E45

Tillslaget: 78 kilo amfetamin i bilen

Narkotika för närmare 20 miljoner kronor hade smugglats i en lastbil med lönnutrymme.När kuriren greps på E45:an hade han 78 kilo amfetamin i bilen, enligt åklagaren.Klockan elva på tisdagen faller domen mot mannen.

JUST NU: Tre bilar i krock – en fastklämd

Tre personbilar har kolliderat på E45 i Säffle.Räddningstjänst och ambulanshelikopter är på plats vid olyckan.Polisen är på väg till platsen.– Det är minst en person som är skadad, uppger räddningstjänsten.
Stopp på E45 – tre bilar i krock
På söndagseftermiddagen har tre bilar krockat på E45 i höjd med Marieholmsmotet i Göteborg.Trafikverket uppger att E45 är helt avstängd.
Olycka på E45 – Har krockat kraftigt
Två personbilar har kolliderat på E45 i Trollhättan. Skadeläget för de inblandade är oklart. Ambulans, räddningstjänst och polis på väg.– De har krockat kraftigt, säger Peter Grönros, inre befäl vid räddningstjänsten.
Läs mer om E45 och Trollhättan.

Bil har voltat av vägen – oklart skadeläge

En trafikolycka inträffade under fredagsförmiddagen på E45 i Vänersborgs kommun.– Det är en bil som har voltat, säger Peter Adlersson, presstalesperson vid polisen region Väst.Skadeläget är oklart.
Olycka på E45 – tre ambulanser på väg
En olycka har inträffat på E45 nära Surte i Ale kommun.Flera personbilar är inblandade och trafiken ska ha stoppats på motorvägen, uppger Vägverket på sin hemsida.Tre ambulanser är på väg till olycksplatsen.
Läs mer om Ale, E45, Surte och Vägverket.
Cementlastbil och personbil i krock på E45
En cementlastbil och en personbil har krockat på E45.Räddningstjänst och ambulans har kallats till platsen.– Det är totalstopp i trafiken, uppger SOS Alarm.
Läs mer om E45.
Marika, 37, fick motorstopp – räddades av Razmus, 23
Marika Rautio, 37, hade precis kört ut på E45 mot Vänersborg.Då fick hon motorstopp – och blev tillsammans med sina barn ståendes mitt i rusningstrafiken.Tills lastbilschauffören Razmus Nilsson stannade och hjälpte till.– Jag var i chock, mina barn var rädda och grät, säger Marika Rautio.
Silltunnor blockerade E45
Mitt under färden tappade lastbilen stora delar av sin last - och mer än hundra silltunnor hamnade plötsligt på vägbanan på E45 i höjd med Mellerud. Sedan körde en personbil rakt in i de tappade tunnorna.
Läs mer om E45 och Mellerud.
Hundra tunnor sill blockerar E45
Mer än hundra silltunnor har tappats från flaket på en lastbil på E45:an i höjd med Mellerud.
Läs mer om E45 och Mellerud.
Hundra tunnor sill blockerar E45
Inrikes. Mer än hundra silltunnor har tappats från flaket på en lastbil på E45:an i höjd med Mellerud.
Läs mer om E45 och Mellerud.
Hundra tunnor sill blockerar E45
Läs mer om E45.
Lastbil har tappat 200 silltunnor: Sill på hela vägen
En lastbil har tappat uppskattningsvis 100 till 200 silltunnor på E45 i höjd med Mellerud.– En personbil har kört in i silltunnorna. Sedan har en lastbil möjligtvis kommit och knuffat på personbilen. Det är mycket sill på hela vägen, säger Jonas Gustafsson vid räddningstjänsten.Vägen beräknas vara avstängd i en timma framåt.
Läs mer om E45 och Mellerud.
Kvinna skadades i trafikolycka - nu misstänks föraren i den andra bilen för brott
En Morabo misstänkts för brott efter en trafikolycka på E45. Det var i slutet av december 2016 som en kvinna skadades när en annan bilist kolliderade med henne på E45/Svedjärnsvägen i Mora.
Läs mer om E45 och Mora.
Bil voltade på E45 - en till sjukhus
Inrikes. En bil har voltat efter en krock på E45 utanför Lilla Edet på morgonen. - Det gick förvånansvärt bra med tanke på olyckans karaktär. Personen är förd med ambulans till sjukhus, säger Göran Andtbacka vid räddningstjänsten till GT.
Läs mer om E45, Göran Andtbacka och Lilla Edet.
Bil voltade på E45 – en till sjukhus
Läs mer om E45.
Lastbil och personbil i krock
En lastbil och en personbil har krockat på E45 utanför Lilla Edet.– Olyckan ska ha inträffat i norrgående färdriktning, polis, ambulans och räddningstjänst är på väg till platsen, säger polisens presstalesperson Ulla Brehm.
Läs mer om E45, Lilla Edet och Ulla Brehm.
Två personer i singelolycka – helikopter på väg
Två personer är inblandade i en singelolycka på E45 utanför Strömsund.En ambulanshelikopter har skickats till platsen.
Läs mer om E45 och Strömsund.En.
Personbil i diket - föraren klipps loss
En personbil har kört av vägen på E45 i Åmål.– Räddningstjänsten måste klippa upp taket på bilen för att få ut föraren, säger Peter Adlersson, polisens presstalesperson i region väst.
Läs mer om E45, Peter Adlersson och Åmål.
Man allvarligt skadad i frontalkrock
En person är allvarligt skadad efter en kraftig frontalkrock på E45 i Karlstad kommun. Den 27-årige mannen tvingades klippas loss ur sin bil medan den andre föraren, en 45-årig man, klarade sig utan allvarligare skador.
Läs mer om E45 och Karlstad.
Två bilar i frontalkrock – en person får klippas loss
Två personbilar var under torsdagskvällen inblandade i en frontalkrock på E45 i Karlstad kommun. Enligt räddningstjänsten är en person kvar i en av bilarna.– Vi klipper loss den personen nu, säger Ola Åkesson, räddningschef i beredskap vid räddningstjänsten i Karlstad.
Läs mer om E45, Karlstad och Ola Åkesson.
Bilförare flydde efter olycka – söks av polis
På onsdagskvällen inträffade en trafikolycka på E45 i höjd med Surte.Föraren flydde från platsen och söks nu av polisen.
Läs mer om E45 och Surte.Föraren.
Grävmaskin välte på E45 – tungbärgare beställd
En grävmaskin har vält på E45 i Mellerud.– Ekipaget har av okänd anledning vält i en rondell på E45 som går genom Mellerud. Man har beställt en tungbärgare från Uddevalla, uppger Ulla Brehm, polisens presskommunikatör i region Väst.
Läs mer om E45, Mellerud, Uddevalla, Ulla Brehm och Väst.