E65

JUST NU: Bil brinner på E65 – påverkar trafiken

En bil brinner på E65 Svedala, med riktning Malmö.Bilen står mitt i körbanan och påverkar därmed trafiken.– Jag vet inte hur det ser ut på platsen i detalj, men jag kan säga att det påverkar framkomligheten, säger Anna Göransson, pressinformatör vid polisens regionledningscentral.
Läs mer om Anna Göransson, E65 och Malmö.Bilen.

Bil började brinna under färd på E65 Stannade mitt i trafiken

En bil började brinna under färd på E65:an utanför Svedala på tisdagen.Bilen stannade mitt i körbanan och orsakade inledningsvis trafikproblem på platsen.
Läs mer om Svedala.
JUST NU: Stopp i trafiken – både på E6 och E65
En personbil har kört i diket vid väg E65 utanför Börringe i Svedala.Påverkan på trafiken är stor.– Det är total stopp i trafiken i västergående riktning, säger Anna Göransson vid regionledningscentralen.Samtidigt pågår utryckning till en olycka på E6 vid Strövelstorp.
Rattfyllerist körde i diket på E65
En 28-årig bilförare körde under lördagskvällen i diket på E65, mellan trafikplats Jägersro och trafikplats Fredriksberg i Malmö.Mannen blåste positivt när polisen testade honom för alkohol.Bilisten får lämna platsen med ambulans.

Mc inblandad i olycka – köer på platsen

En olycka med en motorcykel har inträffat på E65 vid Bjäresjö utanför Ystad i riktning mot Malmö.Det är enligt polisen köer vid platsen.
Läs mer om Bjäresjö, E65, Malmö.Det och Ystad.
En person påkörd på E65
En person uppges ha blivit påkörd på E65 utanför Malmö.Skadeläget är oklart.Ett körfält i södergående riktning har stängts av.
Läs mer om E65 och Malmö.Skadeläget.
JUST NU: Trafiken avstängd efter kollision mellan fordon
En trafikolycka mellan två personbilar inträffade vid middagstid på söndagen på E65 Dag Hammarskjölds väg i Ystad.Enligt polisen är vägen helt avstängd i västlig riktning
Läs mer om Ystad.Enligt.
JUST NU: Kaos efter flera olyckor
Det är en mycket stökig måndagseftermiddag i trafiken.På flera platser har det varit olyckor och en stund efter 18 är det mycket långa köer på flera vägar.Det är bland annat totalstopp på flera platser på E65 och på E6.– Det är helt otroligt långa köer, säger Åsa Emanuelsson hos polisen.
Läs mer om E65 och Åsa Emanuelsson.
En till sjukhus efter olycka på E65
En trafikolycka inträffade under måndagskvällen på E65 vid Oxie då en bil med släp krockade med en annan personbil.Föraren av den ena bilen fördes till sjukhus.– En patrull ska till sjukhuset för at höra den skadade personen, säger Calle Persson på polisens ledningscentral.
Läs mer om Calle Persson, E65 och Oxie.
Person påkörd på E65
En trafikolycka har inträffat på E65 vid Oxie.– Det händer 21.08. Minst en personbil är inblandad, säger Calle Persson på polisens ledningscentral.Enligt uppgifter till Sydsvenskan ska det handla om en person som blivit påkörd.
Läs mer om Calle Persson, E65, Oxie och Sydsvenskan.
Lastbil och bil i krock – en fördes till sjukhus
En mindre lastbil krockade med en bil på E65 vid Jägersro i Malmö.Det var långa köer förbi olycksplatsen.– En person är förd till sjukhus, säger Torbjörn Krokström, inre befäl vid Räddningstjänst Syd.
Lastbil och bil i krock – en till sjukhus
En mindre lastbil krockade med en bil på E65 vid Jägersro i Malmö.Det var långa köer förbi olycksplatsen.– En person är förd till sjukhus, säger Torbjörn Krokström, inre befäl vid Räddningstjänst Syd.
Lastbil och bil i krock – köer på E65
En lastbil har krockat med en bil på E65 vid Jägersro i Malmö.Det är långa köer förbi olycksplatsen.
Läs mer om E65, Jägersro och Malmö.Det.
Lastbil och bil i krock
En lastbil har krockat med en bil på E65 vid Jägersro i Malmö.
Läs mer om E65, Jägersro och Malmö.
Två bilar har krockat på E65 – trafikstörningar på platsen
Polis, ambulans och räddningstjänst har larmats om en trafikolycka mellan två bilar.Det är oklart om någon är allvarligt fysiskt skadad men det råder trafikstörningar på platsen.
Läs mer om E65.
Lastbil med kran har kraschat in i viadukt
En lastbil med kran har på fredagseftermiddagen kört in i en viadukt på E65.Skadeläget är okänt, men polis, ambulans och räddningstjänst har kallats till platsen.
Två krockar på 30 minuter
Två bilar har krockat i en korsning väster om Skivarp i skånska Skurup.– Alla ska vara ute ur bilarna, men skadeläget är oklart, säger Fredrik Bratt vid polisen region syd.Bara någon halvtimme tidigare krockade två bilar på E65 vid Svedala.
Läs mer om E65, Fredrik Bratt, Skivarp, Skurup och Svedala.
JUST NU: Buss och bil i olycka
En buss och en bil har på tisdagsförmiddagen kolliderat på riksväg 25, mellan Växjö och Alvesta.Bilen ska ha varit tom när den blev påkörd.– Vi fick in ett samtal till 112 där man berättade om en bil som stod med varningstriangel, och att den stått illa till, berättar Kim Hild hos polisen i syd.Samtidigt är E65 avstängt efter en annan olycka i Malmötrakten.
Skåpbil i singelolycka på E65
En singelolycka med en skåpbil har inträffat på E65.Omständigheterna är i nuläget oklara.– Det är okänt skadeläge, säger Stephan Söderholm vid polisens ledningscentral.
Läs mer om E65 och Stephan Söderholm.
Fordonshaveri på E65 - stor påverkan
En personbil har havererat på E65, i riktning mot Ystad.Enligt Trafikverket är det stor påverkan på framkomligheten vid platsen.
Läs mer om E65 och Ystad.Enligt.
Tappad bajamaja blockerade E65
En bajamaja föll från en transport på E65 mellan Skurup och Ystad.Trafikverket varnade bilister för trafikstörningar.– Det framgår inte om det blev halt på vägen, säger Stephan Söderholm, informatör vid polisens ledningscentral i region Syd.
Bajamaja på E65 – Trafikverket varnar bilister
En bajamaja har fallit från en transport på E65 mellan Skurup och Ystad.Trafikverket varnar bilister för den stora föremålet som ligger mitt på vägen.
Läs mer om E65, Skurup och Ystad.Trafikverket.
Bil körde in i polisbil på E65 – stopp i trafiken
Flera bilar krockade på E65 öster om Svedala.Det var inledningsvis helt stopp i trafiken.– En polisbil som var där med anledning av en viltolycka blev påkörd bakifrån av en annan bil, säger Fredrik Bratt vid polisens ledningscentral i region syd.
Läs mer om E65, Fredrik Bratt och Svedala.Det.