E65

E65 avstängd efter bilkrasch

Båda riktningarna av E65 Norra Vallösa är avstängda.Detta efter en kollision mellan två personbilar på lördagsmorgonen.– Det är många meter räcke som är nedkört, säger Kim Hild, pressinformatör vid polisens regionledningscentral.
Läs mer om Kim Hild.

Körde in i vajerräcket

Ett körfält är avstängt i riktning mot Malmö på E65 vid Skurup.En personbil har kört in i vajerräcket. Ambulans är på plats men ingen har ännu behövt köras till sjukhus.
Läs mer om E65, Malmö och Skurup.En.
Trafikstörningar efter lastbilsolycka
En lastbil har kört i diket på E65 utanför Skurup.Det är inte känt om någon är fysiskt skadad.Olyckan väntas medföra trafikstörningar.
Läs mer om E65 och Skurup.Det.
Långa köer på E65 efter singelolycka
E65 är på torsdagseftermiddagen avstängd.Anledningen är en olycka i höjd med Börringe – det är risk för långa köer in mot Malmö under kvällen.Polis och räddningstjänst har kallats till platsen.
Läs mer om Börringe, E65 och Malmö.

Två bilar i krock på E65 i Svedala

Polis, ambulans och räddningstjänst har kallats till E65 efter en olycka.Två bilar har krockat, vid påfarten till Malmö i höjd med länsväg 108.Alla personer ska dock vara ute ur bilarna.
Läs mer om E65, Malmö och Svedala.
Flera bilar i krock vid E65
Flera personbilar är inblandade i en trafikolycka på E65 Lundavägen i Svedala.Enligt uppgifter från polisen ska tre personbilar vara inblandade.Skadeläget är inledningsvis oklart.
Läs mer om E65 och Svedala.Enligt.
Olycka på E65 – två bilar i kollision
Två bilar kolliderade på E65 under måndagsmorgonen.Enligt polisen påverkas trafiken in mot Malmö av olyckan.Skadeläget efter olyckan är okänt.
Läs mer om E65 och Malmö.
E65 avstängd efter krock
Två bilar krockade på måndagen på E65.Skadeläget efter olyckan är oklart.– Vägen är helt avstängd i riktning mot Malmö, säger Stephan Söderholm vid polisens ledningscentral.
Läs mer om Malmö och Stephan Söderholm.
JUST NU: Flera bilar i krock – E65 stängs av
Klockan 16:25 på onsdagen fick polisen larm om en trafikolycka på E65 öster om Svedala.Enligt uppgifter ska olyckan ha skett i en rondell.Trafikolyckan orsakar störningar i östgående riktning.
Läs mer om E65 och Svedala.Enligt.
JUST NU: Bil brinner på E65 – påverkar trafiken
En bil brinner på E65 Svedala, med riktning Malmö.Bilen står mitt i körbanan och påverkar därmed trafiken.– Jag vet inte hur det ser ut på platsen i detalj, men jag kan säga att det påverkar framkomligheten, säger Anna Göransson, pressinformatör vid polisens regionledningscentral.
Läs mer om Anna Göransson, E65 och Malmö.Bilen.
Bil började brinna under färd på E65 Stannade mitt i trafiken
En bil började brinna under färd på E65:an utanför Svedala på tisdagen.Bilen stannade mitt i körbanan och orsakade inledningsvis trafikproblem på platsen.
Läs mer om Svedala.
JUST NU: Stopp i trafiken – både på E6 och E65
En personbil har kört i diket vid väg E65 utanför Börringe i Svedala.Påverkan på trafiken är stor.– Det är total stopp i trafiken i västergående riktning, säger Anna Göransson vid regionledningscentralen.Samtidigt pågår utryckning till en olycka på E6 vid Strövelstorp.
Rattfyllerist körde i diket på E65
En 28-årig bilförare körde under lördagskvällen i diket på E65, mellan trafikplats Jägersro och trafikplats Fredriksberg i Malmö.Mannen blåste positivt när polisen testade honom för alkohol.Bilisten får lämna platsen med ambulans.
Mc inblandad i olycka – köer på platsen
En olycka med en motorcykel har inträffat på E65 vid Bjäresjö utanför Ystad i riktning mot Malmö.Det är enligt polisen köer vid platsen.
Läs mer om Bjäresjö, E65, Malmö.Det och Ystad.
En person påkörd på E65
En person uppges ha blivit påkörd på E65 utanför Malmö.Skadeläget är oklart.Ett körfält i södergående riktning har stängts av.
Läs mer om E65 och Malmö.Skadeläget.
JUST NU: Trafiken avstängd efter kollision mellan fordon
En trafikolycka mellan två personbilar inträffade vid middagstid på söndagen på E65 Dag Hammarskjölds väg i Ystad.Enligt polisen är vägen helt avstängd i västlig riktning
Läs mer om Ystad.Enligt.
JUST NU: Kaos efter flera olyckor
Det är en mycket stökig måndagseftermiddag i trafiken.På flera platser har det varit olyckor och en stund efter 18 är det mycket långa köer på flera vägar.Det är bland annat totalstopp på flera platser på E65 och på E6.– Det är helt otroligt långa köer, säger Åsa Emanuelsson hos polisen.
Läs mer om E65 och Åsa Emanuelsson.
En till sjukhus efter olycka på E65
En trafikolycka inträffade under måndagskvällen på E65 vid Oxie då en bil med släp krockade med en annan personbil.Föraren av den ena bilen fördes till sjukhus.– En patrull ska till sjukhuset för at höra den skadade personen, säger Calle Persson på polisens ledningscentral.
Läs mer om Calle Persson, E65 och Oxie.
Person påkörd på E65
En trafikolycka har inträffat på E65 vid Oxie.– Det händer 21.08. Minst en personbil är inblandad, säger Calle Persson på polisens ledningscentral.Enligt uppgifter till Sydsvenskan ska det handla om en person som blivit påkörd.
Läs mer om Calle Persson, E65, Oxie och Sydsvenskan.
Lastbil och bil i krock – en fördes till sjukhus
En mindre lastbil krockade med en bil på E65 vid Jägersro i Malmö.Det var långa köer förbi olycksplatsen.– En person är förd till sjukhus, säger Torbjörn Krokström, inre befäl vid Räddningstjänst Syd.
Lastbil och bil i krock – en till sjukhus
En mindre lastbil krockade med en bil på E65 vid Jägersro i Malmö.Det var långa köer förbi olycksplatsen.– En person är förd till sjukhus, säger Torbjörn Krokström, inre befäl vid Räddningstjänst Syd.
Lastbil och bil i krock – köer på E65
En lastbil har krockat med en bil på E65 vid Jägersro i Malmö.Det är långa köer förbi olycksplatsen.
Läs mer om E65, Jägersro och Malmö.Det.
Lastbil och bil i krock
En lastbil har krockat med en bil på E65 vid Jägersro i Malmö.
Läs mer om E65, Jägersro och Malmö.
Två bilar har krockat på E65 – trafikstörningar på platsen
Polis, ambulans och räddningstjänst har larmats om en trafikolycka mellan två bilar.Det är oklart om någon är allvarligt fysiskt skadad men det råder trafikstörningar på platsen.
Läs mer om E65.