E6 olycka

E6 avstängd efter olycka med flera fordon

En trafikolycka med flera fordon inblandade har medfört totalstopp på E6 i norrgående riktning mellan Lomma och Flädie utanför Lund.
Läs mer om Flädie, Lomma och Lund.

Postnord-bil i olycka på E6 – vägen delvis avstängd

En trafikolycka har inträffat på E6 i Munkedals kommun.– Det ska enligt larmet från SOS handla om en personbil och en Postnord-bil som är inblandade.Inga personskador är rapporterade men ena filen i norrgående är avstängd, säger Peter Adlersson vid polisen.
Läs mer om Peter Adlersson och Postnord-bil.
E6 avstängd efter olycka
Två bilar ska under onsdagsmorgonen ha krockat på E6.Vägen stängs under morgonen av i södergående riktning.– Trafiken kommer att ledas om, säger Åsa Emanuelsson vid polisens presstjänst.
Läs mer om Åsa Emanuelsson.
Bil av vägen – stopp på E6
E6 är stängd i norrgående riktningen efter en olycka utanför Ängelholm.Enligt prognos kan problemen kvarstå till klockan 19, rapporterar Helsingborgs dagblad.
Läs mer om Ängelholm.Enligt.

Olycka på E6 i Göteborg – stora störningar

En olycka har inträffat på E6 i centrala Göteborg i norrgående riktning.Enligt Trafikverkets hemsida ska det vara stora trafikstörningar till följd av olyckan som har skett i höjd med Liseberg.
Läs mer om Göteborg och Liseberg.
Olycka på E6 – stor trafikpåverkan
En trafikolycka har inträffat på E6 i Kungälvs kommun.Enligt Trafikverkets hemsida har olyckan stor påverkan på trafiken i norrgående riktning.
Olycka på E6 – vägen fick stängas
En trafikolycka inträffade på E6 norr om Göteborg under morgonen. Två personbilar hade då kolliderat. Enligt räddningstjänsten var det mycket skräp på vägen och vägen fick stängas helt.Vid 06.30-tiden hade bussfilen öppnats för att släppa förbi trafiken.
Läs mer om Göteborg.
Flera lastbilar och personbilar i olycka på E6
Tre lastbilar och två personbilar ska vara inblandade i en olycka på E6 vid Helsingborg.– Vi fick larmet klockan 15.14. Det är väldigt initiala uppgifter än så länge, säger Anna Göransson på polisens ledningscentral.
Läs mer om Anna Göransson och Helsingborg.
Problem i trafiken på E6 efter olycka
På söndagskvällen krockade en personbil och en lastbil på E6 i norrgående riktning i höjd med Tingstadsmotet i Göteborg.Ingen person skadades men bilen står illa till och blockerar två körfält.– Det är lite knixigt att ta sig förbi, säger Thomas Gorner, vakthavande befäl vid polisen i region Väst.
Stopp på E6 vid Ängelholm
Mellan trafikplats Norra Varalöv och trafikplats Höja på E6 i södergående riktning pågår bärningsarbete efter olycka som inträffat tidigare. Trafikverket lämnar ingen prognos när bärgningen är avslutad.
Läs mer om Höja, Norra Varalöv och Ängelholm.
Olycka på E6 – väg avstängd
En bil har krockat med mitträcket på E6 och ställt sig på tvären över vägbanan.Ett körfält är stängt, skriver polisen på sin hemsida.Skälet till olyckan ska vara vattenplaning.
Olycka på E6 – bil kolliderade med mitträcke
En bil har kört in i mitträcket på E6 i närheten av Tingstadstunneln i Göteborg, uppger räddningstjänsten.Olyckan ska ha påverkat trafiken i norrgående riktning. Polis är på väg till platsen.– Olyckan har antagligen skett vid utfarten av tunneln, säger Göran Carlbom, vakthavande befäl vid polisen i region Väst.
Två lastbilar i olycka på E6 – vägen avspärrad
Två lastbilar är involverade i en olycka på E6, i högd med Stenungsund och i norrgående färdriktning.Ingen person har kommit till fysisk skada, men vägen är avspärrad.– Lastbilarna ska bärgas från platsen, säger Hans Lippens, polisens presstalesperson i region Väst.
Läs mer om Stenungsund och Väst.
Olycka på E6 i rusningstrafiken – tre bilar inblandade
En trafikolycka har inträffat på E6 i norra Göteborg.– Vi är på väg, det ska vara tre bilar inblandade, uppger larm- och ledningsoperatören vid räddningstjänsten i Storgöteborg.
Läs mer om Göteborg och Storgöteborg.
E6 avstängd efter olycka
E6 är avstängd efter en singelolycka.En bil har kört av vägen, uppger polisen.
Stopp i trafiken på E6 efter olycka
Vid 21.20-tiden larmades polisen om en trafikolycka på E6 mellan Glumslöv och Rydebäck, norrgående riktning.– Det är stopp i trafiken av okänd anledning, säger Rickard Lundqvist, informatör vid polisens ledningscentral.
E6 avstängd efter olycka
Två bilar är på fredagsmorgonen inblandade i en kollision på E6.Enligt larmet har en av bilarna kört in bakifrån i den andra.Trafikverket uppger att vägen är avstängd.
Flera bilar i krock på E6
En olycka har inträffat på E6 i Mölndal. Enligt larmet till SOS är det tre bilar som varit inblandade i krocken.Enligt Trafikverket är det stor trafikpåverkan vid olycksplatsen.Räddningstjänst är på väg till platsen.
Läs mer om Mölndal.
E6 stängd efter olycka
E6 hålls stängt vid Ängelholm efter en trafikolycka.Enligt hd.se ska en person ha blivit påkörd.– Det finns uppgifter om skador på person, säger Stephan Söderholm på polisens ledningscentral.
En till sjukhus efter singelolycka på E6
En bil är på något sätt inblandad i en olycka på E6.Singelolycka inträffade mitt i morgonrusningen på motorvägen.– Föraren är förd till sjukhus med ambulans, säger Maya Forstenius, presstalsperson på polisens ledningscentral.
JUST NU: Fyra bilar i olycka – långa köer
Fyra bilar har krockat på E6 i närheten av Tingstadsmotet.Olyckan ska ha skett i södergående riktning.– Det är långa köer där för tillfället, säger Tommy Nyman, polisens presstalesperson i region Väst.
Lastbil och mc i olycka på E6
En mc och en lastbil är inblandade i en olycka på E6, i höjd med Bäckebol.– Vi är på väg till platsen. Jag har inga uppgifter om skadeläget, säger Tommy Nyman, polisens presstalesperson i region Väst.Olyckan har inträffat i norrgående färdriktning.
Stopp i trafiken på E6 efter olycka
Trafiken på E6 i södergående riktning har stoppats efter en olycka söder om Falkenberg.Enligt polisen har en personbil kört in i en lastbil för att sedan åka in i mitträcket.– Inga personskador men trafiken står helt stilla, säger Tommy Nyman, polisens presstalesperson i region Väst.