Emmaboda

Defensiv genomklappning när Kosta föll mot Flygsfors/Gadd

Kosta hade en riktigt tung match borta mot Flygsfors/Gadd, och förlorade med hela 1-7 (1-1) i division 6 Emmaboda i fotboll.
Läs mer om Emmaboda och Kosta.

Älghult föll mot Kungshall på hemmaplan

Älghult fick se sig besegrat i mötet med Kungshall på hemmaplan i första matchen i division 6 Emmaboda i fotboll, med 2-5 (0-1). Dennis Runesson gjorde båda målen för Älghult.
Läs mer om Emmaboda, Kungshall och Älghult.
Elm målskytt - i division 6: "Snyggaste jag gjort"
Han har gjort mål i Premier League. Och nu också i division 6 Emmaboda. -Nu är det fulländat, säger David Elm. David Elm har gjort mål för Fulham mot Burnley på Craven Cottage i Premier League.
Jerker Svensson
I Vissefjärda kyrka har begravningsgudstjänst hållits för Jerker Svensson, Emmaboda. Efter klockringningen inledde kantor Birgitta Andrén Olsson akten med att spela Visa från Utanmyra varefter psalm 304 sjöngs unisont.

Föreningar söker kulturbidrag

Tre kulturföreningar i Emmaboda kommun som söker bidrag för att utöva sin verksamhet är Åforsteatern, Emmabodabygdens historiska förening och Torstamåla Torvmuseum. Åforsteatern söker ett särskilt bidrag för lokalhyra.
Fängelse för bortrövande av två barn
Inrikes. Två män döms till fängelse för att ha rövat bort två barn i Emmaboda kommun i december i fjol. Image-text: Två män döms till fängelse för att ha fört bort två barn. Arkivbild. Henrik Montgomery/TT
Läs mer om Emmaboda.
Fängelse för bortrövande av två barn
Två män döms till fängelse för att ha rövat bort två barn i Emmaboda kommun i december i fjol.
Läs mer om Emmaboda.
Ex-militär döms för kidnappning av barn
En 30-årig pappa och tidigare militär dömdes i dag två års fängelse för olaga frihetsberövande efter att tillsammans med en annan man ha kidnappat sina barn, en 7-årig pojke och 11-årig flicka. Barnen var tvångsomhändertagna av socialen.Han förde dem från Emmaboda till en lägenhet i Malmö där polis fritog barnen.
Läs mer om Emmaboda och Malmö.
Hans Karlsson
I Emmaboda kyrka har begravningsgudstjänst hållits för Hans Karlsson, Emmaboda.
Läs mer om Emmaboda.
Britt-Marie Weidner
I Algutsboda kyrka har hållits begravningsgudstjänst för Britt-Marie Weidner, Emmaboda. Begravningar Akten inleddes med att kantor Catarina Hermansson spelade Air varefter psalm 249 sjöngs unisont.
Elisabeth Svensson
I Långasjö kyrka har hållits begravningsgudstjänst för Elisabeth Svensson, Emmaboda.
Läs mer om Elisabeth Svensson och Emmaboda.
Larm om villabrand – ska vara rökutveckling i huset
Räddningstjänst och ambulans larmades strax före klockan 21 på lördagen till en brand i Emmaboda.Enligt de första uppgifterna var det rökutveckling på platsen.
Läs mer om Emmaboda.Enligt.
Nya datorstölder på skola: "Det ska ju inte gå"
Flera skolor i Sydsverige, bland annat i Nybro och Emmaboda. har utsatts för omfattande datorstölder. Nu har ytterligare en skola utsatts för inbrott. Från Norrevångskolan i Blekinge saknas åtminstone 23 datorer.
Läs mer om Blekinge, Emmaboda, Nybro och Sydsverige.
Nu åtalas två män för bortrövande av barn
Förra året blev två barn bortförda när de var på väg hem från skolan i Emmaboda kommun.Dagen efter hittade polisen barnen i en lägenhet i Malmö, tillsammans med fyra vuxna.Nu åtalas två av de misstänkta personerna.
Läs mer om Emmaboda och Malmö.
Män åtalas för att ha fört bort två barn
Två män åtalas misstänkta för olaga frihetsberövande efter att två barn förts bort i närheten av en skola i Emmaboda kommun i december förra året, rapporterar lokala medier.
Läs mer om Emmaboda.
Varför utelämnades inte dödandet?
I Barometern måndag den 5 februari kunde vi läsa rubriken "Harjakt ska främja ungas naturintresse". Det går att läsa; "Emmaboda jaktvårdskrets har haft en jaktdag för barn och unga.
Läs mer om Emmaboda och Harjakt.
Man knivskuren i Emmaboda
Läs mer om Emmaboda.
Man till sjukhus – knivskuren vid bråk
Vid 22.58 larmades polisen om att en man blivit knivskuren på Storgatan i Emmaboda.När polisen kom till platsen hittade de en skadad yngre man.
Läs mer om Emmaboda.När och Storgatan.
Svea Alm
I Emmaboda kyrka har hållits begravningsgudstjänst för Svea Alm, Emmaboda. Begravningar Som inledning spelade kantor Birgitta Andrén Olsson Öppna landskap varefter psalm 798 sjöngs unisont.
Personbil i diket – svår framkomlighet
Vid klockan 07.30 körde kom larmet till polisen om att en bil kört i diket på Alsbovägen i Emmaboda kommun.Trafiken påverkas i båda riktningarna.
Läs mer om Alsbovägen och Emmaboda.
Man häktad för att ha för bort syskon
De två barnen rövades bort från en skola i Emmaboda kommun i onsdags – inför ögonen på chockade skolkamrater.Först på torsdagskvällen hittade polisen barnen i en lägenhet i Malmö.Nu är en man häktad, misstänkt för människorov.
Läs mer om Emmaboda och Malmö.Nu.
Fem till sjukhus efter kollision med en älg
Fem personer har förts till sjukhus efter en kollision på väg 28 vid Emmaboda i Småland.Enligt polisen handlar det om en kollision med en älg.Jägare har skickats till platsen.
Läs mer om Emmaboda och Småland.Enligt.
JUST NU: Bortförda barn har återfunnits
De två barn som i onsdags rövades bort i ett mindre samhälle i Emmaboda kommun har hittats.Enligt polisen är de välbehållna.
Läs mer om Emmaboda.
Bortförda barn i Småland har hittats
De två barn som i onsdags rövades bort i ett mindre samhälle i Emmaboda kommun har hittats. Barnen hittades välbehållna i en lägenhet i Malmö i går kväll, skriver polisen på sin hemsida.
Läs mer om Emmaboda, Malmö och Småland.
Syskonpar bortfört – två män misstänkta
Två barn har blivit bortförda från en mindre ort utanför Emmaboda i Småland.Två män i 30–40-årsåldern är misstänkta för människorov och har anhållits i sin frånvaro.
Läs mer om Emmaboda och Småland.Två.