Efva attling men

Det handlar om att mötas – då blir porträttet som bäst

Staffan Löwstedt | Att få möta personer som Marina Abramovi, Johannes Anyuru, Efva Attling och Sofia Helin är ett privilegium. Mötena blir ofta korta men samtidigt intensiva. Det gäller att försöka stanna tiden och få en stund där vi båda är koncentrerade på samma sak. På att mötas. För mig är ljuset viktigt. Det är med ljuset jag kan bygga upp en atmosfär och det är med ljuset jag kan bygga om rummet där jag fotograferar.

Kändistätt på drottning Silvias gala

NEW YORK. Stjärnspäckat värre när Silvia och Madeleine bjöd in till gala i New York.Bland gästerna på restaurang Cipriani på Broadway syntes skådespelaren Malin Åkerman, Sofia Hellqvists mentor Barbro Ehnbom och artisten Efva Attling.Men smakar det så kostar det. Syftet med Childhood foundations årliga Thank You-gala är att samla in så mycket pengar som möjligt till förmån för utsatta barn – och gästerna hade betalat upp mot 800 000 kronor för att få njuta av galan.
Efva Attling höll cancern dold i fem år
Först hade hon svårt att ta in beskedet. Sedan började behandlingen. Hon hade tur – och överlevde. Men Efva Attling gjorde inte resan ensam: hustrun Eva Dahlgren fanns vid hennes sida, hela tiden.
Läs mer om Eva Dahlgren.
Stora ilskan mot Evfa Attlings video
Efva Attling poserar med en liten krokodil i en kommande reklamkampanj.Men efter att ha publicerat en video på sig och det lilla djuret möts smyckesdesignern av massiv kritik - för att exploatera vilda djur.Osmakligt Efva skriver en person upprört bland kommentarerna på Instagram.
Läs mer om Instagram.

Kris i branschen men Efva Attling tjänar pengar

Designern Efva Attlings smyckesimperium fortsätter att växa, trots att branschen backar. Guldsmedsbranschen backar cirka 20 procent i år. Vi går mot strömmen och ökar omsättningen och kanske också resultatet, säger vd Magnus Wistam.
Läs mer om Efva Attling.
The Ring!!! (Diamonds are forever..)
Borde kanske börja titta lite mer seriöst efter vigselring... Som förlovningsring valde jag: Vigselring är lite svårare... Tycker denna Efva Attling är fin:(Den till höger och givetvis i vitt guld) Har snöat in på diamanter på sidan av ringen. Har även tittat på dessa. Men då kostar det lite mer... Min favvo..!!
Läs mer om Efva Attling.
Flagnad glans för Efva Attling
Vinsten minskar för Efva Attlings smyckesbolag och tillväxttakten avtar. Men bolaget sväller med fler anställda och fler försäljningskanaler.
Läs mer om Efva Attling.