E45

Tre bilar i krock på E45 – stor påverkan på trafiken

Tre bilar har krockat på E45 vid Agnesberg.Enligt Trafikverket orsakar olyckan stor påverkan på trafiken under fredagsmorgonen.En person har förts med ambulans till sjukhus.
Läs mer om Agnesberg.Enligt och E45.

Bil har voltat av vägen – okänt skadeläge

En bil har voltat av vägen på E45 i Vänersborgs kommun.Skadeläget är okänt.Polis, räddningstjänst och ambulans är på väg till platsen.
Läs mer om E45.
Bil kolliderade med älg – skadeläget oklart
En personbil har kolliderat med en älg på E45 vid Lilla Edet.Skadeläget på föraren är oklar och vägen är avstängd.
Läs mer om E45 och Lilla Edet.Skadeläget.
Kollision med lastbil och personbil på E45
En trafikolycka har inträffat nära Gullbergsmotet på E45 i Göteborg.– Larmet kom klockan 12.51. Vi är på väg liksom ambulans och räddningstjänst, berättar Christer Fuxborg, polisens presstalesman i region Väst.

Köer efter brofel norr om Göteborg

Ett fel på Jordfallsbron över Göta älv vållade köer på både E6 och E45 norr om Göteborg under fredagen. Bommarna fastnade i nedfällt läge efter en broöppning vid 14-tiden.
Läs mer om E45, Göta, Göteborg och Jordfallsbron.
Två omkomna i singelolycka
Två personer omkom på onsdagskvällen i en singelolycka utanför Sandsele i Sorsele kommun. Olyckan inträffade i korsningen mellan E45 och väg 363, där bilföraren ska ha kört av vägen och på en sten.
Läs mer om E45, Sandsele och Sorsele.
Varningen: Kor springer lösa på E45
Tre kor springer runt på E45 vid Bäckebron söder om Sunne, enligt polisen.Trafikverket har gått ut med en varning.– Det ska tydligen stå fler kor vid sidan om vägen, säger Stefan Dangardt, polisens presstalesperson i region Väst.
JUST NU: Totalstopp i trafiken – tre minibussar har kraschat
E45 har stängts av i södergående riktning i höjd med Mellerud efter en olycka.Enligt räddningstjänsten ska tre minibussar vara inblandade.– En har kört in i räcket och två har kört in i varandra, säger Jonas Gustafsson, inre befäl vid räddningstjänsten i Norra Älvsborg.
Läs mer om Mellerud och Norra Älvsborg.
Väg avstängd efter trafikolycka
En singelolycka inträffade under fredagsmorgonen på E45 i Göteborg. En förare körde av oklar anledning av vägen. Räddningstjänsten kommer att behöva klippa upp bilen.– Vägen är helt avstängd, säger Peter Adlersson, presstalesperson vid polisen region Väst.
Läs mer om E45, Göteborg, Peter Adlersson och Väst.
Personbil med släp och lastbil i krock
Polis är på väg till Älvängen efter en trafikolycka på E45.– Det ska vara en personbil med släp som krockat med en lätt lastbil, säger Thomas Fuxborg, presstalesman vid polisen i region Väst.
Läs mer om E45, Väst och Älvängen.
Detta vet vi och detta vet vi inte om bussolyckan utanför Sveg
Tre barn dog när en buss med 52 åttondeklassare från Skene i Västergötland välte på E45 strax före klockan sju på morgonen 2 april 2017.Enligt polisen ska de ha avlidit omedelbart vid olyckan.Enligt busschauffören tappade han kontrollen över fordonet på grund av tjälskott i vägbanan.
Läs mer om E45, Skene, Sveg och Västergötland.
Två skadade efter bilolycka i Göteborg
Två personer har förts till sjukhus med huvudskador efter att ha voltat med bilen på E45 vid Agnesberg, Göteborg, enligt polisen.
Läs mer om Agnesberg, E45 och Göteborg.
Bil med husvagn och Mc i olycka – stopp på E45
En motorcykel och en bil med husvagn kolliderade på måndagsförmiddagen på E45 i närheten av Karlstad.Vägen har fått stängas av helt i samband med olyckan.– Patrullen är på plats och det är stopp, säger Anders Gustavsson, vakthavande befäl på polisen i Värmland.
Läs mer om E45, Karlstad.Vägen och Värmland.
Bil kör mot trafiken på E45
En bil färdas mot trafiken på E45, rapporterar P4.Man varnar nu bilister som kör på E45 i höjd med Tingstadstunneln i Göteborg.
Läs mer om E45, Göteborg och Tingstadstunneln.
Brand på soptipp – kraftig rökutveckling
En brand rasar just nu på en soptipp i Göteborg.Enligt P4 Väst ska den kraftiga rökutvecklingen göra att det är skymd sikt på E45.– Vi har tre styrkor på väg till platsen för att släcka, säger larm- och ledningsoperatören på räddningstjänsten i Storgöteborg.
Frontalkrock i Jämtland – sex inblandade
Två bilar har frontalkrockat på E45 vid Rätan, tio mil söder om Östersund.
Läs mer om E45, Jämtland, Rätan och Östersund.
Bilkrock i rondell – stora trafikstörningar
Två personbilar har krockat i en rondell på E45.Stora trafikstörningar har uppstått på platsen, enligt Trafikverket.
Läs mer om Trafikverket.
Skogsbrand nära E45 nu under kontroll
Räddningstjänsten i norra Älvsborg fick in ett larm om skogsbrand klockan 14.30 på måndagseftermiddagen. Vid 17.30-tiden var branden under kontroll och räddningstjänstenbörjade lämna platsen.
Läs mer om E45 och Älvsborg.
Skogsbrand rör sig mot E45 – inte under kontroll
Räddningstjänsten i norra Älvsborg fick in larmet om skogsbrand klockan 14.30 på måndagseftermiddagen. Skogsbranden var vid 17-tiden inte under kontroll. – Det ligger rök över E45, och branden rör sig mot vägen, säger Hans Därnemyr, inre befäl vid räddningstjänsten i Norra Älvsborg.
Läs mer om E45, Norra Älvsborg och Älvsborg.
Skogsbrand har brutit ut: Den är inte under kontroll
En skogsbrand rasar i Botered i närheten av Vänersborg.Branden började vid en sjö och lågorna närmar sig nu europavägen E45.– Vi försöker få en uppfattning av hur stor den är men den är inte under kontroll, säger inre befäl vid räddningstjänsten i Norra Älvsborg.
Just nu: Fyra bilar i trafikolycka på E45
Fyra fordon är inblandade i en olycka på E45 utanför Orsa.– För närvarande är det tvärstopp i båda riktningarna, säger Per-Erik Jonsson, ställföreträdande räddningschef i Orsa.
Läs mer om E45, Orsa och Per-Erik Jonsson.