Ekebyvägen

Personbil i krasch – person fast i bilen

En personbil ska ha kraschat i korsningen Ekebyvägen och Norra Vallåkravägen i Bårslöv, öster om Helsingborg.Polis, ambulans och räddningstjänst är på väg till platsen.– En person befaras sitta fast i bilen, säger Fredrik Bratt, pressinformatör vid polisens regionledningscentral.

Bil i träd på Ekebyvägen

Föraren till sjukhus med ambulans.
Läs mer om Ekebyvägen.
Villainbrott utanför Bårslöv
En villaägare på Ekebyvägen utanför Bårslöv drabbades av inbrott under måndagen.Vid lunchtid upptäcktes att två tv-apparater, två guldklockor samt en dvd-spelare var borta.Tjuven har troligen tagit sig in genom en balkongdörr som stod på glänt.
Läs mer om Bårslöv och Ekebyvägen.
Ny cykelväg till Ekeby ridskola
Nu påbörjar kommunen arbetet med att anlägga en ny cykelväg längs Ekebyvägen. Gång- och cykelbanan ska gå från Västeråsvägen ut till Ekeby ridskola. Hela sträckan blir belyst för att

Två till sjukhus efter krock på Ekebyvägen

Två personbilar kolliderade i korsningen Ekebyvägen-Norra Vallåkravägen vid 14.50-tiden på måndagen. Två personer har förts till sjukhus efter olyckan. Det är oklart om någon skadats allvarligt.
Storbrand på gård utanför Ekeby
Vid tiotiden på tisdagsförmiddagen började det brinna på en gård på Ekebyvägen väster om Ekeby. Mannen som bor i huset skadades inte och vid 13-tiden pyrde elden fortfarande på gården.
Läs mer om Ekeby och Ekebyvägen.
Storbrand på gård utanför Ekeby
Vid tiotiden på tisdagsförmiddagen började det brinna på en gård på Ekebyvägen väster om Ekeby. Mannen som bor in huset skadades inte och vid 13-tiden pyrde elden fortfarande på gården.
Läs mer om Ekeby och Ekebyvägen.
Bil voltade – en person förd till sjukhus
En personbil voltade på Ekebyvägen i höjd med Tullstorp utanför Helsingborg strax före klockan 20 på fredagskvällen. Föraren chockades av olyckan och fördes till Helsingborgs lasarett för vård.