstopp på E4-avfart vid Värnamo – efter olycka
Två bilar har krockat på E4 vid Värnamo.Just nu är det totalstopp på vägen.
Läs mer om E4-avfart, Värnamo och Värnamo.Just.

Minst en till sjukhus efter olycka på E4

En personbil har inblandad i en trafikolycka på E4 norr om Nyköping på lördagskvällen.Bilen voltade och fastnade i mitträcket.– En person, eventuellt två har förts till sjukhus med ambulans, säger Henrik Holm, insatsledare vid räddningstjänsten.
Läs mer om Henrik Holm och Nyköping.
E4 avstängd efter olycka
E4 fick under torsdagskvällen stängas i norrgående riktning efter en olycka utanför Örkelljunga.Det är oklart hur lång tid bärgningsarbetet tar.
Läs mer om Örkelljunga.Det.
Flera bilar i olycka – stopp på E4 vid Hallunda
E4/E20 är avstängd i södergående riktning vid trafikplats Hallunda sydväst om Stockholm. Orsaken är en trafikolycka med flera bilar inblandade, enligt polisens initiala uppgifter rör det sig om tre personbilar. Polisen vet inte ännu om några personer har skadats.
Läs mer om Hallunda och Stockholm.
Kollision mellan lastbil och personbil på motorväg
En olycka har inträffat på E4 i Vaggeryd kommun.Enligt larmet från SOS handlar det om en kollision mellan en personbil och en lastbil.Larmet kom runt klockan 19.30 under lördagskvällen.
Läs mer om Vaggeryd.
Kökaos på E4 södergående efter olycka i eftermiddags
Långa bilköer, tidvis helt stillastående, följde på tisdagseftermiddagen på E4 södergående från Bredäng i sydvästra Stockholm och fram till Hallunda i Botkyrka. Orsaken var en trafikolycka med en betongbil och en personbil inblandade på påfarten till E4 från Hallunda/Fittja/Slagsta.
Läs mer om Botkyrka, Bredäng, Hallunda och Stockholm.
E4 avstängd efter olycka
E4 har stängts av i södergående riktning efter en singelolycka vid Luleå.Räddningstjänst och ambulans är på plats.– Det är en personbil som har varit in i vajerräcket och sedan kört av vägen, säger Bengt Lindgren, inre befäl på räddningstjänsten till NSD.
Bil körde av E4 – började brinna
Strax innan fyratiden på måndagsmorgonen larmades polis, ambulans och räddningstjänst till en olycka på E4 norr om Gävle.
Läs mer om Gävle.
Man omkom efter mc-olycka
En man i 60-årsåldern har avlidit sedan han kört av vägen med sin motorcykel på E4 vid Hökmark utanför Skellefteå i lördags eftermiddag, skriver Norran.
Läs mer om Hökmark, Norran och Skellefteå.
Larm om olycka på E4
Polis och ambulans har larmats om en trafikolycka på E4.En bil ska vara inblandad.Det är inte känt om någon har skadats allvarligt fysiskt.
Olycka söder om Arlanda
En trafikolycka med tre fordon inblandade ägde vid 16-tiden på söndagen rum på E4:an vid Rosersberg söder om Arlanda.
Läs mer om Arlanda, E4.an och Rosersberg.
Olycka på E4 – tre bilar inblandade
Larmet om en trafikolycka på E4 i Bredäng inkom strax efter 15.20. Tre bilar ska vara inblandade.
Läs mer om Bredäng.
Långa köer efter olycka vid Ljungby
Trafiken är avstängd i båda riktningar på E4 söder om Ljungby i Kronobergs län efter att en lastbil kört in i vajerräcket vid 04-tiden i morse, skriver Smålandsposten. En annan lastbil ska ha kört av vägen för att undvika kollision.
Läs mer om Ljungby och Smålandsposten.
Bil i diket efter krock med räddningsfordon
En olycka har inträffat på E4 södergående i Sundsvall. – Det är ett av räddningstjänstens fordon som kolliderat med en personbil under utryckning, säger John Enzinger vid polisens regionledningscentral.
Läs mer om John Enzinger och Sundsvall.