E45

Bilist kraschade in i räcke – klipptes ut ur bilen

En bil har krockat in i ett räcke på E45 i höjd med Gamlestaden.Föraren fick klippas ut ur bilen.– Ibland klipper vi bilen för att säkerhetsfälla så att det inte blir några fler skador, säger Bosse Florell vid räddningstjänsten i Storgöteborg.

Långtradare i krasch på motorväg

En långtradare har gått in i mitträcket på E45 nära Jordfallsbron i Bohus i Ale kommun.– Räddningstjänst och ambulans är på plats, uppger Anna Zander, teamledare på SOS Alarm.
Läs mer om Ale, Anna Zander, E45 och Jordfallsbron.
Personbil har kört av vägen – polisen varnar för halka
Under kvällen ägde en trafikolycka rum på E45 utanför Sunne.– Föraren fick föras med ambulans till sjukhus. Skadeläget är oklart, säger Mats Öhman, polisens presstalesperson i Värmland.
Läs mer om E45, Sunne och Värmland.
Olycka på motorväg – en av bilarna ska ligga på taket
En olycka med två personbilar har inträffat på E45 i Ale kommun norr om Göteborg.Enligt larmet från SOS ska en av bilarna ligga på taket.E45 är motorväg där olyckan inträffat.
Läs mer om Ale, E45 och Göteborg.Enligt.

