E45

Två bilar i kollision – stopp i trafiken

Två bilar har krockat på E45 utanför Trollhättan.– Trafiken är avstängd i norrgående riktning, säger Jonas Gustafsson, inre befäl vid räddningstjänsten i norra Älvsborg.Enligt räddningstjänsten är det halt på platsen och mycket trafik på sträckan.

Bil och lastbil har kolliderat på E45

En bil och en personbil har kolliderat på E45 i närheten av Gårda i Göteborg.Skadeläget och trafikpåverkan är fortfarande oklart.– Vi har spärrat av och inväntar polis, säger larm och ledningsoperatör på räddningstjänsten i Storgöteborg.
Två bilar i krock på E45 – orsakar köer
Två bilar har krockat på E45 vid Marieholmsmotet i Göteborg.– Två filer är avstängda i riktning mot stan, så det har uppstått köer, säger Maria Berntsson, larm- och ledningsoperatör vid räddningstjänsten.
Bil har voltat på E45 – stoppade trafiken
En bil har voltat på E45 i Trollhättans kommun.Olyckan ska ha skett i södergående riktning och orsakade totalstopp i trafiken.En person skadades i samband med olyckan.– Han kunde ta sig ur bilen för egen maskin och behandlades av ambulanspersonal på plats, säger Jörgen Simonsson, insatschef på räddningstjänsten i Södra Bohuslän.

