England

Anders Sännås Lundqvist: Inget verkar kunna stoppa Manchester City

Pep Guardiola strålade av lycka sedan Manchester City besegrat rivalen Manchester United i derbyt förra helgen. Vi har visat att det går att spela Barcelona-fotboll även i England, konstaterade han.

Pengarna är inga problem

Sven-Göran Eriksson har lett England, Mexiko och Elfenbenskusten som förbundskapten.Nu kan det vara dags för Bosnien-Hercegovina, enligt Sportske.Pengarna är inga problem, skriver sajten.
Bank of England lämnar räntan oförändrad
Den brittiska centralbanken lämnade basräntan oförändrad på 0,50 procent efter det penningpolitiska mötet på torsdagen, enligt Bloomberg News.
Läs mer om England.
Meghan Markle firar jul i England – och blir historisk
Från amerikanska jular i soliga Kalifornien – till en förhoppningsvis något vintrigare i England.Meghan Markle får det här året öppna klapparna tillsammans med prins Harry tillsammans med den övriga engelska kungafamiljen – och skriver historia.– Ni kan räkna med att de kommer att vara där, säger en talesman för hovet enligt Sky News.

Stjärnan nobbar United – vill hellre gå till Chelsea

Manchester United och Jos Mourinho verkar tvingas se sig som efter en ny stjärna i jakten på en ny ytterback. Enligt rapporter i England är det helt och hållet Chelseas fel.
Läs mer om Chelsea, England och United.
Flygresan förvandlades till en mardröm i snöstormen
Snöfall har orsakat kaos i flygtrafiken till och från England de senaste dygnen.Värsta nitlotten drog passagerarna som skulle flyga från Berlin till London Heathrow.Den korta resan blev en enda lång mardröm.
Snökaos lamslår England – drar vidare mot Sverige
Det råder snökaos Storbritannien.Delar av landet har det senaste dygnet fått närmare tre decimeter snö. Flera vägar har stängts av och flyg från både London och Birmingham har ställts in.Polisen råder nu britterna att stanna hemma om det inte är absolut nödvändigt att ge sig ut, rapporterar Daily Mail.
Det är det han blir ihågkommen för då
MANCHESTER. Han gillade inte engelsk fotboll, och engelsk fotboll gillade inte honom.Men i nordvästra England blomstrar en kärleksaffär.Zlatan Ibrahimovic stormtrivs och till och med de värsta kritikerna har mjuknat.– Jag har haft horribelt fel, säger Paul Merson.
Läs mer om England och Paul Merson.
Basshunter förkrossad efter dödsfall på konsert
Två ungdomar omkom efter att ha tagit droger när Jonas Basshunter Altberg, 32, uppträdde på en klubb i Plymouth, England.I ett uttalande berättar den svenska artisten och dj:n att han är förkrossad över det inträffade, rapporterar Daily Mail.Han vill erbjuda sina kondoleanser i den här sorgliga tidspunkten, står det i uttalandet.
Därför växte ärkeängeln Mikaels kult fram vid kusten
I hela Västeuropa finns det spektakulära kultplatser som av namnen att döma är förknippade med ärkeängeln Mikael – Mont-Saint-Michel i Normandie, Skellig Michael utanför Irland, Saint Michael s Mount i England, osv. Finns det ett samband? När beslöt sig europerna för att bygga Mikaelskyrkor på dramatiska platser i kustbandet?
Doris Lessings Nobelpris säljs på auktion i England
2007 fick författaren Doris Lessing Nobelpriset i litteratur, som en av få kvinnor som hittills tilldelats priset.Nu säljs hennes Nobelmedalj på auktion med ett utgångspris på 2,8 miljoner kronor, skriver The Guardian.
Läs mer om England, Nobelmedalj och The Guardian.
Lindelöf hyllas stort efter Uniteds seger
Victor Nilsson Lindelöf fortsätter att övertyga i Manchester United.Efter Uniteds seger mot CSKA Moskva får VNL ånyo fina betyg i England.Hans självförtroende växer för varje match, skriver Manchester Evening News som ger svensken en sjua i betyg.
Läs mer om Manchester United.Efter och VNL.
Det här gäller inför VM-slutspelet i Ryssland 2018
Fredag eftermiddag lottas VM-slutspelet i fotboll. Turneringen avgörs nästa sommar, 14 juni-15 juli, på elva olika spelorter i Ryssland, från Kaliningrad i väster till Jekaterinburg i öster. Hur ser den ideala lottningen ut för Sverige? Hur stor är risken att man hamnar i samma grupp som Spanien, Kroatien eller England?
Meghans familj hotar sabotera bröllopet
Meghan Markle gifter sig med prins Harry nästa år.Nu hotar delar av hennes familj att komma till bröllopet – oavsett om de är inbjudna eller inte.– Jag kommer förmodligen till England för bröllopet, även om jag inte är inbjuden, säger Meghan Markles brorson TJ Dooley till Mirror.
Läs mer om England, Harry och Mirror.
Bank of England: Brexitrikser kan leda till skärpta krav
De brittiska bankerna kan klara en oordnad brexit, men Bank of England är ändå redo att ytterligare skärpa det finansiella skyddsnätet. Det skriver Bank of England, BOE, i sin finansiella stabilitetsrapport på tisdagen, enligt Bloomberg News.
Läs mer om BOE, Bank och England.
Helena Segers anonyma liv med Zlatan i England
MANCHESTER. Manchesters fotbollsfruar syns ofta ute i nöjeslivet – men inte Helena Seger, 47. I stället äter hon lugna middagar med familjen på en exklusiv stamkrog. – De sitter ofta vid ett bord längst in, säger en talesperson för restaurangen Victor s.
Läs mer om England, Helena Seger, Victor och Zlatan.
Historiska domen – straffas för filmning
På onsdagens delades det ut en historisk dom i England.Oumar Niasse straffas med två matchers avstängning för filmning.Han blir därmed den första Premier Leaguespelaren att stängas av för att ha filmat.
Skänkte bort skorna – såldes för kvarts miljon
230 000 kronor för ett par fotbollsskor.Vettlöst?Inte om det är dojorna som Zlatan Ibrahimovic cyklade in den magiska bicykletan mot England med.
Läs mer om England och Zlatan Ibrahimovic.
Helikopter och flygfarkost har krockat
I Buckinghamshire i England har en flygfarkost och en helikopter krockat. Det uppger Sky News. Enligt räddningstjänsten ska det finnas en risk att människor har dött i kraschen, enligt Telegraph.
Läs mer om England och Telegraph.
Flygkrock över England
Läs mer om England.
Måns Zelmerlöw leder schlager - i Storbritannien
Måns Zelmerlöw ska leda Melodifestivalen – i Storbritannien.Artisten har värvats av BBC för att leda landets motsvarighet till musiktävlingen, rapporterar Aftonbladet.– Jag tror inte att att någon tycker att det är fel om jag hjälper England lite på traven, säger Måns Zelmerlöw till tidningen.