E4 olycka

Larm: lösspringande hundar vid motorvägen
Flera lösspringande hundar springer i södergående riktning långs E4 strax norr om Jönköping.– Vi har fått in flera samtal om detta, men det ska inte ha inträffat någon olycka, säger Fredrik Kliman, polisens presstalesman i region Öst.
Läs mer om Fredrik Kliman, Jönköping och Öst.

E4 söderut avstängd efter svår olycka

En svår trafikolycka har inträffat på Essingeleden i Stockholm. E4:an i södergående riktning har totalavstängts. Två personer har skadats i kraschen där tre personbilar och en lastbil är inblandade. – Vi måste klippa upp taket för att få ut en person ur en bil, säger Ulf Blomqvist vid räddningstjänsten.
Stökigt i trafiken efter olycka på E4
Det råder begränsad framkomlighet på E4 vid Markaryd.Orsaken är en olycka där en bil kört in i mitträcket.Enligt polisen kommer det att vara störningar i båda färdriktningarna minst fram till 15.45.
Läs mer om Markaryd.Orsaken.
E4 avstängd efter olycka – bil körde in i räcke
En singelolycka har inträffat på E4 i Nordmaling. Två personer ska ha färdats i bilen, men inga personskador har rapporterats. Vägen stängs dock av i norrgående riktning under bärgningsarbetet, skriver Västerbottens-Kuriren.
Två personer till sjukhus efter olycka på E4
En bilist rammade under morgonen sju stolpar i ett vajjerräcke på E4.Räddningstjänsten uppmanar trafikanter att sakta in vid olycksplatsen.– Två personer har förts till sjukhus, säger polisens presstalesperson Thomas Agnevik.
Trafikstörningar på E4 efter olycka
En bilist rammade under morgonen sju stolpar i ett vajjerräcke på E4.Räddningstjänsten uppmanar trafikanter att sakta in vid olycksplatsen.Ingen person uppges ha skadat sig i samband med olyckan.
E4 avstängd efter stor olycka
Minst 25 fordon är inblandade i den masskrock som inträffade på E4 i norrgående riktning strax norr om Stockholm vid lunchtid på tisdagen. Det fanns vid 13-tiden ingen prognos om när trafiken kan flyta på normalt igen.
Läs mer om Stockholm.
E4 avstängd efter stor olycka
Minst 25 fordon är inblandade i den masskrock som inträffade på E4 i norrgående riktning strax norr om Stockholm vid lunchtid på tisdagen.
Läs mer om Stockholm.
Stor olycka på E4 norr om Stockholm
En masskrock inträffade på E4:an norr om Stockholm vid lunchtid på tisdagen.Personer har lämnat sina fordon och går längs motorvägen.– Det visar sig vara cirka 25 bilar och lastbilar inblandade. Hittills har vi fem sex personer till sjukhus, säger Emil Skoglund vid Storstockholms räddningscentral.
Läs mer om E4.an, Emil Skoglund och Stockholm.
Fyra ambulanser vid olycka på E4
En person fördes till sjukhus efter en olycka på E4 vid Skånes Fagerhult. Fyra ambulanser skickades till platsen och all trafik stängdes av i norrgående riktning.
En person skadad i olycka på E4
En person fördes till sjukhus efter en olycka på E4 vid Skånes Fagerhult. Fyra ambulanser skickades till platsen och all trafik stängdes av i norrgående riktning.
Flera skadade i olycka på E4
Flera personer kan ha skadats i en olycka på E4 vid Skånes Fagerhult. Tre ambulanser finns på plats och all trafik är avstängd i norrgående riktning.
Personbil och lastbil i olycka – väg avstängd
En personbil och en lastbil har krockat på E4 i höjd med Örnsköldsvik, skriver polisen på sin hemsida. Enligt tidningen Allehanda ska personbilen ha tryckt in under lastbilen. Ambulanshelikopter har larmats till platsen och vägen är delvis avstängd.
Läs mer om Allehanda och Örnsköldsvik.
Tre fordon i olycka på E4 - en person till sjukhus
Tre fordon var inblandade i en trafikolycka på E4 i höjd med Jönköping under fredagseftermiddagen.Totalt sju personer var inblandade i olyckan, varav en person fördes till sjukhus.Trafiken stod helt stilla till en början, men släpptes senare på.
Läs mer om Jönköping.
Fyra fordon i olycka på E4 - en person till sjukhus
Fyra fordon är inblandade i en trafikolycka på E4 i höjd med Jönköping, uppger SOS Alarm.Totalt sju personer var inblandade i olyckan, varav en person har förts till sjukhus.Trafiken stod helt stilla till en början, men ska nu ha släppts på.
Läs mer om Jönköping.
Olycka på motorväg – tre till sjukhus varav två barn
En olycka inträffade strax före klockan 11 på E4.En lastbil och en personbol kolliderade sida mot sida.– Tre personer har första till sjukhus, två av dem ska vara barn, säger Björn Öberg, polisens presstalesperson i region Öst.
Läs mer om Björn Öberg och Öst.
Tio till sjukhus efter svår trafikolycka
Tio personer fördes till sjukhus efter en svår olycka på E4 vid Helsingborg sent på måndagskvällen.– En vanlig personbil med nio personer i ska ha stannat och backat på motorvägen, säger Fredrik Bratt vid ledningscentralen för polisen i Region syd.Åtta ambulanser skickades till olycksplatsen. Trafiken in mot Helsingborg leddes av på avfarten mot Malmö.
Sex till sjukhus efter svår trafikolycka
Minst sex personer fördes till sjukhus efter en svår olycka på E4 vid Helsingborg sent på måndagskvällen. – En vanlig personbil med nio personer i ska ha stannat och backat på motorvägen, säger Fredrik Bratt vid ledningscentralen för polisen i Region syd. Åtta ambulanser skickades till olycksplatsen. Trafiken in mot Helsingborg leddes av på avfarten mot Malmö.