E4 olycka

Personbil och lastbil i olycka – väg avstängd

En personbil och en lastbil har krockat på E4 i höjd med Örnsköldsvik, skriver polisen på sin hemsida. Enligt tidningen Allehanda ska personbilen ha tryckt in under lastbilen. Ambulanshelikopter har larmats till platsen och vägen är delvis avstängd.
Läs mer om Allehanda och Örnsköldsvik.
Tre fordon i olycka på E4 - en person till sjukhus
Tre fordon var inblandade i en trafikolycka på E4 i höjd med Jönköping under fredagseftermiddagen.Totalt sju personer var inblandade i olyckan, varav en person fördes till sjukhus.Trafiken stod helt stilla till en början, men släpptes senare på.
Läs mer om Jönköping.
Fyra fordon i olycka på E4 - en person till sjukhus
Fyra fordon är inblandade i en trafikolycka på E4 i höjd med Jönköping, uppger SOS Alarm.Totalt sju personer var inblandade i olyckan, varav en person har förts till sjukhus.Trafiken stod helt stilla till en början, men ska nu ha släppts på.
Läs mer om Jönköping.

Olycka på motorväg – tre till sjukhus varav två barn

En olycka inträffade strax före klockan 11 på E4.En lastbil och en personbol kolliderade sida mot sida.– Tre personer har första till sjukhus, två av dem ska vara barn, säger Björn Öberg, polisens presstalesperson i region Öst.
Läs mer om Björn Öberg och Öst.
Tio till sjukhus efter svår trafikolycka
Tio personer fördes till sjukhus efter en svår olycka på E4 vid Helsingborg sent på måndagskvällen.– En vanlig personbil med nio personer i ska ha stannat och backat på motorvägen, säger Fredrik Bratt vid ledningscentralen för polisen i Region syd.Åtta ambulanser skickades till olycksplatsen. Trafiken in mot Helsingborg leddes av på avfarten mot Malmö.
Sex till sjukhus efter svår trafikolycka
Minst sex personer fördes till sjukhus efter en svår olycka på E4 vid Helsingborg sent på måndagskvällen. – En vanlig personbil med nio personer i ska ha stannat och backat på motorvägen, säger Fredrik Bratt vid ledningscentralen för polisen i Region syd. Åtta ambulanser skickades till olycksplatsen. Trafiken in mot Helsingborg leddes av på avfarten mot Malmö.
E4 avstängd efter omfattande olycka
E4 vid Helsingborg stängdes av sent på måndagskvällen efter en trafikolycka vid trafikplats Kropp med fyra bilar inblandade.Flera ambulanser är på plats men det är oklart hur många människor som skadats. Trafiken in mot Helsingborg leds av på avfarten mot Malmö.Texten uppdateras.
Läs mer om Helsingborg, Kropp och Malmö.Texten.
E4 stängdes av efter flerbilskrock
En olycka har lett till trafikköer i Stockholm. Essingeleden fick stängas av efter att tre bilar kolliderat tidigt på lördagsmorgonen. – Det är efterröjningsarbete med bärgare och polis kvar, säger Johan Winsnes, ledningsbefäl på Storstockholms räddningscentral.
Läs mer om Stockholm.
E4 avstängd efter trafikolycka
En olycka har lett till stora trafikproblem i Stockholm. E4 är avstängd i södergående riktning vid slutet av Essingeleden, direkt före delningen Årstalänken/Södra länken, rapporterar Sveriges Radio. Det är mycket begränsad framkomlighet i norrgående riktning.
Läs mer om Essingeleden och Stockholm.
20 stolpar nermejade på E4 efter olycka
20 stolpar har körts ner på E4:an i Ljungby, på onsdagseftermiddagen.En personbil har kraschat in i mitträcket och polis, räddningstjänst och ambulans har skickats till platsen.– Det finns inga tecken på att det varit halt. Det är ganska vanligt förekommande faktiskt att folk kör in i mitträcket, ofta är det så att man pratar i mobiltelefon eller liknande, säger Stephan Söderholm hos polisen.