Olycka på motorväg – stora trafikstörningar

En olycka har inträffat på E45 mellan Göteborg och Surte.– Det är två personbilar som kolliderat. Vi är på plats och det råder begränsad framkomlighet förbi olycksplatsen, berättar Sara Rosenquist, larm- och ledningsoperatör vid räddningstjänsten i Storgöteborg.
Man död i olycka på E45
Läs mer om E45.
En person död i olycka på E45
En person omkom i en singelolycka utanför Mora i natt.Ytterligare en person skadades.– Ambulanspersonal gjorde hjärt- och lungräddning på platsen, men förarens liv gick inte att rädda, uppger Jan Matne, vakthavande befäl vid polisen i Bergslagen.
Läs mer om Bergslagen, E45, Jan Matne och Mora.
Person påkörd i morgonrusningen
En person har blivit påkörd på E45, Klockarvägen, i Jokkmokk i Norrbotten.Enligt polisen uppges ska den skadade vara vaken.
Körde av vägen efter polisjakt – föraren flydde
En bilist vägrade stanna när en polispatrull försökte få stopp på en bil på E45, söder om Brålanda.En polisjakt inleddes norrut och efter några kilometer kör bilen av vägen.Föraren flydde till fots in i ett skogsparti.Polisen söker nu i området efter föraren.
Läs mer om Brålanda.En och E45.
Krockade med älg – en person till sjukhus
En personbil körde under torsdagsmorgonen på en älg på E45 i Vänersborg.Enligt räddningstjänsten blockerade bilen och älgen trafiken i båda riktningarna efter olyckan.– En person transporterades med ambulans till sjukhus, säger Simon Willner, inre befäl vid Norra Älvsborgs räddningstjänstförbund.
Stopp i trafiken på E45 efter olycka
En bil har kört in i mitträcket på E45 i Vänersborgs kommun. Enligt polisen finns inga uppgifter om personskador.Det är för närvarande helt stopp i trafiken i norrgående riktning vid olycksplatsen, enligt polisen.
Läs mer om E45.
Tre bilar i krock på E45 – stor påverkan på trafiken
Tre bilar har krockat på E45 vid Agnesberg.Enligt Trafikverket orsakar olyckan stor påverkan på trafiken under fredagsmorgonen.En person har förts med ambulans till sjukhus.
Läs mer om Agnesberg.Enligt och E45.
Bil har voltat av vägen – okänt skadeläge
En bil har voltat av vägen på E45 i Vänersborgs kommun.Skadeläget är okänt.Polis, räddningstjänst och ambulans är på väg till platsen.
Läs mer om E45.
Bil kolliderade med älg – skadeläget oklart
En personbil har kolliderat med en älg på E45 vid Lilla Edet.Skadeläget på föraren är oklar och vägen är avstängd.
Läs mer om E45 och Lilla Edet.Skadeläget.
Kollision med lastbil och personbil på E45
En trafikolycka har inträffat nära Gullbergsmotet på E45 i Göteborg.– Larmet kom klockan 12.51. Vi är på väg liksom ambulans och räddningstjänst, berättar Christer Fuxborg, polisens presstalesman i region Väst.
Köer efter brofel norr om Göteborg
Ett fel på Jordfallsbron över Göta älv vållade köer på både E6 och E45 norr om Göteborg under fredagen. Bommarna fastnade i nedfällt läge efter en broöppning vid 14-tiden.
Läs mer om E45, Göta, Göteborg och Jordfallsbron.
Två omkomna i singelolycka
Två personer omkom på onsdagskvällen i en singelolycka utanför Sandsele i Sorsele kommun. Olyckan inträffade i korsningen mellan E45 och väg 363, där bilföraren ska ha kört av vägen och på en sten.
Läs mer om E45, Sandsele och Sorsele.
Varningen: Kor springer lösa på E45
Tre kor springer runt på E45 vid Bäckebron söder om Sunne, enligt polisen.Trafikverket har gått ut med en varning.– Det ska tydligen stå fler kor vid sidan om vägen, säger Stefan Dangardt, polisens presstalesperson i region Väst.
JUST NU: Totalstopp i trafiken – tre minibussar har kraschat
E45 har stängts av i södergående riktning i höjd med Mellerud efter en olycka.Enligt räddningstjänsten ska tre minibussar vara inblandade.– En har kört in i räcket och två har kört in i varandra, säger Jonas Gustafsson, inre befäl vid räddningstjänsten i Norra Älvsborg.
Läs mer om Mellerud och Norra Älvsborg.
Väg avstängd efter trafikolycka
En singelolycka inträffade under fredagsmorgonen på E45 i Göteborg. En förare körde av oklar anledning av vägen. Räddningstjänsten kommer att behöva klippa upp bilen.– Vägen är helt avstängd, säger Peter Adlersson, presstalesperson vid polisen region Väst.
Läs mer om E45, Göteborg, Peter Adlersson och Väst.
Personbil med släp och lastbil i krock
Polis är på väg till Älvängen efter en trafikolycka på E45.– Det ska vara en personbil med släp som krockat med en lätt lastbil, säger Thomas Fuxborg, presstalesman vid polisen i region Väst.
Läs mer om E45, Väst och Älvängen.
Detta vet vi och detta vet vi inte om bussolyckan utanför Sveg
Tre barn dog när en buss med 52 åttondeklassare från Skene i Västergötland välte på E45 strax före klockan sju på morgonen 2 april 2017.Enligt polisen ska de ha avlidit omedelbart vid olyckan.Enligt busschauffören tappade han kontrollen över fordonet på grund av tjälskott i vägbanan.
Läs mer om E45, Skene, Sveg och Västergötland.
Två skadade efter bilolycka i Göteborg
Två personer har förts till sjukhus med huvudskador efter att ha voltat med bilen på E45 vid Agnesberg, Göteborg, enligt polisen.
Läs mer om Agnesberg, E45 och Göteborg.
Bil med husvagn och Mc i olycka – stopp på E45
En motorcykel och en bil med husvagn kolliderade på måndagsförmiddagen på E45 i närheten av Karlstad.Vägen har fått stängas av helt i samband med olyckan.– Patrullen är på plats och det är stopp, säger Anders Gustavsson, vakthavande befäl på polisen i Värmland.
Läs mer om E45, Karlstad.Vägen och Värmland.