E4 olycka

Trafikolycka försenade allsvensk match

En mindre olycka på E4:an i närheten av Örkelljunga i Skåne försenade den fotbollsallsvenska matchen mellan Jönköpings Södra och Helsingborg.

Trafikolycka försenar allsvensk match

En olycka på E4:an försenar den fotbollsallsvenska matchen mellan Jönköpings Södra och Helsingborg.
Läs mer om E4.an och Helsingborg.
Många skadade i olycka utanför Timrå
Flera personer har skadats i en olycka på E4 vid Torsboda utanför Timrå. Tre bilar ska vara inblandade i olyckan, skriver Sundsvalls Tidning.
Läs mer om Timrå och Torsboda.
Många skadade i olycka utanför Timrå
Flera personer har skadats i en olycka på E4 vid Torsboda utanför Timrå. Tre bilar ska vara...
Läs mer om Timrå och Torsboda.

Många skadade i olycka utanför Timrå

Flera personer har skadats i en olycka på E4 vid Torsboda utanför Timrå. Tre bilar ska vara inblandade i olyckan, skriver Sundsvalls Tidning.
Läs mer om Timrå och Torsboda.
Bil i svår olycka – körde in i vajerräcket
Polis, räddningstjänst och ambulans på väg till E4 vid Tånnö, Värnamo efter att en bil kört in i vajerräcket. Bilen är kraftigt demolerad, enligt polisen.
Läs mer om Tånnö och Värnamo.
Tre bilar och en lastbil i krock vid Arlanda
Tre bilar och en lastbil är inblandade i en olycka på E4 i höjd med trafikplats Arlanda, i Stockholm.Räddningstjänsten och polisen jobbar nu på platsen.– Skadeläget bland de inblandade är oklart, säger Eva Nilsson, presstalesperson vid polisen i Stockholm.
Brandman skadad vid lastbilskrasch har dött
OLYCKA. Brandmannen som skadades allvarligt efter en krock mellan två lastbilar på E4 norr om Örkelljunga i tisdags har avlidit, meddelar SVT Nyheter. I samband med räddningsinsatsen träffades mannen av ett vajerräcke.
Läs mer om Örkelljunga.
Lugn start i påsktrafiken
Påsktrafiken fick en lugn start på de flesta håll. En olycka norr om Stockholm, på E4 vid Stora...
Läs mer om Stockholm och Stora.
Svår olycka med långtradare på E4
En lastbilschaufför skadades allvarligt vid en trafikolycka på E 4 mellan Södertälje och Järna. Långtradaren välte över mitträcket och började läcka diesel.
Läs mer om Järna och Södertälje.
Lastbil i olycka - stora trafikproblem på E4
En lastbil har kört rakt in i ett vägräcke, på E4 strax utanför Upplands Väsby. Skadeläget är oklart – men det är långa köer på platsen. –Det är köer in mot stan och det går långsamt förbi olycksplatsen, säger Eva Nilsson, presstalesperson för polisen i Stockholm.
Läs mer om Eva Nilsson och Stockholm.
Stopp i trafiken på E4 efter lastbilsolycka
Det är helt stopp i trafiken på E4 i höjd med Högsnäs efter en tidigare olycka.En lastbil välte av vägen, skriver polisen på sin hemsida.Lastbilens förare har förts till sjukhus med ambulans.
Stopp på E4 efter olycka
En vält lastbil har orsakat totalstopp i den södergående trafiken på E4 i trakten av Dörarp, mellan...
Läs mer om Dörarp.
Stopp på E4 efter olycka
En vält lastbil har orsakat totalstopp i den södergående trafiken på E4 i trakten av Dörarp, mellan Värnamo och Ljungby. Enligt Värnamo Nyheter väntades stoppet pågå till omkring lunchtid.
Läs mer om Dörarp, Ljungby och Värnamo.
Bilist smet efter olycka – blev själv påkörd
En bilist kolliderade med en lastbil på E4 - och försökte till fots springa från platsen. När han kom över i motsatt körfält blev han påkörd. – Personen har fått ambulansvård, men är vaken och talbar, säger Albin Näverberg på Stockholmspolisen.
Flera lastbilar i olycka på E4
Flera lastbilar var inblandade i en olycka på E4 utanför Vaggeryd i går kväll.Fortfarande påverkas trafiken i norrgående riktning.– Trafiken kommer släppas på normalt vid åtta. Det är blankis, så det kommer nog fler olyckor, säger Johan Klahr, vakthavande befäl vid Jönköpingspolisen.
Lastbil kraschade rätt in i mitträcket på väg
En långtradare på tvären blockerar E4 i höjd med Nyköping. Den kraftigt berusade lastbilschauffören fick sladd och körde rakt in i mitträcket. Samtidigt har ännu en olycka inträffat i halkan. – En bil ska ha blivit påkörd bakifrån, säger Tobias Persson på polisen i Södermanland.
Läs mer om Nyköping och Södermanland.