E4 olycka

Man till sjukhus efter olycka på E4

En man i 30-årsåldern har förts till sjukhus efter en singelolycka på E4 strax norr om Gävle.Han var nykter men blir misstänkt för olovlig körning.
Läs mer om Gävle.Han.

En död i olycka – lastbilsförare gripen

En person har omkommit i en trafikolycka på E4 utanför Klippan. Det var en lastbil och personbil som var inblandade i olyckan. Lastbilschauffören har gripits.
Läs mer om Klippan.
Två personer till sjukhus efter krock på E4
Två personer har förts till sjukhus efter en olycka på E4 i Jönköping.Två bilar krockade och totalt fyra personer var inblandade i olyckan.
Läs mer om Jönköping.Två.

Olycka stoppar trafik norr om Hudiksvall

E4:an norr om Hudiksvall är avstängd sedan 01.30-tiden efter en större trafikolycka där bilar åkt av vägen. Åtta fordon, både personbilar och lastbilar, är inblandade.
Läs mer om Hudiksvall.
En skadad i olycka på E4 norr om Stockholm
De två personbilarna kolliderade på E4.Minst en person skadades i olyckan.– Ambulans är på plats och en person klagar på nacksmärtor, säger Eva Nilsson vid polisen i Stockholm.
Läs mer om Eva Nilsson och Stockholm.
Olycka på E4 – begränsad framkomlighet
En bil har kört av vägen på E4.Enligt Trafikverket påverkas trafiken i ett körfält av olyckan.– En polispatrull kom precis till platsen, säger Calle Persson, informatör vid polisens ledningscentral vid 15.50.
Läs mer om Calle Persson.
Lastbil och personbil i krasch
En olycka mellan en personbil och en lastbil har inträffat på E4:an mellan Huskvarna och Grenna. Polis på väg till platsen.– Bilen ska vara rätt så skadad, men vi har inte fått in några uppgifter om personskador än, säger polisens presstalesperson Åsa Willsund i Jönköping.
Polisen fick falskt larm om olycka på E4
När en singelolycka på E4 kom till polisens kännedom på måndagsmorgonen inleddes ett stort räddningspådrag.Sedan visade det sig att det inte alls handlade om någon olycka.
Ambulans på väg till olycka blev påkörd
Ambulansen var beordrad till en olycka på E4 i höjd med Tystberga – men kom inte fram.Orsaken: den blev påkörd på vägen av en annan bil, uppger SVT Nyheter Sörmland.
Läs mer om Tystberga.
Lastbil och bil i olycka – elledning nerriven
En lastbil och en personbil är inblandade i en olycka på E4, Jönköping.Det uppger polisen.– En elledning ska vara nerriven. Lastbilen ska också läcka bränsle, säger Thomas Agvnevik, polisens presstalesman i region Väst.
Läs mer om Jönköping.Det och Väst.
E4 avstängd i båda riktningarna
E4 stängdes av i båda riktningar vid åttatiden på måndagsmorgonen.Anledningen är att vägen måste saneras från olja som läckt ut efter en olycka, enligt Trafikverket.
Läs mer om Trafikverket.
Flera fordon i krock på E4
Flera fordon är inblandade i en olycka på E4 på motorvägsbron vid Södertälje.Det finns stor risk för trafikköer.
Läs mer om Södertälje.Det.
Brinnande fordon på E4 – långa köer
En olycka har inträffat på E4 i höjd med Kungens kurva.Vägen är just nu helt avstängd i södergående riktning.Enligt Trafikverket beror trafikpåverkan på ett brinnande fordon.
Bussar och bilar i allvarlig olycka
Två bussar och två bilar har kolliderat på E4 mellan Skellefteå och Umeå.
Läs mer om Skellefteå och Umeå.
JUST NU: Flera fordon i olycka utanför Umeå
SOS Alarm har fått in ett larm om att två bussar och en personbil är inblandade i en olycka mellan Umeå och Robertsfors på E4:an i södergående riktning.– Åtta fordon från räddningstjänsten och sex ambulanser är på väg till olycksplatsen, säger Myen Ömar, teamleader på SOS Alarm.
Läs mer om E4.an, Myen Ömar och Umeå.
Olycka på E4 – körfält avstängt
Ett köräflt på E4 är avstängt efter en singelolycka under onsdagsmorgonen.Trafikverket bedömer att påverkan på trafiken är stor.
E4 helt avstängd efter olycka
E4 är helt avstängd efter en trafikolycka.Enligt Helsingborgs Dagblad har en skåpbil kört in i mitträcket.
Tre långtradare i olycka
Tre långtradare körde in i varandra på E4 söder om Jönköping.Ingen skadades men olyckan skapade trafikstörningar.– En långtradare ska bärgas. Övriga kan köra vidare, säger Bo Gunnarsson, vakthavande befäl vid polisregion Öst.
Tre långtradare i olycka
Tre långtradare har kört in i varandra på E4 söder om Jönköping.
Läs mer om Jönköping.
Olycka på E4 - vägen avstängd
Personbilen körde in i vajerräcket längs E4.Nu är motorvägen avstängd i båda riktningar.– Det var en lastbil som orsakade olyckan men den ska ha kört från platsen, säger Pär Mossnelid vid räddningstjänsten i norra Hälsingland.
Läs mer om Hälsingland och Pär Mossnelid.