Enskede

Två skadade i skjutning i Enskede

Två personer har skjutits i Enskede i södra Stockholm under torsdagskvällen.De är förda till sjukhus med ambulans och skadeläget är än så länge oklart.Flera personer sågs lämna platsen springandes.– Vi söker med hundpatrull och jobbar med att höra vittnen, säger Åsa Wallentin vid Stockholmspolisen.
Två skadade i skjutning i Enskede
Två personer har skjutits i Gamla Enskede i södra Stockholm, uppger polisen för Aftonbladet.– Vi är på plats med mycket resurser, säger Åsa Wallentin vid Stockholmspolisen till tidningen.
Två skottskadade i södra Stockholm
Två personer har skottskadats i stadsdelen Gamla Enskede i södra Stockholm, rapporterar Aftonbladet. Ingen är gripen.

Fyrabarnsmamma sköts i nacken: Han har förstört hela mitt liv

Fyrabarnsmamman satt i en bil i Enskede i Stockholm när ett skott plötsligt brann av.– Jag kände hur det smällde till i örat och hur det började pipa och att jag tappade rösten och luften, berättar hon i förhör.Kulan gick in i nacken och ut genom halsen.Enligt åklagaren sköts hon av misstag – av vännen som satt i samma bil.
Läs mer om Enskede och Stockholm.
Ung man misstänks ha blivit skjuten i Enskede
En man i 20-årsåldern har hittats skadad utomhus i Gamla Enskede i södra Stockholm. Han har en skada i ett ben och polisen misstänker att han blivit skjuten. Mannen var vaken och talbar när han fördes till sjukhus.
Läs mer om Enskede, Gamla Enskede och Stockholm.
Man skottskadad i benet – polis på plats
En man påträffades skadad i Gamla Enskede i Stockholm på måndagskvällen.Mannen har skjutits i benet och har förts till sjukhus.Polisen söker nu i området efter vittnen, skriver polisen på sin hemsida.
Läs mer om Gamla Enskede och Stockholm.
Läckberg och Simon flyttar till ny lyxvåning
Leva Bo kan berätta att Camilla Läckberg, 42, och Simon Sköld, 30, ska flytta. Villan i Enskede ska säljas och de har köpt en stor lyxvåning på Södermalm i Stockholm. Vi ser otroligt mycket fram emot att flytta in i det första hem vi valt tillsammans, skriver Camilla på Instagram. Vi har bilderna!
Lastbil körde in i bro – förseningar i tunnelbanan
En lastbil har kört in i en tunnelbanebro mellan Sockenplan och Enskede gård i Stockholm, skriver Aftonbladet.Olyckan orsakade förseningar på tunnelbanans gröna linje under torsdagsmorgonen.
Man misstänkt för mordförsök släppt
Den man som anhölls misstänkt för att ha skjutit en kvinna i Enskede i måndags har släppts fri.
Läs mer om Enskede.
Kvinna skjuten i Enskede
En kvinna hittades natten till tisdag skjuten i Enskede i södra Stockholm. Polisen har inlett en förundersökning om mordförsök.
Läs mer om Enskede och Stockholm.
Kvinna hittad skjuten
En kvinna har hittats skjuten i Enskede, uppger Aftonbladet.Enligt uppgifter till Aftonbladet ska hon ha skjutits i halsen och nacken.
Kvinna hittad skjuten i Enskede
En kvinna har hittats med skottskador i Enskede i södra Stockholm, skriver Aftonbladet.
Läs mer om Aftonbladet, Enskede och Stockholm.
Skottlossning i Enskede
Det var vid 18.40-tiden på måndagskvällen som polisen fick larm om att det skulle ha hörts skottlossning i Enskededalen. En person har förts till sjukhus
Läs mer om Enskede och Enskededalen.
Just nu: Skottlossning – en person till sjukhus
En skottlossning har ägt rum i Enskede, skriver Aftonbladet.– Vi har ett antal patruller som jobbar med detta. Polis har spärrat av och hittat blodspår på marken, säger Anna Westeberg, polisens presstalesperson till tidningen.
Minnesord: Per Hedman
Läkaren Per Hedman, Enskede, har avlidit i en ålder av 69 år. Per Hedman saknas av hela sin familj, alla vänner och många av de han mött som läkare i Stockholm och i världen.
Läs mer om Enskede och Stockholm.
Enigma, 18, golvar juryn – gör succ
Enigma Bergh, 18, från Enskede, började rappa när hennes liv var som jobbigast. Nu är hon med i Talang och tar juryn med storm. –Jag är väldigt stolt, säger hon i programmet.
Läs mer om Enskede och Talang.
Bygger för nyanlända – väntar inte på domen
2 800 nyanlända väntar på bostad i Stockholm. Då tänker staden inte invänta ett formellt beslut i mark- och miljödomstolen. Nu ska bygget av sammanlagt 100 lägenheter i modulhus, på en tomt i stadsdelen Örby i södra Stockholm, snart inledas. – Vi är beredda på kritik, säger biträdande stadsdirektör Fredrik Jurdell till Tidningen Årsta/Enskede.
Läs mer om Fredrik Jurdell, Stockholm och Örby.
Skott avlossade i södra Stockholm
Polisen utreder ett mordförsök sedan någon skjutit in i en fastighet i Enskede i södra Stockholm. Flera personer befann sig i fastigheten men ingen skadades.
Läs mer om Enskede och Stockholm.
Bil sågs lämna adress efter larm om skottlossning
Polisen utreder ett misstänkt mordförsök i Enskede i södra Stockholm under torsdagskvällen. Det uppger polisen på sin webbsajt. Ett av polisens spår är en bil som setts lämna platsen.
Läs mer om Enskede och Stockholm.
Femton års fängelse för skjutning i Enskede
Södertörns tingsrätt har dömt en 35-årig man till femton och ett halvt års fängelse, och en 23-årig man till ett år och två månaders fängelse för en uppmärksammad skjutning i Stockholm i somras.
Läs mer om Enskede och Stockholm.
23-åring friad efter uppmärksammad skottlossning
En 23-åring som anhölls efter en spektakulär skottlossning i Enskede i somras frias nu från mordförsök av Södertörns tingsrätt. Den andre tilltalade, en 35-årig man, döms till 15 år och sex månaders fängelse för mordförsök, grovt vapenbrott och grovt narkotikabrott.
Läs mer om Enskede.