Läs mer om E4.an, Ljungby och Stephan Söderholm.
Olycka på genomfartsled: Bilarna totalförstörda
En olycka har inträffat alldeles vid påfarten till E4 i Jönköping.– Båda bilarna är totalförstörda och behöver bärgas, men jag vet ännu inte om någon person är skadad, säger Håkan Grunditz, inre befäl vid Räddningstjänsten i Jönköping.
Olycka på motorväg – tre personer inblandade
En trafikolycka har inträffat på E4 nära Huskvarna i norrgående riktning.– Tre personer ska vara inblandade, vi är ännu inte på plats, rapporterar Björn Öberg, pressttalesman i Region öst klockan 16.50.
Läs mer om Björn Öberg, Huskvarna och Region.
Masskrock skapade totalstopp på vägarna
En trafikolycka med fyra personbilar skapade totalstopp i trafiken på riksväg 40 i närheten av Lomsjö utanför Jönköping under torsdagskvällen.En timma tidigare skedde en olycka mellan en personbil och en lastbil på E4 i Jönköping
Läs mer om Jönköping och Lomsjö.
Buss körde av vägen – flera är fastklämda
En linjebuss har kört av vägen i samband med en olycka mellan två personbilar på E4, uppger Aftonbladet. Flera människor sitter fast i såväl bussen som i bilarna.
Läs mer om Aftonbladet.
Två lastbilar i olycka – orsakade totalstopp
Två lastbilar är inblandade i en trafikolycka på E4 i höjd med Gränna.Olyckan orsakade inledningsvis totalstopp på platsen.– Det har blivit mycket köer på platsen, säger Fredrik Kliman, polisens presstalesperson i Jönköping.
Två lastbilar i olycka – totalstopp i trafiken
Två lastbilar är inblandade i en trafikolycka på E4 i höjd med Gränna.Det råder totalstopp på vägen.– Det har blivit mycket köer på platsen, säger Fredrik Kliman, polisens presstalesperson i Jönköping.
Helt stopp på E4 efter olycka – tre till sjukhus
Motorvägen vid trafikplats Mölletofta utanför Klippan är avstängd i båda riktningarna efter en olycka.Tre personer är förda till sjukhus.– Det hänger i ett tag till, säger Calle Persson, informatör på polisens ledningscentral.
Man omkom i olycka i Luleå – halt på plats
En man i 60-årsåldern omkom på onsdagskvällen i en trafikolycka på E4 norr om Luleå. Enligt polisens händelserapport var det snöfall, halka, mörker och snörök vid olycksplatsen. LÄS MER: Följ Expressens liverapportering om snöovädret här.
Läs mer om Luleå.
Totalstopp på E4 efter långtradar-olycka
E4 är avstängd i båda riktningar i vid Salem, söder om Stockholm. Orsaken är en olycka med en långtradare som fattat eld.
Läs mer om Salem och Stockholm.
Totalstopp på E4 efter olycka
E4 är avstängd i båda riktningar i vid Salem, söder om Stockholm. Orsaken är en olycka med en...
Läs mer om Salem och Stockholm.
Totalstopp på E4 söder om Stockholm – bil fattade eld
E4 är avstängd i båda riktningar i vid Salem, söder om Stockholm. Orsaken är en olycka med en långtradare som fattat eld.
Läs mer om Salem och Stockholm.
Totalstopp på E4 efter olycka
E4 är avstängd i båda riktningar i vid Salem, söder om Stockholm. Orsaken är en olycka med en långtradare som fattat eld
Läs mer om Salem och Stockholm.
Man död i olycka med två lastbilar
En 34-årig man har omkommit i en trafikolycka på E4 i höjd med Åstorp i nordvästra Skåne. En personbil och två lastbilar ska enligt polisen ha varit inblandade i olyckan.
Läs mer om Skåne och Åstorp.