E45

Två personbilar i krock – trafiken avstängd i en riktning

Två personbilar har kolliderat på E45 i Göteborg.Det är enligt polisen totalstopp i södergående riktning.
Läs mer om E45 och Göteborg.Det.

Bil har voltat – en allvarligt skadad

En bil har slagit runt och landat på taket i en singelolycka längs E45 i Trollhättan.En person satt fastklämd efter olyckan.– Räddningstjänsten arbetar med att klippa loss personen nu, säger Ann-Christin Lövstrand, gruppbefäl vid polisens regionledningscentral i Väst.
Bil har voltat – en person fastklämd
En bil har slagit runt och landat på taket i en singelolycka längs E45 i Trollhättan.En person är fastklämd efter olyckan.– Räddningstjänsten arbetar med att klippa loss personen nu, säger Ann-Christin Lövstrand, gruppbefäl vid polisens regionledningscentral i Väst.
Långtradare välte vid sportlovsvägen
En lastbil lastad med plankor välte på E45 i Värmland.Olyckan ledde inte till några personskador men trafiken kommer att påverkas.– Just nu är det inga problem men under bärgningen kommer det ju att bli stopp, berättar Lennart Edvardsson, insatschefen från Räddningstjänsten som är på plats.

Långtradare välte på sportlovsvägen

En lastbil lastad med plankor välte på E45 i Värmland.Olyckan ledde inte till några personskador men trafiken kommer att påverkas under lång tid.
Läs mer om E45 och Värmland.Olyckan.
Varning för blixthalka efter vattenläcka
Trafikverket har gått ut med en varning för blixthalka i centrala Göteborg – detta efter en större vattenläcka på E45..
Läs mer om E45 och Göteborg.
Olycka på E45 i Göteborg– två bilar i krock
Två bilar ska ha kolliderat på E45 i Göteborg i närheten av Marieholm.En person har förts till sjukhus efter olyckan.– Vägen var helt avstängd i södergående riktning ett tag. Man har släppt på en fil, säger Lars Larsson på räddningstjänstens ledningscentral.
Läs mer om E45, Göteborg och Marieholm.En.
Olycka på E45 – två bilar i krock
Två bilar ska ha kolliderat på E45 i södergående riktning i närheten av Marieholm.Ambulans och räddningstjänst har larmats till platsen.Det är oklart om någon har skadats i samband med krocken.
Läs mer om E45.
Singelolycka på E45 – totalstopp i trafiken
En singelolycka har inträffat på E45 i Sunne, strax söder om Västra Ämtervik.Det är totalstopp i trafiken på platsen.– När bilen körde av vägen rev den ner eldledning, så vi kommer att leda om trafiken, säger Bo Jansson, vakthavande befäl på Värmlandspolisen.
Lastbil och bil i krock – person klipps loss
En olycka har inträffat mellan en lastbil och en personbil på E45 i höjd med Kortedala.– Vi är på plats för att klippa upp taket, säger Urban Samuelsson vid räddningstjänsten i Storgöteborg.
Frontalkrock utanför Torsby – tre skadade
En person kom över på fel sida av vägen – och frontalkrockade med en annan bil på E45:an utanför Torsby. Tre personer har förts till sjukhus, och en man misstänks nu för drograttfylleri. – Vad vi vet så ska det inte vara livshotande, säger polisens vakthavande befäl Per-Arne Eriksson, om skadeläget, till NWT.
Läs mer om NWT, Per-Arne Eriksson och Torsby.
Bil i volt på E45 – fyra personer i bilen
En bil har voltat på E45 i närheten av Ytterhogdal, skriver polisen på sin hemsida.
Läs mer om E45 och Ytterhogdal.
JUST NU: Personbil i svår krock med älg
En personbil har krockat med en älg på E45 strax norr om Göteborg.En person är fast i bilen.Det är totalstopp i trafiken.
Läs mer om E45 och Göteborg.En.
JUST NU: Bil har voltat på E45 – totalstopp i trafiken
En bil har voltat av vägen på E45 i höjd med Alafors.– Räddningstjänsten håller på att klippa upp taket på bilen, säger Ulla Brehm, polisens presstalesman i region Väst.Olyckan orsakar totalstopp i södergående riktning, uppger polisen.
Läs mer om E45, Ulla Brehm och Väst.Olyckan.
Bil har voltat på E45 – totalstopp i trafiken
En bil har voltat av vägen på E45 i höjd med Alafors.– Räddningstjänsten håller på att klippa upp taket på bilen, säger Ulla Brehm, polisens presstalesman i region Väst.Olyckan orsakar totalstopp i södergående riktning, uppger polisen.
Läs mer om E45, Ulla Brehm och Väst.Olyckan.
Busschaufför beskjuten med laser
Sent på fredagskvällen har en busschaufför blivit belyst med grön laser från en bro som går över E45 i höjd med Ale, uppger polisen på sin hemsida.Händelsen rubriceras som misshandel.
Läs mer om Ale och E45.
Två bilar i krock – kvinna och barn till sjukhus
På torsdagseftermiddagen krockade två bilar på E45 strax utanför Vålberg i Värmland.– En kvinna och ett barn har förts till sjukhus, säger Stefan Wickberg, presstalesman vid polisen i Värmland.
Flera fordon i olycka på E45
Flera fordon ska vara inblandade i en olycka på E45 i Värmland.Enligt Nya Wermlands-Tidningen ska en bil och en lastbil ha krokat i varandra.
Läs mer om E45 och Värmland.Enligt.
Två bilar i trafikolycka – köer på E45
Det har skett en trafikolycka på E45, i höjd med Lilla Edet.– Det är en bilolycka med flera bilar inblandade. Den har skett i södergående riktning, säger Christer Fuxborg, polisens presstalesman.Olycka har orsakat köer i trafiken, uppger Ttela.
Biljakt i natt – stoppades med spikmatta
En bil med fyra biltjuvar jagades längs E45 i natt.– Vi lade ut spikmatta och då blev det stopp, säger Tommy Nyman, polisens presstalesman i region väst.
Läs mer om E45 och Tommy Nyman.