E45

Personbil med släp och lastbil i krock

Polis är på väg till Älvängen efter en trafikolycka på E45.– Det ska vara en personbil med släp som krockat med en lätt lastbil, säger Thomas Fuxborg, presstalesman vid polisen i region Väst.
Läs mer om E45, Väst och Älvängen.

Detta vet vi och detta vet vi inte om bussolyckan utanför Sveg

Tre barn dog när en buss med 52 åttondeklassare från Skene i Västergötland välte på E45 strax före klockan sju på morgonen 2 april 2017.Enligt polisen ska de ha avlidit omedelbart vid olyckan.Enligt busschauffören tappade han kontrollen över fordonet på grund av tjälskott i vägbanan.
Läs mer om E45, Skene, Sveg och Västergötland.
Två skadade efter bilolycka i Göteborg
Två personer har förts till sjukhus med huvudskador efter att ha voltat med bilen på E45 vid Agnesberg, Göteborg, enligt polisen.
Läs mer om Agnesberg, E45 och Göteborg.
Bil med husvagn och Mc i olycka – stopp på E45
En motorcykel och en bil med husvagn kolliderade på måndagsförmiddagen på E45 i närheten av Karlstad.Vägen har fått stängas av helt i samband med olyckan.– Patrullen är på plats och det är stopp, säger Anders Gustavsson, vakthavande befäl på polisen i Värmland.
Läs mer om E45, Karlstad.Vägen och Värmland.

Bil kör mot trafiken på E45

En bil färdas mot trafiken på E45, rapporterar P4.Man varnar nu bilister som kör på E45 i höjd med Tingstadstunneln i Göteborg.
Läs mer om E45, Göteborg och Tingstadstunneln.
Brand på soptipp – kraftig rökutveckling
En brand rasar just nu på en soptipp i Göteborg.Enligt P4 Väst ska den kraftiga rökutvecklingen göra att det är skymd sikt på E45.– Vi har tre styrkor på väg till platsen för att släcka, säger larm- och ledningsoperatören på räddningstjänsten i Storgöteborg.
Frontalkrock i Jämtland – sex inblandade
Två bilar har frontalkrockat på E45 vid Rätan, tio mil söder om Östersund.
Läs mer om E45, Jämtland, Rätan och Östersund.
Bilkrock i rondell – stora trafikstörningar
Två personbilar har krockat i en rondell på E45.Stora trafikstörningar har uppstått på platsen, enligt Trafikverket.
Läs mer om Trafikverket.
Skogsbrand nära E45 nu under kontroll
Räddningstjänsten i norra Älvsborg fick in ett larm om skogsbrand klockan 14.30 på måndagseftermiddagen. Vid 17.30-tiden var branden under kontroll och räddningstjänstenbörjade lämna platsen.
Läs mer om E45 och Älvsborg.
Skogsbrand rör sig mot E45 – inte under kontroll
Räddningstjänsten i norra Älvsborg fick in larmet om skogsbrand klockan 14.30 på måndagseftermiddagen. Skogsbranden var vid 17-tiden inte under kontroll. – Det ligger rök över E45, och branden rör sig mot vägen, säger Hans Därnemyr, inre befäl vid räddningstjänsten i Norra Älvsborg.
Läs mer om E45, Norra Älvsborg och Älvsborg.
Skogsbrand har brutit ut: Den är inte under kontroll
En skogsbrand rasar i Botered i närheten av Vänersborg.Branden började vid en sjö och lågorna närmar sig nu europavägen E45.– Vi försöker få en uppfattning av hur stor den är men den är inte under kontroll, säger inre befäl vid räddningstjänsten i Norra Älvsborg.
Just nu: Fyra bilar i trafikolycka på E45
Fyra fordon är inblandade i en olycka på E45 utanför Orsa.– För närvarande är det tvärstopp i båda riktningarna, säger Per-Erik Jonsson, ställföreträdande räddningschef i Orsa.
Läs mer om E45, Orsa och Per-Erik Jonsson.
Moped och lastbil i olycka – en till sjukhus
En moped och en lastbil var inblandade i en olycka på E45 i närheten av Mellerud på söndagskvällen.Mopedföraren ska ha förts till sjukhus.– Han har åkt med ambulansen för kontroll av sin arm, säger Peter Gustafsson, inre befäl vid räddningstjänsten i Norra Älvsborg.
Barnfamilj krockade med älg – två till sjukhus
En barnfamilj med två vuxna och ett barn krockade med en älg på E45 vid Torsby natten till söndag.Kvinnan har fått skärskador efter krocken och har förts till sjukhus, skriver polisen på sin hemsida.Barnet ska ha klarat sig utan skador.
Läs mer om E45 och Torsby.
JUST NU: En förd till sjukhus efter olycka
En bil har kört av vägen på E45 utanför Nödinge norr om Göteborg.När räddningspersonal kom till platsen hade föraren stuckit och lämnat kvar en person som fick föras till sjukhus.– Vi är på väg till sjukhuset för att se om personen tagit sig dit, säger Ann-Christin Löfstrand vid polisens regionledningscentral.
Bilkrasch in i refug på E45
Läs mer om E45.
Lastbil körde av E45 – räddningstjänst på väg
En mindre lastbil har kört av E45 i närheten av Åmål.Polis och räddningstjänst har larmats till platsen.– Chauffören klagar på ryggsmärtor. Vi har en bit kvar tills vi är framme, säger Peter Adlersson, polisens presstalesperson i Region Väst.
Läs mer om E45, Peter Adlersson och Region Väst.
Lastbil har vält – vägen helt blockerad
En lastbil har vält på E45 i Åmål.– Lastbilen ligger tvärsöver vägen och blockerar bägge körbanorna, säger Göran Carlbom, vakthavande befäl vid polisen i region väst.
Läs mer om E45, Göran Carlbom och Åmål.
JUST NU: Man svårt skadad i mc-olycka
En mc-förare har fört till sjukhus med allvarliga skador efter en olycka på E45 i Åmål.Det är delvis stopp i trafiken i höjd med olycksplatsen.
Läs mer om E45 och Åmål.Det.