Bil har voltat och kört i diket på E 45

En personbil har voltat och kört i diket på E45.Räddningstjänst, ambulans och polis har kallats till platsen.
Lastbilar och personbil i krock på E45
Två lastbilar och en personbil ska ha krockat på E45.Olyckan inträffade vid lunchtid på onsdagen.
Läs mer om E45.
Hästtransport i olycka – väg avstängd
En hästtransport har vält på E45 i Vänersborg.Vägen är avstängd och det ska vara långa köer på platsen, skriver GP.
Läs mer om E45 och Vänersborg.Vägen.
Singelolycka med personbil på E45 – stor trafikpåverkan
En singelolycka med en personbil har inträffat på E45 i Angered tidigt på fredagsmorgonen.– Bilen har kört in i mitträcket. Det är förbipasserande som har larmat, uppger SOS Alarm.
Läs mer om Angered och E45.
Lastbil och personbil i olycka på E45
En lastbil och en personbil är inblandade i en olycka på E45 i Trollhättan.Olyckan orsakar stora störningar i den tidiga morgontrafiken.
Läs mer om E45 och Trollhättan.Olyckan.
Lastbil och personbil i krock
En lastbil och en personbil har krockat på E45 i Göteborg.Olyckan inträffade strax före klockan halv åtta på onsdagsmorgonen.
Läs mer om E45 och Göteborg.Olyckan.
Mamma Christels varning – efter skräcken på vägen
Christel Cardemyr, 34, hade sina tre barn i bilen när hon fick punktering på den snömoddiga E45.Men trots att hon gjorde allt för att uppmärksamma medtrafikanterna på familjens belägenhet, var det ingen som varken stannade eller sänkte farten.– Vad som helst hade kunnat hända! Folk verkar ha fått sina körkort i cornflakespaketet, säger Christels mamma, Brigitte Cardemyr.
Läs mer om Brigitte Cardemyr.
Långa köer på E45 efter singelolycka
Läs mer om E45.
Motorväg avstängd i en timme efter olycka
En singelolycka orsakar stora problem på motorvägen E45 mellan Göteborg och Trollhättan på nyårsafton.– Vi har fått spärra av trafiken helt i båda riktningarna, berättar insatsledare Karl-Gösta Hermansson vid räddningstjänsten i Kungälv/Ale.
Person allvarligt skadad efter kollision
En person uppges vara allvarligt skadad efter att två bilar kolliderat på E45 utanför Åmål.– Initiala uppgifter ger gällande att en person är allvarligt skadad, säger Johan Josarp, vakthavande befäl vid polisen i region Väst.
Läs mer om E45, Johan Josarp, Väst och Åmål.
Lastbil och personbil i krock på E45
En lastbil och en personbil har kolliderat efter att lastbilden fick sladd och kom över i mötande körfält norr om Orsa vid Ämådalen.Lastbilen har vält i samband med olyckan.Två personer som befunnit sig i en personbil ska har körts till Mora lasarett.
Läs mer om E45, Mora, Orsa och Ämådalen.Lastbilen.
Polisens varning: Vilsna älgar kan angripa folk
En älgko och två älgkalvar skapar kaos för Säffleborna.De har uppehållit sig i närheten av E45 vid en Lidlbutik sedan i går.– En stressad älg kan angripa folk, säger Stefan Wickberg, presstalesperson vid polisen i Värmland.
Trebilskrock på E45 – totalstopp i trafiken
Tre bilar har kolliderat i en korsning längs E45 i Trollhättan.Olyckan har resulterat i kraftig trafikpåverkan.– Det är totalstopp och kommer nog vara så en längre tid. Köerna växer, säger Peter Grönros, inre befäl vid Norra Älvsborgs räddningstjänstförbund.En person har förts till sjukhus i samband med krocken.
Läs mer om E45 och Trollhättan.Olyckan.
Flerbilskrock på bro – totalstopp i trafiken
Flera bilar har kolliderat på en bro i Trollhättans kommun.Olyckan har kraftig trafikpåverkan längs E45 och Riksväg 44.– Det är totalt trafikkaos, säger Jonas Gustafsson, inre befäl vid norra Älvsborgs räddningstjänstförbund.
Läs mer om E45 och Riksväg.
Två lastbilar i krock på E45 - stora trafikstörningar
Två lastbilar har krockat på E45 i Lilla Edet.– En av lastbilarna ska ligga tvärs över vägbanan, säger Ulla Brehm, presstalesperson i region väst.
Läs mer om E45, Lilla Edet och Ulla Brehm.
Masskrock – stopp i trafiken
Fyra bilar har krockat på E45 i höjd med Brålanda.Det är stopp i trafiken i norrgående riktning.– Hur det är i södergående vågar jag inte säga, säger Andreas Svenblad, inre befäl vid räddningstjänsten i Vänersborg.
Läs mer om Brålanda.Det, E45 och Vänersborg.
Två bilar i krock på E45 – stor påverkan på trafiken
Två bilar har krockat på E45 i Vänersborg.Tre ambulanser har kallats till platsen.
Läs mer om E45 och Vänersborg.Tre.
Bil har voltat på E45 – skadeläget oklart
En bil har voltat på E45, i höjd med Skepplandamotet.– Vi är på väg fram till platsen, säger Johan Josarp, vakthavande befäl vid polisen i Region väst.Skadeläget är oklart.
Två bilar i kollision – störningar i trafiken
Två bilar har kolliderat på E45, Ale, skriver polisen på sin hemsida.Det är trångt i trafiken till följd av olyckan, skriver polisen vidare.Räddningstjänst, ambulans och polis är på väg.
Läs mer om Ale och E45.
Lastbil och personbil i krock: Prejades mot mitträcket
En lastbil och en personbil har krockat på E45 i Vänersborg vid lunchtid på onsdagen.– Enligt de första uppgifterna har lastbilen prejat bilen in i mitträcket, säger Hans Lippens, polisens presstalesman i region väst.
Läs mer om E45 och Vänersborg.
Tre bilar i olycka på E45 – stor trafikpåverkan
Tre bilar har kolliderat längs E45 i centrala Trollhättan.Olyckan begränsar framkomligheten i trafiken.– Det är en genomfartsled, så trafikpåverkan blir stor, framför allt i norrgående riktning, säger Peter Grönros, inre befäl vid Norra Älvsborgs räddningsförbund.
Läs mer om E45 och Trollhättan.Olyckan.