E4 olycka

Larm om olycka på E4

Polis och ambulans har larmats om en trafikolycka på E4.En bil ska vara inblandad.Det är inte känt om någon har skadats allvarligt fysiskt.
Olycka söder om Arlanda
En trafikolycka med tre fordon inblandade ägde vid 16-tiden på söndagen rum på E4:an vid Rosersberg söder om Arlanda.
Läs mer om Arlanda, E4.an och Rosersberg.
Olycka på E4 – tre bilar inblandade
Larmet om en trafikolycka på E4 i Bredäng inkom strax efter 15.20. Tre bilar ska vara inblandade.
Läs mer om Bredäng.
Långa köer efter olycka vid Ljungby
Trafiken är avstängd i båda riktningar på E4 söder om Ljungby i Kronobergs län efter att en lastbil kört in i vajerräcket vid 04-tiden i morse, skriver Smålandsposten. En annan lastbil ska ha kört av vägen för att undvika kollision.
Läs mer om Ljungby och Smålandsposten.
Bil i diket efter krock med räddningsfordon
En olycka har inträffat på E4 södergående i Sundsvall. – Det är ett av räddningstjänstens fordon som kolliderat med en personbil under utryckning, säger John Enzinger vid polisens regionledningscentral.
Läs mer om John Enzinger och Sundsvall.
Trafikstörningar på E4 efter olycka
En bil har kört in i mitträcket på E4.Bilen ska bärgas från platsen – därför kan det bli trafikstörningar på vägen.
Trafikstörningar på E4 efter olycka
Det råder trafikstörningar på E4 efter en olycka.En bil ska ha kört in i mitträcket, enligt polisen.– En bärningsbil är beställd till platsen, säger Kim Hild, informatör vid polisens ledningscentral.
Läs mer om Kim Hild.
Köer på motorväg efter olycka
En bil är inblandad i en singelolycka på E4 norr om Hyllinge.Polis, räddningstjänst och ambulans är på väg till platsen.
Larm om olycka på E4
Polisen larmades vid middagstid på lördagen om en trafikolycka på E4 i höjd med trafikplats Brohult.Enligt uppgift ska bilen ha krockat med räcket.
Läs mer om Brohult.Enligt.
Larm: lösspringande hundar vid motorvägen
Flera lösspringande hundar springer i södergående riktning långs E4 strax norr om Jönköping.– Vi har fått in flera samtal om detta, men det ska inte ha inträffat någon olycka, säger Fredrik Kliman, polisens presstalesman i region Öst.
Läs mer om Fredrik Kliman, Jönköping och Öst.
E4 söderut avstängd efter svår olycka
En svår trafikolycka har inträffat på Essingeleden i Stockholm. E4:an i södergående riktning har totalavstängts. Två personer har skadats i kraschen där tre personbilar och en lastbil är inblandade. – Vi måste klippa upp taket för att få ut en person ur en bil, säger Ulf Blomqvist vid räddningstjänsten.
Stökigt i trafiken efter olycka på E4
Det råder begränsad framkomlighet på E4 vid Markaryd.Orsaken är en olycka där en bil kört in i mitträcket.Enligt polisen kommer det att vara störningar i båda färdriktningarna minst fram till 15.45.
Läs mer om Markaryd.Orsaken.
E4 avstängd efter olycka – bil körde in i räcke
En singelolycka har inträffat på E4 i Nordmaling. Två personer ska ha färdats i bilen, men inga personskador har rapporterats. Vägen stängs dock av i norrgående riktning under bärgningsarbetet, skriver Västerbottens-Kuriren.
Två personer till sjukhus efter olycka på E4
En bilist rammade under morgonen sju stolpar i ett vajjerräcke på E4.Räddningstjänsten uppmanar trafikanter att sakta in vid olycksplatsen.– Två personer har förts till sjukhus, säger polisens presstalesperson Thomas Agnevik.
Trafikstörningar på E4 efter olycka
En bilist rammade under morgonen sju stolpar i ett vajjerräcke på E4.Räddningstjänsten uppmanar trafikanter att sakta in vid olycksplatsen.Ingen person uppges ha skadat sig i samband med olyckan.