E6 olycka

Stopp i trafiken på E6 efter olycka

Trafiken på E6 i södergående riktning har stoppats efter en olycka söder om Falkenberg.Enligt polisen har en personbil kört in i en lastbil för att sedan åka in i mitträcket.– Inga personskador men trafiken står helt stilla, säger Tommy Nyman, polisens presstalesperson i region Väst.

JUST NU: E6 helt avstängt

E6 är på onsdagskvällen avstängd efter en olycka, vid Glumslöv.Detta på grund av en trafikolycka – där tre bilar är inblandade.Omständigheterna kring olyckan och trafikanternas skadestatus är i nuläget okänt, skriver polisen på sin hemsida.
Läs mer om Glumslöv.Detta.
Krock på E6 – lastbil och flera personbilar inblandade
En trafikolycka har inträffat på E6 i centrala Göteborg.– Det är en olycka med en lastbil och två personbilar inblandade enligt larmet som kom precis, berättar Tommy Nyman, polisens presstalesman vid region väst klockan 15.25.
Läs mer om Göteborg och Tommy Nyman.

Misstänkt rattfull mopedist bakom olycka

En trafikolycka med två personbilar och en moped inträffade på E6 vid västra infarten till Trelleborg vid 17.30-tiden på lördagen.Skadeläget är inledningsvis oklart.
Läs mer om Trelleborg.
Två bilar i krock på E6
Vid 15.30-tiden larmades polis, räddningstjänst och ambulans till en olycka på E6 i Lindome.– Det är två bilar som har krockat, säger Jenny Windn, presstalesperson vid polisen i region väst.
Läs mer om Jenny Windn och Lindome.
Larm om olycka på E6 – bil har voltat av vägen
Polis, ambulans och räddningstjänst har larmats till en trafikolycka på E6 utanför Ängelholm.Enligt uppgift är två bilar inblandade i olyckan. En av bilarna ska ha voltat av vägen.– Vi är på väg till platsen, säger Fredrik Bratt på polisens ledningscentral.
Flera bilar i olycka på E6
Flera bilar ska vara inblandade i en olycka på E6.– Vi är på väg dit, säger Calle Persson, informatör vid polisens ledningscentral.
Läs mer om Calle Persson.
Lastbil och personbil i krock på E6
En olycka där en personbil och lastbil krockat har inträffat på E6 i Uddevalla.– Vi är inte på plats ännu så jag vet inte något om eventuella skador, säger Tommy Nyman, polisens presstalesperson i region Väst.
Läs mer om Tommy Nyman, Uddevalla och Väst.
Olycka på E6 – polisen misstänker rattfylla
En förare kolliderade på tisdagsmorgonen med sin bil mot ett staket på E6.Olyckan orsakade trafikstörningar i norrgående riktning.Polisen misstänker rattfylla och föraren togs med för provtagning.
Olycka på E6 – polisen misstänker rattfylla
En förare kolliderade på tisdagsmorgonen med sin bil mot ett staket på E6.Olyckan orsakade trafikstörningar.Polisen misstänker rattfylla och föraren togs med för provtagning.
Personbil och mc i olycka vid E6
En olycka med en personbil och en mc har inträffat vid E6 i Kungälv strax efter klockan 07 på tisdagsmorgonen.Ambulans, polis och räddningstjänst är på väg.
Läs mer om Kungälv.
Två olyckor utanför Helsingborg
Tre bilar har kolliderat längs E6 utanför Helsingborg. Ytterligare sex fordon är inblandade i en annan olycka vid Rydebäck, strax söder om den första olyckan.
Läs mer om Helsingborg och Rydebäck.
Allvarlig olycka stängde E6
E6 stängdes av i norrgående riktning efter en olycka vid trafikplats Kropp strax efter klockan 22 på onsdagen.– Det är en allvarlig olycka. En personbil har kört in i en lastbil bakifrån, säger Fredrik Bratt vid ledningscentralen för polisen i Region syd.
Läs mer om Fredrik Bratt, Kropp och Region.
Lastbil och personbil i olycka på E6 – stopp i trafiken
På måndagsförmiddagen stannade en lastbil på E6 och en personbil körde in i den bakifrån i höjd med Stora Höga, uppger räddningstjänsten.– Det är oklart varför den stannat, säger räddningstjänsten.Det är just nu totalstopp i norrgående riktning.
Läs mer om Stora Höga.
JUST NU: Långa köer i trafiken
Det har på söndagseftermiddagen inträffat en olycka intill E6, i höjd med Saxtorp.Omständigheterna för olyckan är okänd – men klart är att olyckan orsakat mycket långa köer.Sedan tidigare byts en vägbro ut på E6.
Olycka på E6 inne i Tingstadstunneln
En olycka har inträffat på E6 i Göteborg.– Det är två bilar som kolliderat inne i Tingstadstunneln, berättar Joakim Hansson, vakthavande befäl vid polisen i region Väst.
Personbil med husvagn i krock på E6 – vägen stängs av
Polis och räddningstjänst har lamrats ut till en olycka på E6 i närheten av Ödsmålsbron i Stenungsund.Enligt de initiala uppgifterna ska alla inbladade personer ha tagit sig ur bilarna men E6 har stängts av helt.– Det är två personbilar, en med en husvagn, som är inbladade i olyckan, säger Peter Adlersson, polisens presstalesperson i Region Väst.
Två bilar och mc i olycka – risk för köer på E6
En olycka har skett mellan två bilar och en motorcykel.Delar av E6 har stängts av under räddningsarbetet.– Två av tre filer har stängts av så det kan snabbt bli köer där, säger Urban Samuelsson vid räddningstjänsten i Storgöteborg.
Två olyckor på kort tid – kvinna till sjukhus
Två olyckor har skett på kort tid i närheten av Strömstad.Först ska två bilar ha kolliderat på länsväg 1036 och strax innan klockan 14 skedde en ny olycka på bron över E6.– Det är flera bilar inblandade i den olyckan, säger Thomas Fuxborg, polisens presstalesperson i region Väst.
Läs mer om Strömstad.Först och Väst.
JUST NU: Stopp i trafiken – både på E6 och E65
En personbil har kört i diket vid väg E65 utanför Börringe i Svedala.Påverkan på trafiken är stor.– Det är total stopp i trafiken i västergående riktning, säger Anna Göransson vid regionledningscentralen.Samtidigt pågår utryckning till en olycka på E6 vid Strövelstorp.
Olycka med sex inblandade på E6
Två personbilar har krockat på E6, trafikplats Lindeborg, i Malmö.Totalt sex personer färdades i bilarna.Polis, räddningstjänst och ambulans är på platsen.
Läs mer om Lindeborg och Malmö.Totalt.
Två bilar och en lastbil har krockat på E6
Vid 11.20-tiden på onsdagen larmades polisen om en olycka på E6 utanför Malmö.Enligt larmet har två bilar och en lastbil krockat.En av bilisterna uppges ha lämnat platsen.
Läs mer om Malmö.Enligt.